Czym dziś pachniesz Wizażanko? :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-09-27, 18:43   #661
demonik
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? :)

Cytat:
Napisane przez pixie7
A ja dziś poważyłam się na..."Pamplelune", choć go nigdy nie lubiłam I jakoś ta kwaśno-gorzka nutka przestała mi się kojarzyć z kocimi siuśkami, wiecie? To całkiem fajny zapach!
To bardzo fajny zapach . Planuję zakup na przyszłe lato (o ile go nie wycofają ).
Natomiast bodajże w ostatniej "Pani" w artykule "Płeć zapachu" wyczytałam, że Pamplelune cieszy się dużym powodzeniem wśród mężczyzn, tzn. panowie chętnie się nim skrapiają (podejrzewam, że nie w Polsce ). Panie natomiast podobno chętnie używają męskiego Le Male JPG. Ja się jednak nie zaliczam do jego wielbicielek ani tym bardziej - użytkowniczek.
demonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-27, 18:44   #662
Kleopatraaa
Raczkowanie

GG do Kleopatraaa

Dzisiaj pachnę Pure Passion Diora...
Stary 2005-09-27, 19:14   #663
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Cytat:
Napisane przez demonik
Natomiast bodajże w ostatniej "Pani" w artykule "Płeć zapachu" wyczytałam, że Pamplelune cieszy się dużym powodzeniem wśród mężczyzn, tzn. panowie chętnie się nim skrapiają (podejrzewam, że nie w Polsce ). Panie natomiast podobno chętnie używają męskiego Le Male JPG. Ja się jednak nie zaliczam do jego wielbicielek ani tym bardziej - użytkowniczek.
Demoniku mnie to tam wcale nie dziwi... bo w zamyśle cała seria Aqua Allegoria jest uniseksowa

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-27, 20:50   #664
sitc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez demonik
To bardzo fajny zapach . Planuję zakup na przyszłe lato (o ile go nie wycofają ).
La Male JPG nie znam, ale z przyjemnością mogłabym używać męskiego Platinium Egoiste Chanel mrrrrr... pewnie skończy się to tak, że kiedyś go sobie sprawie
sitc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-27, 22:04   #665
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hybris
Escada Collection. Ciepło, słodko, miło
A skad masz ? Czyzbys juz dostała swoja zdobycz ?
geonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-27, 22:07   #666
malaika7
Rozeznanie

Sensations Jill Sander
malaika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-27, 22:18   #667
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez geonia
A skad masz ? Czyzbys juz dostała swoja zdobycz ?
Hmmm... mam w swoich zbiorach tę dzisiejszą to by mi Elfica chyba sama przywieźć musiała, a mniemam, że jej poświęcenie nie sięga az tak daleko... Jestem w stanie ją zrozumieć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-09-27, 22:23   #668
geonia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hybris
Hmmm... mam w swoich zbiorach tę dzisiejszą to by mi Elfica chyba sama przywieźć musiała, a mniemam, że jej poświęcenie nie sięga az tak daleko... Jestem w stanie ją zrozumieć
Wiesz, cuda się zdarzają , może ktoś jechał do Warszawy...

Ja na swoja czekam z podwójnym utęsknieniem, obiecałam,że juz nic nie kupie w ciemno.....i niestety znów to zrobiłam.

Złoś , poproszę o BANANA ....... ...żartuje.....oddział odwykowy wystarczy i mala terapia wśród anonimowych perfumoholikow
geonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-27, 22:42   #669
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez geonia
Złoś , poproszę o BANANA ....... ...żartuje.....oddział odwykowy wystarczy i mala terapia wśród anonimowych perfumoholikow
No słuchaj, to całkiem niezły pomysł... BANan terapeutyczny... Trzeba zapytac na technicznym, co szanowna administracja na to?
:rot fl:
Stary 2005-09-28, 07:42   #670
E
Zakorzenienie

Ja się własnej EC pewnie nieprędko dorobię (jeśli w ogóle uda mi się ta magiczna sztuka) Cóż, za gapowe się płaci

Za to upolowałam wczoraj Theoremę Fendi i... przeszła mi chęć na Smoka
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-28, 07:43   #671
Toccata
Zadomowienie

Dzisiaj Lolitka. Uwielbiam porę roku na słoooooodkie zapachy
Toccata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-28, 08:10   #672
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E
Jak to, Ewa, kupiłaś ją w końcu? I nie przyznałaś się, paskudo?
Stary 2005-09-28, 08:15   #673
E
Zakorzenienie

Przyznałam się przecież! Nie dostałaś SMS-a? Na dodatek ostatnią sztukę wzięłam Ależ ona mi się podoba I pomysleć, że gdyby nie forum, to nawet bym jej nie poznała
Stary 2005-09-28, 08:19   #674
E
Zakorzenienie

Zapewne naszym forumowym "nosom" może wydać się to dziwne - dla mnie Theorema jest jakby połączeniem Belle de Minuit i Smoka Niesamowity zapach, który ma w sobie te apetyczne pierniczki z BdM, lecz nie takie słodkie, a raczej wytrawne, bardzie "przyprawowe" i ten pazur Smoka Na razie jestem w fazie zachwytów, aż do... następnego zakupu
Stary 2005-09-28, 08:26   #675
edytka250
Rozeznanie

NaoMagic... bo to jedyny zapach który mnie opstatnimi czasy nie męczy
edytka250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-28, 08:28   #676
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Demoniku mnie to tam wcale nie dziwi... bo w zamyśle cała seria Aqua Allegoria jest uniseksowa
A to dla mnie nowość - nie wiedziałam o tym . Ileż to z forum można się dowiedzieć . Chociaż... ja wolę, gdy mój M. pachnie "po męsku" .

Cytat:
Napisane przez sitc
La Male JPG nie znam, ale z przyjemnością mogłabym używać męskiego Platinium Egoiste Chanel mrrrrr... pewnie skończy się to tak, że kiedyś go sobie sprawie
Mnie Le Male się nie podoba . Ale chyba będę mężowi podkradać Gaiac (dziś go kupuję ) - choćby na nadgarstki. Mogłabym też używać męskiej Escady Casual Friday , gdybym tylko mogła ją zdobyć... Coraz bardziej skłaniam się do zakupu tego zapachu za granicą (przez internet, bo żaden wyjazd się na razie, niestety, nie szykuje ).
Stary 2005-09-28, 08:31   #677
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E
Przyznałam się przecież! Nie dostałaś SMS-a? Na dodatek ostatnią sztukę wzięłam Ależ ona mi się podoba I pomysleć, że gdyby nie forum, to nawet bym jej nie poznała
Ostatnim sms'em, jaki dostałam w temacie Theoremy był ten, w którym tłumaczyłas sobie, że nie powinnas ich kupować A jednak się złamałaś Mam nadzieję, że Theoremę tez uwzględniłaś w zeznaniu perfumowym w wątku "ile przybyło"
Stary 2005-09-28, 08:39   #678
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E
Ja się własnej EC pewnie nieprędko dorobię (jeśli w ogóle uda mi się ta magiczna sztuka) Cóż, za gapowe się płaci

A ja EC nie znam... . Ale znam i lubię Theoremę - gratuluję zakupu! Taką "30" też mogłabym mieć . (Ewciu, zaraz odpisuję na priva).
---
Dziś natomiast pachnę Narciso z próbki (którą z trudem dostałam w sklepie, nie powiem jakim ). Jestem zachwycona - ten zapach cudnie mi się nosi. Na mnie jest cieplejszy niż na blotterku, troszkę słodszy, delikatniejszy, a jednocześnie bardzo trwały . Na dodatek mąż stwierdził, że jest piękny... I jak tu go sobie nie kupić?

Ja też poproszę o BANana terapeutycznego... Wczoraj zrealizowałam kupon z Sephory, nie na perfumy co prawda, ale jednak...
Stary 2005-09-28, 08:46   #679
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez demonik
Ja też poproszę o BANana terapeutycznego... Wczoraj zrealizowałam kupon z Sephory, nie na perfumy co prawda, ale jednak...
Demoniku, nie przejmuj się... masz jeszcze zniżkowego sms'a to wystarczy, żeby wejść w posiadanie ślicznego, mrocznego NR

A udało Ci się już kupić Gaiac? Sama mam go od piatku i w życiu nie oddałabym mojemu narzeczonemu Jest tylko mój!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-28, 08:50   #680
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hybris
Ostatnim sms'em, jaki dostałam w temacie Theoremy był ten, w którym tłumaczyłas sobie, że nie powinnas ich kupować A jednak się złamałaś Mam nadzieję, że Theoremę tez uwzględniłaś w zeznaniu perfumowym w wątku "ile przybyło"
A potem był jeszcze ten, że jednak "pękłam" - i wcale nie żałuję A poza tym i tak jestem z siebie dumna - NIE kupiłam "pomarańczowego sweterka" Rykiel, choć ten zapach od dawna mi się podoba
Stary 2005-09-28, 08:55   #681
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez demonik
A ja EC nie znam... . Ale znam i lubię Theoremę - gratuluję zakupu! Taką "30" też mogłabym mieć . (Ewciu, zaraz odpisuję na priva).
---
Dziś natomiast pachnę Narciso z próbki (którą z trudem dostałam w sklepie, nie powiem jakim ). Jestem zachwycona - ten zapach cudnie mi się nosi. Na mnie jest cieplejszy niż na blotterku, troszkę słodszy, delikatniejszy, a jednocześnie bardzo trwały . Na dodatek mąż stwierdził, że jest piękny... I jak tu go sobie nie kupić?

Demoniku, ja EC też nie znam ale słyszę (a może raczej czytam ) tyle zachwycających opisów, że jestem prawie na 100% pewna, że jest cudowny!

O ile wiem ta 30-tka była ostatnia ale, jeśli chcesz, mogę jeszcze pomarudzić w sklepie - a może coś "wyczarują"

A ja NR nie kupię! Bardzo mi się podoba, ale nie kupię go przynajmniej przez rok! Ot, tak sobie założyłam
Stary 2005-09-28, 09:02   #682
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E
O ile wiem ta 30-tka była ostatnia ale, jeśli chcesz, mogę jeszcze pomarudzić w sklepie - a może coś "wyczarują"
Nie żebym kogokolwiek na cokolwiek namawiała, ale Theoremę widziałam w Warszawie w Ina Center w CH Wileńska chyba różne pojemności nawet były, ale tego już nie spamiętałam.
Stary 2005-09-28, 09:10   #683
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hybris
Demoniku, nie przejmuj się... masz jeszcze zniżkowego sms'a to wystarczy, żeby wejść w posiadanie ślicznego, mrocznego NR
Zniżkowego sms-a? Ja chyba go nie mam... Dopiero wczoraj podałam nr swojej komórki na kuponie . Do tej pory przysyłano do mnie wiadomości mailem i pocztą tradycyjną .

Cytat:
Napisane przez hybris
A udało Ci się już kupić Gaiac? Sama mam go od piatku i w życiu nie oddałabym mojemu narzeczonemu Jest tylko mój!
Oj, Hybrisku, wybieram się jak przysłowiowa "sójka za morze" . Dzisiaj idę na 100% - jutro imieniny . Ja muszę go oddać, bo wiem, że mężulek o nim marzy . Będę mu go jednak po cichutku podkradać...
Stary 2005-09-28, 09:10   #684
E
Zakorzenienie

Taaaa... teraz to, jak dla mnie,"po ptokach" Zostaję przy tej małej

Demoniku, a może się skusisz Hybris tak pięknie kusi
Stary 2005-09-28, 09:13   #685
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez demonik
Zniżkowego sms-a? Ja chyba go nie mam... Dopiero wczoraj podałam nr swojej komórki na kuponie . Do tej pory przysyłano do mnie wiadomości mailem i pocztą tradycyjną .

Oj, Hybrisku, wybieram się jak przysłowiowa "sójka za morze" . Dzisiaj idę na 100% - jutro imieniny . Ja muszę go oddać, bo wiem, że mężulek o nim marzy . Będę mu go jednak po cichutku podkradać...

Nie nooo... co mam teraz kupować 2 flakony? Dla siebie i dla TŻ-ta?
Halo, halo!!! Bankrut pyta!!!
Stary 2005-09-28, 09:14   #686
Alice.soul.
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Alice.soul. GG do Alice.soul.

Hej Paris!!!
Sorki za takie opoznienie, ale net wczoraj mi sie zawiesil...wiec jesli nadal interesuje ciebie 'cudny zapach peelingu kawowego' to....
Otóz jest to peeling z mielonej kawy( moze byc ona zaparzona lub nie), cynamonku oraz żelu (jakiego uzywasz podczas kapieli) no i of korse wody. Nakladasz te cudna papke (he he zobaczysz jaki ubaw ...wygladalam jakbym w piachu sie tarzala i do tego cala lazienke zapaprałam) na cialo podczas kapieli i .....masz efekt delikatnej i gladkiej skory oraz slicznie pachniesz cynamonkiem. Slyszalam, ze sam cynamon i woda powoduje pieczenie (u mnie tego nie bylo) wiec lepiej uzyc oliwy z oliwek...ale to zalezy od skory;/ Do tego peelingu mozesz uzywac doslownie czego tylko kcesz....cukru, smietanki, soli....zreszta jak chcesz o tym wiecej poczytac na KOSMETYCZNYM jest watek -tam wszytskiego sie dowiesz!!!!
W kazdym badz razie jest to swietna rzecz...
Z pozdrowieniami
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans...
Alice.soul. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-28, 09:17   #687
demonik
Zakorzenienie

No rzeczywiście, pięknie kusi. A tam zdaje się na dodatek są przeceny atrakcyjne
Stary 2005-09-28, 09:19   #688
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E
Nie nooo... co mam teraz kupować 2 flakony? Dla siebie i dla TŻ-ta?
Halo, halo!!! Bankrut pyta!!!
Bankrucie in spe . Poczekaj jeszcze chwilkę, jest szansa, że Ci się nie spodoba .

Stary 2005-09-28, 09:27   #689
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez demonik
Bankrucie in spe . Poczekaj jeszcze chwilkę, jest szansa, że Ci się nie spodoba .

Oj, coś czuję, że spodoba mi się na tyle, że zapragnę mieć swą własną butelczynę W końcu Tobie też podoba się Sander for Men No podoba się, czy nie???
Stary 2005-09-28, 09:38   #690
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E
Oj, coś czuję, że spodoba mi się na tyle, że zapragnę mieć swą własną butelczynę W końcu Tobie też podoba się Sander for Men No podoba się, czy nie???
Ewka, wzrok mnie myli, czyś została kolejna ofiarą gwajakowego drzewka?????????

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości