|
|
#661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Ilonko, nie martw się, wyjdź do ludzi, znajdź sobie jakies zajęcie a szybko poznasz nowych znajomych
![]() yee szkoda ze tak wyszło, ale wiesz, po części (niestety) mogę zrozumieć Twojego faceta i te słowa że "nie będzie jak dawniej" bo ja wiem że jeśli zejdę się z moim to też nie będzie jak dawniej, ta rozłąka wiele mnie nauczyła i nie wiem czy udało by nam się zbudować tak samo wspaniały związek... To w tej kwestii ale zupełnie nie rozumiem ignorowania Cię, robienia na złosć (tulenie innych lasek a Ciebie nie? przeciez to miały być 2 tyg próby bycia razem a on Cie najzwyczajniej w świecie olewa) Moja rada: daj sobie z nim spokój kochanie, kiedyś przestanie boleć... może za rok, dwa ale przestanie... ![]() A u mnie etap żalu... mam żal do siebie i do niego... że mogliśmy to ratować a teraz po miesiacu rozłąki i 4 spotkaniach... nie wiem czy będę w stanie coś z tego poskładać, przed nami wspólny weekend... zobaczymy co z tego wyniknie... Spotkałam dziś kolege z byłej pracy, zaprosił mnie do kina, wyściskał, obejmował, przytulał taki misio tulisio z niego jest, fajny koleś, śmieszny troszke ale sympatycznie spędza się z nim czas
|
|
|
|
#662 |
|
Rozeznanie
|
a ja już się zdołowałam calkowicie.
Prześladuje mnie piosenka Happysad "wszystko jedno" jejku..jakie to prawdziwe. ;x
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
#663 |
|
Rozeznanie
|
a ja słucham namiętnie tego: http://www.youtube.com/watch?v=fp9R4...eature=related , jest o wspomnieniach, o rozstaniu bez powrotu ale, jest taka optymistyczna
"mimo ze to koniec już, kiedyś z tym pogodzę się, jednak nigdy nie zapomnę ciepła Twoich ust, w lustrze swoim widzę Cię, w lustrze swoim żegnam Cię..."
|
|
|
|
#664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() smutno mi.
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
HELLO MOJE DZIEWCZYNY!!!
nie mialam dzis czasu poczytac was, nadrobie! strasznie zabiegany dzionek, a do tego przed chwila dowiedzialam sie od kolegi iz ma dla mnie propozycje i ne wiem co zrobic teraz!!! a mianowicie chodzi o to, iz zaproponowal mi udzial w koncercie Madonny za free ja na to, ale o co kaman? no i ze niby jakas dziewczyna zrezygnowala i takie tam, a ja ze kurde, ze tak nie moge przeciez, ze jak to tak, biorac pod uwage, ze on niby twierdzi ze to tylko kumplostwo/tia juz ja to znam /a ja czuje ze on cos bardziej i napewno sie nie myle ![]() ja do niego nic, a nic, niestety nie moj typ hehs nigdy nie bylam w takiej sytuacji, lubie go, a nie chce robic nadzieji, niby sam mowi ze to tylko relacja kolezenska i nic wiecej, ale nie czuje sie swobodnie- wiecie o co kaman nie tak jak przy innych moich wlasnie typowych kumplachale z drugiej strony, gdy to poinformowalam moja przyjaciolke, napisala mi "eee tam nie wnikaj kochana, mloda jestes, baw sie" ![]() to chyba bylabym idiotka gdybym nie skorzystała z propozycji a z drugiej strony co jak on potraktuje to jednak "bardziej" i bedzie kwas? ;/ help
|
|
#666 |
|
Rozeznanie
|
mi jest smutno ale z innego powodu... smucę się na myśl że on może zechcieć wrócić a ja nie dam rady wykrzesać z siebie siły do wspólnej walki o odbudowanie tego, jakby nie było, pięknego związku... a chciałabym, tyle że ta rozłąka... jakby coś we mnie zniszczyła, kocham go ale zupełnie inaczej... Naprawdę bym chciała spróbować jeszcze raz, żeby mnie w sobie rozkochał, żeby kochał mnie, żeby nam się udało. Może spróbujemy, może nie... tyle że jeśli tak to będize musiał mnie tak czarować jak na początku. Miła perspektywa, tyle że póki co niepewna...
|
|
|
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
Guleczek też wtedy słuchałam tej piosenki.
A to piosenka która w zasadzie pasuje do większości z naszych historii http://www.youtube.com/watch?v=8mduj_giI0Q |
|
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kochane, dawno mnie tu nie bylo, ale ostatnio nie mam na nic czasu- praca, sesja, planowanie mojej szalonej podrozy wakacyjnej
Ale wszystko nadrobilam. Widze, ze mnostwo nowych osob jest, a mowia ze wiosna sprzyja milosci :/NiezbytSzczesliwa musisz koniecznie napisac jak sie udala kapiel Farciara ![]() ![]() ![]() Alice ja bym pojechala. Madonny nie zobaczyc przy takiej okazji to grzech A kumpel sam powiedzial ze "relacja kolezenska i nic wiecej", wiec potem nie moze miec pretensji. Przyjaciolka Ci dobrze radzi- jedz, baw sie, nie ma sie nad czym zastanawiac ![]() Paula i jak tam znajomosc z panem sprzedawca? Cos ruszylo?? Jezeli chodzi o mnie to prawie sie wyleczylam. Glownie to zasluga podekscytowania moja wyprawa, zajelam sie czyms tak w pelni, czyms co napelnia mnie entuzjazmem i nie mam czasu zastanawiac sie dlaczego wyszlo jak wyszlo, co on robi, czuje itd. Chociaz nie zawsze jest fajnie, dzis(wczoraj wlasciwie) widzialam sie z nim i okazalo sie ze robimy te same (dokladnie te same !!!) rzeczy, to az nie do uwierzenia ile nas laczy mimo wszystko- kiedy to sobie uswiadamiasz nie jest latwo. Potem doszedl jeszcze jego kolega, zaczal mnie troche podrywac a moj ex.. zachowywal sie jak pies ogrodnika. Zaprosil mnie tez jutro na koncert, powiedzialam ze sie zastanowie, ale chyba nie pojde... Nie chce rozdrapywac czegos na nowo co sie jeszcze nie zdazylo zagoic... Pojde na impreze z kolezanka i bede sie zaje**** bawic Ot co!
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
Alice jedz jedz jedz
szalej i nie mysl cos dalej
|
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
a
Edytowane przez Ifona1985 Czas edycji: 2009-07-23 o 21:15 |
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozstałam się z facetem w dzień dziecka i dokładnie myślałam tak samo jak Ty, że to niemożliwe, nieporozumienie, że on napewno kocha itd. Co gorsza on zafundował mi tydzień strasznej huśtawki, po kilku dniach od rozstania chciał wrócić po czym za kolejne kilka dni mu się znów odwidziało Próbowałam zrozumieć, wyjaśnić wszystko ale on nie chciał ani ze mną rozmawiać ani zastanowić się dłużej. Po prostu nie chciał ze mną być. I chyba sam nie wiedział dlaczego. Więc zrobiłam to czego chciałam: napisałam mu w niezbyt miłych słowach co myślę o jego niedojrzałym zachowaniu i o dziwo to pomogło Momentalnie wyleczyłam się z chorej fascynacji, bo dzięki Bogu, miłość to nie była. Przestało mi zależeć, zrozumiałam że on na mnie nie zasługuje i nie ma sensu walczyć o ten związek bo facet jest menatlnym gówniarzem a z kimś takim być nie mogę. No i nie z kimś kto zdradza. On teraz jest z dziewczyną z którą mnie zdradził, chociaż wcześniej mówił o niej że jest pusta, bezwartościowa itp... I to niby kobieta zmienną jest ;P Jest mi teraz dobrze, w dniu 20 urodzin zrobiłam imprezę w miejscu gdzie się poznaliśmy i tam własnie zakończyłam symbolicznie ten związek Poznałam kogoś innego, dzisiaj randka i zobaczymy co z tego wyjdzie Fakt, czasem mam chwile, że myślę o tamtym, co robi, z kim, gdzie, czy kiedyś się spotkamy, czy on o mnie myśli... Czasem mam ochotę pokazać mu że jest mi bez niego dobrze i doskonale sobie radzę. Bo najważniejsze to nie dać po sobie poznać jak boli. Jeśli faceci nie są honorowi i odważni i wykręcają nam straszliwe numery to przynajmniej my musimy pokazać że jesteśmy silne i damy rade
|
|
|
|
|
#672 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczeta
![]() Ja mam dzis boski humor Znow jestem o rok starsza,ale co tam,itak wszyscy daja mi nie wiecej niz 18 lat,hehe.dotka85-kapiel sie udala,bylo bardzo milo,ale jak sie okazalo bylismy zbyt zmeczeni dniem zeby cos dalej wyszlo,hehe,ale przeciez nie o to tutaj chodzi ![]() Alice- jedz i nawet sie nie zastanawiaj skoro on sam powiedzial,ze jestescie tylko kumplami to nie moze wymagac od Ciebie czegos innego Baw sie na calego
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
NiezbytSzczesliwa, czyzbys miala dzisiaj urodziny?? Przyznaj sie, ktore to juz??
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego kochana!!! Ciekawe co Ci Twoj Tż przygotuje z tej okazji??![]() ![]()
|
|
|
|
#674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja na forum pojawiam sie glownie dla Was Jakos sie zzylam bardzo tutaj z dziewczynkami i ani mysle Was zostawiac Oczywiscie o sobie tez czasem wspomne![]() Moj TZ raczej kiepski jest w wymyslaniu czegos,hehe,jak narazie to nie wiadomo co jeszcze dzis planujemy,bo moi znajomi i przyjaciele sa w Polsce,a ja tutaj,tutaj mam raptem moze 4 osoby,ktore sa dla mnie kumplami,a tak to kupa jednym slowem.w dodatku moj TZ nie da mi prezentu,bo nie ma kasy nie przejmuje sie,bo mamy maly kryzys pieniezny,ja moge poczekac na prezent
|
|
#675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz to oblac ![]() A to nawet z 4 osobami dobrze sie spotkac, przynajmniej bedzie bardziej kameralnie No chyba, ze wolisz kontynuacje wczorajszej kapieli
|
|
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NIEZBYTSZCZESLIWA!!!
![]() : *Ja dziś stwierdziłam,że po całym tygodniu siedzenia w domu<ooo tak najpierw choroba,poźniej nie chce mi sie i tak w kółko wymyslanie czegoś byle tylko nie wystawić nosa z domu>ide na zakupy.Sprzątnęłam dziś cały dom<niech się cieszy reszta domowników>i jade sobie na siłownie a poźniej na solarium.W końcu najwyższy czas coś zrobić z ta bladością nóg,tym bardziej ,że nie szykuje sie nam piekna pogoda tego lata.Alice...koniecznie jedź...koleżanka nie mogła lepiej doradzić...W życiu trzeba łapać sroke za ogon,a daje gwarancję że bawić sie będziesz super sama z chęcią bym się wybrała...już czuję w kościach,że będzie głośno o niej w mediach po tym koncercie a zobaczyć ja na żywo...
|
|
|
|
#677 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do spotkania ze znajomymi to mamy mase przeszkod po pierwsze myslelismy nad grilem,ale chyba zapowiada sie na deszcz,po drugie mieszkamy poza miastem i kazdy by musial dojechac autem,wiec picie odpada,moj najlepszy kumpel stad w ogole nie ma teraz auta,bo mu byla laska zabrala(zapisane auto bylo na nia ),my tez nie mozemy jechac na miasto sie cos napic,bo dojazd zajmuje godzine autobusem,a potem metrem,a jak pojedziemy na motorze,to moze dorwac nas deszcz i zadne z nas nie bedzie moglo sie napic,same przeciwnosci losu,hehe,cos sie wymysli jeszcze,ale nie wiadomo co,haha,dodatkowa lipa to ze TZ jutro musi o 6 wstac do pracy,normalnie masakra,pewnie zostaniemy w domu,przyjdzie kumpel z dziewczyn(jak odpisze na smsa) i bedziemy grac w guitar hero---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() No kochana widze czas zabrac sie za siebie dobrzeeeee Dbaj o siebie,bo jestes najwazniejsza,a do tego teraz musisz byc dodatkowo najpiekniejsza,hihi Fajn iuchno,zazdroszcze solarium:P
|
|
#678 |
|
Wtajemniczenie
|
NiezbytSzczesliwa
najlepszego Kochana zycze Ci duzo zdrowka, szczescia, pomyslnosci, milosci bys juz byla zawsze szczesliwa i by Twoj chlop zachowywal sie tak jak na ksiecia przystalo ![]() ja mam za miesiac oczko
|
|
|
|
#679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widze,ze oczka sa popularne,hehe
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alice powiedz wprost co myslisz, czujesz, ze to nie randka a wspolny wypad na koncert. Ja bym sie ani chwili nie zastanawiala! masz jechac alez mialam wczoraj dolinke oj oj oj
|
|
#681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam duzo wolnego czasu, zwariować mozna. Mam przyjaciolke cale szczescie, i kolezanke bliska. Ale maja swoje zycie, jedna ma faceta, prace, nie zawsze ma dla mnie czas A w rodzinnym miescie tez mam troche znajomych, ale kontakty bardzo sie urwaly. Odnowie to dostalam zaproszenie od kumpeli na urodziny, oczywiscie poźniej od jeszcze jednaj - jak nigdy! Wszyscy pytaja gdzie jestem, co slychac... jak sie okazalo, chca nas ze soba pogodzic. ja teraz planuje wieczor, i cos ciezko to widze
|
|
#684 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez nie mozemy przesadzic,bo on rano musi wsiasc na motor i jechac do pracy wiec winko tez bedzie ograniczone:P Cos sie wymysli a jak nie to faktycznie Guitar Hero,hahahahahahaha---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Co ma byc to bedzie.Jesli jest Wam pisane byc razem to bedziecie,jesli nie to napewno czeka na Ciebie ktos inny Bedzie dobrze,a Ty na urodziny idz,kontaktuj sie jak najwiecej ze znajomymi i nie siedz w domku A plany na wieczor pewnie same wyjda w praniu Ja tez mialam wiele planow na dzis,ale pogoda weszla w parade i czekam jak sie samo wszystko rozwiaze![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Tak w ogole to jest moja wielka milosc terazniejsza,podsylam Wam linka z fotka jak spi Nazywa sie Chabo(czyt.Czabo) inaczej Chilling Chabo![]() http://img195.imageshack.us/img195/1459/p5290342.jpg
|
|
#685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jestem fanką Madonny, ale dla takiego show warto tam być. Opisz później swoje wrażenia. ![]() Cytat:
![]() Myślę, że trochę przechodzi mi fascynacja, narazie nie chcę nic robić, obserwuję go. A powiedz, facet z klubu, który wybłagał Twój nr telefonu w końcu zadzwonił? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wzięłam się za wybielanie zębów i tworzy się fajny kontrast - lekka, zdrowa opalenizna + biały uśmiech. ![]() Na Open'erze nawet jak całymi dniami będzie padał deszcz, będę wyglądała jakbym przyjechała z wakacji na Majorce.
|
|
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
Paula, nie zadzwonil, ale w ogole mi na tym nie zalezy. I tak nie mam na razie ochoty na nowe randki, chyba ze takie niezobowiazujace zupelnie, a on przydal mi sie do podniesienia swojej pewnosci siebie. Z reszta ostatnio kreci sie kolo mnie tylu chlopakow, ze az sie sama dziwie. Oni jakos wyczuwaja samotne dziewczyny czy jak?
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We mnie pojawiła się ochota na wakacyjny flirt. Brakuje mi wrażeń w życiu. Nie wiem, czy to dobrze świadczy, czy raczej źle. Kiedyś byłam bardzo zachowawcza w kwestii związków dopóki nie przekonałam się na własnej skórze jak to jest być z kimś. Wcześniej czysto teoretyzowałam, nie miałam pojęcia o związkach. Wychodziłam z założenia, że jestem długodystansowcem, osobą stałą w uczuciach, która jak się zakocha to raz a porządnie. Nie do pomyślenia były dla mnie romanse, flirty, znajomości na jeden wieczór lub parę dni, a potem rozjeżdżamy się do domu i pielęgnujemy wspomnienia. Rozstałam się z TŻ i zmieniłam podejście. Może nie diametralnie, ale jednak.
Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-06-19 o 14:12 |
|
|
|
|
#688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że singielka patrzy śmielej w oczy faceta. Nie boi się spojrzeć, nie unika czyjegoś wzroku, odwzajemnia uśmiech [i to mówi ta co boi się spojrzeć na pana sprzedawcę ]. Kiedy byłam z eksem nawet nie odwzajemniałam spojrzeń lub uśmiechów obcych facetów [jak byliśmy np razem w towarzystwie], wychodziłam z założenia, że "nie wypada i nie przystoi". Zresztą on łatwo to wyłapywał i był zazdrosny.
Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2009-06-19 o 14:16 |
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
EHh zaczyna sie weekend i moja samotnosc..bede sie nudzic..bo nie mam sie z kim spotkac..
Znajomych na naszej -klasie 100 i wszyscy prawie sa tylko dla mnie na "czesc i tyle"
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

taki misio tulisio z niego jest, fajny koleś, śmieszny troszke ale sympatycznie spędza się z nim czas

/a ja czuje ze on cos bardziej i napewno sie nie myle 

rozstałam się z facetem w dzień dziecka i dokładnie myślałam tak samo jak Ty, że to niemożliwe, nieporozumienie, że on napewno kocha itd. Co gorsza on zafundował mi tydzień strasznej huśtawki, po kilku dniach od rozstania chciał wrócić po czym za kolejne kilka dni mu się znów odwidziało
Próbowałam zrozumieć, wyjaśnić wszystko ale on nie chciał ani ze mną rozmawiać ani zastanowić się dłużej. Po prostu nie chciał ze mną być. I chyba sam nie wiedział dlaczego. Więc zrobiłam to czego chciałam: napisałam mu w niezbyt miłych słowach co myślę o jego niedojrzałym zachowaniu i o dziwo to pomogło 

po pierwsze myslelismy nad grilem,ale chyba zapowiada sie na deszcz,po drugie mieszkamy poza miastem i kazdy by musial dojechac autem,wiec picie odpada,moj najlepszy kumpel stad w ogole nie ma teraz auta,bo mu byla laska zabrala(zapisane auto bylo na nia