|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Witajcie kochane
![]() Latko dziękuję za pocieszenie już mi troszkę lepiej, ale brzuch zaczyna pobolewać, nie wiem zupełnie dlaczego. Ta pogoda chyba też nie nastraja dobrze.Marlenka, straszny sen!! Mnie dzisiaj cholerna komarzyca nie dała spać, wredota latała jak pokopana.
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-09-15 o 09:58 |
|
|
|
#662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze uwielbiałam te zajecia z fizykoterapii najbardziej no napewno wiele nie bedziesz mogła wykonywać bo przeciez prądy są tam i w ogole.... nawet sam masaż zwyky wykonuje sie innczej jak sobie dobrze przypominam.... ale bedzie dobrze, my tez mielsimy ciężarną w grupie i nie robił jej nikt problemów
|
|
#663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) rozumiem Cię z tą anatomią po prostu koszmar z zapamiętaniem tego wszystkiego i jeszcze po łacinie No jestem pewna że dasz radę z tymi ćwiczeniami, tylko bądz ostrożna wiesz z tymi laserami, lampami itp. |
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
po 1 to gratulacje GIOVIKurczę nie było mnie tu parę dni i teraz troszke podczytuję a jest tego troche dziś mam 19dc,mąż przyjechał na weekand i cholerka był tak zmeczony że zasnąłMiłego dzionka wszystkim życzę. |
|
|
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no wiecie. fizykoterapie juz sobie w zeszły, roku załtwiłam że bede tylko teorie zaliczac a praktyczna strona narazie ni dla mnie
kinezyterapia gorsza bo tam podwieszanie masaż chyba to moge brac udzieał ale z tym brzzuchem to nie wiem jak w praktyce pójdzie![]() a zawód może i fajny ale zalezy co sie chce po nim robic i jakie ma się powołanie ![]() rzeczywiście przez ta pogode wszystkie jakies nie w sosie.. POBUDKA!!!! ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
U mnie niby ładna pogoda, ale tak strasznie nic mi się nie chce że szok, więc się obijam jak moge w pracy. Carol co do bólu brzucha to ja tak od ponad miesiąca mam już nawet zaczęłam się zastanawiać czy to nie wyrostek bo ciągle czuje takie ciągnięcie i kłucie podbrzusza z prawej strony. Zastanawiam się też czy nie zapisać się na usg.
|
|
|
|
#667 |
|
BAN stały
|
Witam z rana
dzisiaj ja w pracy, wiec nie bede smecic caly dzien :p Co do Brzyduli, to mnie mama zarazila :p najpierw z nia troche patrzylam, teraz sama sciagam, bo nie mam tu polskiej TV :p Hm anatomia :/ Mnie jeszcze czeka, co najgorsze uczyc sie nie chce, w ta sobote na Majorke na tydzien ... A czas ucieka :p Ja musze przyznac, ze strasznie mi sie nie chce wracac na uczelnie ... Ale jak zaczelam, musze skonczyc :p Milutkiego dzionka wszystkich zycze ![]() Bede podczytywac
|
|
|
|
#668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
normalnie lanie się należy
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Latko kochana, jak to tyle trwa, idź do lekarza!!! To może być nic groźnego, ale lepiej sie zbadaj. Moga to byc zwykłe gazy w jelitach, ja mam taką przypadłość zwaną aerofagią, czyli jem i piję za szybko i połykam za dużo powietrza (poza tym jestem nerwusem i to też nie pomaga) czego wynikiem są potworne kolki jelitowe, takie,że mnie skręca z bólu. Tego też się obawiam w ciąży, ale mój kochany mówi, ze się martwie na zapas. No, ale żebyś się nie zamartwiała, idź do lekarza!!!!
![]() Mnie brzuch boli tak jak na @ tylko dużo słabiej, 5 wrz była ta mikro, więc nie wiem co to dzisiaj ma znaczyć. Przytulanki były w weekend, zobaczymy. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
nei wolno Ci pozaliczasz wszystko, czasami na studiach jest pod górkę, ja miałam tak z historią wychowania, 2 lata sie z nią meczyłam trzymam kciuki !!
|
|
#670 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Carol77;14246659]Latko kochana, jak to tyle trwa, idź do lekarza!!! To może być nic groźnego, ale lepiej sie zbadaj. Moga to byc zwykłe gazy w jelitach, ja mam taką przypadłość zwaną aerofagią, czyli jem i piję za szybko i połykam za dużo powietrza (poza tym jestem nerwusem i to też nie pomaga) czego wynikiem są potworne kolki jelitowe, takie,że mnie skręca z bólu. Tego też się obawiam w ciąży, ale mój kochany mówi, ze się martwie na zapas. No, ale żebyś się nie zamartwiała, idź do lekarza!!!!
![]() Mnie brzuch boli tak jak na @ tylko dużo słabiej, 5 wrz była ta mikro, więc nie wiem co to dzisiaj ma znaczyć. Przytulanki były w weekend, zobaczymy.[COLOR="Silver"] tez jestem nerwusem strasznym hehehe... pani w liceum kiedys mi powiedziała że jestem strasznie apodyktyczna. mam okropny charakter ehhe
|
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
Przed @ łudziłam się że może jednak się udało,w trakcie że to przez nią, no ale już jestem sporo po @ i nadal mnie pobolewa. I dlatego dopiero teraz zaczęłam się zastanawiać na usg
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=paprotka86;14246759]
Cytat:
Ja jestem taka, że jak mnie juz ktoś wkurzy to ma przewalone oczywiście jestem kulturalnie bezczelna i wyzywam też kulturalnie
|
|
#673 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Carol77;14246821]
Cytat:
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=latko0;14246958]
na to wygląda, choleryczki ale jakie kochane heheh---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- zobaczcie to kochane: http://petitbaby.pl/Trendy_Baby_smoc...czek-1101.html
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Carol77;14246991]to nie ulega wątpliwości
|
|
|
|
#676 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Super, ale jakie ceny ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieci wolą kolor czerwony biały albo czarny
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
No i nie testowałam, czekam cierpliwie do poniedziałku (choć marnie mi idzie )...Dziś mam wolne, pogoda za oknem piękna (a tutaj to rzadkość). W planach mamy dziś kino i w ogóle planujemy jakoś fajnie spędzić czas poza domem... bo dziś nasza druga rocznica ślubu
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() że się udało, i to był by taki fajny prezencik na rocznicę
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Hanjah wszystkiego najlepszego kochana, duzo miłości, radości i pięknego bobaska!!!
![]() Co do koloru smoczka, to dzieciom jest wszystko jedno moja Ola miała to gdzies jaki był wazne, ze było co pogryźć i czym się pobawić, bo wcale go nie potzrebowała do uspokajania a tamten to przegięcie, znalazłam i wkleiłam żebyscie sobie pooglądały dziwadło jak dla mnie ja bym kupiła Tommee Tippee podobno jest najlepszy.
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Mam nadzieję, że się uda... chyba za dużo o tym myślę... przecież co ma być to będzie, teraz już nic nie zmienię... Wam również życzę miłego dnia i fasolek jak najszybciej
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie martw, będzie piękny dzidiuś, jak nie tym razem, to następnym sie uda!!!!To sa słowa mojego TZ które mi powtarza i ma rację| Miłego dzionka
|
|
#685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej skontroluj to, bo szkoda potem cierpieć. A ja dziś zapierniczam i robię śliwki w syropie A o pierwszej idę do Babci - czas ich odwiedzić, bo jak zacznę znowu pracować to nie będę mieć kiedy ![]() Czy któraś z was piekła biszkopt orzechowy? Jakie się do niego daje orzechy (laskowe czy włoskie)? ![]() Cosmaaaa to ja poproszę fotkę z wakacji! I to koniecznie! Zebra666 właśnie tak patrzę i widzę, że za 4 dni już będziesz mężatką. Pogodę masz piękną, a przynajmniej u mnie tak jest
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
ja kupiła jak tylko dowiedziałam sie ze jestem w ciązy mój pierwszy zakup
chyba nukamyslicie że firma smoczka ma jakies konkretne znaczenie? |
|
|
|
#687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coś o tym wiem, ale nie z własnego doświadczenia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item736377564_..._promocja.html
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-09-15 o 11:49 |
|
|
|
|
#690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie nic poważnego. Trzymam kciuki i powiedz nam już po co ci dolega.
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

ale dziekanki brac nie chcę.. jakoś może się uda
) rozumiem Cię z tą anatomią po prostu koszmar z zapamiętaniem tego wszystkiego i jeszcze po łacinie
a jest tego troche

)...