![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rzucić palenie, część II
PINK PANTERR - piateczka
![]() ![]() ![]() Niezle nam idzie prawda? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#662 |
Rozeznanie
|
Ja tez w dupe dostac powinnam z nudow palilam ;//
Ajc ;// Ale obiecuje poprawke ![]() Z mamcia robilam ogorki ciekawe jak beda smakowac hehe ![]()
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
.
. Edytowane przez Sweet Chocolate Czas edycji: 2012-10-24 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dajcie sobie spokój z tymi Tabexami itp. To nie ma sensu, sama się nakręcałam że napewno pomogą i że bez tego nie rzucę....a rzuciłam. Paliłam od 15 roku życia, a teraz mam 25 lat, w styczniu poznałam ( obecnie męża
![]() Dziś jest 13.08.10 i z ręką na sercu mogę powiedzieć że "JESTEM WOLNA" i naprwdę nigdy nie byłam z siebie tak dumna ![]() jeśli któraś z Was chce o coś zapytać, bez krępaci piszcie na e-mail wagner.o@wp.pl ![]() 3mam kciuki za WAS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, czy mogę się dołączyć?
Już 13 dzień odkąd postanowiłam rzucić. I udaje się ![]() ![]() Postanowiłam rzucić po ponad 8 latach palenia, a 10 ogółem, tyle że wtedy podpalałam ![]() Raz ze względów ekonomicznych (no nie ukrywajmy, na fajki tylko moje szło ponad 250zł miesięcznie!), dwa że zdrowotnych. Nie używam żadnych dopalaczy, czasami jestem wkurzona, czasami się dołuję, jem owszem, ale... zmienił się już węch, cera robi się ładniejsza, i samopoczucie też lepsze. Nie ukrywam, czasami jest ciężko, tym bardziej że mąż nadal pali, ale chowa fajki przede mną i ogranicza ogólnie ![]() Także zgłaszam się jako kolejna, która rzuca. Bo o tym, że nie palę powiem najwcześniej za kilka miesięcy. Kiedy wyleczę się z nałogu całkowicie, kiedy nie będzie mnie to ciągnęło i kiedy miną wszystkie objawy odstawienia nikotyny.
![]() |
#667 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No pewnie ze mozesz ![]()
![]() |
![]() |
#668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mijają 3 tyg! ![]() ![]() Chociaż wczoraj mnie okropnie ciągneło. Taką miałam ochotę na buszka, ale zaparłam się! ![]() ![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I gratuluję , ja nie jestem z siebie zadowolona ,bo złamałam sie całkowicie . Czytam obecnie poradnik , o którym była mowa w wątku i wiecie co ? Czuje wstręt do siebie ![]() Załamałam sie bo jakoś mi szło a tu taka lipa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Ja wytrzymałam jeden dzień bez fajki, dziś wstałam z takim nerwem i tajfunem w sobie, nawrzeszczałam na mojego lubego (teraz się do mnie nie odzywa hyhy), trzęsłam się jakbym co najmniej na odwyku narkotykowym była, poryczałam się i poszłam po fajki.... To nie był mój dzień, ale mimo to uda mi się
![]() ![]() ![]()
![]() |
#671 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Skąd ja to znam , ale prawda jest całkiem inna , bo papieros nie uspakaja ![]() I tak dobrze,że ten jeden dzien przetrwałaś . Nie dobrze ,że zapaliłaś ....ale ja sie nie wypowiadam , sama jestem nie lepsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rowniotenkie trzy tygodnie bez ani jednego papierosa, trzy tygodnie zdrowego odzywiania, trzy tygodnie wieczornej pielegnacji i aromatow cudowne trzy tygodnie. PINK PANTERR - gratulacje ![]() ![]() ![]() ECIA PECIA - buuuuuuuuuuuuu, jak moglas? (a juz myslalam, ze Cie zmotywowalam) - nieladnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAAROOO - witaj DITA1532 - no coz ? trzeba brac sie od poczatku do roboty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#673 |
Rozeznanie
|
Gratuluje dziewczynki miło poczytać o Waszych postepach... 3mam kciuki oby tak dalej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#674 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Dzisiaj 2 tygodnie, jak nie palę, a zaczynam dzień 15
![]() [1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;21375208]Ja również witam ![]() I gratuluję , ja nie jestem z siebie zadowolona ,bo złamałam sie całkowicie .[/QUOTE] Witam i dziękuję, że mogę dołączyć do tego grona ![]() Cytat:
A jak nie udaje się, to może jakieś wspomagacze? Albo przerzuć się na elektryka? Fajne toto ![]() ![]() [1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;21375665]I pewnie sobie powiedziałas ,że jak zapalisz to sie uspokoisz? Skąd ja to znam , ale prawda jest całkiem inna , bo papieros nie uspakaja ![]() Tzn może nie nikotyna, ale sama czynność uspokaja, pozornie, bo pozornie, ale jednak, tym bardziej że to organizm się buntuje.. jak to, nie dasz nam tych śmierdziuchów? Witam. I gratuluję serdecznie ![]() Ach i... do rzucenia palenia chyba trzeba psychicznie też dojrzeć. Bo bez tego przekonania to nic z tego. Dzień dwa i znowu poranny rytuał...
![]() |
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Elektryka próbowałam ale ze mną sobie nie poradził ![]() Zdam relację za parę dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- kaarooo i Tobie gratuluję ![]()
![]() Adaś 28.03.2010 Zuzia 21.02.2012 Edytowane przez EciaPecia Czas edycji: 2010-08-15 o 12:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Ależ jeszcze nie ma czego.Nie no jest, 2 tygodnie
![]() Małż właśnie pali po obiadku, a mnie już z kilometra śmierdzi fajka... blehh... A bez książki nie umiecie?
![]() |
#679 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dwa tygodnie na palacza to już bardzo wiele, tak więc jest za co gratulować ![]()
![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
A o jakiej książce mówimy? Bo ja widziałam (nie czytałam) kilka, jedną ma nawet moja mama
![]() ![]()
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
Witam !
Nadal nie pale i jest cudownie - ksiazka Allana jest moim zdaniem rewelacyjna, czasami wieczorkiem przeczytam kilka zdan tak dla podbudowania i jest super!!!!!!! . Najbardziej przemowil do mnie rozdzial o zdrowiu. A jaka dzis bylam dumna z siebie - szok - a mianowicie odwiedzila mnie siostra cioteczna z mezem ( mlodzi, fajni ludzie, okropni przeciwnicy palenia) . Nawet sobie nie wyobrazacie jak sie cudownie czulam - jaka bylam dumna ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Od wrzesnia moje dziecko idzie do zerowki a ja na aerobic i basen, bo...................hm chyba sie domyslacie co chce napisac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- A tak jeszcze dla motywacji 23 dni bez papierosa zaoszczedzone 143,82 zl ( choc nie odczulam , no ale fakt-faktem ![]() wydluzylam swoje zycie o 2 dni nie wypalilam 287 papierosow ![]()
![]() |
![]() |
#685 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nie tknelam ostatnio fajki . zdazaly sie wpadki ale nie czuje potrzeby palenia ... A teraz trzeba sie pakowac do przeprowadzki i wgl wiec praktycznie czasu nie bedzie o mysleniu zeby zapalic ![]()
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
287 papierosow - szok !
wyobrazcie sobie ulozone te papierosy pojedynczo na stole - szok - tyle bym wypalila gdybym nie przestala palic . A ile ja w swoim zyciu wypalilam ????? - chyba TIR-a ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No a teraz jestes pachnąca perfumami a nie tymi 287 fajkami ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
i jeszcze cos dla motywacji
http://www.eioba.pl/a71695/cia_o_palacza
![]() |
![]() |
#690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
15 dni bez papierosa, średnio szła paczka na dzień, czyli 300 papierosów mniej ![]() 135 zł zł "w kieszeni" Co do wydłużania życia to nie wiem jak to się kumuluje z seksem ![]() ![]() Cytat:
![]() Coś Wam powiem, moja Ś.P. prababcia zmarła w wieku 96 lat, kurząc jak smok, a płuca miała zdrowe (wiadomo, od dymu lekko opalone, ale zdrowe) i zmarła ze starości ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.