![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najważniejsze jest porozumienie w związku. Co to da , że TŻ odsunie się na dalszy plan? To tylko uciekanie od problemów, od rozmowy. Jeśli Cię szanuje to powinien z Tobą prozmawiać i rozwiązać problem! ![]() Ja wiem, że faceci tak mają, że umieją podzielić życie na różne inne szufladki i osobną rzeczą jest dla nich dziewczyna, czy np. nauka. Na przykład gdy źle się dzieje w związku, dziewczyny przeżywają złą sytuację i to sie odbija na innych sferach życiowych, gdy np. facet potrafi "kłótnię" odłożyć na bok, i jak gdyby nigdy nic zająć się inną dziedziną życia. No bo jeśli się pokłócisz z TŻ to nasz spieprzony dzień i nie masz ochoty gadac z innymi i udawać że nic się nie stało; a co robią faceci? Facet potrafi odłożyć wszystko na bok, iść do kumpla i rozmawiać z nim na wszystkie , nawet luźne tematy. Uciekanie od rozmowy nie polepsza waszej sytuacji w związku.
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie raczej trudno ograniczać kontakt - w końcu mieszkamy razem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
Myillusion, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam
![]() ![]() EDIT: No widzę, że rozmawialiście, ale to się powinno skończyć przytulaniem i uśmiechaniem się do siebie i zapewnieniu jak bardzo się kochacie.
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-02-01 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
no i tak sie tez skonczylo, caly czas mnie przytulal, na pozegnanie on pierwszy powiedzial 'kocham Cie'... kurcze mam taki humor bo sama wyrobilam sobie teorie: nie chce do mnie przyjsc = ma mnie dosc zamiast nie chce do mnie przyjsc = nie chce sie poklocic bo dobrze wie, ze jestem wzburzona i to nie dlatego, ze nie porozmawialismy, ale przez te moja teorie. czesto mam tak, ze mimo zapewnien nie mozna mi przegadac a pozniej cierpie nie tylko ja
#668 |
Zakorzenienie
|
A ja muszę pochwalić mojego TZ... Wyczuł mój zły humor i zrobił mi terapeutyczną konwersację na skypie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() myilussion to że poszedł do kumpla to pewnie miał ochotę na to i tyle, ja tu nie widzę nic złego... Po prostu miał pewnie ochotę odpocząć po kłótniach i sporach, rozluźnić się... Nie przejmuj się, idź spać, jutro spojrzysz na wszystko z dystansem i zobaczysz że będzie dobrze ![]() jakie ja masło maślane napisałam ![]() ![]() Dobranoc ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-01 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Również ponawiam taką prośbę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Wtajemniczenie
|
nie ogarniam was dzisiaj... kompletnie... wybaczcie...
![]() dzień do dupy, tak ogólnie, na szczęście wieczór już ok... mój facet też wychodzi jak jest zły, chce ochłonąć.. [doświadczone dzisiaj, ha ha..... ![]() nie wiem czy to dobrze czy źle... ja z reguły, jak jestem zdenerwowana, to mam problemy z wyrażeniem tego o co mi chodzi (jeśli w ogóle wiem o co mi chodzi ![]() ale jak mi przejdzie, i jemu też, to już rozmawiamy ![]() a zatem i dzisiaj koniec końców się pogodziliśmy, ale dzień był fatalny.. i jeszcze ten obiad, uhhh, nie chciałam, tylko mnie zmusił.. i meczu przez to nie widziałam ![]() idę spać, buźka |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
luffka, jakie hieroglify? Nie odczytuje Wam tych zdjęć? Cytat:
4 to świetna ocena ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie jest tak, że mój TŻ chce się widywać ze mną codziennie, ja z nim też. Ale jak coś mu wypadnie to ja biadolę co ja to będę robiła, a że koleżanki nie mają dziś dla mnie czasu, a większość z nich niestety nie jest z Rzeszowa. No, ale w końcu godzę się z tym sama przed sobą. Tylko w ten dzień jest mi smutno tak jakoś. Natomiast mój TŻ jak ja mu mówię, że nie możemy się spotkać w konkretny dzień, bo mam tyle nauki to on sobie z tym radzi, tęskni, ale radzi sobie z tym o wiele lepiej niż ja. Ja jestem do niego za bardzo przywiązana, uzależniona od niego. Zrezygnowałam i to już dawno z wypadami z koleżankami, dla niego (mam wiele koleżanek, ale spotykam się z nimi nie często, tak od czasu do czasu, częściej widuję się z kumplami poznanymi przez mojego TŻta, którzy stali się właśnie moimi kumplami i z koleżankami, ale nie sam na sam, ale w pubie wszyscy razem, łącznie z moim TŻtem, a to przecież nie to samo co wypad sam na sam z koleżankami, bez niego). Tylko On i On. Co ja poradzę, że wolę właśnie z nim spędzać czas. Wiem, że mogę woleć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aelitka, dobranoc ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj mamy 4 rocznice ![]() Gdzie jest Grape? Uciekam do pracy, a o 16 egzamin. |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | ||||
Wtajemniczenie
|
witam
![]() u mnie ok przez weekend, całkiem miło go spędziliśmy. Wczoraj tylko gadka o ślubie była, bo ostatnio u mojej cioci o tym rozmawialiśmy i mówiła, że na naszym miejscu nie robiłaby wesela, tylko w górach sam na sam ślub, spędzić weekend w przytulnym domku z kominkiem, a jak wrócimy to małe przyjęcie. a TŻ mówi "ciocia tak nam mówi, bo myśli, że byśmy chcieli już teraz, a to jeszcze kilka lat" a ja mówię "a ile lat?" TŻ: "nie powiem Ci, bo sobie obliczysz kiedy Ci się oświadczę, a ma być nie spodzianka ![]() ![]() a i ja też chcę was na naszej klasie zobaczyć !! ja wam porozsyłam linki do mnie. mam galerię zablokowaną, to prześlijcie mi zaproszenia, ok ? ![]() ![]() Cytat:
wiecie co... wczoraj (przed klotnia) moj TZ powiedzial tak: 'pojdziemy na 17 do kosciola i pozniej do Ciebie czy Ci sie to podoba czy nie [/quote]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie rzadko się kłócimy tak na poważnie, raczej małe sprzeczki, ale normalnie przyjeżdża do mnie i uśmiecha się od wejścia hehe. (btw kocham Jego uśmiech ![]() MyIllusion życzę Ci, żeby Twój TŻ się zmienił, bo z tego, co piszesz to dobrze to nie wygląda, a w dodatku Ty jesteś osobą chyba taką bardzo emocjonalną. Cytat:
![]() chociaż, chociaż... ja od jakiegoś czasu też tak potrafię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() powodzenia na egzaminie edit: Carmelova śliczne włosy i buzia ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-02 o 08:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
5zł się należy ![]() a ja mam okres i brzuch mnie boleć zaczyna ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-02 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() carmelova duuuzo milosci ![]()
![]() |
#677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT:the_sania dziekuje slicznie za link ale jak wczesniej pisalam przez ten problem nie mam n-k.jak tylko zrobie komputer to zaloze i skorzystam ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-02 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam kciuki na egzam. ja mam dopiero w środe.. ![]() I u mnie też wszystko spoko i fajnie, nie kłócimy sie z tż wcale, jakies takie dni chyba nastały... ![]() Wczoraj mieliśmy poważną rozmowe o nas bo mi obiecał, na początku żartował i wogóle ale mu powiedziałam, że chce wkońcu normalnie tak na powaznie porozmawiać. No i zaczął mi mówić, że on chce się zaręczyć niedługo (tzn w tym roku jeczcze) i że ślubem to wiadomo ze potrzeba czasu na przygotowania i przede wszystkim pieniedzy, to że można wziąć na raty, czyli cywilny najpierw a potem kościelny ( u mnie w rodzinie juz tak dwie osoby zrobiły i nie było źle) tak łatwiej zorganizować pieniądze. I wogóle tak rozmawialismy, a on kończy studia za 1,5 roku a ja za 2,5 i mówił ze może jeszcze jak ja bede na studiach... I no wogole tak sie fajnie rozmawiało.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ja też poprosze na NK i chciałam sie dopisać do osób zapuszczających włosy ![]() edit: a i ja tez oczywiscie wysle ![]()
![]() mój blog: zdrowy-tryb-życia mój fashion blog: Life By Mada Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv ![]() Edytowane przez .Mada. Czas edycji: 2009-02-02 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
witam!
![]() po pierwsze carmelova gratuluje!!! ![]() ![]() ![]() tż mój pojechał, smutno mi od razu, ale co zrobić ![]() a tak wracając do wczoraj, to w ferworze "walki", jak było tak niefajnie do południa, wyskoczył nagle z pytaniem czy mam jakieś wymarzone miejsce na oświadczyny...... ![]() ![]() a potem, jak wracaliśmy z obiadu z galerii (obiad koszmar, mam nadzieje że przyjaciółka mnie nie zabije, ale się starałam bardzo żeby było ok....) dał mi klucze, powiedział, że ma dalej auto na parkingu i ja będę wcześniej (moje stało zaraz pod wejściem). ja wiedziałam, że coś kombinuje - czasem w takich sytuacjach dostaję kwiatuszka ![]() ![]() ![]() ![]() a potem było już naprawdę bardzo miło ![]() ![]() ![]() uh, to tym optymistycznym akcentem zakończę ten wczorajszy dzień i zaczynam nowy, w którym królować będzie nauka, nauka, nauka.. a potem wieczorem idę na fitness i na karaoke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojojoj jak slodko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm no chyba nie ![]() ![]() mada - następna na wątku, ja już nikomu nie chce słodzić, bo jak to wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no akurat nie chodzilo mi o wczoraj tylko widac cos planuje juz skoro poszedl patrzec ![]() ![]() ![]() Mada ja wysle na priv zdjecie sprzed roku czy 2 lat.tylko to mam na komorce zrobione kiedys przez TZa. reszta zdjec na kompie poszla sie j...ac. a nie.mam jeszcze z wieczoru panieńskiego kolezanki.tez sprzed roku ponad EDIT: tylko musicie mi powiedziec gdzie to trzeba kliknac zeby wlasne zdjecie dodac?:P jesli sie da.chyba ze to przez maila trzeba? Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-02 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
a ja powiem tak: wszystkie bardzo mi sie podobacie na zdjeciach
![]() ![]() edit: chcialam jeszcze dodac, ze jak TZ byl wczoraj u kumpla to co 20 minut dzwonil do mnie (od 23.30 do 1.30) ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myilussion Czas edycji: 2009-02-02 o 10:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mada, masz przesympatyczny usmiech ![]() ![]() the_sania, masz bardzo delikatna urode, strasznie niewinnie wygladasz na wszystkich zdjeciach ![]() ![]() ![]() edit: Moze specjalnie tak powiedzial? zeby uspic Twoja czujnosc? ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-02-02 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Wtajemniczenie
|
miło słyszeć, że mam delikatną urodę i wyglądam jak aniołek hihi
![]() ![]() wy też dupeczki fajne ![]() ![]() Aelitka cholero jedna !! ale masz fajnie, choć z drugiej strony już mógłby się oświadczyć ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-02 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ahhh już słyszę te jego pytania "a kto to, a skąd je znasz???" jakbym was pododawała na nk, o masakra ![]() a cholerą że jestem, to wiem bardzo dobrze ![]() on mnie tak będzie zwodził i zwodził, pewnie skichany jest - bo ja mu oświadczyłam (hihi), że jako tradycjonalistka nie wyobrażam, sobie, że nie przyjdzie do moich rodziców z kwiatami i flaszką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no widzisz chyba mu jednak tez brakuje bycia z tobą sam na sam i ciagle mysli o tobie.. ![]() ![]() Oj ja tez tak lubie jak widze ze mojemu zalezy... ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Wow, przed chwilą mało nie padłam na atak serca. Otwieram skrzynkę mailową, a tam czeka na mnie kartka z portalu wyjdzzamnie.pl
AAAAAA!!!!!!!!!! Okazało się jednak, że to mój kochany TŻ wysłał z tego portalu kartkę rocznicową dla mnie, do której dołączył długi list miłosny ![]() Jestem szczęśliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a skad on wynalazl taka strone? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie dostalam listu milosnego... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.