Nasze marcowe zakupy- zdjęcia i opisy. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-07, 19:27   #661
lisa009
Zakorzenienie

Dot.: Nasze marcowe zakupy- zdjęcia i opisy.

Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
sprawiłabym sobie taki, tylko czy na tej aukcji pisze coś o wyborze koloru? trzeba mu wysłać wiadomość po zakupie?? jeśli tak to w jaki sposób? poprzez zadaj pytanie??
i czy jakbym zamawiała powiedzmy 3 to przesyłka nadal jest darmowa??
ja zamawialam 5 i jest darmowa, po kupnie piszesz maila jakie chcesz kolory
Stary 2010-03-07, 19:33   #662
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Asiu świetne zakupy Widze,że mamy podobny styl i kupuje prawie to samo co Ty
Dziękuję! To już będę widziała po czym Cię poznać na ulicy

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
mademoiselle jeanne : świetne zakupy! szczególnie podoba mi się:
- Stanik z zipem, Sonia Rykiel pour H&M 129 zł
- Szara marynarka, Zara 59 zł z 359 zł
- Sweterek w paski, Vero Moda 79 zł
- Szare balerinki, Stella McCartney for Adidas (Allegro) 200 zł
- Szare bolerko ze srebrnymi kuleczkami, H&M (Allegro) 79 zł
- Naszyjnik z perełkami, Wallis 55 zł
- Granatowa spódnica ze złotymi guzikami, Zara 169 zł
- Pudrowa torba, Zara 99 zł
- Czarne jazzówki, H&M 79 zł
i te wszystkie dodatki , super!
Bardzo mi miło, że Ci się podobają

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
Asiu , wszystkie rzeczy świetne
Dziękuję moja droga

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 19:34   #663
_n_
Zadomowienie

mademoiselle jeanne - piękne zakupy

Cytat:
Napisane przez Memoriess Pokaż wiadomość
,ale w ogóle nie rozumiem tego wątku, wstawianie swoich zakupów z cenami, robienie im zdjęć nie wydaje się troszkę próżne ? Rozumiem, zestawy, kreacje jakieś twórcze, ale coś takiego wydaje mi się trochę jak leczenie kompleksów podbudowanie ego, to tylko moje odczucia i nie jest to żaden atak. Każdy ma swe zdanie.
Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
A ja jestem odmiennego zdania. Taki wątek to świetna kopalnia wiedzy. Nie wszystkie dziewczyny mają czas na latanie po sklepach. Często jest tak, że coś pokazane w tym wątku przykuwa naszą uwagę i wiemy wtedy dokładnie na co na pewno zwrócimy uwagę podczas buszowania po sklepach.

Nigdy nie odczytywałam tego wątku w kategoriach dowartościowania się(szczerze to nigdy taka myśl mi przez głowę nie przeszła...)No, ale ile osób tyle opinii
Zgadzam się z praline ja często coś podpatrzę na tym wątku a potem szukam tego albo proszę o zakup w ciemno tak więc moim zdaniem duże brawa dla tego wątku
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 19:37   #664
gosiaczek6
Zakorzenienie

Asiu mogłabyś mi napisac cos wiecej o tych cudach, o które pytałam i które okazały się mazidłami do ust Nawilzają czy to tylko taki gadzet?
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 19:49   #665
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moom Pokaż wiadomość
Ładny kolor , ale krój mi osobiście niezbyt przypadł do gustu.

Zgadzam się w 100%- dzięki rzeczom wklejanych przez dziewczyny, wiedziałam, gdzie mogę znaleźć np. wyprzedażowe okazje

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość

Zgadzam się z praline ja często coś podpatrzę na tym wątku a potem szukam tego albo proszę o zakup w ciemno tak więc moim zdaniem duże brawa dla tego wątku
Cieszę się, że tak myślicie.
Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Wiesz ja mysle ze w kazdej kobiecie jest troche chwalipięty i mimo ze pewnie polowa osob sie do tego nie przyzna (a moze sobie z tego nie zdaje sprawy) to te zakupy wklejamy zeby sie pochwalic ja innego powodu nie widze. Zreszta to samo tyczy sie watkow kosmetykowych, bo po co ktos by mial wklejac zdjecia kupionych w zeszlym tygodniu balsamu, dezodorantu i zelu do higieny intymnej tudziez calych swoich kosmetycznych arsenalow.
Praline tez ma racje, ale to jest raczej skutek uboczny, niz glowny cel pt. "wkleje swoje zakupy i moze pomoge tym jakiejs biednej-wiecznie-zalatanej-nie-majacej-czasu-na-zakupy wizazance" Inna sprawa ze czasami ten watek nakreca na niekoniecznie potrzebne zakupy
Hehe zgadzam się z Tobą co do tej chwalipięty, ale nie uważam, że jest to leczenie kompleksów czy dowartościowanie się tak jak to było wcześniej zasugerowane Bardziej szłabym w stronę:"coś fajnego można znaleźć w sklepach i moje zakupy są na to dowodem"- zupełnie subiektywne podejście Nie doszukiwałabym się tutaj jakiś głębszych, psychologicznych teorii. Przecież to tylko zakupy ! Bardziej denerwują mnie pytania w stylu: "ale dużo kupujecie...skąd macie na to kasę?"

Co do wklejania w tym wątku balsamów do ciała itp. wg. mnie to lekka przesada...co innego kolorówka- lakier czy błyszczyk, ewentualnie jakiś fajny gadżeciarski zakup kosmetyczny, a nie np. balsam do ciała Joanny Tego nie rozumiem

pronunciaton- oj tak nakręca jak zobaczy się coś co jest bliskie sercu

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-03-07 o 19:51
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:05   #666
melissa89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Niestety nie mam. O tej marynarce sporo dziewczyn pisało, że ma zawyżoną rozmiarówkę.. I taki jej urok, że ma wyglądać na trochę za dużą Zdjęcia na manekinie były wklejane w wątku dotyczącym Zary. Ja osobiście noszę ją rozpiętą i tak najbardziej mi się podoba bo zapięta rzeczywiście wygląda troszeczkę dziwnie.. Co nie zmienia faktu, że za tą cenę jest jak dla mnie rewelacyjna
dziękuję za odpowiedź i cenne informacje dokładnie rozpięta wyglądała fajnie, a zapięta już gorzej... no ale za taką cenę to już pewnie ktoś ją zwinął
Stary 2010-03-07, 20:24   #667
201711060955
Konto usunięte

mademoiselle jeanne

czy te rajstopki w kropki czarne i bezowe z h&m to na pewno rajstopki? bo widziałam je dziś właśnie za 9.90, ale pisało, że to skarpetki czyli występują też jako rajstopki w tej samej cenie?? one są ze zwykłego działu czy z trend ??

mogłabyś pokazać otwarty ten błyszczyk do ust ciasteczko?? bo dzis oglądałam je w h&m ale nie widziałam jak tego się używa, gdzie się odkręca
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:41   #668
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gofrowana Pokaż wiadomość
mademoiselle jeanne

czy te rajstopki w kropki czarne i bezowe z h&m to na pewno rajstopki? bo widziałam je dziś właśnie za 9.90, ale pisało, że to skarpetki czyli występują też jako rajstopki w tej samej cenie?? one są ze zwykłego działu czy z trend ??

mogłabyś pokazać otwarty ten błyszczyk do ust ciasteczko?? bo dzis oglądałam je w h&m ale nie widziałam jak tego się używa, gdzie się odkręca
zle doczytałaś, Mademoiselle Jeanne kupila i rajstopy w kropki za 19 i skarpetki za 9 ;D
Stary 2010-03-07, 20:47   #669
Angel Eyes
Rozeznanie

GG do Angel Eyes

Cytat:
Napisane przez trupiegi Pokaż wiadomość
A oto moje, większość kupiona w Poznaniu:

1) kurtka H&M Divided - 129 pln
2) książki z lat dzieciństwa - za dwie 29 pln, rynek Jeżycki, kalendarz - 3 pln - Buchmann, farba do ubrań - 19,90 pln - sklep krawiecki na Jeżycach
3) wisior z różą (NA WYMIANĘ ZA WISIOR LUSTERKO!) - H&M Divided - 14,90 pln, 2 pary drewnianych kolczyków - 10 zł za obie - Tardu
4) skórzane rękawiczki - rynek Jeżycki - 30 pln za dwie pary
5) czarna sukienka z białą górą - sh - 10,20 pln (w rzeczywistości bardzo ładnie wygląda i leży )
6) t-shirt z Daisy - Terranova - 39,90 pln
7) czarna sukienka-bombka - Olivia Azaro - 49,50 pln
8) koszulka nocna - H&M - 59,90 pln (można ją nosić jako sukienkę czy nie bardzo???)
9) spodnie dresowe do spania na zimne dni - sh - jakieś 10 pln
10) ołówkowa spódnica - H&M - 39,90 pln
Widziałam tą koszulke nocna na żywo i powiem szczerze ,że też zastanawiałam się nad tym czy nie kupić jej i nosic jako sukienki.Myślę,że w lato spokojnie można w niej chodzić Minusem jest to,że jeśli ktoś zna asortyment H&M-u to będzie wiedział,że jest to kolekcja nocna
Cytat:
Napisane przez mandelka Pokaż wiadomość
Oleczka czy to jakaś obniżka w housie? Takich korali własnie szukam.

Dołączam moje zakupy. Balerinki ze zwykłego sklepu (czyżby chińszczyzna? ) Mega wygodne
* brązowe z blaszkami 27zł
*z nitami też coś ok 27zł
Super balerinki

Cytat:
mademoiselle jeanne

Ja również chętnie zobaczę jak wygląda otwarty

Zdeklarowana kociara
Angel Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:52   #670
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
zle doczytałaś, Mademoiselle Jeanne kupila i rajstopy w kropki za 19 i skarpetki za 9 ;D
aaaa to przepraszam i dziękuję za wyjaśnienie
a te skarpetki w kropki to długie są ??
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:53   #671
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SabinaD Pokaż wiadomość
Szybki , dzisiejszy, skromny zakup:
kolczyki Azzuri po 1f kazda para
bluzka Primark 5f
Śliczna ta bluzeczka .
Cytat:

Ja również się zgadzam. Gdyby nie ten wątek i gdyby nie wizaż nie miała bym wielu świetnych rzeczy, bo mimo tego, że często chodzę do CH to łatwo jest coś przeoczyć. Ale muszę też powiedzieć, że samo pokazywanie swoich ciuchów to jednak chwalenie się (nieszkodliwe, ale jednak). Ja po zakupach uwielbiam się przebierać w nowe ciuchy i pokazywać koleżankom i koledze i uważam, że to całkiem naturalne .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:57   #672
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
Asiu mogłabyś mi napisac cos wiecej o tych cudach, o które pytałam i które okazały się mazidłami do ust Nawilzają czy to tylko taki gadzet?
Szczerze mówiąc dopiero je testowałam więc o właściwościach pielęgnacyjnych nie mogę się za bardzo wypowiedzieć Ale są całkiem przyjemne, jeśli chodzi o konsystencje, dosyć gęste, z lekkimi drobinkami

Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
dziękuję za odpowiedź i cenne informacje dokładnie rozpięta wyglądała fajnie, a zapięta już gorzej... no ale za taką cenę to już pewnie ktoś ją zwinął
Nie ma za co

Cytat:
mademoiselle jeanne

Te za 9,90 czarne i kremowe to są skarpetki. Mam też rajstopy ale tylko w kolorze czarnym (z H&M, bo białe mam z Marylin )

Jutro zrobię zdjęcia otwartych Odkręca się je w tym miejscu, gdzie znajduje się ta kolorowa część imitująca serwetkę od tego ciasteczka

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Dokładnie tak

Stary 2010-03-07, 21:05   #673
Po la
Raczkowanie

Wczoraj trafiłam na wyprzedaż w India Schopie i poszalałam:
- bransoletka z kolorowych, filcowych kulek 7zł
- bransoletki czerwone i zielone wszystkie 4 szt za 9zł
- koraliki kolorowe 10zł
- korale z wielu sznurów drobnych koralików w kolorze terakoty (bardzo ciekawe zapięcie ze starej monety) 15zł
- skórzany portfel w słonie i ine wzorki 8zł

w międzyczasie kupiłam zestaw gumek do włosów w H&M za 6,90zł, bardzo fajne kolorki

No i zdobycze lumpkowe (każda za 1zł):
- sweter: taki bawełniany, trochę ażurowy oversize, mam zamiar nosić jak będzie cieplej np. z białymi jeansowymi rurkami (które musze koniecznie kupić), ma fajne kolory.
- czerwona chińska bluzeczka zastanawiam się czy będę nosić, mam spore wątpliwości, ale stwierdziłam, ze 1pln to nie majątek więc najpierw kupię a potem się zastanowię.
Po la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:18   #674
mala2806
Zadomowienie

Dziewczyny czy mogłaby któraś z was kupić dla mnie rajstopki w kropki (najlepiej serducha ). Oczywiście wszystkie koszty pokryję.
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:22   #675
MsTseTse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja bede zamawiać zegarek dla siebie jak TŻ zechce mi pomoc (nie ufam swojemu angielskiemu) więc kilka zegarków mogę wam wziąć.
Uważaj
Ja za napisanie że spytałam sprzedającego o wysyłkę na inny adres dostałam ostrzeżenie

Dziewczynki śliczne zakupy!!
mademoiselle jeanne - pięknie, klasycznie i stylowo!

Co do dyskusji dot. próżności i chęci pochwalenia się to jestem zupełnie innego zdania.
Dziewczynki wklejają swoje zdjęcia, żeby dać znać innym, co jest obecnie w sklepach wartego uwagi To jest bardzo pomocne
O wielu promocjach, ciekawych ofertach dowiedziałam się właśnie z tego wątku.
MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:36   #676
muszkaaa8
Zakorzenienie

legginy w szarą panterkę - House- 49 zł
butyyy -jakiś prywatny sklepik- 79 zł
pasek, który ja kupiłam z zamiarem noszenia jako łańcucha na szyję -House- 9,90 zł

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:37   #677
Memoriess
Raczkowanie

No raczej nikt się nie przyzna, że np: wrzuca zdjęcia, żeby słuchać cudownych opinii i czuć się dowartościowanym, itd, nie siedzę w umysłach ludzi i nie wiem z jakim zamiarem to robią raczej wszyscy sprytnie to wyjaśnią ( jak widać wyżej ) Pewnie jest tu ktoś, komu świat kręci się tylko w okół galerii i zakupów, obsesyjnych wręcz. Nie mam zamiaru się w to zagłębiać. Ale racja każda kobieta chce wyglądać dobrze, mieć modne ubrania, chwalić się nimi(np tu) o ile nagle to nie staję się próżnością, wzbudzaniem zainteresowania i podziwu tylko ze względu na to co jest na wierzchu itd to jest jak najbardziej ok. Rozumiem, że jest tu mnóstwo osób dla których wizaz nie jest tylko rozmowami na temat ubrań.
Stary 2010-03-07, 21:43   #678
MsTseTse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
pasek, który ja kupiłam z zamiarem noszenia jako łańcucha na szyję -House- 9,90 zł
buciki są śliczne
Stary 2010-03-07, 21:51   #679
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Cena paska jest regularna czy wyprzedażowa?

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 22:06   #680
Memoriess
Raczkowanie

mnie się najbardziej podobają zakupy Jeanne, tzn nie jest problemem iść do sklepu i wykupić połowy nowych kolekcji, albo to o czym teraz jest głośno, albo gorąco się dyskutuje, ale rzeczy są ładne, jutro obejrzę pasiaka z jedwabiu i taką kamizelkę z lnu bodajże
Stary 2010-03-07, 22:12   #681
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

tez bym chciala jell watcha
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 22:20   #682
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
No raczej nikt się nie przyzna, że np: wrzuca zdjęcia, żeby słuchać cudownych opinii i czuć się dowartościowanym, itd, nie siedzę w umysłach ludzi i nie wiem z jakim zamiarem to robią raczej wszyscy sprytnie to wyjaśnią ( jak widać wyżej ) Pewnie jest tu ktoś, komu świat kręci się tylko w okół galerii i zakupów, obsesyjnych wręcz. Nie mam zamiaru się w to zagłębiać. Ale racja każda kobieta chce wyglądać dobrze, mieć modne ubrania, chwalić się nimi(np tu) o ile nagle to nie staję się próżnością, wzbudzaniem zainteresowania i podziwu tylko ze względu na to co jest na wierzchu itd to jest jak najbardziej ok. Rozumiem, że jest tu mnóstwo osób dla których wizaz nie jest tylko rozmowami na temat ubrań.
Wydaje mi się, że niepotrzebnie starasz się analizować i interpretować motywy dziewczyn do wrzucania tu zdjęć.
Ja osobiście bardzo żadko się tu udzielam, bo zawsze brak mi czasu na robienie zdjęć, ale uwielbiam przeglądać ten wątek, bo dzięki niemu bez wychodzenia z domu mogę się dowiedzieć, co jest aktualnie w sklepach, poznać opinie innych na temat tych rzeczy, a czasem nawet zaczerpnąć pomysłów (gdu np. dziewczyny piszą, że chcą jakoś zestawić daną rzecz lub ją przerobić).
A z drugiej strony, jeśli już wrzucam tu moje zakupy, to rzeczywiście chcę się pochwalić, bo mi się dana rzecz podoba i jestem zadowolona z kupna, a przy okazji mogę poznać opinie innych na temat tej rzeczy i podpytać o to, jak mogłabym to nosić.
No, i myślę, że większość ludzi jeśli cieszy się, że ma coś nowego i ładnego, to chce się tym pochwalić i nie jest to przejaw próżności.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 22:20   #683
MsTseTse
Zadomowienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;17706830]tez bym chciala jell watcha [/QUOTE]

a jak ktoś chciałby Ci pomóc, to dostanie ostrzeżenie, tak jak ja
Stary 2010-03-07, 22:44   #684
Shopaholic Girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shangri-La Pokaż wiadomość
Fajne te koturny, wygodne są? sama je ogladalam z mysla o lecie ale nie przymierzalam, i ciekawa jestem jak sie w nich chodzi? bardzo czuc ta wysokosc?
Według mnie prawie nie czuć wysokości, boję się jednak, że będą mnie obcierać, tak jak prawie każde buty :/ No ale poczekajmy do lata
Stary 2010-03-07, 22:48   #685
Yasia
Wtajemniczenie

mademoiselle jeanne przepiękne zakupy

Coco Chanel
Yasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 23:22   #686
niikozja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosława Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze!
-> buty, F&F (tesco) - 62zł
(zdj. ze strony)
o matko! są cuuuudowne! Proszę daj fotkę jak się prezentują na nogach

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
  • Szara marynarka, Zara 59 zł z 359 zł
  • Pudrowa sukienka z kokardą, Zara 45 z 159 zł
  • Spódniczka z falbankami w zeberkę, Zara 35 z 159 zł
  • Cielista drapowana bluzeczka, Zara 19 z 99 zł
  • Granatowa spódnica ze złotymi guzikami, Zara 169 zł
ale zaszalałaś! świetne ciuszki a te najbardziej przypadły mi do gustu
niikozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 23:37   #687
strawberry9
Raczkowanie

nie marcowe,ale lutowe
.1. balerinki house ,89zł
2. balerinki New Look
3. trampki Atmosphere
4. balerinki CCC, 59zł
5. sandały Atmosphere
6. buty Reserved, po obniżce ok 70zł mnie kosztowaly ,a obnizka była mega
7. adki Nike , przeliczając na złotówki to wyszło 90 zł,podczas gdy u nas ich ceny to ponad 200zł :P 8.
8.torebka Atmosphere
9. kolczyki obie pary z Primarku,różowe za 1funta
10. bransoletka z Atmosphere a łańcuchy z New Looka

cen niektorych rzeczy niestety nie pamietam,bo metki oberwane,a kupowalam je w Londynskich sklepach

Edytowane przez strawberry9
Czas edycji: 2010-03-07 o 23:41
strawberry9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 23:40   #688
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
mnie się najbardziej podobają zakupy Jeanne, tzn nie jest problemem iść do sklepu i wykupić połowy nowych kolekcji, albo to o czym teraz jest głośno, albo gorąco się dyskutuje, ale rzeczy są ładne, jutro obejrzę pasiaka z jedwabiu i taką kamizelkę z lnu bodajże
Raz jeszcze dziękuję za miłe słowa

A co wrzucania zdjęć swoich zakupów, to powiem szczerze, że nigdy nie patrzyłam na to w kategoriach dowartościowania się, pochwalenia owszem, czemu nie? Kupiłam coś fajnego, czemu mam nie pokazać tego dziewczynom, które podobnie jak ja interesują się modą? Sama lubię zaglądać na ten wątek, podpatrywać co kupiły inne wizażanki Ot, taka babska ciekawość W tym wątku swoje zakupu wkleja wiele dziewczyn, które mają super gust i miło jest popatrzeć, co kupują, co im się podoba, na co zwracają uwagę. Wydaje mi się to całkowicie naturalne. Nieraz też dzięki niemu zwróciłam uwagę na wiele fajnych rzeczy, których sama bym nie znalazła/przeoczyła/nie weszła do tych sklepów
Jeśli ktoś napisze, że podobają mu się jego zakupy, jest mi tym bardziej miło. Jako zakupoholiczka czuję się wówczas chociaż troszkę usprawiedliwiona Ale nie oczekują na ich temat och-ów i ach-ów, jeśli komuś się nie spodoba, może napisać, że jestem totalnym bezguściem i nie mam na co pieniędzy wydawać, bynajmniej się nie obrażę ani moja samoocena nie poleci przez to na łeb na szyję

Cytat:
Napisane przez Yasia Pokaż wiadomość
mademoiselle jeanne przepiękne zakupy
Cytat:
Napisane przez niikozja Pokaż wiadomość
ale zaszalałaś! świetne ciuszki a te najbardziej przypadły mi do gustu
Dziękuję ślicznie

Stary 2010-03-07, 23:40   #689
strawberry9
Raczkowanie

złamanie zakazu handlu

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-03-08 o 08:00
strawberry9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 23:44   #690
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strawberry9 Pokaż wiadomość
nie marcowe,ale lutowe
.1. balerinki house ,89zł
2. balerinki New Look
3. trampki Atmosphere
4. balerinki CCC, 59zł
5. sandały Atmosphere
6. buty Reserved, po obniżce ok 70zł mnie kosztowaly ,a obnizka była mega
7. adki Nike , przeliczając na złotówki to wyszło 90 zł,podczas gdy u nas ich ceny to ponad 200zł :P 8.
8.torebka Atmosphere
9. kolczyki obie pary z Primarku,różowe za 1funta
10. bransoletka z Atmosphere a łańcuchy z New Looka

cen niektorych rzeczy niestety nie pamietam,bo metki oberwane,a kupowalam je w Londynskich sklepach
jestes zadowolona z torebki?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości