|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Czy bedziesz na spotkaniu Wizazanek w Manchesterze 6/03/2011? | |||
Tak, przybede z miła chęcią. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 80,00% |
Nie, i nie pytajcie dlaczego. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 20,00% |
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
kochana no tak sorki za taki blad no ale jak przyszly maz to i juz maz mozna pisac
![]() ![]() ![]() co do mojej suni to ona tylko groznie wyglada ale jest lagodna jak baranek ![]() ![]() ![]() ![]() no bedzie nas masa haha ale to dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Wtajemniczenie
|
a ja zapomniłam ci odpisać o tej firmie TZ. wymyslil sobie firmę sprzątającą z kolegą. chcą zacząć od sprzątania domów aby potem zainwestować w specjalistyczne sprzątanie np. gabinetów dentystycznych, sprzątanie industrialne (że się ta wyraże).
juz sobie ulotki porobił, kupił ciuchy robocze z logo firmy itp. i no zawziął się ![]() ![]()
![]() |
#663 |
Wtajemniczenie
|
haha i damy jakiejs restauracji zarobic, bo jak sie zwalimy w 10 osob w jedno miejsce to podreperujemy komus utarg dzienny
![]()
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
A ustalilysmy juz ktorej restauracji damy zarobic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Rozeznanie
|
Coraz wiecej sie nas zbiera
![]() ![]() muaa, a ktore kolezanki zaprosilas? ![]() Ja bym rowniez wolala pozniejsze spotkanie, ale to tylko dlatego, ze w niedziele ciezko mnie rano z lozka wyciagnac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() To ja proponouje spotkac sie o 16:30, Kasia wtedy sie wyrobi .. I wszystkie razem pojdziemy do restauraji. Co wy na to? A jak ktoras ma ochote wczesniej przyjechac, to mozemy zrobic przed-spotkanie jeszcze ![]() Milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
No i jak laseczki- mamy decyzje podjeta w zwiazku z restauracja?
![]() Muaa- nie daj sobie w kasze dmuchac, z facetami trzeba krotko ![]() luca- rowniez zycze Twojemu TZ-owi aby mu sie powiodlo (no i tak jak mowisz: im on wiecej zarobi, tym Ty wiecej wydasz! hehe ![]() Denise- link do kremow regenerujacych KWC:klik Mam nadzieje, ze cos dla siebie znajdziesz!! Ale wydaje mi sie, ze w tydzien Twoja buzka powinna sie juz ladnie sama zregenerowac ![]() ![]() Ej, no ja naprawde nie powinnam zagladac na strony KWC- za kazdym razem cos dla siebie nowego wynajde, a kosmetyki, ktorych nie uzywam zajmuja mi wszystkie szafki ![]() ![]() muaa- a ta mgielka o ktorej piszesz- czy jest to wlasnie mgielka z Vit C??
28/02/2015 Ola ![]() Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2011-03-01 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
to ja jestem za Destinos
![]() ![]() milego dnia dziewczyny ![]() Denise, a ten kwas to sobie sama zaaplikowalas? skad go masz? ja po mikrodermabrazji tez sie luszcze, ale na spokojnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
hej dziewczeta
![]() jakiego ja mam dzis lenia.....!! wczoraj sobie pobalowalam ze znajopmymi troche i dzisiaj nic nie robie, TZ obrazony w salonie siedzi wiec mam czas tylko dla siebie ![]() ![]() co do spotkania, to ja jak najbardziej jestem za 16.30 i jak juz wspomnialam wczesniej, jesli wiekszosc tak postanowi <a tak to w sumie wyglada> to ja bardzo chetnie pojde do Destinosa ![]() a jak wam dzionek mija? piekna pogoda dzisiaj! oby tak juz zostalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Wtajemniczenie
|
no witojcie dziewczynki! hej!
![]() z tego co widze, prowadzi Destinos i ma nas być 10 ![]() jesli koleżanki muaa się potwierdzą to ja dzwonie i bukuje stolik. oj ale jaja własnie się dowiedziałam, ze mam limitowane pociągi w niedziele. Jedna firma strajkuje czy cus takiego. Bedzie mi sie cięzko dostac na Manchester Picadilly. Inne pociągi zatrzymują się na Manchester Oxford Road. Czy to już centrum, czy też nie? ![]() Albo ładnie poprosze TZ zeby mnie zawiózł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
witajcie moje kochane wizazanki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lucamoje kolezanki potwierdzily przybycie ![]() no i kochana musze Ci powiedziec ze pomysl meza z biznesem super! na pewno mu wypali i za to trzymam kciuki ![]() anyolek tak kochana zamowilam sobie ten z vit c ![]() ![]() ![]() agia ktore kolezanki zaprosilam dowiesz sie w niedziele ![]() no mnie tez pasuje 16.30 ![]() gasienica jesli bedziesz wczesniej to Cie przygarniemy ![]() ![]() haniu masz czas dla siebie jak maz obrazony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no wlasnie, a tak a propo 'czerwonej lodowki pod pacha' o ktorej wspomniala wczesniej Luca, to jak my sie dziewczyny poznamy? co do stolika to mozemy zamowic stolik na 11 i nawet jesli jedna osoba nie przyjdzie to tragedia sie nie stanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
Ale bedziemy mialy wielki zlot, super
![]() lucaa_rules - ja rowniez zycze Twojemu TZtowi sukcesu ![]() muaa - spoko, tak tylko z ciekawosci pytalam ![]() Dobranoc wszystkim!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Raczkowanie
|
Hej,
Co to stolika to chyba na 12 trzeba bedzie zamowic. Bo 8 nas glosowalo, ze na 100% bedzie, plus Denise, ktora nie zaglosowala, a chce przyjsc i sie piekni dla nas ![]() Milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
czesc
![]() a co tu taka cisza ? czyzy wszystkie sie szykowaly na niedziele ![]() gasienica a to sorki jakos zrozumialam ze potrzebujesz przygarniecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Wtajemniczenie
|
babiszonki moje kochane, ja jutro dzwonie do Destinos i bukuje stolik na 12 osób!!!
wlasnie wrocilam z włoskiego i padam na twarz... a TZ zapowiedział ze po powrocie z pracy, to by mnie przekąsił ![]() ![]() ![]()
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie w pracy urwanie glowy - koniec miesiaca to podsumowania i kupa raportow/ faktur/ rachunkow ![]() wczoraj po pracy pojechalam na zakupy do centrum - mam cala liste rzeczy do zabrania rodzince i znajomym - bo przeciez tutaj taniej np kosmetyki ![]() mi sie tez cos niecos kapnelo... ![]() latalam wczoraj jak nakrecona od jednego sklepu do drugiego ![]() a jak wrocilam do domu to jeszcze sie za robienie paczkow wzielam ![]() ale takie proste, oponki serowe ![]() wyszlo mi chyba 100 z 0.5kg sera, wiec wzielam do pracy i TZ tez bo tego nie zjemy ![]()
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
dobra kobiety, ALARM!!!
Destinos jest zamkniety w niedziele! ladne jaja co! piszcie mi szybko gdzie idziemy a przedzwonie wieczorem!
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
o rany!!!
prosze, tylko nie don giovanis.... ![]() a moze La Tasca?
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
jak chcemy wloska to znalazlam cos niesieciowego, jest ich 5 w Anglii, ale nie tak, ze w kazdym miescie na kazdym rogu... wloska restauracja San Carlo
http://www.sancarlo.co.uk/menu ja ogolnie nawet chetnie do zwyklego jd wetherspoons pojde, byle z Wami! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
skoro trzymamy sie srodziemnomorskich klimatow to ja optuje za La Tasca!!
![]() Justitko- jak Ci wyszly te paczusie?? mmm, zjadlabym sobie takich serowych oponek!! ![]() W ogole to chwalcie sie- po ile paczusiow dzis zjadlyscie?? Bo ja zadnego ;( Chcialam kupic dwa pudelka moich kochanych z jabluszkiem, ale juz nie bylo ![]() Wiec sie pocieszylam amerykanskimi ciachami z kawalkami czekolady, a co! Moja dieta juz dawno polegla, niestety ![]() A w dodatku w tym roku ide na latwizne- nie bede robic nalesnikow TZ-owi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
28/02/2015 Ola ![]() Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2011-03-03 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
hej kobitki
![]() jadlyscie jakies paczki dzisiaj?;> ja mam taka straszna ochote na nasze prawdziwe, polskie...takie z marmolada i lukrem....aghhh ![]() co do spotkania, kurcze, ja sie zgadzam z gasienica, gdziekolwiek byleby razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
ja 4 zjadlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
właśnie gadałam z Gąsieniczką przez telefon
![]() ja nie miałam neta przez parę godzin, dlatego nic nie pisałam. Co do restauracji La Tasca. Ja nie mam nic przeciwko, trochę przerażają mnie ceny... Jest to tapas bar wiec trzeba tych małych pierdółek troche zamówić hehe ![]() ![]() Ale... http://www.latasca.co.uk/promotions/...share/register Ten link to nasze wybawienie! Oferuje 50% żnizki na tapas z głównego menu. Promocja obejmuje grupę do 8 osób, więc mogę wydrukować takie dwa! Mogę również zabukować stolik przez internet w każdym momencie. W sumie zabukuje teraz, zawsze moge odmówić stolik ![]() Czy lokalizacja na Deansgate nam odpowiada?
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
Fajny pomyls ale ..
One voucher per table, per day, maximum group of eight; A kiedys na forum pisalyscie o jakies stronce z rabatami, moze tam cos dla nas sie znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Wtajemniczenie
|
na groupon sa vouchery do kupienia, ale trzeba kupowac je danego dnia. Np w dniu dziesiejszym oferta jest do Mietka do knajpy
![]() wejde tez na myvoucherscodes.co.uk i moze tam beda jakies fajne oferty ![]() ![]()
![]() |
#689 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, oponki serowe sie udaly
![]() w sumie to wczoraj jak byly swieze to sprobowalam a dzisiaj jakos paczki mi w ogole z glowy wylecialy i nie zjadlam zadnego ![]() co do restauracji to jak dla mnie Weatherspoons moze byc jaknajbardziej ![]() ![]() anyolek zazdroszcze tego "prostego" TZ ![]() tak go rozpuscilam ze jak zrobie zwyklego kotleta z ziemniakami i surowka to kreci nosem... ![]() ps. wlasnie obejrzalam odcinek szpilek ![]() 15 ![]()
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
o jaa! zapomnialam
![]() ![]() ja tez uwazam ze Wheterspoons bedzie ok. niewiele tam wegetarianskiego jedzenie, ale damy rade chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.