![]() |
#661 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ ______________ Narysuję mój spacer o 7:45 ... z Tobą. Cieszę się, że wiesz jak być mężczyzną. Edytowane przez biedromka Czas edycji: 2009-10-12 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() _______________ Zastrzel mnie dziś, na co nam jutro?
Pale za sobą most..
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
może coś z tego ? ![]() Po trupach droga, egoizm i narcyzm. Masz co pielęgnować to zacznij od teraz. zła twa postawa, zacznij być przyjaciółką, czas skończyć udawać. Ty też się starać zacznij. Widzisz tą pięść ona znowu się zaciska, Droga przed nami wciąż jest wyboista Każdy egoista każdy swoje zbiera, Przyjaźń zamiera wszystkim to doskwiera. Może to jest egoizm, może po prostu lekka wada.. Egoizm się panoszy Na biedę i cierpienie wszyscy zamykają oczy Nikt nie niesie pomocy Nie ma czasu gdy się o swą dupę troszczy mam nadzieję, że pomogłam troszkę. ![]() Cytat:
To tylko sen, w sen nie trzeba wierzyć. ktoś chciał mi Cię zabrać. Już nigdy nie pozwolę Ci zasnąć. On śpi, Ona czuwa. Nie wszystko stracone, nadzieję mam. Ja tu a ty tam, nie zostawiaj mnie samej, nie zostaniesz nigdy sam . Tragedia- inaczej nie umiem opisać zdarzeń odpędzam sen Tragicznie 'przez chwilę'. 'Przez chwilę' daje mi siłę. zobaczysz, będzie dobrze - to psychiczne nastawienie, każdemu z nas daje dziś nadzieję. do nieba wpuszczają parami? to nie czekaj na mnie tylko dawaj tutaj, bo tęsknie. Nieszczęśliwy wypadek? fatum? przeznaczenie? kocham Cię. dziś to tylko słowa, on będzie żył wiecznie. pamiętaj ! bez obaw ! może coś? i proszę pisz koniecznie co z Twoim chłopakiem. ![]() Cytat:
uwielbiam ten niepokój moich loków.
całe szczęście w makaronowych loczkach moich, Ty lepiej pilnuj nitek swoich. ![]() złote loki, diabelskie widły.
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
coś ode mnie na dobranoc : >
`I nagle, nie wiem dla kogo, biję się sama ze sobą, i nagle, nie wiem dla kogo, tak chcę mi się bić.` popatrz, jak wszystko szybko się zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
że kiedy patrzę na to, jak jest, już nie przechodzą mnie dreszcze... proponuję Ci mnie, reflektujesz? no niech stracę. bądź szczęśliwy. Dla tego głosu zrobiłabym wszystko zbyt nisko upadły moje łzy, zbyt mocno Cię chcę. Telefon milczy, ona się boi, on urażoną dumę ma i nie ważne że tego samego chcą. Laleczka się znudziła? Koledzy tworzą lepszą atmosferę...
#666 |
Zadomowienie
|
Chce byś mnie miał
![]()
![]() |
#667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() everybody`s fool .
`Ukryj mnie w sobie, Ukryj mnie nawet jeśli pustkę w sercu masz.. i noś mnie jak amulet który szczęście może przynieść.` ![]() Edytowane przez owieczka_34 Czas edycji: 2009-10-13 o 06:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
okropna Ty!
![]() Bo ona bez Ciebie umierała. Dzień po dniu jej życie coraz to bardziej nie miało sensu. Zrobiłeś jej tyle złego że powinna Cie nienawidzić z całego serca, powinieneś być dla niej nikim. Jednak tak nie było. Wyzywała Cie od s****ysynów, ale jak byś do niej podszedł i chciał się przytulić, rzuciła by Ci się na szyje. Nie chce o Tobie myśleć ani więcej o Tobie śnić. Jedyne czego pragnie to abyś przestał być częścią jej życia.
Zniknęło szczęście , a może nigdy go nie było . Być może mnie i Ciebie nigdy nic nie łączyło . Wiele tracimy wskutek tego , że przedwcześnie uznajemy coś za stracone . Kto Ci powiedział , że wolno Ci się przyzwyczajać .. ? Bo skończyło się to , co nie miało szansy się zacząć.. Miłość po Tobie jest jak niezaleczona choroba...- już tak nie boli,opadła gorączka,ale czasem nagły atak dusi do łez...
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochanie przykro mi ![]() ![]() a opis to mam tylko jeden i nie wiem czy wogóle dobry wymyśliłam ![]() siadał na motor. był szybki i silny. ale Bóg nie postąpił z nim jak prawdziwy Bóg. nie daje mu teraz szansy na rewanż. To nie jest tajemnica ze szaleje za Tobą.
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
W kolejce szczęścia..
Może Bóg potrzebował własnie , go...? Wydepcz Sobie swoją wlaśną ścieżke życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Rozeznanie
|
Zgłaszam nieprzygotowanie. Z lekcji życia.
Harmonia jesienna. Z nieba deszcz, a z moich oczu łzy. Słowa spowite eteryczną błogością czekają na uchwycenie Twoja miłość nawilża mój świat nadzieją Pragnienia skazane na hibernację Albo coś jest banalnie łatwe, albo coś jest banalnie trudne robak smutku gryzie mię Jak na ciebie patrzę to mnie osłabia i jakieś diablo mnie unosi w przestwoooorzaaa Jak kocha to poczeka, a jak nie kocha to pies mu mordę lizał. I małe pieski też. Obyś był jak marchewka i rósł głową w dół. Trzy ostatnie pozwalam sobie zacytować - to teksty moich nauczycieli ^^
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
misia_TKA - <3
---------------- to dla ciebie straciłam głowę! bo gdy czasem brak mi powietrza wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałeś. jest jednym z mężczyzn, przez których płakałam najczęściej i zarazem jedynym, do którego nie mam o to żalu. wiesz, temu jednemu mężczyźnie chciałabym dać, tak zwyczajnie, tak najzwyczajniej w świecie - jak podarek imieninowy czy urodzinowy - całe moje życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | ||||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Z mojim chlopakiem nie za dobrze ![]() _________________________ ___ Mam nadzieję, że to sen, że obudzę się . Edytowane przez Uniique Czas edycji: 2009-10-13 o 08:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Andriotti , Klaudiowo - okradzione : >
![]() maluje słowem obraz wstaje rano i witam kolejny piękny dzień ![]() wiem ze będzie to co ma być . druga szansa ? ;> -Współczuję Ci. -Dlaczego.? -Bo ja muszę pomalować paznokcie na czerwono by wyglądać kur.ewsko. Tobie wystarczy sam charakter by być ku.rwą. Edytowane przez Mam na imie Gosia Czas edycji: 2009-10-13 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
BAN stały
|
wyłączyły mi się znowu słowa
nigdy wcześniej tego nie robiłam. bezgłośnie wypowiedziałam słowa, których jeszcze smaku nie znałam. trochę gorzkie.. do jakiego stopnia mogę nie obchodzić? chciałabym zmienić twoje i twoje myślenie, a twojego już nie. słyszę tak totalnie bezmyślne zdania płynące od osób potencjalnie 'dojrzałych' zmieniam się w człowieka, którym nie chcę być. którego nigdy bym poznać na ulicy nie chciała. ty lubisz się domyślać, a ja się bawię w życie. cześć świecie, będziesz mój. ______________________ Zachęcam do kradzieży... -,- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
xoxo
|
To nie była miłość...
to była dobrze wykonana podróbka, jak cyrkonia wśród diamentów. I to Twoje spojrzenie prosto w oczy, które warte jest wszystkiego. Coraz częściej, bezradna wobec losu,świata i uczuć. Dzień dobry . Mam na imię Julia . Moja mamusia nazywa się Nadzieja . Tatuś - Rozczarowanie . Moja siostra to Miłość . A Brat to Marzenie . I wiecie ? Mam wspaniałą rodzinę . Tylko czasem Rozczarowanie wchodzi w drogę Miłości , a Nadzieja to za mało do Marzeń . W dni tygodnia zawsze jesteśmy posłuszni , chodzimy do szkoły , uczymy się , wypełniamy obowiązki . Wieczorami i w dni wolne , każde z Nas zamyka się w swym pokoju . Oczywiście tak , żeby nikt nie widział . Tylko ja wiem co robi każde z Nich . Mamusia płacze cichutko .. Tatuś wali pięścią w ścianę . Troszeczkę się boję ... chodzę na paluszkach .. Siostrzyczka leży patrząc w sufit . Ma takie puste oczka .. A Braciszek ? Tylko czasem się uśmiechnie . Wszyscy gryzą z bólu dłonie i umierają z miłości . Dzień dobry . Mam na imię Julia .. Czy ktoś chce się ze mną zamienić ?... Kim jest człowiek o czystym sercu i silnym sumieniu? - Aniołem bez skrzydeł. - Czyli jest gorszy od „skrzydlatych” ? - Nie. - Równy? - Nie, jest lepszy, bo powiedz mi co to za anioł, który potrzebuje skrzydeł aby dostać się do nieba? Ty nauczyłeś mnie patrzeć z okna szczęśliwego domu...Właśnie Ty, nikt inny. A teraz odchodzisz zostawiając rozlane mleko na podłodze. Brodzę po kostki we własnej rozpaczy...Czemu miłość tak boli? Wczoraj - w kolorze malin i o smaku szczęścia. Dzisiaj - marchewkowo przeżywając przygody. Jutro? Jutro będzie zwyczajne, ale znowu zaczniemy tańczyć, mój promyczku słońca na twarzy. Nie chcę kochać, za to lubię być kochaną. To takie wygodne.
#677 |
BAN stały
|
Ich światy bardzo się różniły.
Ona była lalą, rozpoznawaną przez wszystkich. Miała blond włosy, tipsy własnego pieska. Miała bogatych rodziców, którzy dawali jej wszystko - wszystko to co można kupić za pieniądze. Jej świat to imprezy, zakupy, picie, co tydzień nowy chłopak. On nie miał bogatych rodziców. O wszystko zawsze starał się sam. Mimo przeciwieństw losu dążył do celu. Mimo tak dużej różnicy los ich połączył. Liczą się tylko oni. Cały świat jest nie ważny. Bo oni się kochają. Ja, Ty. My Pogodziłam się z tym, że mnie zostawiłeś. Pogodziłam się z tym, że nigdy razem nie będziemy. Pogodziłam się z tym, że mnie nie kochasz. Ale nie potrafię się pogodzić z tym, że inna może zająć moje miejsce! Dotrzeć do ciebie, na zawsze z Tobą już być. Kierowała się zawsze głosem serca, nie rozumu. I dlatego zawsze dostawała po tyłku. Szeptem do mnie mów Wymyślony, wymarzony.. Twój rozumiem mówi nie, Twoje ciało mówi tak. Bo ty najlepiej wiesz jakich kolorów nadać mojemu światu. |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
odnajdywać sens, w bezsensie ...
częsty płacz sprawia, że moje oczy lepiej widzą świat. szkoda, że coraz częściej widzą pustkę. ciepłem ciała chcę Ciebie obdarzyć. zauroczeni ze skradzionymi przed diabła duszami. my. smutna, ale prawdziwa historia z krainy moich uczuć. wegetacja z cieniem. bal maskowy- je.bane życie. jego fałszywe życie. gonię... chol.era wie za czym, zabijam się, spalam, wypalam, męczę się. o tak męczę.
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
keeendy Ty wiesz Slońce... <3
![]() * Bajki kłamią. Nie ma książąt na białych koniach... Ale są za to zacni rycerze ![]() * Bądź moim poskramiaczem złych smoków ![]() * I skazuję Cię na długie lata kochania mnie, całowania, tulenia i podawania śniadania do łóżka. Od wyroku nie możesz się odwołać ![]() * Czyżby to miłość? * Powiedz że to na Ciebie czekałam, Ze to Ciebie mam kochać bo i Ty mnie kochasz.
#680 |
Przyczajenie
|
Przegadałam niejedną noc -
właśnie z tobą, teraz tego mi brak! ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Daj znać chociaż raz na jakiś czas |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
Napisane przez Uniique https://static.wizaz.pl/forum/images...s/viewpost.gif
Kochane ! ![]() Mam do was prośbe . Mój chłopak miał wypadek na motorze. Leży w szpitalu w śpiączce ... i niewiadomo czy z tego wyjdzie . Jakieś opisy o tym że go kocham i mam nadzjeje że bedzie dobrze. Nie wiem czy o to Ci chodziło : Bo zycie jest cholernie śliskie.. Rozpieprzył Siebie i nadzieje na przyszłość.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.
#683 |
Raczkowanie
|
* nawet gdy się schylam pion swój mam * Parę lat temu odkryłam szczęście płynące z bycia wierną. Aż się zdziwiłam... * śmierć budzikom!![]() * Nie poddaję się tak łatwo. Jestem długodystansowcem. * Dla mnie jedyną jedyną przewagą mężczyzny nad kobietą, jest to, że oni mogą robić siku na stojąco... O! W tym są lepsi. Tego im zazdroszczę... *
#684 |
Przyczajenie
|
Po raz kolejny zakrywam prawdziwą twarz.
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. Jestem odbiciem Twojego serca. Nie wybaczę Ci nigdy bo nie potrafię. Zatrzymałam życie przegapiłam pociąg. Już wygrałam z życiem ale gram z nim dalej. Urzekło mnie dobro w twoich oczach. Miałam dość faceta w wydaniu męskiej dziwki. __________ Jestem przy Tobie i w Tobie i w Twojej głowie. < 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Zawsze, kiedy wstawała z podłogi, przecierając załzawione oczy, wtedy pojawiał się on. Znów ją popychał, by nie mogła o nim zapomnieć. Robił to z uśmiechem rozrabiaki, który tak bardzo kochała...
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Oczy tej Małej - jak dwa błękity
myśli tej Małej - jak dwa zeszyty, a On był dla niej jak młody bóg, żeby on jeszcze kochać mógł.
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
Przyjaciel to ktoś, kto pozwala mi być taką, jaką jestem i nie myśli, że jestem niespełna rozumu.
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
Jesteś moim spokojnym dniem,miękką trawą na łące w czas marzeń,rozpaczą,radością i smutnym snem,drogowskazem w plątaninie zdarzeń...
![]() You are the one and only. Zawsze patrzec w Twoje oczy,znaleźc w nich drogę do Twoich ust,poczuc miękkośc i smak uroczy... Zatrzymac czas! Jak wiele dałabym za to! Zanurz się ze mną w światło dnia. Pokochaj nasze noce tak jak ja. Jesteśmy jedną duszą i jednym ciałem, trochę istoty bajkowej,trochę jak posąg skamieniałej, trochę stali,trochę mgły... I bet my life -you are the one. Jaka jest różnica między wirusem komputerowym a Tobą? Ciebie za nic nie chciałabym się pozbyc.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
beMine - bo chyba chodzi o mnie.
![]() ![]() Jedno bez drugiego żyć nie umie.
Niczym jest. Zatraceni w sobie, tworzą jedność.
#690 |
Zadomowienie
|
ciiri, misjaaaa, m4dziar4.
![]() ![]() biegnę do ciebie z deszczem w butach. mój narkotyku, mój tlenie. złudzenie przyjaźni. nie wierz oczom. sercem patrz.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.