![]() |
#662 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
wiemj, już jestem w trakcie ubierania, czekam tylko na obiad wskakuje na rower i jade. Ale to bedzie masakra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Wtajemniczenie
|
wiem wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
Chromcia, nie przejmuj się. Jestem pewna, że ot takk nic nagłego się nie stanie. Napewno cię kocha i wszystko będzie w porządku
![]() A wgl to hej ;** Dalej się pieprzę z tymi wymiankami, bo nie się dygam ;d
![]() |
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
Olaś oprocz tego co podala Moo posluchaj jeszcze moich ukochanych: grubson, junior stress
![]() moja najswietsza trojca: natural dread killaz + grubson + junios stress ![]() ![]() esw lubilam, ale jzu mi sie 'przejadlo' ![]() Chromcia. ![]() ![]() ![]() No w koncu sie zebralam zeby napisac laski. ciezko jest oj ciezkoo. Julek mnie denerwuje, moje...przyjaciolki...poj echaly razem nad jezioro choc ciagle mowily ze we 3 pojedziemy... yhh Napisze wieczorkiem bo na 18 mam dermatologa. pa ![]()
wystarczy karolajna ![]() Edytowane przez karolajna_roro Czas edycji: 2009-08-11 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
Karolajna, junior stess nawet lubię
![]() Też lecę. Paa ;**
![]() |
![]() |
#668 |
Zadomowienie
|
Chromcia, trzymam za Ciebie kciuki!
Ej, ma któraś z was facebooka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
oj tam napewno wszystko bedzie super. : >
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
oł jee xd chroma nas posłuchała. mądra dziewoja
![]() karolajna ![]() trzymajcie się wszystkie, no ;*
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
Oby wszystko poszło jak najlepiej....
![]() No i ja też nie wiem co pisać.................... ......... Olasia, to znaczy, że ani trochę nie zadziałał ten krem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Zadomowienie
|
I jak wrażenia? Sądząc po końcówce postu niezabardzo ;p Ja jakoś nigdy kremem nie próbowałam, cały czas tylko golarka i wosk... Teraz pracuję nad pastą cukrową, ale cały czas mi wychodzi karmel i duuupa : <
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Wtajemniczenie
|
właśnie ja też słyszałam że ta pasta cukrowa to fajna sprawa, i mam zamiar przed obozem wypróbować. a co z tego będzie to nie wiem ;D
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Co toz a pasta cukrowa
![]() ja mam z veet do depilacji .. Chyba za mało dałam i chyba za krótko trzymałąm .. Mam miękką skórę, jakby włosków nie było, ale są! ![]() A musiałam kupić coś w tym stylu przed wyjazdem nad morze ...
![]() |
![]() |
#679 |
Zadomowienie
|
Pasta cukrowa to cukier+sok z cytryny+woda i podgrzewasz aż się rozpuści, potem czekasz aż się 'zetnie' i to będzie taka papka. Formujesz z niej kulkę i heja na nogę albo gdzieś, używa się bardzo podobnie jak plastrów z woskiem ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
A mi krem zeżarł opaleniznę. Co ciekawsze lepiej niż włoski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Wtajemniczenie
|
Martyś, tak widocznie ma być, eot, boję się o nim tu pisać bo jak przeczyta to makabra
![]() ![]() Karo, też nie lubię jak mnie przyjaciółki wykiwają ![]() ![]() Chroma, czymamy kciuki czymamy ![]() ![]() A ja się chlastam depilatorem ![]() Yh, łeb mnie boli, malowałam i gruntowałam w chałupie jakieś 5 godzin, a ja jestem wrażliwa na takie chemiczne zapachy i zawsze potem muszę tabletki przeciwbólowe brać ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Rozeznanie
|
Ja zawsze maszynki używam... Depilatory jak dla mnie to za mocne są. Nienawidzę tego bólu jak cebulki wyrywają.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
ja mam depilator
![]() tylko chcialabym zeby bylo tak jak w reklamach: gladkie nogi az do 4 tygodni. mam o dziwo tak mocne wloski ze nawet o depilatorze odrastaja mi juz po 4 dniach ![]()
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
dokładnie... a wszędzie piszą, że włoski po użyciu depilatora zawsze odrastają dopiero po około 2 tygodniach... ahhh... za piękne żeby mogło być prawdziwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Wtajemniczenie
|
Ale w ogóle jak ty wytrzymujecie ten ból jak Wam to te włoski wyrywa? Ja bym nie mogła xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
Mnie już mało boli depilacja, bo już od bardzo długiego czasu używam tylko depilatora
![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.