![]() |
#661 |
Przyczajenie
|
Prostowanie włosów
Ile kosztuje wyprostowanie włosów na stałe?
I na czym to w ogóle polega? Czy włosy które będę odrastać będę proste czy kręcone? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prostowanie włosów
prostowanie na stałe kosztuje ok 100zł ale i tak trzyma się tylko ok 6 miesięcy. I niszczy włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
100zł? Jakoś niedużo...myślałam, że co najmniej 300-500zł kosztuje.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
Wlosy po tym prostowaniu sa idelanie proste jak tuz po uzyciu prostownicy?
![]() |
#665 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Przyczajenie
|
![]()
..Hmm gdzie można zakupić tego Loreala hott lissa ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Konto usunięte
|
Dot.: mwwhhyhy xdd
Cytat:
![]() Co do tego od którego wieku można używac prostownicy, to raczej nie ma żadnej granicy, to tak jakbyś się zapytała od jakiego wieku można dziewczynkom pleść warkocza...a co do preparatów to tutaj juz się nie orientuję w czy są jakieś ograniczenia ze względu na wiek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zadomowienie
|
Dot.: prostowanie włosów
Ten jedwab jest naprawde swietny
![]() ![]() Proponuje rowniez zamiast zelazka uzywac szczotki i suszarki,a tak oprocz tego;maski,maski i jeszcze raz maski. Zycze powodzonka
![]() |
#670 |
Rozeznanie
|
ja prostuje wloski codziennie, nie mam typowo kreconych wlosow raczej proste, ale z przodu sie faluja. Uzywam na wilgotne wlosy fluidu wella high hair, potem na suche stosuje mleczko loreal professional iron finish. Polecam go bardzo. Po jego uzyciu wlosy sa proste"jak druty", efekt utrzymuje sie dlugo, nawet przy bardzo wilogtnym powietrzu(to takze zalezy od rodzaju prostownicy), sa gladkie, lsniace i nawilzone. Uzywalam kiedys dwufazowego spray'u welli moze na poczatku spelnial moje oczekiwania, lecz pozniej wysuszal wlosy i efekt nie utrzymywal sie zbyt dlugo. Teraz zamierzam wyprobowac fluid albo spray Biosilka, moze ktoras z Was tego uzywala?
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Przyczajenie
|
![]()
no i cóż nabyłam ów produkt o którym wspominałam..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: PROSTOWANIE WŁOSÓW
poddal sie ktos takiej trwalej? zalezy mi na opiniach. nie jest droga (w porownaniu np z goldwellem
![]()
![]() |
![]() |
#673 |
Przyczajenie
|
Dot.: trudne prostowanie
8 godzin????? to troche dziwne bo moje wyprostowane trzymaja sie przez 3 dni az do nastepnego mycia, ewentualnie podprostowuje grzywke, a dodam ze nie uzywałam zadnych specyfików... a prostuje BWT54 MPM produkt.. ale juz niedługo bede miec GA>MA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#674 |
Przyczajenie
|
jakbym nie myła włosów co 3 dni to po prostowaniu by były proste może nawet i z 5 dni, tyle że końcówki by sie podwijały. po prostu masz złą prostownice, a dobra nie znaczy droga. polecam ci poszukać wątku ''prostownica eurolux- który model wybrać?'' . może znajdziesz coś dla siebie. ja właśnie używam euroluxa, ale i tak najlepsza jest GA>ma..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet 3 dni Wasze włosy potrafia utrzymać sie proste ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
ja niestety chyba nigdy nie sprawdzę jak długo mialabym włosy proste, bo muszę je myć codziennie... aż szkoda je brać pod wodę są takie proste, ale niestety przetłuszczające się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moje doświadczenia z prostownicą
Witam wszystkie dziewczyny, mające ten sam problem co ja. Mianowicie: Włosy puszące się, ni to krecone ni to proste, kazdy w inną stronę, geste, grube, niemożliwe do ułożenia za pomocą lakkich metod typu suszarka i szczotka itp. Bleh! Wszyscy mi mówią że są takie piękne no i g**** prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
myślę, ze sekret tkwi nie tyle w doborze prostownicy, co odpowiednich kosmetyków
![]()
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
tez uzywam prostownicy z ceramicznymi.... ale jaka by nie byla, psuje cholernie wlosy... i teraz staram sie ograniczyc prostowanie...
![]()
![]() |
#680 |
Rozeznanie
|
![]()
Wracam bez żadnych rewelek. Zachęcona pozytywnymi wypowiedziami na temat produktu loreal hot liss zakupiłam go, nie powiem, że za dużą sumkę. zrobiłam wszystko tak jak kazali
![]() No i teraz pytanie. 1. Czy to ja robiłam coś nie tak? 2. Czy moze nowy Hot Liss zawiódł? 3. A może prostownica jednak nie taka jaka powinna? Dodam że włosy przed były: Pofalowane, gęste, napuszone ![]() A po były: Drutowato-proste (normalne), geste, napuszone ![]() I wszystko byłoby w jak najlepszym porządeczku gdyby własnie nie to jedno słowo: NAPUSZONE! Błagam Wizażanki... Poradźcie co mam z nimi zrobić, bo naprawde jestem załamana... Tymbardziej że zbliża się Sylwek. Błagam ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
a uzywasz jakis preparatow przed prostowaniem?? one ladnie wygladzaja wlosy
![]()
![]() |
#682 |
Rozeznanie
|
Niom, użyłam. I faktycznie, włoski są gładziuśkie, ale strasznie napuszone i tkaie naprawde zupełnie nienaturalne, aż sianowate jak to moja mama powiedziała...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
oj widze ze sama z tym problemem nie jstem. dziewczyny jakich produktow do prostowania uzycwacie? mi hot liss nic nie pomogl wiec na jego temat nie wypowiadam sie bo pare arzy go uzylam i zawiedziona odlozylam;/ kupilam jedwab biosilk i czekam az go dostane, prostownice mialam wczesniej tak jak juz pisalam babyliss pro, natomiast teraz mam [babyliss sie zepsula;/] tondeo eco-cerion z aktywna jonizacja. pzdr
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() P.S.1 to wcale długo nie trwa, jakieś 40 minut, więc można poświęcić trochę czasu ![]() P.S.2 na moich włosach niestety efekt prościutkich włosów utrzymuje się około 4 godzin (mówię o imprezie, na której szaleję,w normalnych warunkach jest zdecydowanie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Przyczajenie
|
Hmm..no to bede musiala sie zastanowić nad jakąś nową..chociaż i tak uważam ze coś z moimi włosami jest nie tak, nawet jak próbuje na lokówce ułożyć to sie nie chcą :p
![]() |
#686 |
Zadomowienie
|
ja tez mam krecone wloski
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#687 |
Przyczajenie
|
![]()
WIEM ZE JEST DUZO TAKICH WATKOW O PROSTOWANIU ALE I TAK POSTANOWILAM ZALORZYC ...
Mam pare pytan ... Slyszalam ze jakst takie cos (plyn, maseczka niewiem) ze nakalada sie na wlosy i przez miesiac nie trzeba prostowac wlosow, nie skrecaja sie na wilgoci deszczu a nawet po myciu glowy !! Zdaje sobie z tego sprawe ze tego preparatu w Polsce ni ma ;( ale jak wiecie jak sie nazywa takie cos i co sie z tym dokladnie robi , ile kosztuje i gdzie mozna kupic, prosze was napiszcie ... No a jezeli nie znacie, to osoby ktore prostuja wlosy, niech mi prosze napisza co robia po prostowaniu, bo mi sie skrecaja po jakims czasie, uzywam lakieru do wlosow ale nic z tego to sie dlugo nie utrzymuje ... Piszcie czego uzywacie ...
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prostowanie
Niestety nie słyszałam o preparacie na miesiąc.. ale i tak nie wierzę w jego skuteczność
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
ja też nie słyszałam i wątpię, żeby takowy istniał. Ja używam loreal hotLiss.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet najbardziej pomocnym wizażankom nie chce się tysiąc razy pisać w kółko to samo |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.