Powiedz to tutaj. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-21, 20:42   #661
mandragona
Marudziara

Dot.: Powiedz to tutaj.

Do M: O co Tobie właściwie chodzi?

Do P: Idż Ty idioto spadaj z mojego życia mam Cię dość

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 21:12   #662
yv0nne
Przyczajenie

GG do yv0nne

wcale nie jestem z Toba taka szczęśliwa jaką przy Tobie udaje ....

"...I keep dreaming you'll be with me and you'll never go.."
yv0nne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 21:32   #663
DolinaNocy
Rozeznanie

Źle mi i nawet nie wiem komu miałabym coś napisać , do kogo mam żal
W sumie to chyba tylko napisze:
- do siebie: po pierwsze: na Ciebie też kiedyś przyjdzie czas .. po drugie: jednym uchem wpuszczaj drugim wypuszczaj .. tylko czy na pewno to sprawi, że będziesz szczęśliwa?
DolinaNocy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 22:01   #664
olenka2303
Raczkowanie

GG do olenka2303

do W: twoje żarty są czasami głupie ale bez nich byłoby mi Ciebie brak:P

tak tak KOCHAM CIE
Stary 2009-03-22, 09:12   #665
Isselilija
Rozeznanie

GG do Isselilija

Do siebie: Wez sie w końcu pozbieraj i zacznij dzialać zamiast się użalać!!!
Wrrrr....

Do wewnetrznego lenia: Sio! Sio! A ksz!!!

Do M. : Nie chcę żebyś palił. Juz NIGDY więcej !

Isselilija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 09:28   #666
PinkSlip
Różowy Jednorożec

Do J. "Skoro jesteś ze mną to powinieneś dbać o mnie! Nie tylko od święta! Nie jestem zabawką którą możesz po zabawie odłożyć na półkę czy rzucić w kąt! "
Do M. "I jest jak zawsze. Namieszałeś i zniknąłeś. Lepiej będzie gdy znikniesz już na dobre. Nie chcę byś znów pojawił się w moim życiu. To niebezpieczne. "
Do Wizażanek "Z Wami zawsze jest najlepiej "
Stary 2009-03-22, 10:39   #667
seclusion
Raczkowanie

To takie trudne..
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.
seclusion jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 13:31   #668
soulone
Wtajemniczenie

Cieszę się, że Cię spotkałam. Cieszę się, że nawet serce mi nie zabiło szybciej jak Cię zobaczyłam. Umarła moja miłość do Ciebie.

Do K. Dzięki za to, że byłeś tam dla mnie człowiekiem. Dzięki za rozmowę.
soulone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 14:13   #669
2018070520180950
Konto usunięte

Do Tanyi - Wybierzcie mnie!!! proszę dajcie mi szansę
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 15:55   #670
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Isselilija Pokaż wiadomość
Do siebie: Wez sie w końcu pozbieraj i zacznij dzialać zamiast się użalać!!!
Wrrrr....

Do wewnetrznego lenia: Sio! Sio! A ksz!!!
Patrz wyżej
Do M.-masz być jutro na tym cholernym wykładzie!!!
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 17:01   #671
dziuba85
Zakorzenienie

rusz dupsko kobieto!!!!

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 18:47   #672
Merkurana
Raczkowanie

Do Petera: I'm not the right woman for you.

Do faceta z okuli.pl: jesteś idiotą.
Merkurana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:10   #673
Shisha
Raczkowanie

Kobieto czy wy aby na pewno jesteście sobie przeznaczeni?Może lepiej skończyć to wszystko? Może poszukać kogoś bardziej odpowiedniego? Przemyśl to.

Shisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:16   #674
TeQuiero
Zadomowienie

Do T: Hmmm... dlaczego ja Cię nie mogę rozgryźć?

I will always love you.
You, my darling you
....
TeQuiero jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:32   #675
kahsh
Przyczajenie

Jak możesz być takim obłudnikiem? Fajnie jest wracać do kogoś kogo nazwałeś nikim? Takie to wspaniałe? Niech ta kobieta też przejrzy na oczy! Gdyby tylko wiedziała ....Wierzyłam, wierzyłam , wierzyłam ale teraz jestem mądrzejsza,nie odezwę się już .....nigdy....zapamiętaj. ..w moim życiu nie ma już miejsca dla Twoich kłamstw..przez 3 lata zbyt wiele się ich nazbieralo...niech inne też na to nie pozwolą

( chociaż tu mogę sobie pokrzyczeć )
kahsh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:52   #676
sylwia_kele
Raczkowanie

Nie nawidzę Cię! Ty tępy idioto!
sylwia_kele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 19:58   #677
ZAQOCHANA
Rozeznanie

GG do ZAQOCHANA

Kochaj mnie tak jak kochasz teraz i nigdy nie przestawiaj. Pozwol mi slyszec bicie Twojego serca juz do konca... ufaj mi i nie zarzucaj mi,ze szukam innego bo tak nie jest!!! I nie tlumacz mi sie ,ze czepiasz sie bo kochasz....brak zaufania rani ..

"A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of "...

"Lubie ta aurę ciemności, która go otacza. Lubie jego twarz, smutne oczy. Jest dziwnie ponury, niczym noc bez gwiazd".
ZAQOCHANA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 21:13   #678
shure
Zadomowienie

oj ten buziak dzisiaj ...mmm...
nie rob tego wiecej wiesz ze nie mozesz..;/

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:14   #679
koKOro
Zakorzenienie

wyć mi się chce, niech już będzie wieczór, żebym mogła przytulić się do poduszki

ktoś mnie nieźle podsumował, dzida w serce...

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 11:18   #680
Steffka
Zadomowienie

Do M: No pokaż że mnie kochasz tak jak kiedyś
Stary 2009-03-23, 13:16   #681
mylifeMG
Raczkowanie

Przyznam, świetny pomysł. Miałam załamanie nerwowe, prawie popełniłam samobójstwo. Nie chciałam żyć na tym okrutnym świecie. To wszystko przez mojego ojca, który bił nas. Na całe szczęście to wszystko się skonczyło. Później zaczełam dojżewać i rozumieć otaczający mnie świat. Wszystkie dzieci miały kochających rodziców tylko nie jaaa, było mi z tym naprawde źle. Wiadomo buntowałam się, kłóciłam z moja naukochańszą mamą robiłam takie rzeczy za które się teraz bardzo wstydze. Chodziłam chyba wtedy do 6 klasy niby "elitarnej" szkoły same rozwydrzone bachory czułam się odrzucona - nie miałam firmowych ciuchów to znajomych też nie. Potem poszłam do gimnazjum, bardzo dużego gimnazjum na poczatku chciałam się odbić od mojej przyjaciólki teraz juz wiem że to jest prawdziwa przyjaź i jestem z niej bardzo dumna. Wracając do żalenia się znalazła sie pewno odoba, która doprowadziłą mnie jeszcze do gorszego stanu, że mniałam juz nie malże depresje. No i wtedy jak grom z jasnego nieba pojawił się pewien chłopak - nie znam go do tej pory ale zakochałam raczej zauroczyłam i dzięki temu wyszłam z tej deprechy no i zaczeło mi się chcieć żyć. No to koniec mojej opowiewsci nie widziałam go od ponad 3 lat ale czuje sie doskonale. Dostałam sie do wymarzonej szkoły mam przyjaciolke i sama wybieram sobie znajomy, a najwazniejsze jest to ze moja mam mnie kocha i dba jak potrafi. Zyc nie umierac.

pominelam wiele szczegolow, ale naprawde tego wszystkiego jeszcze nikomu nie powiedzialam, mam nadzieje ze pozstanie to anonimow. I czuje sie teraz dzieki temu ze to napisalam jakos lzej, wlasciwie ciesze sie z tego.

Edytowane przez mylifeMG
Czas edycji: 2009-03-23 o 13:22
mylifeMG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:38   #682
ankasz
Zakorzenienie

Ty cholerny egoisto! Myślisz że pstrykniesz palcami a ja już będę na twoje skinienie?! Bujaj sie ze swoimi zabawkami, myslisz że co ja jestem? Twoja sponsorka?! I kiedy, do cięzkiej cholery, widzisz że jestem na ciebie wściekła, nie pytaj "O CO CI CHODZI?" !!!!

Dziękuję za to że moglam to wykrzyczec. Ulżyło mi

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 15:54   #683
sweet.girl
Zadomowienie

GG do sweet.girl

• Do Siebie : głowa do góry - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
  • Do J : a teraz ja się śmieje i wiem że żałujesz że mnie straciłeś... Ona by i tak nie dała Ci tego szczęścia co ja dawałam... A teraz płacz!

Sweet On The Diet
sweet.girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 16:59   #684
princessss
Raczkowanie

nienawidze cie !!!**
chcialabym o tobie jak najszybciej zapomniec..czemu to tak boli??
princessss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 17:37   #685
rare bird
Wtajemniczenie

T, dlaczego?
Stary 2009-03-23, 17:50   #686
Asienka187
Zakorzenienie

o nie, znowu mnie jakieś chorobsko dopada już 2 raz w tym roku

A.: Wczorajszy wieczór był cudowny. Uwielbiam się w Ciebie wtulać. Kocham
Stary 2009-03-23, 19:23   #687
soulone
Wtajemniczenie

Do moich rodziców: Niczego nie rozumiecie, w ogóle nie jesteście wyrozumiali. Jak możecie oczekiwać ode mnie wdzięczności skoro robicie mi takie rzeczy? Tato dlaczego wychowujesz mojego brata na swój wzór? To jest mała kopia Ciebie. Cwaniak, bez ogłady. Nie chcę, żeby taki był, dlatego się często sprzeciwiam, dlatego chcę go niektórych zachowań nauczyć. Więc dlaczego każde wyrażone przeze mnie zdanie na jakikolwiek temat sprowadza się do tego, że robicie mi awanturę o to co ja robię źle, czego nie robię, jaka jestem zła i niedobra. Nie musicie mnie wyganiać z domu, nie musicie mi pomagać wyrzucać ubrania z szafy. Ja to niedługo sama zrobię. Przykro mi po prostu, że w tej chwili nie mam dokąd pójść. Proszę jedynie o trochę zrozumienia, o trochę wsparcia, o trochę konstruktywnej samokrytyki.

I nigdy więcej nie próbujcie zrobić mi krzywdy. Dzisiaj był ostatni raz. Nie zasłużyłam sobie na to, nie moja wina, że od jakiegoś czasu nie panuję nad nerwami i nad swoimi myślami. Ale trzeba otworzyć czasami oczy na to co się dzieje z dzieckiem... nie patrzeć na nie jak na najgorsze. Ja się na ten świat nie prosiłam. Trzeba było się zastanowić 10 razy.
soulone jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 20:25   #688
Pancza
Zadomowienie

R. wybacz, już za późno. Nie wyobrażam sobie już NAS. Chciałabym żebyś zostawił mnie w spokoju. Przez Ciebie znowu rozchwiałam się emocjonalnie. Nie wiem o co Ci chodzi, nie chcę wiedzieć. Nie chcę słyszeć tych wszystkich miłych słów, nas już nie będzie. Nigdy już z Tobą nie będę, bo nie przeżyłabym naszego rozstania drugi raz ... Zajmij się swoim życiem, znajomymi, planami, nauką. Mnie zostaw w moim wyidealizowanym aktualnie świecie, nie niszcz moich marzeń. Po prostu zniknij
Pancza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 22:58   #689
illuvies
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mylifeMG Pokaż wiadomość
Przyznam, świetny pomysł. Miałam załamanie nerwowe, prawie popełniłam samobójstwo. Nie chciałam żyć na tym okrutnym świecie. To wszystko przez mojego ojca, który bił nas. Na całe szczęście to wszystko się skonczyło. Później zaczełam dojżewać i rozumieć otaczający mnie świat. Wszystkie dzieci miały kochających rodziców tylko nie jaaa, było mi z tym naprawde źle. Wiadomo buntowałam się, kłóciłam z moja naukochańszą mamą robiłam takie rzeczy za które się teraz bardzo wstydze. Chodziłam chyba wtedy do 6 klasy niby "elitarnej" szkoły same rozwydrzone bachory czułam się odrzucona - nie miałam firmowych ciuchów to znajomych też nie. Potem poszłam do gimnazjum, bardzo dużego gimnazjum na poczatku chciałam się odbić od mojej przyjaciólki teraz juz wiem że to jest prawdziwa przyjaź i jestem z niej bardzo dumna. Wracając do żalenia się znalazła sie pewno odoba, która doprowadziłą mnie jeszcze do gorszego stanu, że mniałam juz nie malże depresje. No i wtedy jak grom z jasnego nieba pojawił się pewien chłopak - nie znam go do tej pory ale zakochałam raczej zauroczyłam i dzięki temu wyszłam z tej deprechy no i zaczeło mi się chcieć żyć. No to koniec mojej opowiewsci nie widziałam go od ponad 3 lat ale czuje sie doskonale. Dostałam sie do wymarzonej szkoły mam przyjaciolke i sama wybieram sobie znajomy, a najwazniejsze jest to ze moja mam mnie kocha i dba jak potrafi. Zyc nie umierac.

pominelam wiele szczegolow, ale naprawde tego wszystkiego jeszcze nikomu nie powiedzialam, mam nadzieje ze pozstanie to anonimow. I czuje sie teraz dzieki temu ze to napisalam jakos lzej, wlasciwie ciesze sie z tego.

Cytat:
Napisane przez soulone Pokaż wiadomość
Do moich rodziców: Niczego nie rozumiecie, w ogóle nie jesteście wyrozumiali. Jak możecie oczekiwać ode mnie wdzięczności skoro robicie mi takie rzeczy? Tato dlaczego wychowujesz mojego brata na swój wzór? To jest mała kopia Ciebie. Cwaniak, bez ogłady. Nie chcę, żeby taki był, dlatego się często sprzeciwiam, dlatego chcę go niektórych zachowań nauczyć. Więc dlaczego każde wyrażone przeze mnie zdanie na jakikolwiek temat sprowadza się do tego, że robicie mi awanturę o to co ja robię źle, czego nie robię, jaka jestem zła i niedobra. Nie musicie mnie wyganiać z domu, nie musicie mi pomagać wyrzucać ubrania z szafy. Ja to niedługo sama zrobię. Przykro mi po prostu, że w tej chwili nie mam dokąd pójść. Proszę jedynie o trochę zrozumienia, o trochę wsparcia, o trochę konstruktywnej samokrytyki.

I nigdy więcej nie próbujcie zrobić mi krzywdy. Dzisiaj był ostatni raz. Nie zasłużyłam sobie na to, nie moja wina, że od jakiegoś czasu nie panuję nad nerwami i nad swoimi myślami. Ale trzeba otworzyć czasami oczy na to co się dzieje z dzieckiem... nie patrzeć na nie jak na najgorsze. Ja się na ten świat nie prosiłam. Trzeba było się zastanowić 10 razy.

Mi jest dzisiaj dobrze, więc wysyłam pozytywne myśli w eter.
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 05:38   #690
dolores1986
Raczkowanie

do Ł:Jesteś nikim,wczoraj miałam ci ochotę dac w twarz.Porzucać swoją żonę która jest w ciąży.Jeszcze twierdzisz,że on Ciebie zmusiła do ślubu, do zamieszkania ze sobą...Skoro nie wiedziałeś,nie byłeś pewien swoich uczuć do niej,mogłeś powiedzieć jej żeby nie przeprowadzała się z Tobą,mogłeś ja ją wtedy zostawić.Nie masz prawa się usprawiedliwiać,bo to tylko przez Ciebie sytuacja tak się potoczyła,to tylko i wyłącznie Ty jesteś winny.Nie mam pretensji o to ,że przestałeś kochać,wiem sama przestałam kochać będąc w związku.Ale miałam odwagę zerwać kiedy nie było za późno.

dolores1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości