Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-24, 22:33   #661
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha
Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

Ja mysle Moniak ze Biosilk powinien wystarczyc, ale jednak skup sie bardziej na odzywce, ewentualnie jakas maska, z drogeryjnych nie wiem jaka polecic bo nie stosuje ale z fryzjerskich to matrix, kadus i loreal

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:31   #662
Shakira_19
Raczkowanie

Ja dzisiaj lęće szukać jakieś odzywki i maski, ale właśnie w drogerii --moze któraś coś poleci?

Jedwab mam ten CHI, bo on zawsze u mnie lepiej się sprawdzał

no i będę miała ten spray L'oreal Solar

myślę, że tyle na wyjazd wystarczy?
Shakira_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:38   #663
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez monika658 Pokaż wiadomość
No dziękuję Ci bardzo, spróbuję, właśnie wyszlam spod prysznica, włosy mięciutkie ale koncowki tragedia az mi plecy podrapały

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Własnie mam taki jedwab biosilk farouk ale posiadam tez joanny i chi farouk który najlepszy???
CHI lepszy moim zdaniem

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Shakira_19 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj lęće szukać jakieś odzywki i maski, ale właśnie w drogerii --moze któraś coś poleci?

Jedwab mam ten CHI, bo on zawsze u mnie lepiej się sprawdzał

no i będę miała ten spray L'oreal Solar

myślę, że tyle na wyjazd wystarczy?
jak juz mowiłam ja uzywalam maski firmy matrix w seria zielona, w drogerii jej nie dostaniesz. Co do innych masek nie polecam napewno nic z nivea plącze wlosy strasznie ja mialam ta rozowa wygladzajacą wiec u mnie sie kompletnie nie sprawdziła. Jak chcesz cos tanszego to moze Henna wax, ale tylko ta orginalna. Ja kupilam odzywke waxa w aptece ta nowa i platala wlosy, starsza wersja tej maski jest o wiele lepsza. Moge sie jeszcze wypowiedziec na temat odzywek i sprayu z gliss ****a rozowego jak dla mnie to tez badziew. Lepiej wydac wiecej na profesjonalna maske i miec spokoj z wlosami takie moje zdanie
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:02   #664
Shakira_19
Raczkowanie

Ja np zawsze byłam zadowolona z nivea szamponu i odżywki i lepiej na moich włosach się sprawdzały niż szampon l'oreal ten żólty
więc pewnie u każdej osoby inaczej to wyglada
Shakira_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 15:10   #665
eska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chubka Pokaż wiadomość
przeszukałam cały wątek i nie odnalazłam tego czego szukałam, zadawałam juz pytanie odnosnie tego tematu ale mało precyzyjnie określiłam swój ,,problem''
Chodzi mi konkretnie o przedłużanie włosów metodą tape on and tape of koniecznie wszystko na firmie catzy
, mam krótkie włosy, trochę za ucho i wycieniowane, a chciałabym mieć do łopatek, czy nie będzie to się rzucać w oczy,
czy będę mogła wiązać włosy
czy taśmy nie będą przeszkadzać w czymkolwiek
czy pakiet włosów starczy mi na kilka razy bo jednak to droga impreza,
podobno ta metoda nie niszczy tak włosów jak inne,
pytanie kieruję zwłaszcza do tych wizażanek, które przedłużały włosy tą właśnie metodą,
i czy są dostępne włosy podatne z catzy tzn lekko ,,falujące'' zawijające się na końcach, bo nie chciałabym mieć takich prostych selerów,
czy można takie włosy układać na szczotkę czy raczej nie,
troche tych pytań się nazbierało, proszę Was o cierpliwość do mnie i z góry dziękuję za odpowiedzi
pozdrawiam serdecznie

A WIĘC TAK:

włosy z catzy sa suoer masz gwarancje na nie na kilka lat własnie wróciłam z salonu jestem przedłuzona taśmą z catzy, a włoski mam z kegla.
Rozmawiałam z fryzjerka i mówi, że catzy masz na 5 lat conajmniej włoski sa miękkie możesz je układać jak chcesz i widziałam dziewczyne siedziała obok zakładała włosy z catzy ma je 3 rok i nic im nie jest, jest bardzo zadowolona, jak bym miała kase to bym sobie je strzeliła

co do taśma ja tak mam przedłużone poraz 5 i jestem zachwycona możesz myc prostować kręcic -jedyne czego nie wolno to lac po głowie spirytusem bo sie odklei

jak masz włoski za ucho to napewno będziesz je musiała wycieniować a jeżeli zrobi ci to profesjonalista to uwierz mi nic nie będzie widać

nie zastanawiaj się ja mam cienkie włosy i naprawde juz prawie rok tak przedłużam i moje włosy rosna i odzyły

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez shakira_19 Pokaż wiadomość
a ten spray do loreal solar??? Wax?
A jakaś odzywke bez spłukiwania

mam jedwab, a maskę kupię jakaś nawilżająca

---------- dopisano o 23:27 ---------- poprzedni post napisano o 22:38 ----------

oraz mam pytanie jak zachowują się microringi na bramce do wykrywania metali na lotnisku???

mi nie pikały hihihihiihih
eska132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 15:14   #666
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
przeszukałam cały wątek i nie odnalazłam tego czego szukałam, zadawałam juz pytanie odnosnie tego tematu ale mało precyzyjnie określiłam swój ,,problem''
Chodzi mi konkretnie o przedłużanie włosów metodą tape on and tape of koniecznie wszystko na firmie catzy
, mam krótkie włosy, trochę za ucho i wycieniowane, a chciałabym mieć do łopatek, czy nie będzie to się rzucać w oczy,
czy będę mogła wiązać włosy
czy taśmy nie będą przeszkadzać w czymkolwiek
czy pakiet włosów starczy mi na kilka razy bo jednak to droga impreza,
podobno ta metoda nie niszczy tak włosów jak inne,
pytanie kieruję zwłaszcza do tych wizażanek, które przedłużały włosy tą właśnie metodą,
i czy są dostępne włosy podatne z catzy tzn lekko ,,falujące'' zawijające się na końcach, bo nie chciałabym mieć takich prostych selerów,
czy można takie włosy układać na szczotkę czy raczej nie,
troche tych pytań się nazbierało, proszę Was o cierpliwość do mnie i z góry dziękuję za odpowiedzi
pozdrawiam serdecznie
były już podobne odpowiedzi.

-może rzucac się w oczy,jeżeli nie przecieniujesz wlosów po założeniu.zbyt duży przeskok w długości włosów.
-będziesz mogła wiązać włosy
-mogą uwierać,ciągnąć,lub swędziec (sprawa indywidualna)
-jeśli kupić naturalne to możesz je założyć kilka razy.problem jest z klejem.te taśmy orginalne są jednorazowe,potem można użyć kleju,jednak to juz nie to samo.można nakleić nowe taśmy na już isniejące,więc robi się małe zgrubienie,ale...można
-każda metoda niszczy włosy,bo to ingerencja i obciążenie.nie ma ikdealnej metody.
-takie włosy sa poddatne z natury.naturalne podwijają się od razu,,do prostych trzeba użyć prostownicy.można je kręcic.
ponoc falowane nie zdają egzaminu,bo to martwy włos i z czasem się prostują
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 15:20   #667
eska132
Raczkowanie

To moje sliczne włoski zdjęcie niewyrazne bo na szybko
Stary 2010-02-25, 15:39   #668
Nocturna
BAN stały

Spamowanie forum linkiem do innego portalu

Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2010-03-01 o 13:38
Nocturna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 16:24   #669
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez eska132 Pokaż wiadomość
To moje sliczne włoski zdjęcie niewyrazne bo na szybko
tak z ciekawosci ile za nie zaplacilas?
Stary 2010-02-25, 18:22   #670
monika658
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

Dziewczyny a używałyście może balsam do prostowania włosów kallos relax i co o nim sądzicie bo ja taki mam i nie wiem czy używać eksperymentuję od kilku dni z tymi kosmetykami
monika658 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 19:01   #671
chubka
Rozeznanie

GG do chubka

Cytat:
A WIĘC TAK:

włosy z catzy sa suoer masz gwarancje na nie na kilka lat własnie wróciłam z salonu jestem przedłuzona taśmą z catzy, a włoski mam z kegla.
Rozmawiałam z fryzjerka i mówi, że catzy masz na 5 lat conajmniej włoski sa miękkie możesz je układać jak chcesz i widziałam dziewczyne siedziała obok zakładała włosy z catzy ma je 3 rok i nic im nie jest, jest bardzo zadowolona, jak bym miała kase to bym sobie je strzeliła

co do taśma ja tak mam przedłużone poraz 5 i jestem zachwycona możesz myc prostować kręcic -jedyne czego nie wolno to lac po głowie spirytusem bo sie odklei

jak masz włoski za ucho to napewno będziesz je musiała wycieniować a jeżeli zrobi ci to profesjonalista to uwierz mi nic nie będzie widać

nie zastanawiaj się ja mam cienkie włosy i naprawde juz prawie rok tak przedłużam i moje włosy rosna i odzyły

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

mi nie pikały hihihihiihih
Dziękuję Ci pięknie za odpowiedź będzie mi to robiła moja szefowa, fryzjerka z mistrzem, przeszło 10 letnim doświadczeniem i certyfikatem z catzy na tą właśnie metodę wię jej ufam, wiem, że to będzie porządnie zrobione,przychodzi do nas dziewczyna na przedłużanie, ma 3 lata już włosy, ale głupio mi było zacząć o więcej się wypytywać, a chciałam poradzić się też innych użytkowniczek z catzy są włosy 25cm i 45 cm , wybrałam 45 i chcę je ostro wycieniować, mam nadzieję, że będzie to ładnie wyglądało, i właśnie zależało mi na tym, żeby można było je normalnie bez problemów układać. Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź, jak przedłużę to wrzucę fotki już nie mogę się doczekać!!!

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
były już podobne odpowiedzi.

-może rzucac się w oczy,jeżeli nie przecieniujesz wlosów po założeniu.zbyt duży przeskok w długości włosów.
-będziesz mogła wiązać włosy
-mogą uwierać,ciągnąć,lub swędziec (sprawa indywidualna)
-jeśli kupić naturalne to możesz je założyć kilka razy.problem jest z klejem.te taśmy orginalne są jednorazowe,potem można użyć kleju,jednak to juz nie to samo.można nakleić nowe taśmy na już isniejące,więc robi się małe zgrubienie,ale...można
-każda metoda niszczy włosy,bo to ingerencja i obciążenie.nie ma ikdealnej metody.
-takie włosy sa poddatne z natury.naturalne podwijają się od razu,,do prostych trzeba użyć prostownicy.można je kręcic.
ponoc falowane nie zdają egzaminu,bo to martwy włos i z czasem się prostują
też dziękuję ślicznie za odpowiedź mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i fajnie

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

właśnie słyszałam, że na takie kręcone trzeba itak robic trwałą więc nie chce tak...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 19:25   #672
eska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
tak z ciekawosci ile za nie zaplacilas?

dokładnie z przesyłeczką 300 zeta - taśma 100 cm waga 50 gram
super się sfarbowały dalej miękkie i nie kołtunią się

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

chubka będziesz zachwycona mówie Ci ja jestem alergik i catzy mnie nie uczula a inna taśma nie dość, że o dupe rozbić to jeszcze swędzi!!!!!!

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez monika658 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a używałyście może balsam do prostowania włosów kallos relax i co o nim sądzicie bo ja taki mam i nie wiem czy używać eksperymentuję od kilku dni z tymi kosmetykami
a jakie masz włoski???
i jaka metoda???
Stary 2010-02-25, 20:05   #673
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
dokładnie z przesyłeczką 300 zeta - taśma 100 cm waga 50 gram
super się sfarbowały dalej miękkie i nie kołtunią się

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

chubka będziesz zachwycona mówie Ci ja jestem alergik i catzy mnie nie uczula a inna taśma nie dość, że o dupe rozbić to jeszcze swędzi!!!!!!

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

a jakie masz włoski???
i jaka metoda???
no wlasnie kurcze cos mi tu nie pasowalo- malo jakos tych włosów i widac twoje naturalne co bardzo brzydko wyglada 50 gram to zdecydowanie za malo.
Stary 2010-02-25, 20:15   #674
eska132
Raczkowanie

tylko, że ja nie wsadze więcej bo nie ma szans sama mam cienkie włosy i nie przywale 100 bo bym miała całą głowę zaklejona no nie wiem powiem Ci, że może ty widzisz bo jestes profesjonalistka ale takto nikt nie widzi i kolor jest identyczny jak moje naturalne

MOŻE JAK ZROBIE ZDJĘCIE APARATEM BĘDZIE LEPIEJ WYGLĄDAŁO NIZ TO Z KAMERKI

Edytowane przez eska132
Czas edycji: 2010-02-25 o 20:16
Stary 2010-02-25, 20:38   #675
chubka
Rozeznanie

GG do chubka

Eska132 nie orientujesz się czy dwa pakiety włosów mi starczą?? Bo nie wiem ile tam jest włosków (w gramach tym bardziej) widziałam tylko dwa pakiety u klientki na głowie, wyglądało to gęsto ale ona swoje miała za ramiona... nie przejmowała bym się tym ale w moim przypadku całość to będą przedłużone włosy bo mam swoje króciutkie i boję się, że będzie mysi ogonek.
Na szczęście alergią się nie przejmuję bo nigdy w życiu nie miałam żadnych uczuleń, także lajcik
Dodam jeszcze,że mam cienkie włosy ale dosyć gęste (podobno, tak twierdzi fryzjerka)
Stary 2010-02-25, 21:03   #676
eska132
Raczkowanie

Cytat:
Eska132 nie orientujesz się czy dwa pakiety włosów mi starczą?? Bo nie wiem ile tam jest włosków (w gramach tym bardziej) widziałam tylko dwa pakiety u klientki na głowie, wyglądało to gęsto ale ona swoje miała za ramiona... nie przejmowała bym się tym ale w moim przypadku całość to będą przedłużone włosy bo mam swoje króciutkie i boję się, że będzie mysi ogonek.
Na szczęście alergią się nie przejmuję bo nigdy w życiu nie miałam żadnych uczuleń, także lajcik
Dodam jeszcze,że mam cienkie włosy ale dosyć gęste (podobno, tak twierdzi fryzjerka)

ooooo dwa to masz co dosc - bedzie wyzaklejana hihihihihih
starczy na pewno
dwa wygladaja juz super
Stary 2010-02-25, 21:20   #677
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
najczęściej sprzedawane jest 100 cm taśmy.
jak dla mnie to mało ,ponieważ masz swoje krótkie włosy
dwa komplety powinno starczyć w zupełności (pewnie cos zostanie na potem)
Stary 2010-02-25, 21:22   #678
eska132
Raczkowanie

a nie doczytałam
Stary 2010-02-25, 21:24   #679
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
tylko, że ja nie wsadze więcej bo nie ma szans sama mam cienkie włosy i nie przywale 100 bo bym miała całą głowę zaklejona no nie wiem powiem Ci, że może ty widzisz bo jestes profesjonalistka ale takto nikt nie widzi i kolor jest identyczny jak moje naturalne

tu nie chodzi o profesjonalizm,ale 50 gr to naprawde mało.
ta metoda jest na kanapkę (wiele filmików z Y-T jest źle nakręcona) ,czyli nakleja się z góry i z dołu,a nie tak jak taśmy tylko jedną warstwę.
nie trzeba mieć zaklejonej całej głowy,bo wystarczy tylko do wysokości ucha,ale podwójnie

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-02-25 o 21:26

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 21:28   #680
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Ja zamowilam z Victoria Hair na Allegro, czekam na przesyłkę. Jestem baaardzo ciekawa
Ja je mam. Generalni jestem zadowolona, ale włosy mają jedną mega wadę- nie da się ich normalnie kręcić. Trzeba je nawinąć na wałki, zalać gorącą wodą i poczekać do rana aż wyschnął, a i tak nie zawsze wszystkie pasma się zakręcą. Bez kręcenia są proste jak druty i strasznie nienaturalnie to wygląda.
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 21:30   #681
eska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tmargot Pokaż wiadomość
tu nie chodzi o profesjonalizm,ale 50 gr to naprawde mało.
Ta metoda jest na kanapkę (wiele filmików z y-t jest źle nakręcona) ,czyli nakleja się z góry i z dołu,a nie tak jak taśmy tylko jedną warstwę.
Nie trzeba mieć zaklejonej całej głowy,bo wystarczy tylko do wysokości ucha,ale podwójnie
ale wiesz co ja mam mało włosów i cieniutkie i nie chce żeby mi było tasmy widać wiesz
i mam mały łebek hihihihihi
nie zmieści się 100
Stary 2010-02-25, 21:34   #682
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
ale wiesz co ja mam mało włosów i cieniutkie i nie chce żeby mi było tasmy widać wiesz
i mam mały łebek hihihihihi
nie zmieści się 100
dlatego piszę,że metoda jest na kanapkę.
kleją z góry i z dołu,aby nie bylo widać taśmy.
100cm nie jest dużo nawet na cienkie włosy,ale to twoja sprawa
Stary 2010-02-25, 21:41   #683
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:

hehe do profesjonalistki to mi daleko Sama mam bardzo cienkie wlosy i zdecydowalam sie na microringi kolezanka zalozyla mi 80 gram włosów czyli 100 pasemek ( 0.8 g. pasemko ) i kurcze czulam ze ich za malo jest. Poprostu lubie miec " burze włosów ". TmargoT ma racje mozna bylo zalozyc podwojnie tasmy a efekt juz by byl zupelnie inny. Jeśli jakas "profesjonalistka" Ci je zakladała to powiem brzydko spieprzyła robote ( sory za slowo ). Dobrze ze chociaz wlosy masz dobrej jakosci
Stary 2010-02-25, 21:45   #684
chubka
Rozeznanie

GG do chubka

Eska132 i TmargoT Dziękuję ślicznie za odpowiedzi i rady teraz już jestem pewna na sto procent
Stary 2010-02-25, 21:52   #685
eska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nevergoodenough18 Pokaż wiadomość
hehe do profesjonalistki to mi daleko sama mam bardzo cienkie wlosy i zdecydowalam sie na microringi kolezanka zalozyla mi 80 gram włosów czyli 100 pasemek ( 0.8 g. Pasemko ) i kurcze czulam ze ich za malo jest. Poprostu lubie miec " burze włosów ". Tmargot ma racje mozna bylo zalozyc podwojnie tasmy a efekt juz by byl zupelnie inny. Jeśli jakas "profesjonalistka" ci je zakladała to powiem brzydko spieprzyła robote ( sory za slowo ). Dobrze ze chociaz wlosy masz dobrej jakosci
no ale teraz tak jak by były podwójnie to nie za duże obciążenie dla moich włosów pomyslcie??????
Mogło by ciągnąć i wyrywać
no nie wiem sama
Stary 2010-02-25, 22:21   #686
sintagma
Wtajemniczenie

Eska kochana powiedz mi czy Twoja taśma dobrze sie trzyma? co ile podciągasz? zawsze noszę na utradźwięki włoski a teraz włsanie chciałam spróbować czegoś nowego, własnie tych taśm, kobita u mnie na osiedlu sie tym zajmuje dobrze i myslę ze do niej bym poszła pytanie jesli kupię np te włosy http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...2a24c72d1823b3
muszę do nich dokupić tą taśme Catzy???? czy o co z tym chodzi? nie rozumiem troszkę choc o przedłużaniu troszkę wiem.... Bede Ci wdzieczna za odpowiedz
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 22:27   #687
eska132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Eska kochana powiedz mi czy Twoja taśma dobrze sie trzyma? co ile podciągasz? zawsze noszę na utradźwięki włoski a teraz włsanie chciałam spróbować czegoś nowego, własnie tych taśm, kobita u mnie na osiedlu sie tym zajmuje dobrze i myslę ze do niej bym poszła pytanie jesli kupię np te włosy http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...2a24c72d1823b3
muszę do nich dokupić tą taśme Catzy???? czy o co z tym chodzi? nie rozumiem troszkę choc o przedłużaniu troszkę wiem.... Bede Ci wdzieczna za odpowiedz

Tak taśma tylko z Catzy bo reszta jest warta śmietnika ja raz na 2 miesiące podciągam

a włosy mam teraz z kegla i jestem zadowolona nie wypadają i nie kołtunią się!!!!!!
Stary 2010-02-25, 22:36   #688
sintagma
Wtajemniczenie

Napisz mi szybko proszę gdzie tą taśmę dostanę i jak ją mam przymocować np do tych włosów na taśmie silikonowej, bo z tego co wiem Twoje są z kegla a oni mają zwykłą, szytą taśmę, tak to zrobić??? jakoś nie umiem sobie wyobrazic??? Oświeć mnie proszę
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 23:29   #689
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Ja je mam. Generalni jestem zadowolona, ale włosy mają jedną mega wadę- nie da się ich normalnie kręcić. Trzeba je nawinąć na wałki, zalać gorącą wodą i poczekać do rana aż wyschnął, a i tak nie zawsze wszystkie pasma się zakręcą. Bez kręcenia są proste jak druty i strasznie nienaturalnie to wygląda.
Dzisiaj mi przyszły te włosy, jak na syntetyki sa bardzo ok jakosciowo, ale ten połysk mnie dobija zna ktos sposób na zmatowienie włosów syntetycznych? Chciałam je odesłac ale doczytałam ze nie przyjmuja reklamacji jak sie zerwie tasiemke zabezpieczającą, a ja zerwałam i juz jej nie mam, wiec musze je spozytkowac tak czy siak.
Stary 2010-02-26, 08:12   #690
kfiathusek
Przyczajenie

Połysk zmniejszy się po umyciu. Od noszenia, dotykania też się zmatowią. A powiedz mi proszę jakie te włosy od Victoria hair są w dotyku? bardzo sztywne? różnią się bardzo od Twoich naturalnych? Miałam swego czasu taką syntetyczną kitke, wyglądała bardzo fajnie ale w dotyku masakra, włosy strasznie sztywne.
kfiathusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości