|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;)
skórki też obgryzam , ale tylko jak się deneruje czymś
|
|
|
|
#662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ja też doszłam do takiego wniosku, ale nie mogę tego powstrzymać
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
ja znowu mam na tle nerwowym i jak się stresuje taką akcję, że drapie sobie głowę :|
|
#665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A jakiego tuszu używasz?
Cytat:
![]() Super, że TŻ chce, niech idzie i zakłada Wcale nie będzie wyglądał dziecinnie, teraz to modne i dużo osób zaczyna nosić aparaciki [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11412104]Jestem wściekła! Dziś 18stka mojego najlepszego przyjaciela, a mi na samym środku czoła wyskoczył taki wielki podskórny pryszcz, wyglądający jak guz. Czuję się jak jednorożec! buehahhahahhahahhaha jak ja tego nie nawidze Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widać rozdrapywanie krostek, a następnie strupków jest nam pisane |
||||
|
|
|
#666 |
|
Rozeznanie
|
uff, z ulga czytam wasze wyznania! nie jestem w tym sama!!
musze sie jednak zaczac kontrolowac, bo mam bardzo wrazliwa skore i od razu mi blizny zostaja po byle czym
|
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
Rimmel- Glam'eyes
A polecasz jakiś który ładnie wydłuża rzęsy?
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie najlepszy jest Miss Sporty - najtańszy i najlepszy z Rossmana
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Na moich rzęsach bardzo ładnie wygląda Volum' Express
![]() Próbowałaś? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3670 |
|
|
|
#671 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie trawię tego modnego wysuwania ust. Proszę nie rób tego więcej (no nie wiem, jak dla mnie chociażby)![]() Cytat:
Nic nie widaćCytat:
Kopię co jest najbliżej, czasami tłukę łapami Ale tak w sytuacjach jak coś mi nie wyjdzie albo typu ostatnio - chciałam postawić odkurzacz a rura cały czas spadała, dostał ode mnie kopa hehe Tż to widział i ze śmiechu się pokładał.Ale co do reszty, to rzadko jestem nerwowa. Jakoś zbytnio się nie stresuję. Luźny człowieczek jestem
|
|||
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
zauważyłam ostatnio, że seks to dla mnie zastrzyk energii, a dla faceta hmmmmmmmmm....... on właśnie śpi, a ja siedzę, skaczę i śpiewam na całe gardło , włączyło mi się małe adhd
|
|
|
|
#673 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też nad tym ubolewam, bo sama zazwyczaj PO jestem nadal nakręcona
|
|
|
|
|
#674 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#675 |
|
Rozeznanie
|
kl
Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-03-17 o 19:04 |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeń Doobry
Przyłączam się do wątku Można? xDJa skórki obgryzam i zrywam paluchami jeśli jestem strasznie zestresowana. Później palce bolą :P Miłego dnia w pracy,szkole, etc. ;d |
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
a dzień dobry :P wybieram się właśnie na rysunek po pranie mózgu
prof zawsze nas tak męczy, że człowiek pod koniec zajeć wali łbem o sztalugę
|
|
|
|
#678 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kumple chcieli mnie spić, ale im się nie udało, byli wielce zawiedzeni, kiedy po czwartym piwie nic mi nie było - a właściwie nie piję w ogóle, więc to chyba powinno mi uderzyć do głowy Przetańczyłam 5 godzin i jestem jeden wielki zakwas i odcisk, ale naprawdę było warto
|
|
|
|
|
#679 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11418299]Wszystko fajne prócz rzęs i miny Nie trawię tego modnego wysuwania ust. Proszę nie rób tego więcej (no nie wiem, jak dla mnie chociażby) [/I][/QUOTE]hihi z mina to jakos tak mam po tatusiu ![]() a makijaz tak codzienny [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11418299] Baaardzo rzadko coś mi wyskoczy a jak już to raczej niewielkie, kiedyś fakt - byłam pryszczata ale tylko na czole, przez prawie całe gimnazjum. Teraz nic Nic nie widać[/QUOTE] a ja jakos w gimnazjum nic nie mialam na twarzy zadnych krostek a teraz to tylko czasem przed okresem ale malo ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11418299][I] A ja z kolei jestem bardzo agresywna Kopię co jest najbliżej, czasami tłukę łapami Ale tak w sytuacjach jak coś mi nie wyjdzie albo typu ostatnio - chciałam postawić odkurzacz a rura cały czas spadała, dostał ode mnie kopa hehe Tż to widział i ze śmiechu się pokładał.Ale co do reszty, to rzadko jestem nerwowa. Jakoś zbytnio się nie stresuję. Luźny człowieczek jestem [/QUOTE]hihi mam nadzieje ze na swoim sie tak nie wyrzywasz jak ci podpadnie ![]() Cytat:
dla mnie zastrzyk zdrowia no to ladnie ze tak spiewasz a sasiedzi sobie mysla ,, co ona znow ćpała '' ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11418419]U kobiet to nic dziwnego, faceci mają problem, bo wydzielają hormon (już szukam nazwy, mam) - oksytocynę, który powoduję senność ![]() Też nad tym ubolewam, bo sama zazwyczaj PO jestem nadal nakręcona [/QUOTE]ostatnio jakos tak wychodzi ze razem idziemy spac po ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja naszczescie nie mam w zwyczaju obgryzac skorki ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11420074]No ja chyba zaszalałam dlatego, że TŻa nie było ze mną Kumple chcieli mnie spić, ale im się nie udało, byli wielce zawiedzeni, kiedy po czwartym piwie nic mi nie było - a właściwie nie piję w ogóle, więc to chyba powinno mi uderzyć do głowy Przetańczyłam 5 godzin i jestem jeden wielki zakwas i odcisk, ale naprawdę było warto [/QUOTE]kurcze a ja w zasadzie nie pije i w tym jest problem bo jak potem ktos przy jakiejs okazji da mi cos mocniejszego to koniec ze mna ![]() albo odrazu zasypiam - syndrom śpiącej królewny choć takie pseudo już miałam i w domu i w szkole gdy ktoś coś do mnie mówi a ja wyskakuje,, ale o co chodzi" ![]() albo po takich paru drinkach (przewaznie juz po drugim) zaczynam byc bardzo wesola i smieje sie jak szalona
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brydzień
![]() Ząbki mnie napierniczają, ale wyszło słoneczko i jestem jakaś taka szczęśliwa ![]() + Cytat:
Rzęsy ważna rzecz Cytat:
Teraz też mam cerę bezproblemową, ale odkąd nie biorę tabletek, to zdarzają się przed okresowe niespodzianki. ![]() Ja też nic nie obgryzam, piękne dłonie to mój fetysz
Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-03-13 o 10:19 Powód: + |
||
|
|
|
#681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1ale przynajmniej kochana bedziesz miec piekne proste zabki ![]() 2 hmm chyba mialam ale nie pamietam jaki chyba z l'oreal no i juz po nalozeniu pierwszej warstwy rzesy sie zlepily ![]() 3ja wspolczuje tym osoba co maja tradzik mlodzienczy masakra jednym slowem dosc ze maja na calej twarzy te oblesne pryszcze ktorych nie da sie ukrayc to jeszcze potem blizny zostaja
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
black - bubu - a co studiujesz??
Ja wróciłam do domu :P Wody nie ma na całej ulicy i do tego głowa boli jakoś okrutnie ;P Dobra, to ja już pomarudziłam
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest jeden plus- nie musisz zmywać ani prać ![]() Ravi 1. Oj tak, czego kobieta nie zrobi, żeby być jeszcze piękniejszą ![]() 2. Łe.. to nie poszalejesz z "firankami".. no chyba, że tak jak ja ostatnio (zał) 3. Ano.. ja też, a już zupełnie nie rozumiem, jak niektórzy "nic z tym nie robią". Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-03-13 o 10:47 |
|
|
|
|
#684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zeby chociaz nacieszyc sie jeden dzien dlugimi rzesami ![]() 3 tez tego nie rozumiem ja bym nie umiala wyjsc z domu z cala twarza w pryszczach ![]() kochanica_szatana hihi tak pranie odpada a ja musze poodkurzac buuuuKmee co zrobilas z rzesami? piękne
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
świetnie to wygląda
![]() a teraz pyt dot. sztuczny rzęs bede Cie teraz meczyc jak juz wiem ze cos o tym wiesz ![]() 1 jakiej firmy rzesy polecasz? ![]() 2 trudno je zalozyc? 3 dlugo sie trzymaja? 4 jak je zdjac? 5 czy jest mozliwosc hm ze same odleca niespodziewanie i bedzie kleska ? ![]() 6 czy sztuczne rzesy sa jednorazowego uzytku? chyba tak
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Noo... Z tym obiadkiem i praniem racja
Miała zupa być, ale odpada hyh Tyle, że będę lekko załamana jeśli do wieczora wody nie będzie, bo na włoski olej kokosowy chcę sobie dać i rano zmyć go muszę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe nie ma sprawy
![]() 1. W sumie wszystko jedno, najważniejsze żeby były ładne i żeby pasowały długością rzęsy oraz oraz paska do Twoich rzęs i oczu. http://sklep.beautyart.pl/?k=6&p=8 tu masz cały mega wybór ![]() Ostatnio widziałam rzęsy jak byłam w Sephorze. Wybór konkretnego kształtu zależy od tego czy chcesz osiągnąć efekt naturalny czy zdecydowanie 'balowy'. Kępki, paseczki, długie, krótkie, proste, krzyżowe.. co chcesz. ![]() 2. Na pierwszy raz może i trudno, bo musisz nakleić je idealnie z linią rzęs a klej łapie bardzo szybko Jak źle przyłożysz a klej przyschnie to musisz zdjąć oczyścić, posmarować klejem i spróbować jeszcze raz ![]() 3. Tyle ile chcesz ![]() 4. Brutalnie albo łagodnie - odrywasz, ten klej jest taki gumowy i można je zerwać, albo namoczyć płynem do demakijażu i wtedy łagodnie odchodzą ![]() 5. Raczej nie, chyba że źle je nakleisz i klej dobrze nie złapie, wszystko kwestia wprawy. (np. można potestować w dzień wolny, nakleić sobotę rano i połazić cały dzień). 6. Wszystko zależy od tego jak będą wyglądały po zdjęciu. Czasem trzeba je wyrzucić czasem można umyć i odłożyć do następnego razu Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-03-13 o 11:17 |
|
|
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre wręcz trzeba - dyskretne kępki, aby wtopiły się w Twoje rzęsy. A z innymi to niekoniecznie - wielkie wachlarze raczej byłyby za ciężkie i pozlepiane po użyciu tuszu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

Mój Tż też chce sobie założyć...
Bo kobiecie to nawet pasuje.

Nie trawię tego modnego wysuwania ust. Proszę nie rób tego więcej

Kumple chcieli mnie spić, ale im się nie udało, byli wielce zawiedzeni, kiedy po czwartym piwie nic mi nie było - a właściwie nie piję w ogóle, więc to chyba powinno mi uderzyć do głowy 
- syndrom śpiącej królewny 

hyh