![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
kurcze cały tydzien w domu i juz w szkole zaleglosci, biore sie za notatki z polaka, ale bede was i tak podgladac
![]()
#662 |
Zakorzenienie
|
<<livia>> to nie od starości na pewno, bo do tego to jest ho ho
![]() jakąś maścią smarowałaś? ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Nice Sprite to tak jak ja, też chora jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
6tygodni w domu, plus szpital i oby na tym koniec, bo wariuje!
Livia, co sie nie upominasz babo wstrętna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
Soph nie smarowalam niczym,nawet nie wiem co by moglo pomoc?Moze Amol?
![]() Najlepiej masaz ![]() ![]() ![]() Dopijam kawke i ide ogarnac chatke.Moze jak sie troche poruszam to wskoczy to co przeskoczylo ![]() Renatko spoczko,jak bedziesz miala czas ![]() ![]()
Edytowane przez <<livia>> Czas edycji: 2009-05-14 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Livia, tylko i wyłącznie masaz może pomóc
![]() Też spijam kawusie ![]() cashmere, to masz mocną głowe, ze mnie byłby marny alkoholik,po 3 piwach spie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
ja też mam słaba głowę do piwa, po jednym mi wesoło, po 2-3 już raczej źle :P
dlatego wolę drinki ![]() żubrówka z sokiem jabłkowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 | ||
Wtajemniczenie
|
[quote=edyta29;12290747]
Cytat:
Cytat:
![]() Edytka nie narzekaj, masz bardzo fajną figurę ![]() zyskowa- ja to wszystkie słodycze zjadam w ciągu jednego dnia, no chyba że mam gorszy dzień i mi się nie chce ale to się zdarza rzadko ![]() Martysia_ - tak ja z Łodzi jestem ![]() Lecę fizjologii się uczyć , do później albo do jutra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Drinki tez lubie, ale takie delikatne, gdzie słabo czuc alkohol.
Co nie zmienia fatktu, że ja po prostu niczego nie umiem pić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tez mam słabą głowe, ostatnio na jednym z koncertow sudenckich(juwenalia) wypilam 4 piwka po 7% to miałam taką karuzele ze tż dosłownie mnie niósł, a jak juz wracaliśmy to koło 3 na moim osiedlu policja nas spisała ![]() ![]() a dzis sie musze pomeczyc moim depilatorem wieczorem ![]() aa jescze uwielbiam drinki grejfrutowe, jakis czas temu uroczy barman mi takiego zrobił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
...i znów zmierzch... kolejny dzień dobiega końca... choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc... Edytowane przez Nice Sprite Czas edycji: 2009-05-14 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze pina colade lubię
![]() ![]() co do wódki, to na moich urodzinach był ostatni raz, każdy chciał żeby z nim "kielicha wypic" no to wiecie.... a ostatnio piłam karmi malinowe, ale jakoś średnio mi podeszło, wolę tyskie z sokiem |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
oj ja tez muszę sie pogodzić z depilatorem.... łydke gole 15min
![]() ![]() poczekam aż mi włoski urosną, kurcze nie lubie mieć "buszu" |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
dwa tygodnie średnio ![]() ![]() ![]()
![]() |
#676 |
Zadomowienie
|
Wczoraj jak oglądałam you can dance, to naprawdę...Julia przypomina mi strasznie messinke;D jakby tak jeszcze miała blond włoski jak Julia to już całkiem sobowtór
![]() ja właśnie dopijam kawę, wstałam dziś późno-zresztą jak zawsze- o 11. A wy takie ranne ptaszki! ![]() ja tak kocham spać, że mogłabym tak chyba cały dzień..no dobra..może przesadziłam,ale uwielbiam to ![]() ![]() Zaraz umyję sobie włoski, nałożę waxa, potem zrobie pilling twarzy i nałożę maseczkę. Dziewczyny, w jaki sposób myjecie włosy? Bo każda z pewnością ma swój sposób;D hehe ja to robię tak, że; -szampon do włosów farbowanych,płucze -nastepny szampon np. który przedłuża trwałość koloru,płucze -wax, zostawiam, zmywam -nakładam odżywkę na krótko i znowu zmywam;p a potem nakładam jedwab;p i odżywkę na objętość ale to już prawie na wilgotno tak mycie głowy to chyba dla mnie z 1,5 h trwa;D hehe muszę kupić sobie jakiś spray który zabezpiecza włoski przed zniszczeniem,suszarką itd, bo kurdee chce mieć śliczne. ale musiałabym je ściąć;( bo mam rozdwojone końcówki, ale ja nie chce!! nie po to je zapuszczam, żeby kurde ścinać noo. waham się z zakupem pomiędzy nową mascarą maybelline lash stiletto a mf 2000 calorie, który lepszy? ![]() Edytowane przez coolasana Czas edycji: 2009-05-14 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, ekonomicznie wychodzi
![]() Jak szłam ze znajomymi Oni sobie kupowali mnóstwo piw, a ja 3 na całą noc i taką samą zabawe miałam ![]() Z alkoholu chyba najbardziej lubie piwo ![]() ![]() Ja lubie to szczypanie przy depilatorze, mnie to nie boli, tylko łaskocze, jak robiłam sobie 1 raz pamietam u koleżanki to sie smiałam jak głupia ![]() Ale goliłam nim tylko moje owłosione rece ![]() Teraz bym chciała kupic znowu,bo mnie mecza plastry, ale nie wiem jaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
apropos rozdwojonych włosków to wstawię fotkę za chwile jak miałam włosa na 10 roz.... ten , rozdziesięciony czy jakoś tak
![]() a ta depilacja to mocno boli ;>?
#679 |
Raczkowanie
|
ja mam ten depilator co w załączniku jak narazie nie mam do niego zastrzezen, chociaz uważam ze ten podmuch powietrza te rózne kulki, bajery, wcale nic nie daja:P do bólu sie przzyzwyczaiłam, w sumie teraz nie boli, bo wołski sa cieniutkie, kiedys byly strasznie grube, bo ja brunetka
![]()
#680 |
Zakorzenienie
|
a ile taki "bajer" mniej więcej kosztuje
![]() a tu mój włos, jak tylko go zobaczyłam to poleciałam do fryzjera i ponad 15 cm ścięłam (wszystkie zniszczone włoski) ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-05-14 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
Halo
![]() ![]() tequillo dziekuje za projekt ![]() Oj ja z depilatorem walczyłam ale się poddałam... Kusicie mnie tym pudrem z l'oreala ![]()
#682 |
Rozeznanie
|
Renatko publicznie Cie oglaszam Garnierowym Maniakiem
![]() Dziekuje za linki,moze ponownie sie przekonam(zniechecona seria niebieska)do kosmetykow do buzki ![]() ![]() Dzieki ![]() Poziomeczko na ile? ![]()
#683 |
Zakorzenienie
|
Nice Sprite, ja też brunetka, niemalże czarna naturalnie, no i moocno owłosiona niestety, ale mnie to nigdy nie bolało, miałam depialtor z nasadka masujaca, zwykły, tani, a tą nasadke i tak zawsze sciagalam bo mnie denerwowała.
Taki ból to nie ból ![]() Poziomka, to naprawde Twój włos? ![]() ![]() Honey, hehe, wiem co czujesz, mnie tak samo niedawno dziewczyny kusiiły, aż sie poddałam ![]() Livia, no co, jakąś pasje miec trzeba ![]() nie ma za co ![]() Ja serii niebieskiej nie lubie (musze to powiedziec,ze nawet bardzo, nie postarał sie Garnier) ale seria podstawa Pielegnacji i Skóra Wrażliwa są super. Zresztą juz kilka dziewczyn od nas to samo mówiły ![]() (serii różowj nie probowałam, ale jak skoncze zielone mleczko, sprobuje różowe ![]() Choć moim marzeniem,jest znalezienie równie dobrych kosmetyków ale polskich firm, po co mam wspierać finansowo obce kraje, jak nam to potrzebne bardziej ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-14 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() U siebie na szczescie tez juz nie widze rozdwojonych koncowek ![]() Renatko-pewnie!Lepiej taka pasja niz zadna:P:P
Edytowane przez <<livia>> Czas edycji: 2009-05-14 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
ja lubie bardzo garnierka do cery wrażliwej ta serie rózową
![]()
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak zobaczyłam tego włosa to też nie uwierzyłam, mało zawału nie dostałam i musiałam fotke cyknąc ![]()
![]() |
#689 | |
Moderator
|
Cytat:
Cieszę się że ci się spodobał. Ja też go uwielbiam. A co do wysokiej ceny to nie jest aż tak strasznie bo wystarcza na długo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Livia, no właśnie
![]() nice Sprite, seria różowa jest do skóry suchej, seria do Skóry wrażliwej to taka biało niebieska, zresztą nazywa sie Garnier Skóra Wrażliwa- i tę uwielbiam. Mleczko,Tonik, chce spróbowac dwufazy. A krm na dzień jest cudowny, nie zapycha mojej dziwnej cery, super nawilża i zostawia taką fajną kołderke na buzi.. super ![]() też naszcescie nie mam rozdwojonych koncowek, fryzjerki zawsze chwala moje włosy ![]() ![]() Kasiu, mam nadzieje własnie,ze chociaz bedzie wydajny, jesli tak to bede jego wierna fanka ![]() Choc mi sie marza prawdziwe minerały.. Ale te wysyłki z USA mnie przerażaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.