wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 08:56   #661
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
wiem, że u szewca jest opcja oddania butów na tzw. kopyto i tam się wtedy przez parę dni rozciągają, ale czy te konkretne się da, to musisz chyba bezpośrednio szewca zapytać

Z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać - cześć
Hej! Właśnie o tzw. kopycie myślałam, tylko nie jestem pewna, czy nie jest to przeznaczone dla butów skórzanych.

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Skarpeta do wody potem na noge i włożyć do buta i pochodzić. Jest tez preparat np. w CCC pryskasz wkładasz nogę lub czymś wypychasz i aż wyschnie można kilka razy tak robić.
Dzięki za radę. O mokrej skarpecie słyszałam Muszę obczaić ten preparat w spreju

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 09:03   #662
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Hej! Właśnie o tzw. kopycie myślałam, tylko nie jestem pewna, czy nie jest to przeznaczone dla butów skórzanych.

Dzięki za radę. O mokrej skarpecie słyszałam Muszę obczaić ten preparat w spreju

ja kiedyś dawałam swoje buty do chodzenia po górach, takie sportowe, nie pamiętam czy były ze skóry.
Spróbować możesz, nie zaszkodzi pewnie
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 09:07   #663
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dori, to na prawdę uzależnienie, przecież Ty wieczorami w ogóle nie wchodzisz na wizaż

Ja też zaczęłam myśleć o zarowych A ile one stoją na allegro?
No teraz już wchodzę, sprawdzam czy nie wystawiają butów

Znaazłam blaszki na allegro, są po 49 zł. + przesyłka, tak się nagrzałam na nie, że chyba zaraz zalicytuję

Cytat:
Mówisz o tych balerinach płaskich?
Moim zdaniem rozmiarówka typowo standardowa, bo ja wzięłam swój normalny rozmiar i nawet w ogóle mnie nie cisnęły ani nic.

wiem, że u szewca jest opcja oddania butów na tzw. kopyto i tam się wtedy przez parę dni rozciągają, ale czy te konkretne się da, to musisz chyba bezpośrednio szewca zapytać

Z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać - cześć

Tak, o balerinach płaskich, więc wezmę standard, pewnie te typy na allegro źle wymierzają wkładkę.
Moim zdaniem jeśli chodzi o długość to ciężko będzie rozciągnąć, trochę może pójdzie ale nie za dużo, że nie wspomnę ile sobie za tą usługę liczą Kiedyś chciałam rozciągnąć takie botki, nieskórzane i zapłaciłam za tą przyjemność 30 Zł. -bez gwarancji efektu, bez sensu to było

Cześć
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 09:09   #664
hania811
Zakorzenienie

helo.

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Haniu, jeszcze raz Ci głowę pozawracam!
To jednak Kreta, a nie Cypr. I początek lipca. 15 dni za 2100. Ciepło tam jest? I jak z wodą? Innymi słowy czy Poemi nie zmarznie jak będzie pomykać w wodzie
Też zupa będzie.
Nic się nie bój nie zmarzniesz.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Haaaa...dostałam moje butki-szare peep toe z Sigmy...są dobre i śliczne
Tylko, żeby tego szczęścia nie było za dużo, jak tylko je zmierzyłam, pies mi je obsikał od razu
Super że butki okazały sie dobre
W sumie zachowanie Bona mnie nie dziwi...jak buty śmierdzą tak jak moje kokardki to psiak po prosu chciał ten zapach zniwelować
Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Narobiłaś mi smaka na te pyszności, że odechciało mi się iść na aerobik dobrze, że jestem już umówiona i się nie wymigam w ogóle po aerobiku mam plan zaatakować Tżta wiosna idzie
Dobrze jest się z kimś umówić.
Ja dziś jestem umówiona do innego fitnessu na magic bar- nie chce mi się, wolałabym iść na sprawdzony i ukochany pilates..ale odwołać zajęć nie mogę

Dobrze jest sie rzucić na TŻ po zajęciach

Cytat:

Dziewczyny, czy jest jakaś szansa, żeby rozciągnąć na długość buty nieskórkowe? Kiedyś zanosiłam buty do szewca i nieco mi je "wydłużył", ale to była skóra jednak - nawet nie wiem, czy z butami z innych materiałów da się coś zrobić
Ja myślę że te kokardki sie rozciągną. To przecież cieniutki materiał. Ja sie boję że jak je rozchodzę to zaczną mi spadać.

Dori szaleńcu - o godzinie 22 zastanawiasz sie nad blaszkiami zarowymi.
Kupuj bo fajne.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-02-25 o 09:13
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 09:36   #665
asiuk
Zakorzenienie

Ja chyba jakaś dziwna jestem, bo mi się te blaszkowe nie podobają Widziałam gdzieś w sklepie podobne i jeszcze gorzej wyglądały, niż na zdjęciu. Będą modne w tym sezonie?

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-02-25, 09:44   #666
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba jakaś dziwna jestem, bo mi się te blaszkowe nie podobają Widziałam gdzieś w sklepie podobne i jeszcze gorzej wyglądały, niż na zdjęciu. Będą modne w tym sezonie?
Ja w ogóle balerinek w zasadzie nie noszę, ale uznałam, że te są niezbędne, poza tym ten czubek jest taki ekstrawagancki że spodobały mi się Czasem moje nogi też potrzebują wytchnienia a te będą takie nowoczesne Biorę je
Stary 2010-02-25, 09:44   #667
ButterBear
Zakorzenienie

Hej

asiuk myślę, że jedynym sposobem na rozciągnięcie nieskórzanych butów, jest cierpienie i chodzenie w nich a na pewno się rozkłapciają

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Super że butki okazały sie dobre
W sumie zachowanie Bona mnie nie dziwi...jak buty śmierdzą tak jak moje kokardki to psiak po prosu chciał ten zapach zniwelować
No właśnie aż tak nie śmierdzą. Trochę walą gumowym butem, ale nie jakoś dramatycznie... podejrzewam, że Bonek chciał je ochrzcić po prostu łobuz jeden

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 09:51   #668
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno modne.
A ja modę wyprzedziłam i mam już plaszkowe sandałki z zeszłego roku
Stary 2010-02-25, 09:58   #669
dorinka30
Zakorzenienie

No i dylemat, mam dwie aukcje, na jednej 40 to standard, a na drugiej - informacja -uwaga-buty zaniżone o jeden rozmiar (i na tej aukcji wolałabym kupić bo jest tania opcja za pobraniem (a jak wiecie mam kasę częsciowo pod stołem), a na koncie zabraknie mi, bo przecież tyle przelewów na sigmę idzie I teraz wróżenie z fusów, czy to pomyłka, czy mają rzeczywiście jakąś trachniętą numerację
Stary 2010-02-25, 10:02   #670
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
No i dylemat, mam dwie aukcje, na jednej 40 to standard, a na drugiej - informacja -uwaga-buty zaniżone o jeden rozmiar (i na tej aukcji wolałabym kupić bo jest tania opcja za pobraniem (a jak wiecie mam kasę częsciowo pod stołem), a na koncie zabraknie mi, bo przecież tyle przelewów na sigmę idzie I teraz wróżenie z fusów, czy to pomyłka, czy mają rzeczywiście jakąś trachniętą numerację
a jeszcze wczoraj zbierały chętnych na wątku sigmowym do zamówienia tych balerin.
nie podają długości wkładki na tym niby zaniżonym?
Stary 2010-02-25, 10:10   #671
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
a jeszcze wczoraj zbierały chętnych na wątku sigmowym do zamówienia tych balerin.
nie podają długości wkładki na tym niby zaniżonym?
Wiem, spóźniłam się , tak nagle to zamówienie wyskoczyło

Podają właśnie długość wkładki, idealnie pasuje na zaniżoną , nic chyba wezmę te z normalnym opisem

Haniu znasz, znacie ( pewnie mąż) jakiegoś DJ-a z Płocka ?

edit Przynawać się , ile macie butów w aktualnym zamówieniu, czyli z dostawa kurierska dzisiejszą

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-02-25 o 10:13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 10:17   #672
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Podają właśnie długość wkładki, idealnie pasuje na zaniżoną , nic chyba wezmę te z normalnym opisem

edit Przynawać się , ile macie butów w aktualnym zamówieniu, czyli z dostawa kurierska dzisiejszą
Znamy...mąż ma dobrego kumpla dj z Płocka i swego czasu często tam bywaliśmy. Ale teraz kumple żonaty, dzieciaty i jakoś kontakt się urwał

Ja mam w domu 2 pary, a dziś oczekuje na 3 kolejne.
Wątpię jednak ze wszystkie będą..bo do wszystkich 3 organizatorek nie idą wszystkie zamówione pudła
Może się okazać że na tych 2 sie skończy...zapłaczę sie jak nie będę miała różowych peep toe
Stary 2010-02-25, 10:23   #673
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam trzy pary w sumie w domu, z tego szpil się pozbędę. Jestem jeszcze w jednym zamówieniu, ale nie ma kompletu, więc nie wiem, czy dojdzie do skutku.
Stary 2010-02-25, 10:25   #674
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Znamy...mąż ma dobrego kumpla dj z Płocka i swego czasu często tam bywaliśmy. Ale teraz kumple żonaty, dzieciaty i jakoś kontakt się urwał

Ja mam w domu 2 pary, a dziś oczekuje na 3 kolejne.
Wątpię jednak ze wszystkie będą..bo do wszystkich 3 organizatorek nie idą wszystkie zamówione pudła
Może się okazać że na tych 2 sie skończy...zapłaczę sie jak nie będę miała różowych peep toe
Z tym DJ-em to pytam, bo mój Tżet ma kolegę(który trudni się tym hobbistycznie-po pracy) i wczoraj gadali przez telefon i mój mąż (nie wiem co mu przyszło do głowy) spytał czy zna Twojego Igora, a on, że zna- najlepszy był Tżet (a nic tak tylko pytam, bo moja żona przyjaźni sie z jego żoną - niby tak nic nie wie, nie wnika, a wszystko koduje ) Nie wspomniał oczywiście , że to przez wiżaż Wy go możecie nawet nie kojarzyć,ale Twój mąż jest przecież w środowisku znany więc wiesz jego kojarzą wszyscy

Ja czekam na 2 sztuki, ale podejrzewam, że z tych co zamówiłyśmy wspólnie u Eary może nie być.
Stary 2010-02-25, 10:33   #675
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Też zupa będzie.
Nic się nie bój nie zmarzniesz.
Dzięki, a uważasz, że warto jechać? TŻ chce, ja nie mam nic przeciwko w sumie... I to już w lipcu . Za 4 miesiące (taaaa, miesiąc w tą czy w tą to wielka różnica ).
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 10:40   #676
asiuk
Zakorzenienie

Hmm, muszę coś zrobić z tymi balerinami, bo są na serio prześliczne i żal mi się z nimi rozstawać

Haniu, Ty masz podobną rozmiarowo nogę do mnie, prawda? Kupujesz normalnie 37? Czy wszystkie buty z Sigmy zamówiłaś jako 38 i te, co już masz w domu, są na Ciebie dobre? Czy lekko za duże?

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-02-25, 11:00   #677
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym DJ-em to pytam, bo mój Tżet ma kolegę(który trudni się tym hobbistycznie-po pracy) i wczoraj gadali przez telefon i mój mąż (nie wiem co mu przyszło do głowy) spytał czy zna Twojego Igora, a on, że zna- najlepszy był Tżet (a nic tak tylko pytam, bo moja żona przyjaźni sie z jego żoną - niby tak nic nie wie, nie wnika, a wszystko koduje ) Nie wspomniał oczywiście , że to przez wiżaż Wy go możecie nawet nie kojarzyć,ale Twój mąż jest przecież w środowisku znany więc wiesz jego kojarzą wszyscy

Ja czekam na 2 sztuki, ale podejrzewam, że z tych co zamówiłyśmy wspólnie u Eary może nie być.
Bardzo możliwe że się znają... jak pierwszy raz pojechałam z mężem na imprezę do Płocka to w szoku byłam bo wszystkich ludzi w klubie znał..i to całkiem dobrze.

Ale co Twojemu mężowi strzeliło do głowy żeby pytać Rozumiem jakbyś Ty pytała - ale mąż.

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Dzięki, a uważasz, że warto jechać? TŻ chce, ja nie mam nic przeciwko w sumie... I to już w lipcu . Za 4 miesiące (taaaa, miesiąc w tą czy w tą to wielka różnica ).
Pewnie że warto!!!

Cytat:
Hmm, muszę coś zrobić z tymi balerinami, bo są na serio prześliczne i żal mi się z nimi rozstawać

Haniu, Ty masz podobną rozmiarowo nogę do mnie, prawda? Kupujesz normalnie 37? Czy wszystkie buty z Sigmy zamówiłaś jako 38 i te, co już masz w domu, są na Ciebie dobre? Czy lekko za duże?
Różnie kupuję...tzn wszytskie niesportowe buty kupuję od 2 lat na butyku i od nich mam 90% par 37..ale np ostatnio sandały wyminiałam na 38 bo były za małe.

Wszystkie z Sigmy kupiłam 38- na długość są dobre..palec mam dokładnie na koniuszku buta..ale są dość miękkie i mam obawy że mogą sie rozbić i klapać
Stary 2010-02-25, 11:08   #678
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo możliwe że się znają... jak pierwszy raz pojechałam z mężem na imprezę do Płocka to w szoku byłam bo wszystkich ludzi w klubie znał..i to całkiem dobrze.

Ale co Twojemu mężowi strzeliło do głowy żeby pytać Rozumiem jakbyś Ty pytała - ale mąż.

Różnie kupuję...tzn wszytskie niesportowe buty kupuję od 2 lat na butyku i od nich mam 90% par 37..ale np ostatnio sandały wyminiałam na 38 bo były za małe.

Wszystkie z Sigmy kupiłam 38- na długość są dobre..palec mam dokładnie na koniuszku buta..ale są dość miękkie i mam obawy że mogą sie rozbić i klapać
No właśnie małe miasto więc jak się pojedzie na imprezę graną to wszystkich od razu można poznać Nie wiem co mu odbiło, gadali o muzyce i ten wtedy przypomniał sobie o Twoim mężu i spytał
Wiem, że w Płocku jest co roku ten festiwal muzyki elektronicznej i wtedy ponoć jest bardzo fajnie, zawsze ten zanjomy nas zaprasza ale jakoś nigdy się nie wybraliśmy, może w tym roku, chociaz z ciekawości, znajomi jeżdzą i im się podoba, mimo że na codzeiń nie słuchają tekiej muzy

Ja ostatkiem sił się wstrzymuję z blaszkami, zaczekam na wiadomości z sigmy co dotarło, wtedy jak coś nie to z czystym sumieniem zakupię je
Stary 2010-02-25, 11:11   #679
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Pocieszę Cię, że peep toe są twarde jak z betonu. Mam nadzieję, żre trochę zmniękną, bo inaczej będę broczyć krwią chodząc w nich

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 11:12   #680
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie małe miasto więc jak się pojedzie na imprezę graną to wszystkich od razu można poznać Nie wiem co mu odbiło, gadali o muzyce i ten wtedy przypomniał sobie o Twoim mężu i spytał
Wiem, że w Płocku jest co roku ten festiwal muzyki elektronicznej i wtedy ponoć jest bardzo fajnie, zawsze ten zanjomy nas zaprasza ale jakoś nigdy się nie wybraliśmy, może w tym roku, chociaz z ciekawości, znajomi jeżdzą i im się podoba, mimo że na codzeiń nie słuchają tekiej muzy

Ja ostatkiem sił się wstrzymuję z blaszkami, zaczekam na wiadomości z sigmy co dotarło, wtedy jak coś nie to z czystym sumieniem zakupię je
hhihih..to może w Płocku sie spotkamy.
Festiwal jest podobno genialny. My też jesteśmy co roku zapraszania, ale zawsze coś innego nam wypada.
Trzeba by to w końcu zmienić i się tam pojawić

Ja też czekam na wiadomości co dotarło- jak na szpilkach normalnie czekam
Stary 2010-02-25, 11:47   #681
Madlen__18
Zakorzenienie

Przez was prawdopodobnie wezmę dla siebie i siostry ćwieki czarne:P
siostra się straszliwie napaliła.. (tylko ona zamawiać będzie na szafie.pl tam multum chętnych jest z tego co mówiła mi).
Eh
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:16   #682
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
siostra się straszliwie napaliła.. (tylko ona zamawiać będzie na szafie.pl tam multum chętnych jest z tego co mówiła mi).
Eh
Nie przez nas tylko dzięki nam
Stary 2010-02-25, 12:18   #683
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
hhihih..to może w Płocku sie spotkamy.
Festiwal jest podobno genialny. My też jesteśmy co roku zapraszania, ale zawsze coś innego nam wypada.
Trzeba by to w końcu zmienić i się tam pojawić

Ja też czekam na wiadomości co dotarło- jak na szpilkach normalnie czekam

No właśnie, to jest świetny plan , może się uda w tym roku

Cytat:
Eh
Na szafie mówisz, ja już się nie wdrażam w szafę, wizaż mi wystarczy
Ale ćwieki Ci polecam, sa świetne i wygodne jak kapcie
Stary 2010-02-25, 12:24   #684
Madlen__18
Zakorzenienie

One mają obcas 8.5 cm czy więcej???
Tak ze zdjęcia boję się trochę żeby nie zalatywały tandeta i bazarkiem, ale skoro ty dorinko je masz no to takie obawy są bezpodstawne chyba))
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:32   #685
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
One mają obcas 8.5 cm czy więcej???
Tak ze zdjęcia boję się trochę żeby nie zalatywały tandeta i bazarkiem, ale skoro ty dorinko je masz no to takie obawy są bezpodstawne chyba))
Nie mierzyłam, odczuwalny niski obcas
Tez miałam obawy, że mogą byc tandetne, ale naprawdę prezentują się ciekawie i nie wyglądają na buty za 50 zł. Może przez ten kolor, niebanalny jakby nie było wyglądają świetnie, do tego stopnia, że ustawiłam je na środku pokoju i gapię się na nie non stop, a wczoraj stwierdziłam, że nie założę bo jak się ubrudzą, to będę płakać
Osobiście uważam, że czarne moga nie być tak urocze jak różowe czy szare, ale ja nie przepadam za czarnymi butam- dla mnie czarne muszą być klasyki
Ale wiesz moja opinia może być bardzo subiektywna

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-02-25 o 12:33
Stary 2010-02-25, 12:43   #686
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mierzyłam, odczuwalny niski obcas
Tez miałam obawy, że mogą byc tandetne, ale naprawdę prezentują się ciekawie i nie wyglądają na buty za 50 zł. Może przez ten kolor, niebanalny jakby nie było wyglądają świetnie, do tego stopnia, że ustawiłam je na środku pokoju i gapię się na nie non stop, a wczoraj stwierdziłam, że nie założę bo jak się ubrudzą, to będę płakać
Osobiście uważam, że czarne moga nie być tak urocze jak różowe czy szare, ale ja nie przepadam za czarnymi butam- dla mnie czarne muszą być klasyki
Ale wiesz moja opinia może być bardzo subiektywna

mi one też się podobają, ale wszystkie kolory oprócz różu, bo ten róż wcale do mnie nie pasuje.
Ale jakby szły szare właśnie, to na pewno będę chętna
Stary 2010-02-25, 12:53   #687
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
mi one też się podobają, ale wszystkie kolory oprócz różu, bo ten róż wcale do mnie nie pasuje.
Ale jakby szły szare właśnie, to na pewno będę chętna
Jeny i teraz wyszło, że ja ubieram się jak Doda
Na serio to te różowe buty zamierzam zakładać do czerni, granatu jako jedyny element pink w garderobie, żeby nie było niedomówień
Stary 2010-02-25, 12:55   #688
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Na serio to te różowe buty zamierzam zakładać do czerni, granatu jako jedyny element pink w garderobie, żeby nie było niedomówień
domyślam się
Chociaż mimo wszystko obstaję przy tym, że róż do mnie nie pasuje po prostu. Czerwony, żółty, zielony, fioletowy ale nie róż.
Stary 2010-02-25, 13:04   #689
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pinkowe dodatki szalenie lubię..a do "dodowego" stylu bardzo mi daleko

A co do ćwiekowych- przyznam że akurat one w ogóle mi się nie podobają..w żadnym wydaniu kolorystycznym
Stary 2010-02-25, 13:12   #690
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
domyślam się
Chociaż mimo wszystko obstaję przy tym, że róż do mnie nie pasuje po prostu. Czerwony, żółty, zielony, fioletowy ale nie róż.
Cytat:
Ja pinkowe dodatki szalenie lubię..a do "dodowego" stylu bardzo mi daleko

A co do ćwiekowych- przyznam że akurat one w ogóle mi się nie podobają..w żadnym wydaniu kolorystycznym
Rozumiem, uspokoiłyście mnie

Widziałam Haniu, że sandałki Ci się spodobały, mnie na szczęście dla portfela nie- zupełnie nie moje klimaty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości