|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
http://www.e-espresso.pl/index.php?cat_id=54
Kristi tu są specyfiki czyszczące Jowisz podziwialiśmy z tż USC |
|
|
|
#662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item937448601_...k.html#gallery ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
a tak to nic poza tym, jak 2 dni nic nie brałam, to organizm srednio sobie radził, a od 2 dni lykam gripex i jest o niebo lepiej no i zapsikuje 2x dziennie tantum verde forte i jest poprawaNo i mysle, czy to aby nie zarazliwe bo nie chce mlodego znow miec chorego---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- a jesli chodzi o cyca z kurczaka, to znasz kotlety z cyca a'la wiedeńskie?
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
o to golfik albo szal na migdałka - ale pewno już nosisz
![]() tabcin poleciła mi niania sąsiadów, no i muszę przyznać, ze szybko zadziałał, bo z theraflu, które zawsze biorę na zmianę z apapem mogłam się bujać i tydzień
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noszę noszę.., po prostu mam dosyć już tej zimy.. bo czuje sie jak z tyłka.. ubieram sie grubo, nalatam się i pozniej mnie gdzieś przewieje i kapa.. a na pocieszenie to sobie kupiłam jensową spódniczke ołowkową w orsay ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- tabcina sobie kupie nastepnym razem czasem warto zmienic nawyki
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie Ania pokaż
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKI DZIEWCZYNY JESTEŚCIE KOCHANE
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też coś pokażę
http://www.fanfaronada.eu/moda/compo...8f98e1a81f.jpg kupiłam, ale bez sztywnej halki
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie to?wiesz, że z miłą chęcią kiedyś wpadnę już mówiłam tz, że jak będziemy w waszych okolicach to koniecznie trzeba odwiedzić kilka osób
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będziesz "grzeczna", taka na górze zabudowana
|
|
|
|
|
#672 | ||
|
Zakorzenienie
|
ufocę jak wróce do dom
i wciepię, fajnie mi zada podkreśla ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- wieczorkiem ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
ubierz się w nią i poka ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka śmieszna, nie wiem gdzie ją założę ![]() ![]() Anisia też wieczorkiem się ufocę
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-03-10 o 14:50 |
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
popatrzyłam na inne rzeczy, strasznie mi się spodobał płaszczyk chabrowy. ale już sprzedany
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta, koniecznie sie ufoc, bom ciekawa jak bedzie lezec na Tobie patyczku
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna, juz masz kotleciki po wiedensku na ogrodzie i odpowiedziala ci na pytanie musztardowe
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- będę czekać na fotkę ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...ri=ORSAYsitePL znalazłam ją na stronie Orsaya w E-katalogu ![]() Na mnie lepiej lezy niz na modelce to ta za 99złtrzeba wejsc w bocznym menu na Wszystkie/Spodnice i znalezc jeansowe za 99zł babka ma rozowa bluzke doniej zalozona
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2010-03-10 o 15:00 |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Ania - też masz w kolorze szarym? super ten kolorek, ja ostatnio nabyłam w przecenie szare dżinsy w big starze
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niii ja mam granat
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
Afro, duzo zdrowia dla calej rodziny, nic dodac nic ujac.
A ja juz po zakupach. Dzis na podwieczorek byly lody waniliowe i truskawki. To bylo pycha !
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tos smaka narobila
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
skrobnęłam wam przepisik jak chcecie to zerknijcie z cyca kurakowego
a ja sobie popijam piwko które dałam tz poczęstował mnieAle lody truskawkowe też bym zjadła \ zresztą one chodzą już za mną z tydzień czasu Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2010-03-10 o 20:33 |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
od Anki mi chyba netem przeszło, bo mam coś w rodzaju migreny
skok ciśnienia, czy co ![]() wklejam kiecę, skoro już się zmusiłam do cyknięcia ![]() oooo nawet ja znam przepis z cyca kurzego znacie w cieście racuchowym na ostro? maczane w gotowym sosie ostro-kwaśnym (takim do chinola). jakby co, to się pomęczę i wrzucę
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-03-10 o 20:35 |
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
o Wersto
czyżby przbyła nam następna arystokratka współczuję, bo migrena to najgorszy dla mnie ból, zaraz po porodowym ![]() Wersta teraz bedziesz w kiecuszce wyglądałą jak żonka ze Stepford
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przypominasz mi bohaterki filmu "miasteczko Pleasentville"
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle nie znam filmów
ale co tam, założę ją dopiero jak się ocieplija czekam na zdj.dżinsówy, bom od takich uzależniona
|
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- a film to ten: http://www.stopklatka.pl/film/zdjeci...number=4&g4i=0
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór, wybaczcie ze nie pisze ale tylko na czytanie mi starcza czasu.Bawie sie z tym allegro, wczoraj prawie godzine wystawiałam 1 przedmiot i na samym koncu net mi siadł
no ale dzis juz poszło lepiej i teraz czekam O Wersto, jakaż kieca ja bym nie miała gdzie jej założyć, no ale Ty najwidoczniej "bywasz" wiec sie wystroisz tak w ogóle moze jakąś kiecke i ja bym nabyła bo tak szczerze powiedziawszy to ja cały rok w spodniach, jedynie latem kiecuszkico do sedesowych nakładek to Wiki ma ta z lidla co niedawno była w promocji, przekonała sie juz do niej, ale na razie tylko w niej posikuje, grubsza sprawa jak cos to do nocnika ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- a wczoraj bylismy w sali zabaw, Wiki szalała jak zwykle, 2 razy nawet zjechala z duzej zjezdzalni do wielkiego basenu. No i wczoraj to juz na całego pochodziłyśmy razem po labiryntach a dziś odwiedziłyśmy 5letnią koleżankę i młoda znów sie wyszumiała, teraz sobie smacznie śpi
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
wersta no na tobie ta sukienka o wiele lepiej wygląda ,na manekinie mi się nie bardzo podobała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

a tak to nic poza tym, jak 2 dni nic nie brałam, to organizm srednio sobie radził, a od 2 dni lykam gripex i jest o niebo lepiej no i zapsikuje 2x dziennie tantum verde forte i jest poprawa
bo nie chce mlodego znow miec chorego
mój akurat nie przepada za tradycyjnym kotletem schabowym bo on tylko fileta z kurczaka na 1000 sposobów by jadł
mam nadzieję, że ten mu przypasi
mojego zdania o wa-wie nic nie zmieni 

skok ciśnienia, czy co