Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-04, 12:23   #661
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Ja tylko na seke wpadam.
Wczoraj nie mogłam w nocy zasnąć.. bo popołudniu padłam i spałam.
Jestem nie wyspana starsznie i ta pogoda jeszcze bardziej mnie przytłacza.
Tak ma być do końca tygodnia szok

Teraz śmigam do przedszkola i potem moze truskawki wciągne i obejrze film.

Miłęgo dnia wszystkim
u mnie leje i na przemian swieci slonce, a przy tym jest okropny wiatr ide zjesc obiad a potem jade do pracy

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 12:34   #662
kasiakitty
Raczkowanie

Hey Dziewczyny
Rozmawiacie o prawku hmm to ja sie tez przylacze, ale najpierw opowiem wam jak w Kanadzie sie zdaje prawko. Najpierw idzie sie na test pisemny, placi sie 25$ to nie duzo i jak sie go zda to ma sie juz prawko "L" lub "G1" chodzi o to ze moge jezdzic tylko z osoba ktora ma pelne prawko i ma je 4-5lat no i jeszcze jedna osoba dodatkowo, i te prawko ma sie rok czasu, po roku czasu zdaje sie jazde i wtedy ma sie "N" lub "G2" (ktore teraz mam) wiec teraz moge sama jezdzic ale of course nie mozna miec alkoholo we krwi W OGOLE !!! no i moge wziasc w samochod cala rodzine lub jedna osobe np kolezanke ale nie 2 kolezanki, po 2 latach mozna zdawac na pelne prawko i zdaje sie highway czyli autostrade na ktora boje sie wjechac ale juz 3 razy jechalam :P. Prawko mam 2 lata wiec za rok bede mogla zdawac na pelne prawko . Nie wiem czy zrozumialyscie mnie o co mi chodzi z tym zdawaniem jak cos to piszcie .
Co do stluczek to nie mialam ale mialam sytuacje co prawie bym walnela kogos ale naszczecie nie bylo nic, swojego auta nie mam ale od czasu do czasu jezdze i jest ok . Raz jak pracowalam u takiej rosjanki i sprzatalam domy, mielismy jechac juz do ostatniego domu sprzatac, przed nami taki dostawcze auto gdzie nie bylo nic widac on sie zatrzymuje to my tez patrze sie w lusterko (ja bylam na miejscu pasarzera) a za nami jezdzie z duza predkoscia takie auto duze heh no i co, WALNAL w nas a my w dostawcze auto a dostawcze podobno jeszcze w jakies inne to pomysle jaka sila byla... ale ciekawe jest to ze poduszki nie wystrzelily no i oczywiscie z tylu naszego auta nie bylo widac zeby ktos nas walnal bo ten co w nas walnal mial z przodu takie cos wystajace na pomaranczowe slupki i to weszpo pod nasze auto heh (znowu pewnie wam pokrecilam hehe) przyjechala policja i pogotowie, nikomu sie nic nie stalo ale ja na poczatku bylam w szoku ale pozniej przeszlo i bylo ok
W sobote jade na wesele i przed 10 rano mamy byc u jednego zeby o 10 wyjechac bo to jest w innym miejscu 1h drogi a o 9 (chyba) otwoeraja fryzjer i nie wiem czy zdaze a chcialabym jeszcze zeby mi jakas zrobila make-up hmm nie wiem jak to zrobie... no coz jakos to bedzie
Pozdrawiam (ale sie rozpisalam)

kasiakitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 14:21   #663
Sabcia87
Zadomowienie

Ja też tylko na chwilke, czas mnie goni.... Skończyłam zbierać truskawki wlasnie, w pracy nerwówka straszna.. Tez u mnie padało do południa teraz świeci słońce, zaraz ide sie wykąpać a pierwsze zaraz kolega ma przyjechac po truskawki (cos mi kasy na dzisiejsze picie wpadnie ) a pozniej wypad na szampana nad rzeke pozniej karaoke jeeeeee
Ogólnie humor mam bdb przez własnie zaplanowany weekend
Rafał sie nie odzywa (nie bede pytać czemu jak mu przejdzie to sie odezwie)
Zibi mi wczoraj w nocy napisał na gadu że popsuł mu sie tel i nie ma nrów i że wogóle ma straszny tydzień.. No cóż zobacze sie z nim jutro pewno to pogadamy

Uciakam
Wszytskim zycze miłego popołudnia i wieczoru
O ile bede w stanie lub nie wróce pozno zajrze tutaj jeszcze
Stary 2009-06-04, 16:26   #664
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość
a pozniej wypad na szampana nad rzeke pozniej karaoke jeeeeee
Ogólnie humor mam bdb przez własnie zaplanowany weekend
to wybaw się też za mnie bo ja teraz nie bardzo..
miłej zabawy
Stary 2009-06-04, 16:37   #665
Trinette
Zakręcony Chochlik

Ja za to w koncu pojde do lekarza. Wpierw internista, a później pewnie na badania. Brrr... przeraza mnie to, ale wiem ze trzeba. Cos mi zdrowie nie dopisuje. Strasznie mi slabo, moglabym spac cale dnie(jestem ciagle senna), nie mam w sobie zupelnie energii.

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 16:48   #666
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Wpierw Strasznie mi slabo, moglabym spac cale dnie(jestem ciagle senna), nie mam w sobie zupelnie energii.
ja mam tak samo jak Ty teraz. Tylko, że u mnie to przez te tabletki pewnie co łykam z kuracji.

Wykańcza mnie ona całkowicie.
Psychicznie i fizycznie.
Mam już dość. Codziennie brak humoru, senność, czasami nawet depresja mnie dosięgnie.

Czekam aż minie ten czerwiec może już wtedy zauważę mega różnice i potem jeszcze lipiec i koniec tej kuracji!!!

Może w końcu odżyję i będe się cieszyć życiem jak inni.
Stary 2009-06-04, 16:58   #667
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
ja mam tak samo jak Ty teraz. Tylko, że u mnie to przez te tabletki pewnie co łykam z kuracji.

Wykańcza mnie ona całkowicie.
Psychicznie i fizycznie.
Mam już dość. Codziennie brak humoru, senność, czasami nawet depresja mnie dosięgnie.

Czekam aż minie ten czerwiec może już wtedy zauważę mega różnice i potem jeszcze lipiec i koniec tej kuracji!!!

Może w końcu odżyję i będe się cieszyć życiem jak inni.
Ja mam tak od dluzszego czasu. Nie moge sie na niczym skoncentrowac, wiec z nauka jest ciezko
Poczekaj jeszcze troche a zobaczysz efekty kuracji Zeby byc piekna trzeba troche pocierpiec.

Walt Disney

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 17:03   #668
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Ja mam tak od dluzszego czasu. Nie moge sie na niczym skoncentrowac, wiec z nauka jest ciezko
Poczekaj jeszcze troche a zobaczysz efekty kuracji Zeby byc piekna trzeba troche pocierpiec.
aaa no to chyba, że tak. <przytul>
cierpieć.. hmmm.. to bardziej nie jest cierpienie a tyranie psychiki ..
piękna to już nie będe tak kiedyś na pewno..

czemu mi ciągle coś wychodzi nio
Stary 2009-06-04, 18:14   #669
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
aaa no to chyba, że tak. <przytul>
cierpieć.. hmmm.. to bardziej nie jest cierpienie a tyranie psychiki ..
piękna to już nie będe tak kiedyś na pewno..

czemu mi ciągle coś wychodzi nio
Bedziesz piekna. Ty chyba jeszcze nie doszlas do tego ze liczy sie wnetrze wiec komunikuje!! NAJWAZNIEJSZE JEST TWOJE WNETRZE Charakterek masz rewelacyjny. Wytrzymaj jeszcze troche a bedziesz idealem

Walt Disney

Stary 2009-06-04, 18:15   #670
tajlaa
Wtajemniczenie

witajcie;p hehe
ja juz po mieście pozałatwiałam sparwy:P prace juz mam oprawionaDD
a wiczór z tzetem bo ma wolne dziś i jakiś film w planie jest;p

Magic widzisz jak czas leci juz nie całe 2 miesciace kuracji w sierpniu bedziesz tryskac humorkiem i nas bedziesz jeszcze rozmieszac

Sabcia udanych baletów) i napisz(pewnie jutro bo zaszalejesz hihi jak było i jak Zibi I rafał;p

Kasiakitty rozpisalaś się;p ale ja zrozumialam chyba;p to w sumie tak lawto nie ma tam u nas jest łątwiej raz zdajesz i spokoj;p

Trinette a moze coś z tarczyca?? moja mama takie miala dolegliwości i ma teraz leki.
tajlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 18:18   #671
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
Trinette a moze coś z tarczyca?? moja mama takie miala dolegliwości i ma teraz leki.
Mozliwe bardzo. U mnie oboje rodzice mieli problemy z tarczyca a tata mial operacje.
Z moimi objawami znalazlam to KLIK

Walt Disney

Stary 2009-06-04, 18:25   #672
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:

Magic widzisz jak czas leci juz nie całe 2 miesciace kuracji w sierpniu bedziesz tryskac humorkiem i nas bedziesz jeszcze rozmieszac
No leci bo wiadomo, że się nie cofnie
No jeszcze 2 miesiące, a mi nadal wyskakują pojedyncze pryszcze.. hmm kiedy to się skończy
Marze o tym dniu. Kiedy już nie będę myśleć o tym jak wyglądam, ze znowu coś wyszło, ze jest źle itp.

Chce w końcu wstać spojrzeć w lustro i powiedzieć jesteś piękna nic nie ma cudo
No i co najważniejsze nie tyrać psychiki i się tak nie zadręczać bo psychika też jest ważna dla zdrowia.
Stary 2009-06-04, 19:48   #673
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
No ja tez nigdy nie mialam stluczki, raz tylko przytarlam o slup na parkingu, ale prawie nie widac a czym jezdzicie?
Ja jeżdzę fiatem punto dynamic i stwierdzam po prawie dwóch latach ze to auto jest juz dla mnie za wolne... jak to Pan detektwy powiedział w "Co mi zrobisz,jak mnie złapiesz?" "Ja jestem za szybki a ten rower jest dla mnie za wolny"

Cytat:
Napisane przez kasiakitty Pokaż wiadomość
Hey Dziewczyny
Rozmawiacie o prawku hmm to ja sie tez przylacze, ale najpierw opowiem wam jak w Kanadzie sie zdaje prawko. Najpierw idzie sie na test pisemny, placi sie 25$ to nie duzo i jak sie go zda to ma sie juz prawko "L" lub "G1" chodzi o to ze moge jezdzic tylko z osoba ktora ma pelne prawko i ma je 4-5lat no i jeszcze jedna osoba dodatkowo, i te prawko ma sie rok czasu, po roku czasu zdaje sie jazde i wtedy ma sie "N" lub "G2" (ktore teraz mam) wiec teraz moge sama jezdzic ale of course nie mozna miec alkoholo we krwi W OGOLE !!! no i moge wziasc w samochod cala rodzine lub jedna osobe np kolezanke ale nie 2 kolezanki, po 2 latach mozna zdawac na pelne prawko i zdaje sie highway czyli autostrade na ktora boje sie wjechac ale juz 3 razy jechalam :P. Prawko mam 2 lata wiec za rok bede mogla zdawac na pelne prawko . Nie wiem czy zrozumialyscie mnie o co mi chodzi z tym zdawaniem jak cos to piszcie .
Co do stluczek to nie mialam ale mialam sytuacje co prawie bym walnela kogos ale naszczecie nie bylo nic, swojego auta nie mam ale od czasu do czasu jezdze i jest ok . Raz jak pracowalam u takiej rosjanki i sprzatalam domy, mielismy jechac juz do ostatniego domu sprzatac, przed nami taki dostawcze auto gdzie nie bylo nic widac on sie zatrzymuje to my tez patrze sie w lusterko (ja bylam na miejscu pasarzera) a za nami jezdzie z duza predkoscia takie auto duze heh no i co, WALNAL w nas a my w dostawcze auto a dostawcze podobno jeszcze w jakies inne to pomysle jaka sila byla... ale ciekawe jest to ze poduszki nie wystrzelily no i oczywiscie z tylu naszego auta nie bylo widac zeby ktos nas walnal bo ten co w nas walnal mial z przodu takie cos wystajace na pomaranczowe slupki i to weszpo pod nasze auto heh (znowu pewnie wam pokrecilam hehe) przyjechala policja i pogotowie, nikomu sie nic nie stalo ale ja na poczatku bylam w szoku ale pozniej przeszlo i bylo ok
W sobote jade na wesele i przed 10 rano mamy byc u jednego zeby o 10 wyjechac bo to jest w innym miejscu 1h drogi a o 9 (chyba) otwoeraja fryzjer i nie wiem czy zdaze a chcialabym jeszcze zeby mi jakas zrobila make-up hmm nie wiem jak to zrobie... no coz jakos to bedzie
Pozdrawiam (ale sie rozpisalam)
Ciekawy system musze przyznać aczkolwiek chyba nie miałabym cierpliwości by tyle czasu czekać by jeździć sama,czy żeby na autostradę wjechać
U nas też ponoc jest 0,0 promila... choć pewna nie jestem .. zna któraś jakies pewne źródło gdzie można to sprawdzić?

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2009-06-04 o 21:43
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 20:53   #674
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Ja jeżdzę fiatem punto dynamix i stwierdzam po prawie dwóch latach ze to auto jest juz dla mnie za wolne... jak to Pan detektwy powiedział w "Co mi zrobisz,jak mnie złapiesz?" "Ja jestem za szybki a ten rower jest dla mnie za wolny"

Ciekawy system musze przyznać aczkolwiek chyba nie miałabym cierpliwości by tyle czasu czekać by jeździć sama,czy żeby na autostradę wjechać
U nas też ponoc jest 0,0 promila... choć pewna nie jestem .. zna któraś jakies pewne źródło gdzie można to sprawdzić?
a silnik jaki ma?

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Stary 2009-06-04, 20:59   #675
tajlaa
Wtajemniczenie

Magic ja wierze z calych sił♪ w to ze bedzie tak ze bedziesz miala laddna buzie i bedziesz zadwolona;*

Tri aleś choróbsk zanalażla;p miejmy nadzieje ze to cos mało poważnego)) daj znac po lekarzu co tam wyszło;p

a ja juz lece spac, bo ciagle pozno i pozno i problemy ze wstaniem sa:P zobaczymy o ktorej tano zawitam;*;*;*
Stary 2009-06-04, 21:01   #676
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Magic ja wierze z calych sił♪ w to ze bedzie tak ze bedziesz miala laddna buzie i bedziesz zadwolona;*
dzięki
staram się nie myśleć, ale to nie jest takie łatwe..
ale daje radę..
i dziękuje, że wierzysz we mnie
Stary 2009-06-04, 21:45   #677
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
a silnik jaki ma?
60 KM z tego co pamiętam silnik 1.1 ale głowy teraz nie dam bo nie wiem gdzie moja karta pojazdu sie zapodziala

1.08.2015

Stary 2009-06-04, 21:52   #678
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
60 KM z tego co pamiętam silnik 1.1 ale głowy teraz nie dam bo nie wiem gdzie moja karta pojazdu sie zapodziala
no to faktycznie nieduzy ale do jazdy po miescie chyba wystarczajacy?

Stary 2009-06-04, 22:01   #679
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Słuchajcie napisałam wiersz, ale chciałabym żebyście napisały jak się Wam podoba.
W sumie to już sporo napisałam ale ten dzisiaj..

Bywają w Moim życiu takie dni, że nic nie cieszy mnie i ciągle smutno mi. Lecz jest ktoś taki, kto sprawia, że ponure chwile odchodzą w cień. On jest jak Skarb i nawet gdy na chwilę oddali się powraca wciąć i wierzy we mnie siła swą. Złem nie unosi się, pokazuje to co ważne w życiu jest. Ofiaruje serce swe i podaje dłoń. Na ramieniu jego mogę oprzeć się, zawsze doda siły i pocieszy mnie. Jest czymś więcej niż przyjaciel, jest jak anioł stróż. I choć czasem jestem sama nie ma przy mnie go, to ja wiem, że on ze mną jest i z każda myślą mą.

Koniec..

Arcydzieło to to nie jest ale zawsze gdzieś moge wylać Moje myśłi..

Edytowane przez Magic Girl
Czas edycji: 2009-06-04 o 22:21
Magic Girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 22:12   #680
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
no to faktycznie nieduzy ale do jazdy po miescie chyba wystarczajacy?
Tak,ja najbardziej ale po prostu zaczęłam marzyć o czymś "mocniejszym"... przy podmuchach wiatru czuję jaki ten samochodzik lekki jest mimo wszystko

1.08.2015

Stary 2009-06-05, 05:39   #681
Sabcia87
Zadomowienie

Dzień Dobry
Nie byłyśmy na karaoke tylko najpierw w parku pozniej rundka po barach zobaczyć co gdzie a pozniej do psiapsiółki bo wolną chate miała, muzyka na full i tańczyłyśmy sobie
Gadałam jeszcze przezd wyjściem wczoraj z Zibim, tak ogólnie, napisał że nie ma czasu na nic przed kompem nie siedzi i miał problem z tel.
Rafał nadal milczy
Dziś na balety gdzie napewbo bedzie własnie zibi, zobaczymy...
Zmykam już do pracy
przeczytałam wszytsko ale nie mam czasu odp ;/
Miłego dnia zajrze po 16
Stary 2009-06-05, 08:41   #682
freddy296
Wtajemniczenie

kasiakitty o rety, ja tez bym nie miala cierliwosci tak sie cackac z tym prawkiem. Chociaz moze jakis to sposob na szalejących gowniarzy w pierwszym dniu odebrania prawka.

asiaczek to maleństwo masz. ja jeżdze wielkim Fordem Mondeo W wersji KOMBI Troszke mulowaty, bo diesel 1,9 i tylko 90 KM. Troszke malo jak na takiego byka.

Nie parkuje kopertą i nie parkuje prostopadle tyłem - chyba, ze mam 3 wolne miejsca na parkingu Przodem zawsze parkuje.

Ale jezdzac duzym autem jakos pewniej sie czuje na drodze

Magic widze mały poeta z Ciebie rosnie Ja bym czegos takiego nie stworzyła Gratulacje

Bylam dzis u rodzinnego po skierowanie do laryngologa. nie byla zadowoloona ze wzielam, ale coz... Ona twierdzi, ze teraz zatok nie leczy sie zdjeciami RTG czy wymazem z gardła. Tylko antybiotykami Durna baba. ni wie co mam za bakterie w zatokach i bedzie mi strzelac antybiotyki az mi wątroba i zoladek siąda.

U mnie od rana pada deszcz, grad, slonce wszystko na zmiane

AHA!!

Dziewczyki, co mozna by kupic jako upominek dziewczynie na jej wieczor panienski. Jakis drobiazg, bo impreze jej sponsorujemy wiec zeby zostalal jej jakas pamiatka...

jakies pomysly ciekawe????
Stary 2009-06-05, 09:40   #683
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć skarby

Chciałam tylko zameldować, że żyję, ale jestem tak niemożliwie zaganiana, że brakuje mi czasu na odwiedziny u Was
Hardcore w pracy i na uczelni, wiecie jak to czasem bywa.

Nadrobię w czasie bliżej nieokreślonym, ale mam nadzieję, że już wkrótce
Stary 2009-06-05, 09:53   #684
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość

Magic widze mały poeta z Ciebie rosnie Ja bym czegos takiego nie stworzyła Gratulacje

Bylam dzis u rodzinnego po skierowanie do laryngologa. nie byla zadowoloona ze wzielam, ale coz... Ona twierdzi, ze teraz zatok nie leczy sie zdjeciami RTG czy wymazem z gardła. Tylko antybiotykami Durna baba. ni wie co mam za bakterie w zatokach i bedzie mi strzelac antybiotyki az mi wątroba i zoladek siąda.

U mnie od rana pada deszcz, grad, slonce wszystko na zmiane

AHA!!

Dziewczyki, co mozna by kupic jako upominek dziewczynie na jej wieczor panienski. Jakis drobiazg, bo impreze jej sponsorujemy wiec zeby zostalal jej jakas pamiatka...

jakies pomysly ciekawe????
Dziękuje

Uuu z tymi zatokami to nie tak hop siup.. Mój tata jak miał chore zatoki to mu przez jakąś rurke wyciągali to świństwo.. podobno bolało.
No i miał zdjęcie RTG. Dziwna ta baba..

Hmmm.. wieczór panieński.. striptizera hehe nie no żartuje
A tak serio to nie mam pomysłów w sumie zadnych.

W sklepach upominkowych czasami sa takie różne pierdoły na 18 itp. a może jakiś śmieszny gadżet z sex shopu

Ja to bym coś takiego kupiła. To zależy też jakie ona ma poczucie humoru.
Stary 2009-06-05, 16:06   #685
Sabcia87
Zadomowienie

Oo i ja juz po pracy )

Freddy najłatwiej jest dać jakieś byle jaki antybiotyk i sprawa zamknieta... Ci lekarze ;/
A combi autem też czasem jezdze ale passatem 2.0 silnik koni tez dużo tatusia, mamy peugotem 206 silnik 1.0, no i najczęściej moim unem 1.0 silnik No i czasem takim dużym busem szefa Master, jak popije dzień wcześniej to pozniej ja prowadze. Każdym autem mi sie dobrze jezdzi

A parkuje przodem i tyłem prostopadle, zależy gdzie

Uff ja juz po pracy na szczęście, wymeczona jestem, jeszcze po tej nocy nieprzespanej..
Ale co tam, wieczorem zatuszuje wszytsko makijażem, ubiore mini i bede podbijać serca facetów
A jak narazie chwila odpoczynku przed kompem, pozniej posprzatam szybko pokój kapiel, o 19 przyjedzie pasiapsólka bmw jej taty które wczoraj kupił i bedziemy sie wozić Szpan hehe
Uciakam, Zajrze jeszcze pozniej
Stary 2009-06-05, 16:45   #686
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość

Ale co tam, wieczorem zatuszuje wszytsko makijażem, ubiore mini i bede podbijać serca facetów
A jak narazie chwila odpoczynku przed kompem, pozniej posprzatam szybko pokój kapiel, o 19 przyjedzie pasiapsólka bmw jej taty które wczoraj kupił i bedziemy sie wozić Szpan hehe
Uciakam, Zajrze jeszcze pozniej
hehe mini dobre dobre :P

A ja wrócilam z pracy i miałam dzisiaj na rekach 3 miesięczną Oliwię
Słodki bobasek

Koleżanki z parcy do mnie że pasuje mi dziecko i że mam sobie zrobić.. a ja, że jakbym miala z kim to chętnie i taki młody koleś się odzywa i tekst no ja jestem chętny i zwała..

Poza tym nauczyłam się piosenki i słoniach i jagódce..

Echh te dzieci.. potrafią rozweselić nawet mnie takiego smutasa
Stary 2009-06-05, 17:00   #687
Sabcia87
Zadomowienie

Cytat:
hehe mini dobre dobre :P

A ja wrócilam z pracy i miałam dzisiaj na rekach 3 miesięczną Oliwię
Słodki bobasek

Koleżanki z parcy do mnie że pasuje mi dziecko i że mam sobie zrobić.. a ja, że jakbym miala z kim to chętnie i taki młody koleś się odzywa i tekst no ja jestem chętny i zwała..

Poza tym nauczyłam się piosenki i słoniach i jagódce..

Echh te dzieci.. potrafią rozweselić nawet mnie takiego smutasa
Nooo dzieci są kochaniutkie, do mnie czasem mamusie ze swoimi pociechami przychodza i jak mamy mierzą spodnie to ja sie opiekuje maluchami Słodziaki
A co do mini, lipa, nie ubiore bo jest plama
No nic pójde w białych obcisłych spodniach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 17:38   #688
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Cześć skarby

Chciałam tylko zameldować, że żyję, ale jestem tak niemożliwie zaganiana, że brakuje mi czasu na odwiedziny u Was
Hardcore w pracy i na uczelni, wiecie jak to czasem bywa.

Nadrobię w czasie bliżej nieokreślonym, ale mam nadzieję, że już wkrótce
Spokojnie, nie gniewamy sie Zrob co masz do zrobienia i zajrzyj

Bylam u Pani doktor. No coz... moje cisnienie jest niskie 90 na 50. Dostalam jeszcze stos badan do wykonania plus 2 wizyty: u laryngoloda i neurologa. Zobaczymy co to jest.

A najlepsze, kolezanka z pracy ma niskie cisnienie i dala mi tabletke, bo bylam strasznie otepiala. Pomogla

Walt Disney

Stary 2009-06-05, 17:56   #689
tajlaa
Wtajemniczenie

hej myszki
to zabieganie i brak czasu to takie zaraźliwie jest;p hehe ale teraz te końce roku i obrony w wakacje sie troche uspokoi;p
a ja zmeczona jestem, zimno w pokoju;p zaniedlugo mam wlosy malowac:d to bedzie lepiej;p a jutro znowu LBn i zakupy nio;p

Magic wierze, wierze w Ciebiea wierszyk fajny, ja kiedys tez pisalam takie krotkie mysli gdzies to nawet mam ale talentu mi brak( we wszystim niestety) ale tak za jakiś czas to przeczytać to fajnie;p

Tri to strasznie niskie masz ciśnienie ale jak zrobisz badania to może znajdzie sie przyczyna i beędzie można Cie wyleczyć;p

Limonka Ty zabiegana Warszawiaanko

Freddy ja także nie mam pojęcia co można podarować takiej pannnie;p;p
Stary 2009-06-05, 18:39   #690
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Tri to strasznie niskie masz ciśnienie ale jak zrobisz badania to może znajdzie sie przyczyna i beędzie można Cie wyleczyć;p
O rly?
A tak powaznie to nie wiem czy trzymac kciuki za anemie czy cos innego Jakos zyje wiec nie jest zle.

Walt Disney

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości