![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cześć baby
Ola jeszcze śpi ![]() ![]() Miłego dnia kochane i pisać mi tutaj ![]()
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anisiu ale fotki!!!!!! Ślicznie wyglądacie baby i rzeczywiście nie za dobrze Wam????? ![]() ![]() Ja lecę na spacerek do babci, wieczorem wstawie kilka fotek i napiszę co nie co na roślinach a tak w ogóle to witam po 3 dniach nieobecności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
cześć i czołem kluski z rosołem
![]() poparzyłam dziób herbatą ![]() ![]() na wycieczce znalazłam miejesce gdzie mogłabym zamieszkać - brzozów, niedaleko starego sącza ![]() ![]() nad soliną siakoś tak bezpłciowo, ojców uroczy, zajrzeliśmy też do zakopanego, w starym sączy najlepsze lody jakie w życiu jadłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- o Baby nasze się smażą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
nie bylo mnie wczoraj ale widze, ze malo pisalyscie
![]() Anisia i Jowiszowa - ![]() zazdroszcze wam baby, taka super pogode macie, pewnie plotkujecie na calego i milo spedzacie czas...fota pierwsza klasa, tylko cos Magda sie kryje a tez chcialam oblukac nowy kostium ![]() ![]() Kasia - ![]() ![]() ![]() ![]() Marticia - babo kochana 100 latek ![]() ![]() ![]() Wersta - a fuuuj ![]() ![]() a my wczoraj bylismy w skansenie miniatur tam gdzie Jowiszek ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() tz sie tak wsciekl, ze jak przyjechalismy do domu to poszlismy jeszcze na spacerek, pizze i zimne piwko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Melduje się babole po spacerze, Ola kimie póki co, zrobiłam big zakupy staurnik jak zwykle spisał się przedoskonale! Widziałam dziś peg perego pliko na żywo, ale siakiś stary model chyba, granatowy i kółka okropniaste, na pewno stary bo na All są inne. Poza tym widziałam dziś po raz kolejny Jowiszową Iglesinkę śliczniastą
![]() Chciałam zanieść japonesa do szewca, ale kobita by wzięła 20 zł z rabatem dla mnie, bo musiałaby mi powymieniać takie paski - te między palcami, a wdrugim bucie jest dobry, ale żeby tak samo wyglądały to by wymieniała i mówi, że bierze 15 zł od buta, ale że mój jeden jest ok to by wzięła 20 zyla za dwa i w sumie to mi się nie opłaca, za 50 zł mogę sobie nowe japonesy kupić. Te w sumie też nowe były, nio sama nie wiem czy naprawiać. Paragon do reklamacji mi wcięło. Werstulasta nad Soliną byłaś i do Rzeszowa do Kasiulki Cię nie przygnało, osz Ty !!! ![]() Judi już się stęskniłam za Tobą, dziś właśnie myślałam o Tobie, kiedy się zameldujesz, bardzo się cieszę że dziś zobaczyłam Twój wpis ![]() ![]()
#666 |
Zakorzenienie
|
Kasia - chyba ci sie nie oplaca naprawiac
![]() ![]() ![]() a wczoraj widzialam znow saturna, tz kukal z blyskiem w oku - widac, ze chce ten powoz ale oczywiscie zwala na mnie, ze mieszam ![]() ![]() w sumie nie ma az tak malego kosza, polowe moich codziennych zakupow zmieszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko na 2gi raz będę się czuć zaproszona
![]() ![]() ![]() jakie macie bramki na schody? lukam na all i chyba będę brać rozporowe, żeby nie wiercić w ścianach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
ooo a sa bramki rozporowe??? mi by sie bardzo to przydalo bo ja nie mam drzwi w wiekszosci pomieszczen (tylko lazienka i pokoj Majki je posiadaja...) nie widzi mi sie wiercenie w scianie a musialabym koniecznie zamontowac takie cus w kuchni...to co tam dziecko wyprawia to horror
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Werstunia koniecznie babo!
![]() ![]() Maluśna saturnik giocior jest naprawdę ![]() co do bramek my też musimy pomyśleć, w ogóle jestem zielona w temacie. Maluśna kochana właśnie chyba nie dam naprawić tych klapeczków choć będzie mi ich szkoda, ale nie opłaca się ![]()
#670 |
Zakorzenienie
|
Kasiula - oba powozy juz wystawilam na all
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Mhm... widzę, że mojego wczorajszego posta wcięło
![]() ![]() Anisia, Jowisz, ach jak Wam dobrze, ja też już chcę ![]() ![]() ![]() Wersta, gdzie tam od Brzozowa do Starego Sącza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A no i w końcu wybrałam się dziś do fryca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Maluśna właśnie looknęłam na Twoje aukcje i powiem Ci, że wózeczki w ogóle nowki nie śmigane
![]() ![]()
#673 |
Zakorzenienie
|
Kasia -
![]() a jak ty mnie tam znalazlas haha ![]() no, parasola byla uzywana faktycznie raz czy 2 razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maja sie obudzila i wlasnie slysze jak steka...czyzby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Cestia czekamy na focisze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Wpadnie dziś do mnie mama to ją poproszę o pstryknięcie foty. Na TŻta i tak bym się nie doczekała bo jemu jest zawsze ciężko jakiekolwiek zdjęcie zrobić
![]() Werstuś podziwiam, tyle czasu na dupsku siedzieć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Maluśna moja sąsiadka ma tak zjechane koła w swoim rodeo, że sobie nie wyobrażasz. Już paraktycznie tym co jest pod pianką sunie
![]() A znalazłam Cię wyszukując rodeo wózki ![]()
#677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Baby śpię... dziś normalnie siakiś dzień jest chyba taki. Ciśnienie jak emeryt sobie zmierzyłam mam 104/65
![]() ![]() ![]()
#679 |
Zakorzenienie
|
Cestia help mi
![]() Założyłam sobie konto na szafie. Powiedz mi Ty jak wystawiasz ciuchy to na sprzedaż dajesz cz wymianę?? Bo nie bardzo wiem jak się tam poruszać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Ha! Ja też znalazłam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Judi, można dać 3 opcje... albo sprzedaż, albo wymiana, albo to i to ![]() Wrzuć do szafy-> wymienić lub sprzedać jeden przedmiot-> i na górze masz 2 kwadraciki to zaznaczasz które chcesz ![]() A jeśli już o szafie mowa... http://szafa.pl/c1070603-szydelkowy.html popatrzcie na ostatnie zdjęcie... mnie obiad podszedł pod samo gardło ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2009-08-17 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- teraz to zobaczyłam............... ....... smacznie.......... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
melduję się po krótkiej przerwie wesele było udane ubawiłam się tak że dziś nie mogłam chodzić tak mnie stopy bolały buty miałam wygodne, nie zrobiłam żadnego odciska Karolek u babci miał się dobrze i gdy go dziś znów podrzucałam do babci myślałam że nie będzie chciał iść a on z uśmiechem poszedł to chyba znaczyło że nie miał się tam źle może mi któraś powie co się działo gdy mnie nie było bo jak narazie nie mam czasu nadrabiać zaległości dowiedziałam się ostatnio że w październiku mamy iść na kolejne wesele do mojej kuzynki ale nie wiem czy pójdę bo oni podobno proszą bez dzieci a mnie się to nie podoba i nie wiem co zrobić wy byście poszli gdyby prosili was bez dzieci??? to chyba powinien być mój wybór czy chcę iść z dziećmi czy nie tym bardziej że oni nie płacą za osobę tylko ogółem |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Olcia wykąpana piszczy tak, że uszy więdną
![]() ![]() ![]() Cestusia ja w pierwszej chwili nie zauważyłam, ale szybko się zreflektowałam, o masakro!!! ![]() Kristi super, że weselicho udane i że już jesteś.
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Kristi przyznam, że my też prosiliśmy bez dzieci.To znaczy dzieci były ale tylko od moich sióstr i siostry tz. Kuzynów i resztę prosiliśmy bez dzieci
![]() Byliśmy na spacerku numer dwa, Tymek poszalał na placu zabaw. Ale od dzisiaj przerzucam się właśnie na ten plac zabaw -zamknięty, wszędzie trawka-ogólnie gicior. Tylko oprócz zabawek do piasku musimy brać ze sobą piłkę i jakieś auto bo ciągle dzieciakom zabierał te dwie rzeczy ![]() Potem była histeria w sklepie dalsza część histerii odbywa się w domu, wiecznie coś mu nie pasi a ja mam go ochotę udusić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
my wrocilysmy ze spacerku o 19.30 a wyszlysmy o 14
![]() ![]() ![]() baby, dzieki za pochwaly za rodeo ![]() ![]() Maja jeszcze biega po chacie bo na spacerze sie kimnela w nieodpowiedniej porze ![]() ![]() Cestia - ja tez czekam na niu fryzurke ![]() a te foty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
hejka
jestem i ja po dniu spalona słońcem na bezkresnej podmiejskiej wsi ![]() wypucowana, bez bagażu bobasowego przy nodze, bo juz uśpiony ![]() Kristi ja nie cierpię dzieciaków na weselu, takie mam zdanie że to impreza nocna i dzieciom wstęp wzbroniony, dzieciaki sie pałętają, usypiają i panosza wszędzie, a co to za nieletni weselnicy ![]() ![]() i tak jak Judi pisała, nie miałabym ochoty płacić za takiego szkraba nawet połowy stawki, a czasami są szopki, bo ludzie nie proszą juz z dzieciakami, wiadomo koszty spore, impreza w restauracji, a nafoczeni rodzice i tak zabierają swoje pociechy na imprezę, to potem brakuje miejsc dla gości liczonych standardowo, dlatego nie ma co sie zacietrzewiać, zostaw bobasy pod jaką opieką i ruszaj w jesienne tany, moim zdaniem wygodniej bez takiego balastu dzieciowego na weselu |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia fryzury w albumie
![]() ![]() ![]() Kristi, ja co prawda prosiłam z dziećmi, ale to była moja najbliższa rodzina i miejscowi więc dzieci przed północą pojechały do domków ![]() ![]() ![]() ![]() Mati mi gorączkuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Olcia prawie śpi, ach zaraz nastąpi upragniona kąpiel
![]() Baby nie wiem czy oglądałyście, 14 sierpnia premiera kinowa była "Ostatni dom po lewej", kobityyyyyyyyyyyyy co za film!!!!!!!!!!!!! Mnie trzymał w napięciu niesamowicie! Polecam Wam ogromnie, jak która się do mnie uśmiechnie mogę pocisnąć ![]() ![]() ![]() Dziś na wieczór kupiłam sobie i zmroziłam w lodówie Nestea Mango&Ananas, ![]() ![]() ![]() ![]() Maluśna trzymam kciukasy za karocę oby się sprzedała, sama bym mogła kupić taki piękny wóz od Ciebie jakbym miała little bobasa. Po graco niestety się już na żadnego używańca nie skuszę - nio chyba że kupowałabym od której z Was, a tak to ![]()
#689 |
Zakorzenienie
|
Cestia
![]() ![]() Kristi nie działo się u nas nic ciekawego. Jowisz z Anisią już się byczą razem ![]() ![]() ochhhh jak ja nie cierpię bachorów na weselach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Cestusia współczuję gorączki Mati, dużo ma? moja Ola ostatnio miała hardcore, nie mogę z tymi ząbalami wrednymi, zazdroszczę dziko każdej mamie, której dziecko nie ma gorączkowych przebojów, wolę już znosić wielkie marudzenia, które Oli czasem się uaktywniają. Idzie teraz prawa dwójka na dole, ale się jeszcze cały czas nie wybiła.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.