![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Dzięki dziewczyny, słyszałam też coś o witaminie C, ale nie pamiętam co dokładnie, musze gdzies poczytać. Jakbym dostała kilka dni wcześniej niż trzeba to na ślubie bym pewnie już była po...
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Tz mi napisał, ze bedzie za 30 minut, bo dzis nie mają nadgodzin
![]() a ja nie mam pomysłu na obiad i zadzwoniłam i zaprosiłam do do Chinskiej restauracji ![]() ![]() ide posprzątac pokój i upiec bułeczki do pracy na jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Aguś widzę Cię
![]() ![]()
#665 |
Rozeznanie
|
kasiapruszkow, baja dzieki
![]() hmm wlasnie.. zdania sa podzielona w tym temacie.. myslalam o cieplych kolorach do ecru, ale rozmawialam z pewna babka i powiedziala, ze grafitowy jak bajbardziej i namieszala mi w glowie. chcialam Was wczesniej spytac, bo wiadomo troche wiecej ode mnie widzialyscie i wiecie ![]() ja rowniez czekam na relacje zonek ![]()
#666 |
Zakorzenienie
|
ohhh ohhh jak się człowiek na relacyjki naczekać musi
![]() ![]()
#667 |
Zakorzenienie
|
Z racji wysypu ślubów jakie nas czekają proponuje wprowadzić nową zasadę- relację ze ślubów wpisujemy od razu, bez nadrabiania zaległości
![]() Aguś pisz szybko jak było |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
bylo cudownie ogólnie masakra, ze to juz jest po
nie obylo sie bez wpadek oczywiscie - w domu jak sie juz ubralam to stalamw pokoju, ogolnie to suknia mi troche zjezdzala tak z nerwow schudlam ![]() - zaczelam sapac i tak dychac, ze myslalam, ze zemdleje - moj maz w kosciele pomylil obrqaczki i chcial mi zakladac swoja hehe, organista moil nie ta nie ta, i ksiadz tez i ja tez hehe pocalowal ja, ale w koncu zamienikl ta obraczke, ale ja za to zapomnialam pocalowac tak mnie nerwy zzarly pogoda byla cudoooowna, zero chmur, troszke wialo, ale ogolnie masakra bym sie nie spodziewala!!! ogolnie nie mam teraz czasu wam opisywac, wieczorem maz mi udzieli laptopa i bede opisywac na wesele dostalismy sama kase, zero prezentow, na poprawiny 3 kartoiny recznikow hehe ale pieknych ogolnie wesele skonczylo sie o 5.30 Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2009-04-27 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak ty masz ecru to mmoże kamizelka niecg bedzie ecru a darnitur grafitowy bedzie pasował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wrzuć jakieś zdjęcia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
agus, super, ze sie udalo wszystksko, za wyjatkiem malych wpadek.
![]() No w koncu jedna napisala cos. A ja czekajac na relacje utowrzylam nowy watek na "juz po" ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=12063421 #post12063421
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-04-27 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Rozeznanie
|
ja tez chce zobaczyc zdjecia, bo to z panienskiego bylo bardzo ladne, wiec teraz ciekawe jak makijaz wygladal w Ten Dzien
![]()
#675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a powiedz mi czy ty miałaś przed domem na płocie biało-różowe balony?? bo byłam w ostrowie w sobote po garnitur z TZ i widziałam jeden dom tak ubrany balonami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Ale sie najadłam
![]() ![]() Aguś ale super, ze wszystko było super. widac twój mąż (jak to super brzmi) tez bardzo był zdenerwowany, ze tak pomylił obraczki ![]() czekamy na wiecej relacji i zdjeciaaaaaaaaaa ![]() jaga super pomysł z tym watkiem "juz po" za 3 miesiące napewno bede sie tam juz udzielała ![]() Ps, Tz pojechał do mechanika zostawic samochód bo cas tam trzeba zmienic przed naszym wyjazdem (łozyska oo własnie hehe przypomniało mi sie). za jakies 1,5 godzinki bedzie wiec zajrzałam do was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I jeszcze w doskoku robię kokardki do kościoła...
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
oo to może rzeczywiście jej domek widziałam i nawet słyszałam jak zespół grał bo kazałam tż wolniej jechać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
azzis a jak TZ?? nie ma lima??
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
#683 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomocy, powiedzcie mi czy dobrze rozumiem, bo już się pogubiłam. Urodziłam się w mieście X i tam musze pójść po USC po odpis skroconego aktu urodzenia, tak? Mieszkam w miejscowości Y i tam do miejscowego USC idę razem z Tż i naszymi aktami urodzenia po zaświadczenie stwierdzajace brak okoliczności wyłączajacych zawarcie małżeństwa? Tż mieszka w innej miejscowości, ale tam już nie musimy iść do USC po to zaswiadczenie, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewuszki
![]() Po pierwsze pragne serdecznie pogratulowac kobietkom, które slubowały w ostatnim czasie: Aguś, Rosette, Popscene, Jupiku, Izuś, wszystkim Wam zyczę wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia ![]() ![]() U mnie: - zamówiliśmy z TŻem kuchnię, meble do sypialni i pokoju dziennego, materac do łózka i lodówkę. Lodówka właśnie dzis już przyszła ![]() - umowę o pracę mam przedłużoną i od lipca mam obiecany cały etat ![]() - jesteśmy w trakcie zapraszania gości, ale jeszczu wielu czeka na swoją kolej ![]() - byłam u dobrego specjalisty ginekologa i okazało sie, że mam włókniaka... I to w takim miejscu, że teraz jeszcze muszę iść na konsultacje do chirurga, żeby mozna było podjąć decyzję, czy usuwac to chirurgicznie, czy ginekologicznie... To lity guz, obawiałam się nowotworu, ale lekarz wykluczył to dzięki Bogu. Pradopodobnie poczekam z tym wycięciem do ślubu... Najgorsze jest to, że ginekolog, do którego chodziłam regularnie twierdził, że to gruczoł Bartholina. Gdyby nie bóle brzucha, które miałam po Wielkanocy, nie wiem kiedy zdecydowałabym się na wizytę u innego ginekologa... Być może w tym czasie rozwinęłoby się z tego cos złego... |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze Rybulko dobrze, ze poszłas do innego gina na konsultacje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Noooo, niezła wtopa by była, gdyby się okazało, że on z tym limem idzie do ołtarza
![]()
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, Madzia, to prawdziwe szczęście w nieszczęściu ![]() Jeszcze jedna informacja mi umknęła: dostaliśmy tydzień temu zaproszenie na slub i wesele 2 maja... To, że tak późno, to jeszcze nie jest takie bulwersujące... Za zaproszeniu widnieję tam jako "osoba towarzysząca"... To kolega TŻa, który mnie zna, wie jak mam na imię. Przy dobrych chęciach dowiedziałby się jak mam na nazwisko... Normalnie brak taktu, wyczucia i dobrego wychowania. W zeszłym roku od córki znajomych rodziców TŻa, którzy tez nie wiedzieli jak mam na naziwsko, dostaliśmy zaproszenie na ślub, na którym było napisane, że zapraszają Michała M. z narzeczoną Magdaleną. Świetnie wybrnęli, a i ja czułam się świetnie, jak to przeczytałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Musze się pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze, że zmieniłeś ginekologa... Ja już zbieram się i zbieram, ale strasznie się boję, bo mam iść na badania do szpitala ![]() Zdrówka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to całe szcęście...ludzie to czasami mają coś z głową żeby tak od razu z pięściami ![]() Cytat:
![]() Ana*** gratulacje stażu ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-04-27 o 18:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.