WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-02-28, 11:36   #661
mastiff
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 272
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

Postanowi³am siê zwróciæ do matki natury i siêgnê³am po pokrzywê, zaraz bêdê ni± p³ukaæ w³osy My¶lê, ¿e to dobry pomys³
mastiff jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:35   #662
MalaArielka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 773

My¶lê, ¿e mo¿esz j± wcieraæ w skórê g³owy. Najlepiej podobno wch³ania siê, je¶li jest to nalewka( je¶li no¶nikiem jest alkohol w odpowiedniej proporcji). Je¶li chodzi o w³osy na d³ugo¶ci to próbowa³am jakie¶ 2 lata temu p³ukaæ w³osy p³ukank± z pokrzywy i nie wygl±da³y po niej ³adnie.
Mo¿esz do tej wcierki dodaæ te¿ skrzyp.
MalaArielka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:08   #663
pulusia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

cze¶æ dziewczyny do¶æ czêsto tu do Was zagl±dam i te¿ postanowi³am co¶ napisaæ... z wypadaniem w³osów mêczê siê ju¿ od 3 lat.... w³osy mi wypada³y ale nie w takich ilo¶ciach ¿ebym siê tym przejê³a, dopiero od wrze¶nia ubieg³ego roku tak mi zaczê³y wypadaæ ¿e w przeci±gu kilku miesiêcy wypad³o mi tyle ¿e teraz mam widoczne prze¶wity... stosowa³am ró¿ne rzeczy szampony maseczki bra³am tabletki i nic... by³am u dermatologa przepisa³ mi kuracje Neoptide pryska³am nim w³osy codziennie i mo¿e by³a lekka poprawa tzn w³osy wypada³y ale ros³y te¿ nowe... dzi¶ niestety nie rosn± a tylko wypadaj±... na w³asn± rêkê zaczê³am robiæ badania morfologia. ob. ¿elazo, wapn, fosfor, prolaktyna, testosteron, progesteron, na tarczyce.... okaza³o siê za mam bardzo niski poziom progesteronu norma w fazie w ktorej ja robilam to od 1,7 a ja mam 0,2... ju¿ mam umowiona wizyte u endokrynologa... wiem ze progesteron jest naturalnym blokerem pewnego enzymu ktory zamienia testosteron w zly testosteron DHT ktory atakuje mieszki wlosowe i sprawia ze wlosy wypadaja... mam nadzieje ze lekarz przepisze mi cos na podwyzszenie i wlosy przestana wypadac... stosuje loxon 5% ale narazie nic nie widac zadnej poprawy... dzis zrobilam wcierke z cebuli i wodki... ma³o nie zwymiotowa³am bo nienawidze cebuli ale jako¶ da³am rade i moze w trakcie mycia nie wypadlo ich tak duzo jak zwylke za to przy czesaniu masakryczna ilosc... w dodatku umy³am w³osy szarym mydlem jak tu ktos pisal i niestety teraz wygladaja jakby by³y t³uste... moze to kwestia przyzwyczajenia sie wlosow... w tym tyg zrobie jeszcze badanie na estradiol i ft3 i 4 i cytologie i usg jajnikow... mam nadzieje ze w koncu znajde przyczyne wypadania.... pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki i zycze du¿o si³y!
pulusia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:23   #664
klada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 740

A ja dzis umylam wlosy i co? W wannie bylo tak mal owlosow, ze sie zdziwilam... I przy zcesaniu tak nie wypadly...
Ale teraz nawet wypadaja.
Moze ampulki Radicala w koncu zaczely dzialac?
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

klada jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:26   #665
Katelicious
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 203

mo¿liwe

mój najwiêkszy cel na wakacje : wy¶mienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany!

walczê z tr±dzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracylin±

Katelicious jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-01, 16:43   #666
tompoz5
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Mam 30 lat, jestem facetem.
Zrobi³em sobie badanie testosteronu.
Norma 262-1593, a ja mam wynik 350.
Czekam jeszcze na wynik wolnego testosteronu.
Gdzie¶ wyczyta³em, ¿e niski poziom testosteronu mo¿e byæ powodem wypadania w³osów. Czy kto¶ siê z tym spotka³?
Czy maj±c niski poziom testosteronu mogê mieæ wysokie DHT? Czy to jest mo¿liwe?
tompoz5 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-01, 18:22   #667
--Olka--
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 516

Mam pytanie do dziewczyn stosuj±cych alpecin - jak wam siê podoba zapach?! OBRZYDLIWY. Ca³e w³osy mi nim przesz³y, a ¿e mam do¶æ d³ugie, to odnoszê wra¿enie, ¿e id±c zostawiam za sob± ³unê ¶mierdz±cej, taniej wody koloñskiej. Walczycie z tym jako¶? (na³o¿y³am maskê po umyciu, bo zawsze nak³adam i nie da³a rady zabiæ tego... zapachu).

Tak ogólnie to w³osy nadal mi lec± w du¿ych ilo¶ciach, ale chocia¿ trochê nowych odrasta.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-03-01, 19:02   #668
MalaArielka
Wtajemniczenie

Chcia³abym wspomnieæ, ¿e ju¿ po pierwszej czy drugiej ampu³ce Radicala przesta³a mnie swêdzieæ g³owa. Wydaje mi siê, ¿e te¿ zmniejszy³ siê/ znikn±³ ³upie¿( a mia³am niewielki). Je¶li wiêc która¶ z Was ma problemy z tym to polecam spróbowaæ
P.S. Nie jestem jednak pewna czy sta³o siê to za spraw± Radicala, czy przeciw³upie¿owego Elseve, którym dwa razy ostatnio umy³am g³owê( jednak kiedy my³am nim w³osy ok. pó³ roku temu nie by³ tak dobry).
Stary 2010-03-01, 19:20   #669
klada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 740

Cytat:
Napisane przez MalaArielka Poka¿ wiadomo¶æ
Chcia³abym wspomnieæ, ¿e ju¿ po pierwszej czy drugiej ampu³ce Radicala przesta³a mnie swêdzieæ g³owa. Wydaje mi siê, ¿e te¿ zmniejszy³ siê/ znikn±³ ³upie¿( a mia³am niewielki). Je¶li wiêc która¶ z Was ma problemy z tym to polecam spróbowaæ
P.S. Nie jestem jednak pewna czy sta³o siê to za spraw± Radicala, czy przeciw³upie¿owego Elseve, którym dwa razy ostatnio umy³am g³owê( jednak kiedy my³am nim w³osy ok. pó³ roku temu nie by³ tak dobry).
A ja po Radicalu dostalam wlasnie ³upie¿u
Hiszpañski A1

W³osomaniaczka

klada jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-01, 19:26   #670
MalaArielka
Wtajemniczenie

Oooo, no to ³adnie...
Ale pewnie Ci przejdzie jak przestaniesz stosowaæ
Stary 2010-03-01, 19:45   #671
H567
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 157

naprawde potrzebuje pomocy, bo zaczynam sie mocno martwic. wlosy mi wypadaja garsciami, sa oslabione, a tych nowych od groma. nie wiem co robic... sa zniszczone chemicznymi zabiegami.
czekac?
czy dzialac?
H567 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-01, 19:53   #672
aga24zuzia
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 971

dzia³aæ,ja zlekcewa¿y³am problem na pocz±tku a po¼niej baaaaaaaaaaardzo ciê¿ko by³o mi go opanowaæ
pomó¿ mi.
aga24zuzia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-01, 20:27   #673
agaaga111
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 100

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Poka¿ wiadomo¶æ
Mam pytanie do dziewczyn stosuj±cych alpecin - jak wam siê podoba zapach?! OBRZYDLIWY. Ca³e w³osy mi nim przesz³y, a ¿e mam do¶æ d³ugie, to odnoszê wra¿enie, ¿e id±c zostawiam za sob± ³unê ¶mierdz±cej, taniej wody koloñskiej. Walczycie z tym jako¶? (na³o¿y³am maskê po umyciu, bo zawsze nak³adam i nie da³a rady zabiæ tego... zapachu).

Tak ogólnie to w³osy nadal mi lec± w du¿ych ilo¶ciach, ale chocia¿ trochê nowych odrasta.
Szampon pachnie "mêsko", ale na moich w³osach szybko wietrzeje. Zanim siê uczeszê i wyjdê z domu ju¿ nic nie czuæ.
Zauwa¿y³am natomiast, ¿e w³osy po tym szamponie s± du¿o sztywniejsze.
agaaga111 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-02, 09:43   #674
ania128
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 244

Mo¿e byæ bardzo du¿o przyczyn wypadania w³osów, np. z³a dieta, problemy z hormonami, niedoczynno¶æ tarczycy, stres, i pewnie jeszcze wiele innych... wiêc w takich wypadkach nie pomog± cudowne szampony itd... Trzeba znale¼æ przyczynê, pó¼niej leczyæ.
ania128 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-02, 12:04   #675
Delus
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 34

Witajcie!
Ja równie¿ borykam siê z problemem wypadania w³osów. Zaczê³o siê to jako¶ w czerwcu zesz³ego roku. Po prostu dramat. Podczas mycia - pe³no w³osów, w trakcie czesania - pe³no w³osów...z reszt± same wiecie jak to jest. Bra³am ró¿ne tabletki, my³am w³osy ró¿nymi szamponami i tak na prawdê ¿adnej poprawy.
Dopiero od niedawna zaczê³am robiæ co¶ innego. Biorê tym razem inne tabletki - Vitapil - nie wiem czy mi pomog±, czyta³am ró¿ne opinie ale warto spróbowaæ.
Oprócz tego co ok. 3 dni robiê sobie miksturkê z nafty kosmetycznej, ¿ó³tek i cytryny. Wcieram to we w³osy i zostawiam pod foli± i rêcznikiem na ok. 25 min. Nastêpnie myjê w³osy jakim¶ najtañszym szamponem zio³owym i dok³adnie zmywam te ¿ó³tka. Na koniec p³ucze sobie g³owê herbatk± z pokrzywy. I muszê przyznaæ ¿e widzê efekty. Mimo, ¿e robiê tak ok ok.2 tyg. Dla porównania wcze¶niej potrafi³am naliczyæ po myciu i czesaniu 160 w³osów w najgorszym okresie. Teraz jest tych w³osów ok.50(przez ca³y dzieñ). Nadal du¿o ale i tak jestem szczê¶liwa

Jest tylko jeden ma³y minus. Po tym p³ukaniu pokrzyw± w³osy wydaj± siê byæ jakby przet³uszczone troszkê. Ale ja to maskuje robi±c kitkê bo to tylko tak przy skórze g³owy. Wolê przecierpieæ to ni¿ traciæ znowu tyle w³osów.

Pozdrawiam
Stary 2010-03-02, 12:12   #676
mysia m
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 020

Cytat:
Napisane przez Delus Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie!
Ja równie¿ borykam siê z problemem wypadania w³osów. Zaczê³o siê to jako¶ w czerwcu zesz³ego roku. Po prostu dramat. Podczas mycia - pe³no w³osów, w trakcie czesania - pe³no w³osów...z reszt± same wiecie jak to jest. Bra³am ró¿ne tabletki, my³am w³osy ró¿nymi szamponami i tak na prawdê ¿adnej poprawy.
Dopiero od niedawna zaczê³am robiæ co¶ innego. Biorê tym razem inne tabletki - Vitapil - nie wiem czy mi pomog±, czyta³am ró¿ne opinie ale warto spróbowaæ.
Oprócz tego co ok. 3 dni robiê sobie miksturkê z nafty kosmetycznej, ¿ó³tek i cytryny. Wcieram to we w³osy i zostawiam pod foli± i rêcznikiem na ok. 25 min. Nastêpnie myjê w³osy jakim¶ najtañszym szamponem zio³owym i dok³adnie zmywam te ¿ó³tka. Na koniec p³ucze sobie g³owê herbatk± z pokrzywy. I muszê przyznaæ ¿e widzê efekty. Mimo, ¿e robiê tak ok ok.2 tyg. Dla porównania wcze¶niej potrafi³am naliczyæ po myciu i czesaniu 160 w³osów w najgorszym okresie. Teraz jest tych w³osów ok.50(przez ca³y dzieñ). Nadal du¿o ale i tak jestem szczê¶liwa

Jest tylko jeden ma³y minus. Po tym p³ukaniu pokrzyw± w³osy wydaj± siê byæ jakby przet³uszczone troszkê. Ale ja to maskuje robi±c kitkê bo to tylko tak przy skórze g³owy. Wolê przecierpieæ to ni¿ traciæ znowu tyle w³osów.

Pozdrawiam
160.. to jeszcze w granicach normy (norma do 150), a 50.. to ma byc du¿o?
Stary 2010-03-02, 13:29   #677
Bejjka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 444

Cytat:
Napisane przez agaaga111 Poka¿ wiadomo¶æ
Szampon pachnie "mêsko", ale na moich w³osach szybko wietrzeje. Zanim siê uczeszê i wyjdê z domu ju¿ nic nie czuæ.
Zauwa¿y³am natomiast, ¿e w³osy po tym szamponie s± du¿o sztywniejsze.
mi zapach przeszkadza tylko podczas mycia, potem ju¿ wietrzeje ja te¿ zauwa¿y³am, ¿e w³osy po umyciu alpecinem s± sztywniejsze i zacze³y byæ przesuszone
Cytat:
Napisane przez mysia m Poka¿ wiadomo¶æ
norm± jest ok 100 w³osów dziennie przynajmniej tak obi³o mi siê o uszy. gdyby wypada³o mi 50 w³osów dziennie by³abym szczê¶liwa, bo mi tyle wypada na dzieñ dobry

odebralam dzi¶ wyniki badañ krwi. jutro bêdê mia³a tsh. mam obni¿one granulocyty, ale to mo¿e wynik ostatnich infekcji
Bejjka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-02, 13:51   #678
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 912

Cytat:
Napisane przez mysia m Poka¿ wiadomo¶æ
Norma jest 100 dziennie, kolezanka tu napisala ze po myciu i czesaniu tyle naliczyla, a nie przez caly dzien ....

Poza tym dla kogos kto stracil juz i tak polowe wlosow, kazdy jest na wage zlota i wtedy tak- 50 to duzo ....

Co do zapachu Alpecin'u... Mi nie przeszkadza i nie czuje go na wlosach po wysuszeniu nawet. Natomiast mam tonik- Medicinal chyba i kurde... to dopiero zapach.... Malo nosa nie wyzera
Cosmaaaaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-02, 14:50   #679
MalaArielka
Wtajemniczenie

Czytaj±c komentarze dot. Alpecinu zobaczy³am, ¿e wiêkszo¶æ osób narzeka³o na sztywniejsze w³osy. Je¶li chodzi o ten zamiennik z Rossmanna raczej pisali wrêcz odwrotnie, ¿e w³osy s± po nim ³adne( czyta³am na ró¿nych stronach). Jednak o tym drugim nie pisali raczej ¿eby ogranicza³ wypadanie( ale my¶lê, ¿e mogli nie wiedzieæ, ¿e trzeba go trzymaæ 2 min. na g³owie albo po prostu nie mieli z tym problemu).

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 23:04   #680
pszczola2000
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 833
Talking Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

mi alpecin-zapach nie przeszkadza. Jak ju¿ mówi³am, nawet zacz±³ mi siê podobaæ bo kojarzy mi siê z nie wypadaniem w³osów, a wszystko co nam siê dobrze kojarzy podoba nam sie
czy sztywniejsze? hmmm, ciêzko mi oceniæ, mam raczej wrazenie ¿e grubsze. Ale stosuje dalej.... ^^

Go w³oski Go!

(70cm)

Po ENCANTO mo¿na myæ w³osy ju¿ po 3h!!

pszczola2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-03, 08:21   #681
karo69
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 727

Witam, u mnie na razie bez zmian, u¿ywam wax, i teraz jeszcze zakupi³am szampon z radicala zapobiagaj±cy wypadaniu w³osów i od¿ywkê. I sia zastanawiam czy urzywaæ sobie na przemian go z aplecin, czy postawic narazie na jedno, a za jakis czas na drugie??? Nie mam pojecia.

Co do sztywno¶ci w³osów to faktycznie s± inne w dotyku ni¿ po innych szamponach. Ale w sumie to szampon dla mê¿czyzn, musz± byæ szorstcy i "sztywni"...

karo69 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-03, 08:53   #682
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karo69 Poka¿ wiadomo¶æ
Co do sztywno¶ci w³osów to faktycznie s± inne w dotyku ni¿ po innych szamponach. Ale w sumie to szampon dla mê¿czyzn, musz± byæ szorstcy i "sztywni"...
dla mê¿czyzn? na moim szamponie nie ma takich informacji i oprócz zapachu nic by na to nie wskazywa³o

wczoraj odebra³am czê¶æ wyników i wszystko mam w normie jutro bêdê mia³a jeszcze wyniki tarczycy. nawet ¿elazo dziêki dobrej diecie mi podskoczy³o z 40 do 80

nie zrobi³am cynku, bo w tym laboratorium nie robi± no i witaminy b te¿ nie. bo dok³adnie któr± mia³abym zbadaæ b12 ?

Dziewczyny, ja poma³u siê poddaje. w tym roku wyda³am ju¿ tyle kasy na badania i lekarzy a przyczyna wypadania wci±¿ nie znana
ma³o tego, ostatnio wiêcej zaczê³o mi ich wypadaæ

jakos nie mogê uwierzyæ, ¿e wypadaj± mi tak ze stresu
Stary 2010-03-03, 09:21   #683
karo69
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 727

Mi dziadek mówi³ ¿e w Niemczech mo¿na od tak kupiæ ten szampon w wiêkszo¶ci sklepów i jest na dziale mêskim. Wiec sie tym zasugerowa³am.

U mnie przyczyna jest stres i paradoksalnie siê coraz wiêcej stresuje tym ze ¿e stresu mi w³osy lec±....

karo69 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-03, 10:21   #684
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie przyczyna jest stres i paradoksalnie siê coraz wiêcej stresuje tym ze ¿e stresu mi w³osy lec±....
mnie tez te w³osy kosztuj± tyle nerwów psuj± mi humor od rana, gdy spojrzê na swoja poduszkê po przebudzeniu
Stary 2010-03-03, 10:30   #685
blondi1041
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

witam czyta³am ¿e mowa tu o szamponie z rossmana z kofeina, podrobka alpecinu, stosowalam go i niestety mi nie pomogl wlosy jak wypadaly tak wypadaja, moze jedno opakowanie to za malo wcale nawet sie nie spodziewalam ze mi cos pomoze, kupilam go bo lubie probowac nowych kosmetykow, alpecinu nie uzywalam, wiec porownac nie moge
blondi1041 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-03, 13:05   #686
MalaArielka
Wtajemniczenie

Blondi, a zostawia³a¶ ten szampon na g³owie przez 2 minuty przy ka¿dym myciu? Dopiero po tym czasie wch³ania siê kofein±.
Stary 2010-03-03, 13:17   #687
Cosmaaaaaaa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 912

Cytat:
Mi dziadek mówi³ ¿e w Niemczech mo¿na od tak kupiæ ten szampon w wiêkszo¶ci sklepów i jest na dziale mêskim. Wiec sie tym zasugerowa³am.

Ja mieszkam w Niemczech i dobrze wiem ze nie stoi na polkach z kosm. dla facetow Figuruje sobie wsrod reszty szamponow...
Cosmaaaaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-03, 14:15   #688
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Co do zapachu Alpecin'u... Mi nie przeszkadza i nie czuje go na wlosach po wysuszeniu nawet. Natomiast mam tonik- Medicinal chyba i kurde... to dopiero zapach.... Malo nosa nie wyzera
ale tonik tez pachnie tak mêsko? bo w nastêpnej kolejno¶ci chce sobie kupiæ zestaw alecin C1+tonik
Stary 2010-03-03, 15:17   #689
blondi1041
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

przyznam szczerze ze nie zawsze trzymalam go tak dlugo jak powinnam :/ moze to dlatego, zawsze zostawialam na chwile , ale tylko czasem na 2-3 minuty tak jak powinnam
blondi1041 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:27   #690
pszczola2000
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 833

Cytat:
Witam, u mnie na razie bez zmian, u¿ywam wax, i teraz jeszcze zakupi³am szampon z radicala zapobiagaj±cy wypadaniu w³osów i od¿ywkê. I sia zastanawiam czy urzywaæ sobie na przemian go z aplecin, czy postawic narazie na jedno, a za jakis czas na drugie??? Nie mam pojecia.

hehehe jak zawsze wszystko chcemy u¿ywaæ na raz by rezultaty by³y od razu i natychmiastowe ;p;p tez tak mam ;p

"Nie zawiera zmiêkczaczy (np. silikonu) dziêki czemu w³osy nabieraj± puszysto¶ci." dlatego macie wra¿enie, ¿e s± sztywne a ja, ¿e s± gêstsze czyli bardziej puszyste ;p

"Marce Alpecin zosta³ przyznany europejski patent na odkrycie powstrzymuj±cego testosteron kompleksu opartego na sk³adnikach zawieraj±cych kofeinê."
dlatego niby mêski bo testosteron kojarzy siê tylko z facetami

Go w³oski Go!

(70cm)

Po ENCANTO mo¿na myæ w³osy ju¿ po 3h!!

pszczola2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.