|
|
#661 | |
|
Wieczne Kutango
|
Dot.: Przedłużanie rzęs
Cytat:
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
ja przy wyborze styliski rzes najchetniej sugeruje sie doswiadczeniem, a nie cena - oto moje rzesy wykonane przez stylistke z 5cio letnim doswiadczeniem
|
|
|
#663 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedzi. Jednak człowiek uczy się na błędach- następnym razem będę kierować się zupełnie innymi kryteriami
A co to gęstości to faktycznie mam strasznie rzadkie rzęsy, po przyjściu do domu sprawdziłam swoje oczy i faktycznie nie było żadnej rzęsy do której mogłaby jeszcze coś doczepić. Może nie dla mnie przedłużanie 1:1
|
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Ja również uważam, że są za rzadkie i jakieś takie kołkowate.
Co do rzadkości swoich naturalnych rzęs to nie jest prawdą, że nie można tego skorygować. Moje naturalne rzęsy są bardzo, bardzo rzadkie i krótkie, a po rzedłużeniu efekt mam spektakularny. Przedłużam już od ponad pół roku. Wszystko zależy od doświadczenia stylistki (jeśli potrafi umiejętnie dobrać kształt, grubość i długość rzęsy można uzyskać naprawdę dobre efekty). I rada na przyszłość : za 60 zł nie da się zrobić "porządnych rzęs", bo nie sądzę, że jakaś stylistka będzie dokąłdać do tego interesu. Głowa do góry, z każdymi rzęsami "da się coś zrobić". |
|
|
|
|
#665 |
|
Przyczajenie
|
Rozumiem. W takim razie ile wynosi przyzwoita cena za założenie i co jaki okres uzupełnia się dobrze doklejone rzęsy-moja kosmetyczka sugerowała 3 tygodnie. Teraz wybierając salon mogę kierować się jedynie ceną, ponieważ żadna z moich znajomych nie korzysta z takich usług więc nie mam co liczyć na polecenie jakiejś dobrej osoby.
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
Ja usupelniam co 4 tyg.Cena pierwszej aplikacji u mojej stylistki 299 a uzupelnienie 150
![]()
|
|
|
|
|
#668 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź
w takim razie pozostaje szukać osoby znającej się na rzeczy. Jeszcze raz dziękuję za szczere opinie i rady
|
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja idę jutro na zabieg, zdecydowałam się w końcu jednak na tą http://sensuallook.blogspot.com/ stylistkę ![]() Pożyjemy, zobaczymy. |
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem marudna klientka i dziewczyna sie zazwyczaj dlugo grzebie, bo mam sporo wlasnych rzes, ale efekt jest wklej foto swoich rzes jutro
|
|
|
|
#672 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() zaczekam na twoja opinie czy ok????? czekam z niecierpliwoscia
|
|
|
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie mogę zrobić zdjęcia, ale jestem zadowolona. Pani sprawia bardzo profesjonalne wrażenie, na pierwszy raz nie chciała mi zrobić maksa - przekonała mnie że lepiej po pierwszym zabiegu mieć uczucie niedosytu niż przesytu.
Ogólnie uważam że to trafiony strzał, zobaczymy jeszcze jak rzęsy będą się trzymać i jak będą wyglądały uzupełnienia u tej Pani. Dam znać
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
może koś polecic mi jakiś dobry salon lub osobę prywatną przedłużającą rzesy w krakowie
Edytowane przez prezesowaaa Czas edycji: 2011-06-20 o 18:20 |
|
|
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
U mojej stylistki srednio długie terminy chociaz teraz ma szał na ślubne rzesy.Strasznie sie popularne zrobily.Jak zaczynalam przedłużac 3 lata temu to absolutnie takiego brania nie miała
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Póki co polecam, ALE tak naprawdę będę mogła ocenić tę stylistkę za 2-3 miesiące - zobaczę jak wyglądają u niej uzupełnienia i jak trzymają się na mnie jej rzęsy. Wiadomo, każdy ma inne wymagania, ale za taką cenę warto spróbować ![]() Pani jest bardzo sprawna w tym co robi, potrafi rozmawiać, słucha tego, czego oczekują po niej klientki. Przede wszystkim podoba mi się to że nie zgadza się na każdy kaprys ktory moglby zaszkodzic rzesom ![]() Generalnie mam szczęście do stylistek, bo np. mam taką od paznokci której nie zamieniłabym już na inną... znam ją dwa lata, w dodatku nie bierze dużo, tak że mam nadzieję, że w rzęsach też na taką trafię. Prezesowa, a czytać umiesz? |
|
|
|
|
|
#678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest to forum- każdy ma prawo pytać o to co go interesuje, wiec twoja złośliwość jest zbędna
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
No ale fakt faktem, że odpowiedź juz mialas zanim zadalas pytanie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 |
|
Przyczajenie
|
U[QUOTE=muammamija;27635349]Mnie się udało załatwić z dnia na dzień. Zapłaciłam 130 zł. Najlepiej zadzwoń i sama się wszystkiego dowiesz, Pani należy do rozmownych
![]() Póki co polecam, ALE tak naprawdę będę mogła ocenić tę stylistkę za 2-3 miesiące - zobaczę jak wyglądają u niej uzupełnienia i jak trzymają się na mnie jej rzęsy. Wiadomo, każdy ma inne wymagania, ale za taką cenę warto spróbować ![]() Pani jest bardzo sprawna w tym co robi, potrafi rozmawiać, słucha tego, czego oczekują po niej klientki. Przede wszystkim podoba mi się to że nie zgadza się na każdy kaprys ktory moglby zaszkodzic rzesom ![]() Generalnie mam szczęście do stylistek, bo np. mam taką od paznokci której nie zamieniłabym już na inną... znam ją dwa lata, w dodatku nie bierze dużo, tak że mam nadzieję, że w rzęsach też na taką trafię. Prezesowa, a czytać umiesz?[/QUOT O wielkie dzieki wiec sie w takim razie skusze
|
|
|
|
|
#681 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie, jaki materiał jest Waszym zdaniem najlepszy? z czego korzystają wasze stylistki? słyszałam o roznych, np. poliester, jedwab, teraz tez weszly na rynek rzęsy z syntetycznego jedwabiu,chyba firmy Perfect Silk Lashes. chciałabym zrobić sobie rzęsy,ale nie wiem którą metodę wybrać...
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą - nie macie jakiegoś syndromu uzależnienia od sztucznych rzęs? Na zasadzie, że jak już się je raz założy, to potem po zdjęciu czujecie się dziwnie i tak jakbyście nie miały rzęs? ![]() Bo to jednak spora kasa jest tak, żeby co miesiąc sobie uzupełniać... |
|
|
|
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
Jeeeeej, ile ja bym dała za takie gęste czarne rzęsy. I żeby nie trzeba było co rano się mazać tuszem, który później i tak ląduje pod dolną powieką. Mmmm Oprócz tego myślałam jeszcze o makijażu permanentnym, ale takim bardzo subtelnym. Taki zestaw by mi pasował
|
|
|
|
|
#685 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Tak wiec na pewno z biegiem czasu powstają coraz doskonalsze materiały![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
wyszło podobnie?? ![]() .Tak czy siak oczywiscie ze uzalezniaja i ja nie wybrazam sobie ich sciagnac .
|
||
|
|
|
|
#686 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
No i makijaż oka zajmuje mi o wiele mniej czasu. Żadnym nawet najdroższym tuszem nie uzyskałabym takiego efektu jak mam teraz i na pewno pozostanę przy rzęskach
|
|
|
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ale jakie mile i szkód nie robiące .Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
No proszę ale nas dużo
|
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Czego używacie do demakijażu?
Mnie polecono płyn miceralny AA, ale chyba się nie nadaje, skoro ma glicerynę w składzie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

A co to gęstości to faktycznie mam strasznie rzadkie rzęsy, po przyjściu do domu sprawdziłam swoje oczy i faktycznie nie było żadnej rzęsy do której mogłaby jeszcze coś doczepić. Może nie dla mnie przedłużanie 1:1

jestem marudna klientka i dziewczyna sie zazwyczaj dlugo grzebie, bo mam sporo wlasnych rzes, ale efekt jest