![]() |
#661 | |
Raczkowanie
|
Dot.: The Sims 3
Cytat:
dziewczyny, jak instalowac mody.gdzies wyczytałam ze trzeba stworzyc folder i tam wklejac wszystkie mody. niestety u mnie nie działa :/ Folder Mods tworzyłam w C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#663 |
Konto usunięte
|
no wlasnie skad to wziac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2009-06-29 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
czytałam, że rybe śmierci łowi się w stawie na cmentarzu po godzinie 0:00, ale trzeba mieć któryś tam poziom wędkowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#667 |
Rozeznanie
|
mozasz kupic ksiazke o wedkarstwie i sie dowiedziec, zatytuowana jakos tak "Ryba smierci, wampirza i coś tam...."
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- z książek mozna się dowiedziec na jakie przynety łapać jakie ryby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=47051 The Sims 3 bronią przeciwko piratom?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
A próbowałyście stworzyć Sima na swoje podobieństwo?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy wiecie, ale jest już dostępna aktualizacja TS3 ;] eliminuje ona kilka błędów, jak np 2. i 3. poziom czasu, teraz są one zdecydowanie szybsze. W końcu... Wkurzało mnie to czekanie,aż sim się obudzi albo wróci z pracy. EA Downloads Manager sam przy starcie powinien zaproponować pobranie aktualizacji.
![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wczoraj domek zbudowałam ładny ![]()
![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha dobra wiadomosc dla tych, ktorzy cierpia z powodu beznadziejnych fryzur - w miare szybko postepuja prace w tym temacie i wyglada na to, ze juz niedluygo bedziemy mogly sie cieszyc wiekszym i bardziej gustownym wyborem ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-06-29 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta łatka a propos prędkości jest dostępna do ściągnięcia gdzieś? Bo nie mam oryginalnej gry
![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te fryzury skąd można pobrać?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
fryzury dopiero beda...
na razie jest chyba jedna, ktora mozna wrzucic, ale ona wskakuje na miejsce innej, chyba tego irokeza, o ile dobrze pamietam... i odnotowano sygnaly, ze po wrzuceniu tej fryzurki niektorym osobom gra przestala sie uruchamiac... po prostu trzeba czekac, jak i na nowe meshe mebli.... wszystko w swoim czasie, z 2 tez tak hop siup nie bylo, zaraz po premierze pustki na simowych stronach, dopiero gdy graficy sie dorwali i porozkladali wszystko na czynniki pierwsze - zaczelo przybywac ciekawostek... ja na razie poszukuje modow - w tej chwili mam: * przyspieszajacy wysypianie sie na kiepskich luzkach (ale nie wplywa na komfort czy wystroj) * przyspieszajacy gotowanie i jedzenie * przyspieszajacy malowanie obrazow (ale nie zdobywanie umiejetnosci) * przyspieszajacy czterokrotnie uczenie mowienia, chodzenia i korzystania z nocnika * zabraniajacy gosciom uzywania hustawki * zdejmujacy cenzure Musze tez troche poczytac o Awesome Mod ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-06-29 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Pani Buka
|
szkoda że nie można przenosić rodzin z dwójki - taaak mi się nie chce na nowo 'nabijać' wszystkich umiejętności...
![]() mi nie było łatwo stworzyć Sima podobnego do mnie, głównie z braku odpowiednich fryzur ![]()
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
dla zainteresowanych: tu instrukcja instalacji patcha przy zmodowanej grze + link: http://www.modthesims.info/showthread.php?t=350186
(mam na mysli gre ZMODOWANA, nie zcrackowana - mie mam pojecia czy patch nie "zepsuje" cracka) A tu "perla nad perlami" modow do sims 3: http://www.moreawesomethanyou.com/sm...c,15185.0.html
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-06-29 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Przyczajenie
|
Jak naciskasz "c" to wtedy robi się zdjęcia.I masz je w moje dok. ,Electronic Arts,TS3,screenshots...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#681 |
Konto usunięte
|
wkurza mnie ze tak dlugo spią:/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zobaczylam, ze naprawili fryzurke! A wiec dla tych co "sie nie boja" daje linka: http://www.peggyzone.com/Sims3ObjectFemaleHair.html
TEN, KTO CHCE SCIAGNAC I UZYWAC, NIECH PRZECZYTA OPIS, PROSZE!
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-06-29 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
Ja jak na razie niczego nie ściągam z neta. Wyjątkiem jest Riverview... Ale ogólnie czekam na lepsze i bezpieczniejsze dodatki
![]()
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
a prosze powiedzcie mi jak sie szuka nasion?
![]() ![]()
![]() |
#685 | ||
Zakorzenienie
|
Przegladam teraz fora o naszej grze i 2 rzeczy mi sie w oczy rzucily (nie mam teraz sily na przeszukiwanie naszego watku w celu odnalezienia "kto i co powiedzial"):
* ktos pisal, ze urodzily mu sie blizniaki, przyszla opiekunka, poszla i zostalo jedno dziecko? tak cos pamietam? z changelog'a do nowego patcha wynika, ze to byl bug w grze i patch go eliminuje (opiekunki zwiewajace z domu z niemowlakami) * ktos pytal o dawanie autografow w karierze muzycznej... otoz wyglada to tak: Cytat:
Cytat:
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
to teraz juz przynajmniej wiesz, co sie z nim stalo
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
cóż, będę w takim razie pierwszą, eksperymentalną updejtowaczką sims 3
![]() ![]()
![]() |
#689 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
na cmentarzu, na polach i łąkach, nawet tuż za płotem. Ja kilka "nietypowych" znalazłam u sąsiadów na parceli
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.