|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.
Ja mysle Moniak ze Biosilk powinien wystarczyc, ale jednak skup sie bardziej na odzywce, ewentualnie jakas maska, z drogeryjnych nie wiem jaka polecic bo nie stosuje ale z fryzjerskich to matrix, kadus i loreal
#662 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj lęće szukać jakieś odzywki i maski, ale właśnie w drogerii --moze któraś coś poleci?
Jedwab mam ten CHI, bo on zawsze u mnie lepiej się sprawdzał no i będę miała ten spray L'oreal Solar myślę, że tyle na wyjazd wystarczy? |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | ||
Wieczne Kutango
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
Ja np zawsze byłam zadowolona z nivea szamponu i odżywki i lepiej na moich włosach się sprawdzały niż szampon l'oreal ten żólty
więc pewnie u każdej osoby inaczej to wyglada |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A WIĘC TAK: włosy z catzy sa suoer masz gwarancje na nie na kilka lat własnie wróciłam z salonu jestem przedłuzona taśmą z catzy, a włoski mam z kegla. Rozmawiałam z fryzjerka i mówi, że catzy masz na 5 lat conajmniej włoski sa miękkie możesz je układać jak chcesz i widziałam dziewczyne siedziała obok zakładała włosy z catzy ma je 3 rok i nic im nie jest, jest bardzo zadowolona, jak bym miała kase to bym sobie je strzeliła ![]() co do taśma ja tak mam przedłużone poraz 5 i jestem zachwycona możesz myc prostować kręcic -jedyne czego nie wolno to lac po głowie spirytusem ![]() ![]() jak masz włoski za ucho to napewno będziesz je musiała wycieniować a jeżeli zrobi ci to profesjonalista to uwierz mi nic nie będzie widać nie zastanawiaj się ja mam cienkie włosy i naprawde juz prawie rok tak przedłużam i moje włosy rosna i odzyły ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
mi nie pikały hihihihiihih |
||
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-może rzucac się w oczy,jeżeli nie przecieniujesz wlosów po założeniu.zbyt duży przeskok w długości włosów. -będziesz mogła wiązać włosy -mogą uwierać,ciągnąć,lub swędziec (sprawa indywidualna) -jeśli kupić naturalne to możesz je założyć kilka razy.problem jest z klejem.te taśmy orginalne są jednorazowe,potem można użyć kleju,jednak to juz nie to samo.można nakleić nowe taśmy na już isniejące,więc robi się małe zgrubienie,ale...można -każda metoda niszczy włosy,bo to ingerencja i obciążenie.nie ma ikdealnej metody. -takie włosy sa poddatne z natury.naturalne podwijają się od razu,,do prostych trzeba użyć prostownicy.można je kręcic. ponoc falowane nie zdają egzaminu,bo to martwy włos i z czasem się prostują |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
To moje sliczne włoski zdjęcie niewyrazne bo na szybko
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
BAN stały
|
Spamowanie forum linkiem do innego portalu
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-03-01 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Wieczne Kutango
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny a używałyście może balsam do prostowania włosów kallos relax i co o nim sądzicie bo ja taki mam i nie wiem czy używać eksperymentuję od kilku dni z tymi kosmetykami
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- właśnie słyszałam, że na takie kręcone trzeba itak robic trwałą więc nie chce tak...
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
dokładnie z przesyłeczką 300 zeta - taśma 100 cm waga 50 gram ![]() super się sfarbowały dalej miękkie i nie kołtunią się ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- chubka będziesz zachwycona mówie Ci ja jestem alergik i catzy mnie nie uczula a inna taśma nie dość, że o dupe rozbić to jeszcze swędzi!!!!!! ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
i jaka metoda??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
tylko, że ja nie wsadze więcej bo nie ma szans sama mam cienkie włosy i nie przywale 100 bo bym miała całą głowę zaklejona no nie wiem powiem Ci, że może ty widzisz bo jestes profesjonalistka ale takto nikt nie widzi i kolor jest identyczny jak moje naturalne
MOŻE JAK ZROBIE ZDJĘCIE APARATEM BĘDZIE LEPIEJ WYGLĄDAŁO NIZ TO Z KAMERKI ![]() Edytowane przez eska132 Czas edycji: 2010-02-25 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
Eska132 nie orientujesz się czy dwa pakiety włosów mi starczą?? Bo nie wiem ile tam jest włosków (w gramach tym bardziej) widziałam tylko dwa pakiety u klientki na głowie, wyglądało to gęsto ale ona swoje miała za ramiona... nie przejmowała bym się tym ale w moim przypadku całość to będą przedłużone włosy bo mam swoje króciutkie i boję się, że będzie mysi ogonek.
Na szczęście alergią się nie przejmuję bo nigdy w życiu nie miałam żadnych uczuleń, także lajcik ![]() Dodam jeszcze,że mam cienkie włosy ale dosyć gęste (podobno, tak twierdzi fryzjerka ![]()
#676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ooooo dwa to masz co dosc - bedzie wyzaklejana hihihihihih starczy na pewno ![]() dwa wygladaja juz super |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to mało ,ponieważ masz swoje krótkie włosy ![]() dwa komplety powinno starczyć w zupełności (pewnie cos zostanie na potem) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
a nie doczytałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta metoda jest na kanapkę (wiele filmików z Y-T jest źle nakręcona) ,czyli nakleja się z góry i z dołu,a nie tak jak taśmy tylko jedną warstwę. nie trzeba mieć zaklejonej całej głowy,bo wystarczy tylko do wysokości ucha,ale podwójnie ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-02-25 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
Ja je mam. Generalni jestem zadowolona, ale włosy mają jedną mega wadę- nie da się ich normalnie kręcić. Trzeba je nawinąć na wałki, zalać gorącą wodą i poczekać do rana aż wyschnął, a i tak nie zawsze wszystkie pasma się zakręcą. Bez kręcenia są proste jak druty i strasznie nienaturalnie to wygląda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i mam mały łebek hihihihihi nie zmieści się 100 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kleją z góry i z dołu,aby nie bylo widać taśmy. 100cm nie jest dużo nawet na cienkie włosy,ale to twoja sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
Eska132 i TmargoT Dziękuję ślicznie za odpowiedzi i rady
![]() ![]()
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogło by ciągnąć i wyrywać no nie wiem sama |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
Eska kochana powiedz mi czy Twoja taśma dobrze sie trzyma? co ile podciągasz? zawsze noszę na utradźwięki włoski a teraz włsanie chciałam spróbować czegoś nowego, własnie tych taśm, kobita u mnie na osiedlu sie tym zajmuje dobrze i myslę ze do niej bym poszła
![]() muszę do nich dokupić tą taśme Catzy???? czy o co z tym chodzi? nie rozumiem troszkę choc o przedłużaniu troszkę wiem.... Bede Ci wdzieczna za odpowiedz ![]()
![]() |
#687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak taśma tylko z Catzy bo reszta jest warta śmietnika ja raz na 2 miesiące podciągam ![]() a włosy mam teraz z kegla i jestem zadowolona nie wypadają i nie kołtunią się!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Wtajemniczenie
|
Napisz mi szybko proszę gdzie tą taśmę dostanę i jak ją mam przymocować np do tych włosów na taśmie silikonowej, bo z tego co wiem Twoje są z kegla a oni mają zwykłą, szytą taśmę, tak to zrobić??? jakoś nie umiem sobie wyobrazic??? Oświeć mnie proszę
![]() ![]()
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#690 |
Przyczajenie
|
Połysk zmniejszy się po umyciu. Od noszenia, dotykania też się zmatowią. A powiedz mi proszę jakie te włosy od Victoria hair są w dotyku? bardzo sztywne? różnią się bardzo od Twoich naturalnych? Miałam swego czasu taką syntetyczną kitke, wyglądała bardzo fajnie ale w dotyku masakra, włosy strasznie sztywne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.