|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze marcowe zakupy- zdjęcia i opisy.
Cytat:
|
|
|
|
|
#662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję moja droga
|
|
#663 | ||
|
Zadomowienie
|
mademoiselle jeanne - piękne zakupy
![]() Cytat:
Cytat:
tak więc moim zdaniem duże brawa dla tego wątku
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu mogłabyś mi napisac cos wiecej o tych cudach, o które pytałam i które okazały się mazidłami do ust
Nawilzają czy to tylko taki gadzet ?
|
|
|
|
#665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardziej szłabym w stronę:"coś fajnego można znaleźć w sklepach i moje zakupy są na to dowodem"- zupełnie subiektywne podejście Nie doszukiwałabym się tutaj jakiś głębszych, psychologicznych teorii. Przecież to tylko zakupy ! Bardziej denerwują mnie pytania w stylu: "ale dużo kupujecie...skąd macie na to kasę?"Co do wklejania w tym wątku balsamów do ciała itp. wg. mnie to lekka przesada...co innego kolorówka- lakier czy błyszczyk, ewentualnie jakiś fajny gadżeciarski zakup kosmetyczny, a nie np. balsam do ciała Joanny Tego nie rozumiem pronunciaton- oj tak nakręca jak zobaczy się coś co jest bliskie sercu
Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-03-07 o 19:51 |
|||
|
|
|
#666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dokładnie rozpięta wyglądała fajnie, a zapięta już gorzej... no ale za taką cenę to już pewnie ktoś ją zwinął
|
|
|
|
|
#667 |
|
Konto usunięte
|
mademoiselle jeanne
czy te rajstopki w kropki czarne i bezowe z h&m to na pewno rajstopki? bo widziałam je dziś właśnie za 9.90, ale pisało, że to skarpetki czyli występują też jako rajstopki w tej samej cenie?? one są ze zwykłego działu czy z trend ??mogłabyś pokazać otwarty ten błyszczyk do ust ciasteczko?? bo dzis oglądałam je w h&m ale nie widziałam jak tego się używa, gdzie się odkręca
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#669 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Minusem jest to,że jeśli ktoś zna asortyment H&M-u to będzie wiedział,że jest to kolekcja nocna![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#670 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
i uważam, że to całkiem naturalne .
|
|
|
#672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]() Cytat:
Ale są całkiem przyjemne, jeśli chodzi o konsystencje, dosyć gęste, z lekkimi drobinkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Jutro zrobię zdjęcia otwartych Odkręca się je w tym miejscu, gdzie znajduje się ta kolorowa część imitująca serwetkę od tego ciasteczka ![]() Cytat:
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj trafiłam na wyprzedaż w India Schopie i poszalałam:
- bransoletka z kolorowych, filcowych kulek 7zł - bransoletki czerwone i zielone wszystkie 4 szt za 9zł - koraliki kolorowe 10zł - korale z wielu sznurów drobnych koralików w kolorze terakoty (bardzo ciekawe zapięcie ze starej monety) 15zł - skórzany portfel w słonie i ine wzorki 8zł w międzyczasie kupiłam zestaw gumek do włosów w H&M za 6,90zł, bardzo fajne kolorki ![]() No i zdobycze lumpkowe (każda za 1zł): - sweter: taki bawełniany, trochę ażurowy oversize, mam zamiar nosić jak będzie cieplej np. z białymi jeansowymi rurkami (które musze koniecznie kupić ), ma fajne kolory.- czerwona chińska bluzeczka zastanawiam się czy będę nosić, mam spore wątpliwości, ale stwierdziłam, ze 1pln to nie majątek więc najpierw kupię a potem się zastanowię.
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy mogłaby któraś z was kupić dla mnie rajstopki w kropki (najlepiej serducha
|
|
|
|
#675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja za napisanie że spytałam sprzedającego o wysyłkę na inny adres dostałam ostrzeżenie ![]() Dziewczynki śliczne zakupy!! mademoiselle jeanne - pięknie, klasycznie i stylowo! Co do dyskusji dot. próżności i chęci pochwalenia się to jestem zupełnie innego zdania. Dziewczynki wklejają swoje zdjęcia, żeby dać znać innym, co jest obecnie w sklepach wartego uwagi ![]() O wielu promocjach, ciekawych ofertach dowiedziałam się właśnie z tego wątku.
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
legginy w szarą panterkę - House- 49 zł
butyyy -jakiś prywatny sklepik- 79 zł pasek, który ja kupiłam z zamiarem noszenia jako łańcucha na szyję -House- 9,90 zł
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
No raczej nikt się nie przyzna, że np: wrzuca zdjęcia, żeby słuchać cudownych opinii i czuć się dowartościowanym, itd, nie siedzę w umysłach ludzi i nie wiem z jakim zamiarem to robią
raczej wszyscy sprytnie to wyjaśnią ( jak widać wyżej ) Pewnie jest tu ktoś, komu świat kręci się tylko w okół galerii i zakupów, obsesyjnych wręcz. Nie mam zamiaru się w to zagłębiać. Ale racja każda kobieta chce wyglądać dobrze, mieć modne ubrania, chwalić się nimi(np tu) o ile nagle to nie staję się próżnością, wzbudzaniem zainteresowania i podziwu tylko ze względu na to co jest na wierzchu itd to jest jak najbardziej ok. Rozumiem, że jest tu mnóstwo osób dla których wizaz nie jest tylko rozmowami na temat ubrań.
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Cena paska jest regularna czy wyprzedażowa?
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
mnie się najbardziej podobają zakupy Jeanne, tzn nie jest problemem iść do sklepu i wykupić połowy nowych kolekcji, albo to o czym teraz jest głośno, albo gorąco się dyskutuje, ale rzeczy są ładne, jutro obejrzę pasiaka z jedwabiu i taką kamizelkę z lnu bodajże
|
#681 |
|
Konto usunięte
|
tez bym chciala jell watcha
|
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście bardzo żadko się tu udzielam, bo zawsze brak mi czasu na robienie zdjęć, ale uwielbiam przeglądać ten wątek, bo dzięki niemu bez wychodzenia z domu mogę się dowiedzieć, co jest aktualnie w sklepach, poznać opinie innych na temat tych rzeczy, a czasem nawet zaczerpnąć pomysłów (gdu np. dziewczyny piszą, że chcą jakoś zestawić daną rzecz lub ją przerobić). A z drugiej strony, jeśli już wrzucam tu moje zakupy, to rzeczywiście chcę się pochwalić, bo mi się dana rzecz podoba i jestem zadowolona z kupna, a przy okazji mogę poznać opinie innych na temat tej rzeczy i podpytać o to, jak mogłabym to nosić. No, i myślę, że większość ludzi jeśli cieszy się, że ma coś nowego i ładnego, to chce się tym pochwalić i nie jest to przejaw próżności. |
|
|
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;17706830]tez bym chciala jell watcha
[/QUOTE]a jak ktoś chciałby Ci pomóc, to dostanie ostrzeżenie, tak jak ja
|
|
|
|
#684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
mademoiselle jeanne przepiękne zakupy
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
o matko!
ale zaszalałaś! świetne ciuszki a te najbardziej przypadły mi do gustu |
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
nie marcowe,ale lutowe
![]() .1. balerinki house ,89zł 2. balerinki New Look 3. trampki Atmosphere 4. balerinki CCC, 59zł 5. sandały Atmosphere 6. buty Reserved, po obniżce ok 70zł mnie kosztowaly ,a obnizka była mega ![]() 7. adki Nike , przeliczając na złotówki to wyszło 90 zł,podczas gdy u nas ich ceny to ponad 200zł :P 8. 8.torebka Atmosphere 9. kolczyki obie pary z Primarku,różowe za 1funta 10. bransoletka z Atmosphere a łańcuchy z New Looka cen niektorych rzeczy niestety nie pamietam,bo metki oberwane,a kupowalam je w Londynskich sklepach
Edytowane przez strawberry9 Czas edycji: 2010-03-07 o 23:41 |
|
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co wrzucania zdjęć swoich zakupów, to powiem szczerze, że nigdy nie patrzyłam na to w kategoriach dowartościowania się, pochwalenia owszem, czemu nie? Kupiłam coś fajnego, czemu mam nie pokazać tego dziewczynom, które podobnie jak ja interesują się modą? Sama lubię zaglądać na ten wątek, podpatrywać co kupiły inne wizażanki Ot, taka babska ciekawość W tym wątku swoje zakupu wkleja wiele dziewczyn, które mają super gust i miło jest popatrzeć, co kupują, co im się podoba, na co zwracają uwagę. Wydaje mi się to całkowicie naturalne. Nieraz też dzięki niemu zwróciłam uwagę na wiele fajnych rzeczy, których sama bym nie znalazła/przeoczyła/nie weszła do tych sklepów ![]() Jeśli ktoś napisze, że podobają mu się jego zakupy, jest mi tym bardziej miło. Jako zakupoholiczka czuję się wówczas chociaż troszkę usprawiedliwiona Ale nie oczekują na ich temat och-ów i ach-ów, jeśli komuś się nie spodoba, może napisać, że jestem totalnym bezguściem i nie mam na co pieniędzy wydawać, bynajmniej się nie obrażę ani moja samoocena nie poleci przez to na łeb na szyję ![]() Cytat:
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
złamanie zakazu handlu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-03-08 o 08:00 |
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

, super!

Rozumiem, zestawy, kreacje jakieś twórcze, ale coś takiego wydaje mi się trochę jak leczenie kompleksów podbudowanie ego, to tylko moje odczucia i nie jest to żaden atak. Każdy ma swe zdanie.
tak więc moim zdaniem duże brawa dla tego wątku
dokładnie rozpięta wyglądała fajnie, a zapięta już gorzej... no ale za taką cenę to już pewnie ktoś ją zwinął
czyli występują też jako rajstopki w tej samej cenie?? one są ze zwykłego działu czy z trend ??

zastanawiam się czy będę nosić, mam spore wątpliwości, ale stwierdziłam, ze 1pln to nie majątek więc najpierw kupię a potem się zastanowię.