American & Polish Girl cz. XII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 14:26   #661
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez Carmen12 Pokaż wiadomość
Wiesz ja myśle że osoba która naprawde mocno kocha chyba by takiego czegoś nie powiedziała bo jak sie kocha to sie akceptuje wszystko w drugiej osobie! Prawda?

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Dualstar- dzięki za fotki )
My myslimy tak samo, ale oko za oko nie wolno sobie dac dmuchac w kasze.
Stary 2009-10-21, 14:31   #662
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

No ja tak czytam i chciałam powiedzieć, że dokładnie z Krakowa nie jestem tylko z okolic. A wpisane mam Kraków, bo kocham to "moje" miasto i od małego dziecka bardzo dużo tam przebywam. A że mieszkam na wsi nie znaczy, że zachowuję się jak wieśniak. Niestety w tv jak pokazują to tylko takie zacofane wsie (Ranczo, Zlotopolscy) i potem ludzie mają nieprzychylne opinie. A takich wsi jak te, które pokazują myśle nie jest tak dużo. W każdym razie moja taka nie jest i napewno nie zachowujemy się jak wieśniaki.

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Agusia jak dla mnie lepiej wyglądasz w brązie. O wiele lepiej. A ta różowa, koronkowa bokserka to przypadkiem nie z all? Ja chciałam taką tylko, że czarną. A no i widzę, że też masz lateksowe leginsy, lateksowe czy podobne do lateksu.

Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Czas edycji: 2009-10-21 o 14:36
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 14:33   #663
Carmen12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
My myslimy tak samo, ale oko za oko nie wolno sobie dac dmuchac w kasze.

No pewnie że nie wolno! Ja bym się mu odwdzięczyła tym samym!
Carmen12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:25   #664
party_girl7
Zakorzenienie

Stary 2009-10-21, 16:23   #665
tweetka
Raczkowanie

przegladam wlasnie all i doznalam szoku...

http://allegro.pl/item778085205_g_zj...golf_cudo.html
oczywiscie mowa o slawnej pani borsuk o estetyce nie ma mowy...baaaa ona juz po tych obrobkach ledwo czlowieka przypomina

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:40   #666
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

spojrzalam na borsukowa , tweetka masz racje , mi przypomina transa , ma meskie rysy geby i ten wulgarny makijaz , w ogole to co oni jej na twarzy zrobili , co to za plamy

a ja wlasnie robie probe California Blonde na wlosach ktore mi zostaly z tasmy do clipow , pomalowalam jedno grubsze pasemko , na poczatku po 5 min bylo w kolorze rozowo losiosowym , poszlam pod prysznic , kiedy wyszlam bylo .. hmmm fioletowo brazowe , nie wiem co o tym myslec , za 5 min splukuje farbe , jak wyjdzie glupi kolor to nawet moich wlosow tym nie tykam , a szkoda bo sie napalilam
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:53   #667
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Ja tez mam problem w co się ubrać- norma
co do klubow to nie wiem w Szczecinie dla mnie najlepszy jest Intro, imprezy w soboty b.dobre i co najwazniejsze towrzystwo jest starsze od 21 lat w górę
a reszta to masakra.. wszedzie lataja gorace 14 w cyckami na wierzchu i mysli ze sa sexi
Kurde jego Ja z pod Szczecina jestem, często w Szn bywałam, nie lubię zbytnio clubbingu w tym mieście.. Te wszystkie cluby takie zacofane i lipne mi się wydają.. jak np heyah... bleeeh. Albo ellite z tak jak mówisz czternastkami siódemki w których tylko czarna muza leci i nie ma gdzie usiąść...
Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość

oczywiscie mowa o slawnej pani borsuk o estetyce nie ma mowy...baaaa ona juz po tych obrobkach ledwo czlowieka przypomina
O matko bosejszyn.
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:59   #668
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

ehh masakra;// tym bardziej mi jej szkoda bo przecież nie jest brzydką dziweczyną;/.. ale to co z sobą robi nie wygląda najlepiej. Wiecie co jak tak widze jak ładne laski sie tak prezentuja to aż mi sie niedobrze robi, ile niektóre kobiety by dały by choć troche wygladac tak jak one, a te z kolei nie potrafia swojego daru wykorzystać przyzwoicie...
Stary 2009-10-21, 17:42   #669
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Kurde jego Ja z pod Szczecina jestem, często w Szn bywałam, nie lubię zbytnio clubbingu w tym mieście.. Te wszystkie cluby takie zacofane i lipne mi się wydają.. jak np heyah... bleeeh. Albo ellite z tak jak mówisz czternastkami siódemki w których tylko czarna muza leci i nie ma gdzie usiąść...

O matko bosejszyn.
dlatego mowię przejdz się do Intro, wyglądasz na starsza to powinni Cię wpuscić -mam nadzieję w sobote naprawde zbiera sie tam fajne towarzystwo a klub jest taki nowoczesny, wejdz sobe na ich stronkę Ellite najlepsze
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 17:54   #670
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

A skąd się wzięła pani Borsuk, bo nie jestem w temacie? Mnie jeszcze śmieszy ta druga, jej koleżanka blondynka.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 18:03   #671
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:

ehh ale golfik fajny tylko nie jako sukienka litości

Dziś poćwiczyłam sobie i od razu lepiej się czuje z taką swiadomością że coś robię dla figurki A od jutra żegnamy się z TŻtem bo w pon lub wtorek wyjeżdza (

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 18:41   #672
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego mowię przejdz się do Intro, wyglądasz na starsza to powinni Cię wpuscić -mam nadzieję w sobote naprawde zbiera sie tam fajne towarzystwo a klub jest taki nowoczesny, wejdz sobe na ich stronkę Ellite najlepsze
z tym intro to zartujesz prawda???

a najlepsze w sz-n jest ofc CityHall, ale i tak clubbing w Poznaniu wygrywa;P

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 18:50   #673
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Tam od 21 wstęp?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Ja mam jakieś uprzedzenia co do Sz-n. po drugie jeśli chodzi o wstęp to nie lubię sterszczeć jak kołek pod lokalem bo "nie wpuszczają" Głupota, tym bardziej, że jestem osobą pełnoletnią
A tak na marginesie to zauważyłam, że coraz więcej lokali próbuje na siłę się "zamerykanizować" stosując (lub nie) motyw 21 lat
Stary 2009-10-21, 19:09   #674
Carmen12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość

City Hal? nie byłam tam? ale mowisz ze fajnie ? a chodzą gowniary po 14 lat? hehe
Stary 2009-10-21, 19:15   #675
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
City Hal? nie byłam tam? ale mowisz ze fajnie ? a chodzą gowniary po 14 lat? hehe
wlasnie nie, tam nie wejdzie praktycznie NIKT poniezj 18 roku zycia a w soboty facetow ponizej 21 nie ma)
tylko to jets klub w ktorym "trzeba" czuc klimat hmm nie za bardzo do konca wiem jak to wytlumaczyc tam poprostu trzeba sie przejsc....wiec idz i zobacz

Stary 2009-10-21, 19:20   #676
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Tam od 21 wstęp?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Ja mam jakieś uprzedzenia co do Sz-n. po drugie jeśli chodzi o wstęp to nie lubię sterszczeć jak kołek pod lokalem bo "nie wpuszczają" Głupota, tym bardziej, że jestem osobą pełnoletnią
A tak na marginesie to zauważyłam, że coraz więcej lokali próbuje na siłę się "zamerykanizować" stosując (lub nie) motyw 21 lat
tak tam od 21 i w 95% stosują się do tego.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:

nie żartuję
Stary 2009-10-21, 19:21   #677
Czarnuleczkaaa
BAN stały

ał ał piecze głowa... --> robie odrosty

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

A Ty jak się tam wbijasz:P nic nie proszą, czy znajomości?
Stary 2009-10-21, 19:26   #678
Gwiazdeczka90
BAN stały

http://www.clubintro.pl/ czarnulko zobacz sobie ja chyba się wybiorę tam na halloween

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

znam faceta z bramkihehe, jedyny minus to maly parkiet- tak to super i dobrze ze nie robia z klubu burdelu jak z innych.

Co do city Hall- nie prowadzą surowej selekcji,chodzilam tam jak mialam 16 lat
Stary 2009-10-21, 19:29   #679
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Wiem wiem już patrzałam Z tżtem planowaliśmy wypad do Koszalin do bajeczki.. ale niestety tam stworzyli coś innego... stajnię z muzyka z lat 80', cholernie drogimi drinkami i właśnie wstępem od 21 lat. Więc nawet nie ma po co jechać, planujemy coś może w Międzyzdrojach ale nie wiem czy jest tam coś fajnego. Jak nic nie wypali to zostaje Kołobrzeg i Mosquito

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Ja do Ellite dawałam w tym wieku Nawet może gorącą piętnastką jeszcze byłam... ach te czasy hehehe

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

idę zmyć tą chemię z głowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 19:31   #680
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Wiem wiem już patrzałam Z tżtem planowaliśmy wypad do Koszalin do bajeczki.. ale niestety tam stworzyli coś innego... stajnię z muzyka z lat 80', cholernie drogimi drinkami i właśnie wstępem od 21 lat. Więc nawet nie ma po co jechać, planujemy coś może w Międzyzdrojach ale nie wiem czy jest tam coś fajnego. Jak nic nie wypali to zostaje Kołobrzeg i Mosquito

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Ja do Ellite dawałam w tym wieku Nawet może gorącą piętnastką jeszcze byłam... ach te czasy hehehe

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

idę zmyć tą chemię z głowy
no do ellite tez sie chodzilo w tamtych czasach
Ide z moją cziłką na spacerek

Edytowane przez Gwiazdeczka90
Czas edycji: 2009-10-21 o 19:32
Stary 2009-10-21, 19:31   #681
unrepeatable
Zakorzenienie

noto moze kiedys gwiazdeczka bo przez ostatni rok prowadza megaaa ostra selekcje-moze oprocz czwartkow no i sa mega mega wylansowani ludzie, no i wlasiciwe City sie albo kocha i jest sie tam co czw/pt/sob albo nie nawidzi i wogole sie tam nie wstepuje..trzeba samemu sobie wyrobic opinie.;D
a do Intro to chodza tam moje znajome ktorych nigdzie indziej (moze oprocz elity) nie wpuszczaja;p ;p;p
tzn powiem co mi w intro przeszkadza..niemam nic do osob o innej orientacji ale nie bawi mnie spedzenie wieczorku gdy wok0ol faceci sie liza caly czas liza a jakies laski lapia mnie za cycki/dupe;P;Pi tyle.
a i jeszcze 1 ;p jak idziesz do City rozebrana jak do el czy do +21 to na 100000000000 zostanie Ci spr dowod tam ludzie czesto przychodza poprostu normalnie ubrani...bo praktycznie sie wszyscy nawzajem znaja

Edytowane przez unrepeatable
Czas edycji: 2009-10-21 o 19:34
Stary 2009-10-21, 19:34   #682
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
noto moze kiedys gwiazdeczka bo przez ostatni rok prowadza megaaa ostra selekcje-moze oprocz czwartkow no i sa mega mega wylansowani ludzie, no i wlasiciwe City sie albo kocha i jest sie tam co czw/pt/sob albo nie nawidzi i wogole sie tam nie wstepuje..trzeba samemu sobie wyrobic opinie.;D
a do Intro to chodza tam moje znajome ktorych nigdzie indziej (moze oprocz elity) nie wpuszczaja;p ;p;p
tzn powiem co mi w intro przeszkadza..niemam nic do osob o innej orientacji ale nie bawi mnie spedzenie wieczorku gdy wok0ol faceci sie liza caly czas liza a jakies laski lapia mnie za cycki/dupe;P;Pi tyle.

Ja mówię o Intro.. tam nie wpuszczają panienek 15 latek z Ellite, Tobie chodzi o INFERNO klub dla gejow i innych podobnych

Intro jest kolo alei fontann na grunwaldzkim

Edytowane przez Gwiazdeczka90
Czas edycji: 2009-10-21 o 19:37
Stary 2009-10-21, 19:37   #683
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mówię o Intro.. tam nie wpuszczają panienek 15 latek z Ellite, Tobie chodzi o INFERNO klub dla gejow i innych podobnych
omg! Gwiazdeczka sorrrryyy nie doczytalam;p;p i dlatego bylam tak mega mega zdziwiona tym co mowisz.
a z Intro sie w zupelnosci zgadzam,dobry klub ,prowadzacy selekcje ale jeszcze ani razu naszczescie mnie nie cofneli.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 19:48   #684
Carmen12
Raczkowanie

No wlasnie w Inferno jest dla gejow i lezbiej hehe obok mieszkam to wiem a skoro mowisz ze w tym CityHall jest fajnie i nie ma tych goracych 15to pojde zobaczyc wlasnie szukam takiego klubu hehe a gdzie to jest?
Stary 2009-10-21, 19:53   #685
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie w Inferno jest dla gejow i lezbiej hehe obok mieszkam to wiem a skoro mowisz ze w tym CityHall jest fajnie i nie ma tych goracych 15to pojde zobaczyc wlasnie szukam takiego klubu hehe a gdzie to jest?
wlasnie idz i wyrob sobie sama o nim zdanie !!!
ul to ejst chyba 3 maja ;D jakbys od hmm starej Galerii centrum szla w str dworca mijasz jakies tam szkoly i jets zabka na rogu to po 2 str jest City .a btw ile masz lat?

Stary 2009-10-21, 19:58   #686
Carmen12
Raczkowanie

Cytat:
wlasnie idz i wyrob sobie sama o nim zdanie !!!
ul to ejst chyba 3 maja ;D jakbys od hmm starej Galerii centrum szla w str dworca mijasz jakies tam szkoly i jets zabka na rogu to po 2 str jest City .a btw ile masz lat?

ok dzięxxx! No ja mam 18 ale mam nadzieje ze mnie wpuszcza bo tam jest pewnie od 21 lat? Ale jakos zawsze mam szczescie i wchodze do takich klubów.
Stary 2009-10-21, 19:58   #687
kamciurka
Zakorzenienie

jej jak tak czytam, że wy w wieku 15-16 lat latałyście po takich baletach to w szoku jestem, ja troszke starsza jestem od was i nie wiem czy to juz inne pokolenie ale mnie tam ojciec na balety takie prawdziwe puścił jak miałam 18 lat i to pod bacznym okiem ówczesnego chłopaka szczerze powiem, że sama nie wiem co lepsze, ale jak tak patrzę na to co sie tam dzieje, to nijak mi to nie pasuje do 15 letnich podlotków

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 20:00   #688
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
ok dzięxxx! No ja mam 18 ale mam nadzieje ze mnie wpuszcza bo tam jest pewnie od 21 lat? Ale jakos zawsze mam szczescie i wchodze do takich klubów.
laski od 18 faceci od 21 (oprocz czwartku)
ten klub jest bardziej nastawiony na koncowke liceum/studia a nie dokladny wiek jesli chodzi o laski.

Stary 2009-10-21, 20:03   #689
Carmen12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
jej jak tak czytam, że wy w wieku 15-16 lat latałyście po takich baletach to w szoku jestem, ja troszke starsza jestem od was i nie wiem czy to juz inne pokolenie ale mnie tam ojciec na balety takie prawdziwe puścił jak miałam 18 lat i to pod bacznym okiem ówczesnego chłopaka szczerze powiem, że sama nie wiem co lepsze, ale jak tak patrzę na to co sie tam dzieje, to nijak mi to nie pasuje do 15 letnich podlotków
no ja w wieku 15 a nawet 14 lat chodzilam prawie na wszystkie balety w Szcz hehe ale wtedy mi sie wydawalo ze jestem wielce dorosla teraz sie z tego smieje.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
laski od 18 faceci od 21 (oprocz czwartku)
ten klub jest bardziej nastawiony na koncowke liceum/studia a nie dokladny wiek jesli chodzi o laski.
AAaa;D to super w ten weekend albo nastepny sie wybiore
Stary 2009-10-21, 20:23   #690
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
co postanowiłaś z tym Sylwestrem? Widzialam wpis na blogu, widze że wiele przeżyłaś i teraz niejako na rozdrożu stoisz.. Mogę jedynie życzyć mądrych decyzji
jade nie wiem czy to mądra decyzja, ale nie chce znow spedzic sylwestra w domu sama jak w zeszłym roku bo moj facet mnei rzucił dzien wczesniej

Cytat:
Napisane przez Efuś Pokaż wiadomość
uhhh mam nadzieję, że z czasem ośmielę się na częstsze udzielanie w wątku bo jeszcze czuję się troszkę niepewnie
smiało

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
a ja własnie dostałam zaproszenie na ślub kuzynki, co prawda za rok w sierpniu, ale ja sie tak podekscytowałam,że juz mam w glowie pomysły na sukienke haha
no,ale co mi sie dziwicie, ostatni raz z mojej rodziny ktos się zenił.. jak miałam 9 lat! W koncu
super!! a ja za rok bedę druchną u rodzonej siostry ajjjjjjjjjjj

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
spoko ja to napisałam żartobliwie z moich obserwacji wynika nie chcac nikogo urazic ze najgorzej zachowuja sie ludzie z małych mieścinek tzn ok 10-20 tys. ludzi i ma prawo miejskie. MIałam doczynienia z takimi dziewczynami przez 3 lata liceum- uważaja sie za wielkie panie z "miasta" a większość z nich mieszka na obrzezu - totalnym zadupiu które jest niby dzielnica tegoż miasta a niedawno bedac w takiej meiscinie przechodziłam obok blokow i patrze: z jedej strony ulicy bloki a z drugiej pole i rośnie żyto- też mi miasto:r olleyes: ale nie chce nikogo obrazic mieszkajacego w takim miasteczku pisałam to pod kontekstem 4 dziewczyn które poznałam
ja włąsnie z takiej miescinki jestem, wszyscy sie znają i panienki chca byc lepsze od drugich, wojny miedzy liceami itp a w clubie same 16 ;/ bo studentów nie ma to wouszczaja takowe

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14846655]No ja tak czytam i chciałam powiedzieć, że dokładnie z Krakowa nie jestem tylko z okolic. A wpisane mam Kraków, bo kocham to "moje" miasto i od małego dziecka bardzo dużo tam przebywam. A że mieszkam na wsi nie znaczy, że zachowuję się jak wieśniak. Niestety w tv jak pokazują to tylko takie zacofane wsie (Ranczo, Zlotopolscy) i potem ludzie mają nieprzychylne opinie. A takich wsi jak te, które pokazują myśle nie jest tak dużo. W każdym razie moja taka nie jest i napewno nie zachowujemy się jak wieśniaki.

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Agusia jak dla mnie lepiej wyglądasz w brązie. O wiele lepiej. A ta różowa, koronkowa bokserka to przypadkiem nie z all? Ja chciałam taką tylko, że czarną. A no i widzę, że też masz lateksowe leginsy, lateksowe czy podobne do lateksu. [/QUOTE]

oj jest jest w lubelskim są troche kiedys jezdziłam z chloapkiem na imprezy i sa tam starsze osoby dosłownie jak z serialu

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ehh masakra;// tym bardziej mi jej szkoda bo przecież nie jest brzydką dziweczyną;/.. ale to co z sobą robi nie wygląda najlepiej. Wiecie co jak tak widze jak ładne laski sie tak prezentuja to aż mi sie niedobrze robi, ile niektóre kobiety by dały by choć troche wygladac tak jak one, a te z kolei nie potrafia swojego daru wykorzystać przyzwoicie...
ona zagrała kiedys w teledysku liroya dupka na wieszchu i jazda a fuuj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości