![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
.sometimes you've got to make some love
and fuckin give her some smoochies too. .<czasami powinniście okazać trochę miłości i dać jej ku.rwa trochę delikatności też>. .a wtedy pokocham Cię całkowicie.. . .gdzie Twój beztroski śmiech.. . .gdzie Twój stęskniony szept.. .
![]() |
#662 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję SŁONKO ślicznie
![]() ![]() ![]() ----- Bo k.urwa najbardziej wkurzające jest to, że zachowujecie się jak małe dzieci. Z każdym dniem rośnie liczba osób, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
Czasem daję ludziom możliwość bycia cholernie blisko. jeśli jesteś jednym z nich, nie spie.prz tego. Kto by uwierzył, że dla niej światem był jeden człowiek? Wiem, że nikt, nic, nie zastąpi mi Ciebie.
#663 | |||
Raczkowanie
|
Oczywiście , że ty. <3 hihi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj nigdy w życiu. ![]() Aaaa mam twoje serce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Daleko mi do mistrzyni. Ale ty za to jesteś cudowna ![]() ![]() i wszystko, co chcę usłyszeć, to dźwięk nadchodzącej wiadomości. mam do Ciebie słabość, nic na to nie poradze. =* ____________ "Szczęście wchłaniam z powietrzem " Edytowane przez Pani_Czekoladowa Czas edycji: 2010-01-28 o 19:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
Tyle kłamstw, aż mnie mdli.
Nie licz na przyjaciół swych.. rządzi nimi strach. Byłaś jak pijana ćma... masz w oczach swych lubieżny błysk. Czuję, że cały drżysz. hałasy wielkich miast i brudnych maszyn zgiełk gniewnego tłumu ryk, całkiem zagłuszył cię. Kroczy świat, dokąd nie wie nikt. a w środku mały Ty i nie wysłucha Cię już nikt. Każda taka pusta noc wciąż samotnością kaleczy sny. |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
.zatrzymaj mnie, nie daj mi odejść .
.jutro już nic, a dziś jeszcze my. .smak Twoich ust, Twój delikatny dotyk działają na mnie jak najsilniejszy narkotyk. .jesteś przy mnie jak coś wk.urwia mnie, męczy.. .
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
(:
dziękuję myszki za pochwały ![]() i ja pozwolę sobie wymienić swoje ulubienice, bo tak dawno ich nie chwaliłam: ruda wiewiora kamisha TiS KaMa2704 grise panna_miodowa TajemniczaPanna Drift Panna Bezczelna nydee abunee cirii CookieCrisp dontgivemenames otojest - TO WY ![]() ![]() ... Na początku był mi prawie obojętny. Nie! Od samego początku szalałam za nim - głównie za jego spojrzeniem, bo patrzył tak dogłębnie.. Zafascynował mnie. Zadawał wciąż pytania, a ja tworzyłam mądre odpowiedzi, by mu przypadkiem zaimponować. Później było tylko gorzej - siedziałam w nim po uszy! Uwielbiałam, gdy powtarzał, jak bardzo mu się podobam. Czułam spełnienie, czułam jego piękne oczy. KONIEC. Szybki koniec, choć ewidentnego początku wcale nie było. Ten koniec był najgorszy!!!!!!!!!! W sobotę pragnął mnie widzieć, a we wtorek już mnie nie znał. Odwidziałam mu się, adekwatnie rozproszyłam się.. I choć wzruszał, zauroczył, nie mogłam się w niego wpakować. Dla mnie to niemoralne zakochać się, a co jeśli?? bo przecież to on siedzi w moim umyśle.. PST, patrzcie kto zaklepał 666 posta w tej części ![]()
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-01-28 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
Jejku dziewczyny świetne jesteście
![]() ![]() aż nie wiem czy mogę dodawać swoje bazgroły obok takich perełek jakie Wy tworzycie ![]() cóż spróbuję. Mówią że miłość się zdarza
że ciągnie za sobą do ołtarza można się zakochać tylko na ile czy w ogóle można kochać przez chwile czy to nie jest tylko zauroczenie takie momentalne zachwycenie gdzie człowiek za dużo sobie wyobraża a następnie tylko marzenia pomnaża popada w stan nie uleczalny taki dziwny, zarazem realny uzależnia jak narkotyk gdzie nie pomaga żaden antybiotyk żadna szczepionka, żaden lek aż łzy zaczynają lecieć z powiek nie zauważamy nawet kiedy przychodzi zakochanie bo nim się obejrzymy nadchodzi bolesne rozstanie więc po co ten cały kabaret ?! wolę się nie przejmować i iść w balet wyszaleć się, bo być może właśnie teraz mi na to pozwalasz Boże a gdy nadejdzie prawdziwa miłość to już nie będzie tylko zazdrość i złość... |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
I'm Queen of pain !
to przez Ciebie wszystko straciło smak. wróć. wyspa Nijakości na morzu Nadziei. w pokoju pełnym świec, czekam aż przyjdzie Twój sms. z Tobą na białym śniegu wpatrywać się w szare niebo. ![]() ![]()
![]() |
#669 |
Rozeznanie
|
Dziękuję wam kochane za pochwały. <3
Wypisałabym was wszystkie tutaj i każdej oddzielnie z całego serducha podziękowała, niestety czasu brak. ![]() ![]() ![]() jeśli nie teraz, to kiedy? Więc pocałuję swoje marzenia na pożegnanie, bo kiedy zapomniałam kim jestem - zapomniałam, kim chciałam być. Kiedy w końcu myślę, że mam odpowiedzi, ty zmieniasz pytania... Matka natura była alkoholiczką, a ojciec czas bił swoje dzieci. Zgaduję, że każdy z nas ma swoje małe sekrety. Tak zawsze było i zawsze będzie. Jestem zmęczona chceniem i czekaniem i wrzucaniem drobniaków do fontann. Chcę wiedzieć, że coś z pewnością się stanie. Oto ogromne 'fuck you!' za telefony, na które czekałam; randki, na które liczyłam; miłość, której chciałam; łzy, które wypłakałam i serce, które złamałeś. D*pek. c'est la vie, chłopcze.
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
szczescie pochowalam w kieszeniach. bede wyjmowac po troche, moze wystarczy na dluzej.
Aleksandro? jak masz na imie? - a ile mam opcji? Poprawcie mi humor, powiedzcie cos milego,no! Przeciez swietnie umiecie klamac, a ja jestem taka naiwna... Ucze sie alfabetu uczuc i przeczuc od nowa. Czekam na moment mojego zycia, kiedy upadne na siano i zapomne o alergii na pylki traw, kiedy uciekne od smutkow i zapomne o zyciowej rozwadze wpajanej przez mame... Czekam... Chcę być z kimś, kto dorósł by mnie mieć, kto zrozumie ten mój świat... chciałabym żeby tak by móc kiedyś powiedzieć "nie żałuje .. Czasami lubię być całkiem sama. I bywa, że ten stan nie szybko mija.
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Twoje ? Bardzo mi się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: (:
Cytat:
Jaaa ? ![]() ![]() ![]() _____ /Tak skromnie
![]() 'Mój wzrok zawsze patrzył na jeden punkt,a Tym punktem był On .
![]() |
#673 |
Zadomowienie
|
Uścisk jest uniwersalnym podarunkiem. Ten sam rozmiar pasuje dla każdego.
Nie rozumiem Cię, Boże. Aż taki jesteś zajęty, że wokół mnie nic nie ratujesz, a wszystko się pieprzy?
![]() |
#674 |
Konto usunięte
|
dziękuje <3
Czy panu się to podoba, czy nie, serce jest po to by je mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
natalka122 - dziekuje.
![]() primadonna - <333 rruda - ahaha, no tez nie wiem ![]() ale wazne, ze zwróciło TWOJA uwagę, zalezało mi na tym przeciez wiesz ![]() -------------------- I znów dostanę sms'a o północy z informacją od Ciebie, że jesteś na imprezie i żebym się nie martwiła. Odpowiem Ci, że nie będę się martwić jeśli obiecasz, że będziesz się pilnował. Kończę życząc Ci udanej zabawy z nadzieją, że będzie to Twoja najgorsza impreza . . cisza, telefon milczy, a ja czekam na wiadomość o treści : 'nie będzie udana,bo nie jesteś przy mnie' .. i nawet jeśli obrażam się na Ciebie tysiąc pięćset razy na minutę, to wiedz, że nie zamienię Cię na nikogo w świecie. I stojąc z Tobą , wtulona w Twoje ramiona byłam z siebie dumna ... W końcu wiedziałam, że możesz mieć każdą, lecz nie każda może mieć Ciebie. Sennie spoglądam na telefon. 3 rano... Brak nowych wiadomości.. Stabilna emocjonalnie jak powierzchnia wody w szklance, trzymana przez człowieka z parkinsonem. Cała ja. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Fuck you, fuck you very, very muuuuch
Edytowane przez aggressivee Czas edycji: 2010-02-13 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Rozeznanie
|
Latin - dziękuję za wymienienie mnie w tak wspamiałym gronie ^^
3martyna3 - <3 ajem - musiałam podziękować, no ![]() Apodyktyczna - dziękuję, miło mi to słyszeć ^^ agattee - cieszę się, że się podoba, ale na tronie nie siedzę (jakkolwiek to brzmi ![]() missi_16 - miło mi, że ktoś cieszy się z mojego powrotu ^^ _____________ 1. Uplotę dla Ciebie serduszko z pajęczej nici, złapię za rękę i razem poskaczemy po chmurach z waty cukrowej. Wchodzisz w to? 2. Najchętniej wypiłabym teraz hektolitry jabłkowego martini i zasnęła nie pamiętając jak mam na imię. 3. -Za mało pieprzu. -Spieprzyłam całą naszą miłość. Powinno wystarczyć. 4. Lubię otwierać oczy widząc na poduszce obok Twoje uśmiechnięte oblicze. Lubie wymykać się cicho z łóżka i robić Ci jajecznice na bekonie. Lubię, gdy figlarnie spoglądasz na mnie w kusej koszulce nocnej, gdy niosę Ci śniadanie do łóżka. Zupełnie jakbym to ja była Twoim porannym posiłkiem leżącym na talerzu. 5. Gdy otworzysz drzwi gotów by wzlecieć dla mnie - będę Twoja. 6. Dopiero teraz czuję co to znaczy "kochać". To zupełnie tak, jakby nieumiejący tancerz nagle zaczął tańczyć lambadę. Tylko tak wiesz... W środku, z lewej strony piersi. 7. -To gdzie dziś się wybieramy? -Do łóżka. -Przecież jesteśmy w łóżku. -Ale kompletnie ubrani... 8. Uwielbiam wpijać się w Twoje usta na samym środku najbardziej ruchliwej ulicy w mieście. I pier.dole to, że tak nie wypada. 9. -Dlaczego nagle polubiłaś góry, a znienawidziłaś morze? -Wiesz... Jeśli on kiedyś odejdzie, morze bardzo szybko zmyje jego ślady na piasku i już nigdy go nie spotkam. Jeśli odejdzie w górach jeszcze długo będę mogła żyć nadzieją, że zgubił się na szlaku, dlatego nie może trafić do domu. 10. Tam daleko... Słyszysz? Echo jeszcze wciąż mówi, że mnie kochasz. 11. Jestem bardziej słodka niż cała fabryka Wedla ![]() 12. Wyobraź sobie, że masz wszystko co do tej pory chciałaś. Idealnego mężczyznę, kochających przyjaciół i ciepły dom z ulubionym spaghetti w lodówce. I nagle to wszystko znika. Tak po prostu. 13. Stojąc zupełnie sama na zapomnianym urwisku powtarzała wciąż w duchu: "Boże, czy mógłbyś mi wybaczyć...?" 14. Jej marzenia już dawno zawisły na najwyższej gałęzi spróchniałego drzewa. Ani myślą wrócić. |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Zaczęłam wrzucać jej rzeczy do pudeł. Ale trudno jest spakować czyjeś życie.
[H. Coben]
#679 |
Zakorzenienie
|
ruda wiewiora - haa xd dziękować
![]() _____ bo ktoś sprawia , że mój uśmiech się pojawia. ej . ! a ukradniesz dla mnie niebo ? ![]() tak bardzo. <3 kocham Cię jak milion żółtych ememensów. myślę o Tobie częściej niż powinnam ! ej brzydalu . ! kocham Cię ![]() _________________________ _________ nie wiem czy ktoś w ogóle to czyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś na skraju przepaści skreślałam wszystko co czuje , a dzisiaj ?
dziś jest zupełnie inaczej i jestem pewna , że każdą cenę za to zapłacę . Ogarnął mnie zwykły oportunizm , dostosuję się do każdej sytuacji by byc obok ciebie , tak blisko , by było to dla mnie korzyścią . Ja mam to czego Ty potrzebujesz , Ty masz to bez czego ja życ nie umiem . Co dnia nurkuję w refleksjach , nurtuję mnie jedna sprawa i nie wymyślę nigdy dlaczego nie byłam przez Ciebie kochana . Żadnych doświadczeń w roli głównej z Tobą , mój wymysł , moja metafizyka . Byc może się cofam , uwsteczniam , łapie mnie ciemnota umysłowa .. po prostu czysty obskurantyzm ale w życiu nie spróbuję Cię zdobyc toną pudru , spódniczką mini i bluzką do pępka chociażby miałaby byc to ostatnia droga do Twojego serca . Od dzisiaj mów na mnie darwinistka , bo jak na Ciebie patrzę nie wierzę , że Bóg Cię stworzył . Tworzymy adaptację czegoś takiego jak ' my ' . Po co zaczynac od nowa , jeżeli można przekształcic niektóre fakty ?
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Raczkowanie
|
łooo ..laski ! nie było mnie moze z tydzien a tu juz kolejna cześc , pedzicie , pedzicie !. no wiec WITAM !
![]() ![]() Cytat:
_______________ jesteś z kimś, bo go kochasz. ale i tak to kiedyś się skończy.. Serce - Tylko pompuje krew i nie ma pojecia ze kogos kochasz . ______________ O fajne spodnie.
W sklepie nie było męskich? Jedyna pozytywna rzecz w twoim życiu to wynik testu na AIDS opowiedz nam o swoim wypadku. -jakim wypadku?!? -no chyba nie powiesz ze się z takim ryjem urodziłeś!?! Nie bądz taki do przodu, bo cię sznurówki wyprzedzą.
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
'' Wybacz mi, że odeszłam bez pożegnania...''
''Miałam nadzieję, że ten cudowny dzień w pokoju zamkniętym na klucz to nie jest nasze ostatnie spotkanie'' -Tęsknie! -Ja też się troche stęskniłem. To może nie bedziemy dłużej czekac?? -Trochę? -Więcej niż trochę!! -Jak więcej? -Dużo więcej!! - To może rzeczywiście nie będziemy czekać ![]() -Co tak siedzisz i patrzysz na monitor? -Tyle mi zostało.. -Z czego?? -Z zakochania!! -Ale masz przecież jego zdjęcie, czemu nie patrzysz na nie? -Właśnie je wykasowałem. Od dwunastu minut jest w koszu!! '' Dziś po raz kolejny moje usta dotknęły Twoich!! Dziś po raz kolejny moje usta zrozumiały,że będą tylko przy Tobie!!'' -Kocham Cię? -A za co Ty mnie kochasz, co? - Poprostu za to, że jesteś!! '' Dlaczego tak łatwo sie poddajesz? Dlaczego tak łatwo odpuszczasz sobie mnie?''
![]() |
#683 |
BAN stały
|
limitowanaa - wow. dzięki Mała ;**
nasz pieprzony melodramat. zatopieni w tej miłości po same uszy. you're my favourite madman. /jesteś moim ulubionym wariatem. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
podejrzanie dobrze się czuję. może to ten szczególny kolor nieba. może to te słodkie truskawki. może to ten Jego uśmiech.
i nagle niewiadomo skąd w moim zyciu pojawił się ten Ktoś do kogo chce mówić te najważniejsze słowa, z kim chce być najbliżej jak się tylko da, dla kogo mogę zostawić wszystko co miałam, żeby tylko był. Nie przyznam się że tęskniłam. Sam zobaczysz podpuchnięte oczy, obgryzione paznokcie, spierzchnięte wargi. pobobno pasowaliśmy do siebie. teraz moja tęsknota nie pasuje do Twojej obojętności Wiesz jak się czułam gdy mnie zostawiłeś, wiesz jak bardzo bezsensowne stały się moje ulubione zajęcia? wiesz jak gorzka była czekolada, jak zimne kakao, jak pochmurne niebo. nie wiesz jak było ciężko.nawet nie chcesz wiedzieć. są rzeczy do których nie zamierzam się przyzwczajać na przykład rozstania. weź się człowieku przyzwyczaj do pękania serca, przeszywającego bólu, tęsknoty nie do opisania.n i e d a s i ę.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
'' Wybacz mi, że odeszłam bez pożegnania...''
''Miałam nadzieję, że ten cudowny dzień w pokoju zamkniętym na klucz to nie jest nasze ostatnie spotkanie'' -Tęsknie! -Ja też się troche stęskniłem. To może nie bedziemy dłużej czekac?? -Trochę? -Więcej niż trochę!! -Jak więcej? -Dużo więcej!! - To może rzeczywiście nie będziemy czekać ![]() -Co tak siedzisz i patrzysz na monitor? -Tyle mi zostało.. -Z czego?? -Z zakochania!! -Ale masz przecież jego zdjęcie, czemu nie patrzysz na nie? -Właśnie je wykasowałem. Od dwunastu minut jest w koszu!! '' Dziś po raz kolejny moje usta dotknęły Twoich!! Dziś po raz kolejny moje usta zrozumiały,że będą tylko przy Tobie!!'' -Kocham Cię? -A za co Ty mnie kochasz, co? - Poprostu za to, że jesteś!! '' Dlaczego tak łatwo sie poddajesz? Dlaczego tak łatwo odpuszczasz sobie mnie?''
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
jesteś koparką. odkopujesz me wspomnienia.
uwielbiam przechodzić przez ulicę. Kierowcy samochodów patrzą na mnie tak jak jak Ty, gdy jeszcze mieliśmy coś wspólnego. ociekam Twoją obojętnością. zakręcę Cię w słoiku i ukiszę. nie pachniał owocowo, lecz czułam że się do niego przywiąże. nadal nie wiem, co ja w Tobie widzę. Twój głupkowaty uśmiech, słodkie oczka i dołeczki w policzkach. -jestem jak koliberek. - że co? że niby tyle uderzeń na minutę.? pff. ![]() Nensie. UWAGA! UWAGA! gwałcę wzrokiem. ;d ![]() x DDDDD Latin.
dzięki dzięki dzięki. ;* i powodzenia. ![]() agrr. ;-* boshkaaaa, <3
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-01-28 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
Primadonna - uwielbiam Cię, wiesz ? <33 słoneczko. ![]() Nie będzie też pożółkłych zdjęć I gdzieś tak na samym końcu Też zniknę ja... Bo w samotności wiem kim naprawdę jestem. A ja chcę tylko usłyszeć kilka słów co zatrą samotności kształt . Kiedy czas znów nadejdzie zamkniemy w zielonej butelce wszystkie nasze nowe marzenia.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-01-28 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Czasami zastanawiam się, czy warto żyć. W końcu istnienie takiej istotki jak ja nie wpływa na świat w żadnym stopniu.
Jestem tylko nic nie znaczącą liczbą wśród miliardów osób na świecie. Ginę w tłumie, lecz nikt nie szuka mnie. Byś kimś dla Ciebie, kiedy Ty jesteś dla mnie całym światem. Twe ramiona jak bezpieczny port w czasie życiowego sztormu.
#689 | |
BAN stały
|
ojj ... nie wiem czy wiem to o co Ci chodzi, ale jedno wiem napewno . a mianowicie wiem słońce, że muszę zacząć bardziej wyśilać swoją mózgownice . żeby Tobie dorównać . chociaż i tak nigdy dorównanie Toibie nie nastąpi <333 Cytat:
a mi to dopiero niezłego zdziwa zorganizowałaś, kiedy już zorientowałam się, że to do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() moje serducho należy do Ciebie ![]() . . . "kocham Cię" jeden Sms, dziesięciu odbiorców: może to i praktyczne, ale za to chłodne i mało osobiste. Teraz już to wiem . co robie ? chwilowo zajmuję się zaklinaniem w myślach Ciebie i całej otaczającej mnie żeczywistości. wulkan zbędnych już uczuć. chciałabym mieć nagrywarkę DVD do snów, mogłabym ogładać te nierealne wspólnie spędzone chwile z Tobą przez cały czas. wieczorny brak weny się kłania ![]() Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-01-28 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
- zabiję Cię . - niby jak ? - zacałuję Cię na śmierć !
przemoknięte serca miast, tylko Ty i tylko ja. - dostałam w policzek. - i co? bolało? - nie. czemu? przecież buziaki nie bolą. ktoś Ci powiedział o miłości.. więc pomyśl proszę,czym ta miłość jest hej ty który mieszkasz w niebie , proszę pożycz mi swój grzebień ! - Twój foch potrwa góra dwa dni . - a chcesz się założyć ? - nie mam o co ! oboje wiemy, że beze mnie nie wytrzymasz ! że nie będziesz mógł zasnąć . że dziś przyjedziesz i będziesz błagał o tym bym się odezwała . spójrz na to z innej perspektywy . po prostu nie umiesz beze mnie żyć . jeśli zostaniesz dzisiaj zamordowany, to przepraszam cię , ale nie przyjdę na twój pogrzeb, bo będę siedziała w celi za zabicie tego gnoja który Cię zabił. miłość przypomina pantomimę. nigdy do końca nie jesteśmy pewni, co który gest oznacza tania, błyskawiczna miłość na ruskich rejestracjach . i odszedłeś z niebieskimi oczami paląc papierosy. wiesz, jak Cię kocham? tak, jak mówią że się nie powinno. obsesją, pragnieniem , wariacko.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.