![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Cytat:
![]()
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
Hey Dziewczyny
![]() Rozmawiacie o prawku hmm to ja sie tez przylacze, ale najpierw opowiem wam jak w Kanadzie sie zdaje prawko. Najpierw idzie sie na test pisemny, placi sie 25$ to nie duzo i jak sie go zda to ma sie juz prawko "L" lub "G1" chodzi o to ze moge jezdzic tylko z osoba ktora ma pelne prawko i ma je 4-5lat no i jeszcze jedna osoba dodatkowo, i te prawko ma sie rok czasu, po roku czasu zdaje sie jazde i wtedy ma sie "N" lub "G2" (ktore teraz mam) wiec teraz moge sama jezdzic ale of course nie mozna miec alkoholo we krwi W OGOLE !!! no i moge wziasc w samochod cala rodzine lub jedna osobe np kolezanke ale nie 2 kolezanki, po 2 latach mozna zdawac na pelne prawko i zdaje sie highway czyli autostrade na ktora boje sie wjechac ale juz 3 razy jechalam :P. Prawko mam 2 lata wiec za rok bede mogla zdawac na pelne prawko ![]() ![]() Co do stluczek to nie mialam ale mialam sytuacje co prawie bym walnela kogos ale naszczecie nie bylo nic, swojego auta nie mam ale od czasu do czasu jezdze i jest ok ![]() ![]() W sobote jade na wesele i przed 10 rano mamy byc u jednego zeby o 10 wyjechac bo to jest w innym miejscu 1h drogi a o 9 (chyba) otwoeraja fryzjer i nie wiem czy zdaze a chcialabym jeszcze zeby mi jakas zrobila make-up hmm nie wiem jak to zrobie... no coz jakos to bedzie ![]() Pozdrawiam (ale sie rozpisalam) ![]()
#663 |
Zadomowienie
|
Ja też tylko na chwilke, czas mnie goni.... Skończyłam zbierać truskawki wlasnie, w pracy nerwówka straszna.. Tez u mnie padało do południa teraz świeci słońce, zaraz ide sie wykąpać a pierwsze zaraz kolega ma przyjechac po truskawki (cos mi kasy na dzisiejsze picie wpadnie
![]() ![]() Ogólnie humor mam bdb przez własnie zaplanowany weekend ![]() Rafał sie nie odzywa (nie bede pytać czemu jak mu przejdzie to sie odezwie) Zibi mi wczoraj w nocy napisał na gadu że popsuł mu sie tel i nie ma nrów i że wogóle ma straszny tydzień.. No cóż zobacze sie z nim jutro pewno to pogadamy Uciakam Wszytskim zycze miłego popołudnia i wieczoru ![]() O ile bede w stanie lub nie wróce pozno zajrze tutaj jeszcze ![]()
![]() |
#664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miłej zabawy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakręcony Chochlik
|
Ja za to w koncu pojde do lekarza.
![]() ![]()
#666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wykańcza mnie ona całkowicie. Psychicznie i fizycznie. Mam już dość. Codziennie brak humoru, senność, czasami nawet depresja mnie dosięgnie. Czekam aż minie ten czerwiec może już wtedy zauważę mega różnice i potem jeszcze lipiec i koniec tej kuracji!!! Może w końcu odżyję i będe się cieszyć życiem jak inni.
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Poczekaj jeszcze troche a zobaczysz efekty kuracji ![]() ![]()
![]() |
#668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
cierpieć.. hmmm.. ![]() piękna to już nie będe tak kiedyś na pewno.. czemu mi ciągle coś wychodzi nio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#670 |
Wtajemniczenie
|
witajcie;p hehe
ja juz po mieście pozałatwiałam sparwy:P prace juz mam oprawiona ![]() a wiczór z tzetem bo ma wolne dziś i jakiś film w planie jest;p Magic widzisz jak czas leci ![]() ![]() ![]() Sabcia udanych baletów ![]() ![]() Kasiakitty rozpisalaś się;p ale ja zrozumialam chyba;p to w sumie tak lawto nie ma tam u nas jest łątwiej raz zdajesz i spokoj;p Trinette a moze coś z tarczyca?? moja mama takie miala dolegliwości i ma teraz leki. |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Z moimi objawami znalazlam to KLIK
![]() |
#672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No jeszcze 2 miesiące, a mi nadal wyskakują pojedyncze pryszcze.. hmm kiedy to się skończy ![]() Marze o tym dniu. Kiedy już nie będę myśleć o tym jak wyglądam, ze znowu coś wyszło, ze jest źle itp. Chce w końcu wstać spojrzeć w lustro i powiedzieć jesteś piękna nic nie ma cudo ![]() No i co najważniejsze nie tyrać psychiki i się tak nie zadręczać bo psychika też jest ważna dla zdrowia.
![]() ![]() |
![]() |
#673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas też ponoc jest 0,0 promila... choć pewna nie jestem .. zna któraś jakies pewne źródło gdzie można to sprawdzić? ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2009-06-04 o 21:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
Magic ja wierze z calych sił♪ w to ze bedzie tak ze bedziesz miala laddna buzie i bedziesz zadwolona;*
Tri aleś choróbsk zanalażla;p miejmy nadzieje ze to cos mało poważnego ![]() a ja juz lece spac, bo ciagle pozno i pozno i problemy ze wstaniem sa:P zobaczymy o ktorej tano zawitam;*;*;* |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() staram się nie myśleć, ale to nie jest takie łatwe.. ale daje radę.. i dziękuje, że wierzysz we mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
60 KM
![]() ![]()
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
Słuchajcie napisałam wiersz, ale chciałabym żebyście napisały jak się Wam podoba.
W sumie to już sporo napisałam ale ten dzisiaj.. ![]() Bywają w Moim życiu takie dni, że nic nie cieszy mnie i ciągle smutno mi. Lecz jest ktoś taki, kto sprawia, że ponure chwile odchodzą w cień. On jest jak Skarb i nawet gdy na chwilę oddali się powraca wciąć i wierzy we mnie siła swą. Złem nie unosi się, pokazuje to co ważne w życiu jest. Ofiaruje serce swe i podaje dłoń. Na ramieniu jego mogę oprzeć się, zawsze doda siły i pocieszy mnie. Jest czymś więcej niż przyjaciel, jest jak anioł stróż. I choć czasem jestem sama nie ma przy mnie go, to ja wiem, że on ze mną jest i z każda myślą mą. Koniec.. ![]() Arcydzieło to to nie jest ale zawsze gdzieś moge wylać Moje myśłi.. ![]()
Edytowane przez Magic Girl Czas edycji: 2009-06-04 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Tak,ja najbardziej ale po prostu zaczęłam marzyć o czymś "mocniejszym"... przy podmuchach wiatru czuję jaki ten samochodzik lekki jest mimo wszystko
![]()
#681 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Nie byłyśmy na karaoke tylko najpierw w parku pozniej rundka po barach zobaczyć co gdzie a pozniej do psiapsiółki bo wolną chate miała, muzyka na full i tańczyłyśmy sobie ![]() Gadałam jeszcze przezd wyjściem wczoraj z Zibim, tak ogólnie, napisał że nie ma czasu na nic przed kompem nie siedzi i miał problem z tel. Rafał nadal milczy Dziś na balety gdzie napewbo bedzie własnie zibi, zobaczymy... Zmykam już do pracy przeczytałam wszytsko ale nie mam czasu odp ;/ Miłego dnia zajrze po 16 ![]()
![]() |
#682 |
Wtajemniczenie
|
kasiakitty o rety, ja tez bym nie miala cierliwosci tak sie cackac z tym prawkiem. Chociaz moze jakis to sposob na szalejących gowniarzy w pierwszym dniu odebrania prawka.
asiaczek to maleństwo masz. ja jeżdze wielkim Fordem Mondeo W wersji KOMBI ![]() Nie parkuje kopertą i nie parkuje prostopadle tyłem - chyba, ze mam 3 wolne miejsca na parkingu ![]() Ale jezdzac duzym autem jakos pewniej sie czuje na drodze ![]() Magic widze mały poeta z Ciebie rosnie ![]() ![]() ![]() Bylam dzis u rodzinnego po skierowanie do laryngologa. nie byla zadowoloona ze wzielam, ale coz... Ona twierdzi, ze teraz zatok nie leczy sie zdjeciami RTG czy wymazem z gardła. Tylko antybiotykami ![]() ![]() U mnie od rana pada deszcz, grad, slonce wszystko na zmiane ![]() AHA!! Dziewczyki, co mozna by kupic jako upominek dziewczynie na jej wieczor panienski. Jakis drobiazg, bo impreze jej sponsorujemy wiec zeby zostalal jej jakas pamiatka... jakies pomysly ciekawe????
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Cześć skarby
![]() Chciałam tylko zameldować, że żyję, ale jestem tak niemożliwie zaganiana, że brakuje mi czasu na odwiedziny u Was ![]() Hardcore w pracy i na uczelni, wiecie jak to czasem bywa. Nadrobię w czasie bliżej nieokreślonym, ale mam nadzieję, że już wkrótce ![]()
#684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Uuu z tymi zatokami to nie tak hop siup.. Mój tata jak miał chore zatoki to mu przez jakąś rurke wyciągali to świństwo.. podobno bolało. No i miał zdjęcie RTG. Dziwna ta baba.. ![]() Hmmm.. wieczór panieński.. striptizera ![]() ![]() A tak serio to nie mam pomysłów w sumie zadnych. W sklepach upominkowych czasami sa takie różne pierdoły na 18 itp. a może jakiś śmieszny gadżet z sex shopu ![]() Ja to bym coś takiego kupiła. To zależy też jakie ona ma poczucie humoru. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zadomowienie
|
Oo i ja juz po pracy
![]() Freddy najłatwiej jest dać jakieś byle jaki antybiotyk i sprawa zamknieta... Ci lekarze ;/ A combi autem też czasem jezdze ale passatem 2.0 silnik koni tez dużo tatusia, mamy peugotem 206 silnik 1.0, no i najczęściej moim unem 1.0 silnik ![]() ![]() A parkuje przodem i tyłem prostopadle, zależy gdzie ![]() Uff ja juz po pracy na szczęście, wymeczona jestem, jeszcze po tej nocy nieprzespanej.. Ale co tam, wieczorem zatuszuje wszytsko makijażem, ubiore mini i bede podbijać serca facetów ![]() A jak narazie chwila odpoczynku przed kompem, pozniej posprzatam szybko pokój kapiel, o 19 przyjedzie pasiapsólka bmw jej taty które wczoraj kupił i bedziemy sie wozić ![]() Uciakam, Zajrze jeszcze pozniej ![]()
![]() |
#686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja wrócilam z pracy i miałam dzisiaj na rekach 3 miesięczną Oliwię ![]() Słodki bobasek ![]() Koleżanki z parcy do mnie że pasuje mi dziecko i że mam sobie zrobić.. a ja, że jakbym miala z kim to chętnie i taki młody koleś się odzywa i tekst no ja jestem chętny i zwała.. ![]() Poza tym nauczyłam się piosenki i słoniach i jagódce.. ![]() Echh te dzieci.. potrafią rozweselić nawet mnie takiego smutasa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do mini, lipa, nie ubiore bo jest plama ![]() No nic pójde w białych obcisłych spodniach ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() Bylam u Pani doktor. No coz... moje cisnienie jest niskie 90 na 50. ![]() A najlepsze, kolezanka z pracy ma niskie cisnienie i dala mi tabletke, bo bylam strasznie otepiala. Pomogla ![]()
![]() |
#689 |
Wtajemniczenie
|
hej myszki
![]() to zabieganie i brak czasu to takie zaraźliwie jest;p hehe ale teraz te końce roku i obrony w wakacje sie troche uspokoi;p a ja zmeczona jestem, zimno w pokoju;p zaniedlugo mam wlosy malowac:d to bedzie lepiej;p a jutro znowu LBn i zakupy ![]() Magic wierze, wierze w Ciebie ![]() ![]() Tri to strasznie niskie masz ciśnienie ![]() Limonka Ty zabiegana Warszawiaanko ![]() Freddy ja także nie mam pojęcia co można podarować takiej pannnie;p;p |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() A tak powaznie to nie wiem czy trzymac kciuki za anemie czy cos innego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.