|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Cytat:
![]() Moi rodzice nic nie słyszą. Pytaliście się czy nie mają nic przeciwko że on śpi to napisałam, że nie mają żadnego ale. Jak on się kładzie to oni siedzą w kuchni i ja im tylko mówię ,,czy może spać Damian?" A oni że może. Bo oni siedzą w kuchni jak ktoś do mnie przyjdzie. rozumiesz? ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- No ja też mykam, zajrzeć w matmę muszę.. Papapa;*
![]() |
#662 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaka krowa, jaka krowa ja się pytam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec..." Edytowane przez Sardelka Czas edycji: 2010-05-04 o 18:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Świr, ja tego już nie pojmuje.
idę, bo nie wyrabiam. bajo. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Wtajemniczenie
|
Sardelka
![]() ![]() Kasia jakbyście się całowali to wielkie ale, a śpicie w jednym łóżku i jest okej? dobra już nie wnikam-.- pa Patka<333
#665 |
Zadomowienie
|
uni heej
![]() ![]() ja tego też nie mogę pojąć, że się nie całujecie przy rodzicach, ale w jednym łóżku przy nich śpicie ;o
#666 | |||||||
Rozeznanie
|
CO?! TY NALEGASZ JAK FACET JEST PIJANY?! Gratuluję. ;]
Cytat:
![]() No przecież Magda zawsze nadrabia xD Wiesz, ja myślę, ze to dobrze, ze sie pogodziliscie... Nawet jesli nie bedziecie razem, to ja uważam, że lepiej miec jasne stosunki z bylym. Choc moze jestem glupia, nie znam tej sytuacji tak jak inne dziewczyny, ale dla mnie... R. to naprawdę ok chłopak z Twoich opowiadan. Że jest zazborczy i zazdrosny? Świadczy to o miłości wg mnie, gadając dużo mozna wiele zmienic. Że sie czasem spojrzy na inną laskę? Jak facet... Z drugiej strony zobacz sama - jesteś JEGO KSIĘZNICZKĄ. Chce być z Tobą... OK, ŁAP! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Kiedyś w COSMO był taki artykul, że niektorzy nie wydają dźwiękow przy seksie xD I może ma nieskrzypiące łózko? ;> xDDD Moja to wgl mistrzyni klotni jest ![]() Cytat:
![]() Uni, ciekawska jesteś... ...właśnie gdzie wyczytujesz? ;d ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
Morfi, ale sie nie da. -,- no jak na mnei najezdza niewiadomo o co to jak mam sie nie oddzywać.
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- to by były orgie jakby tak spali na grande w łózku ![]() oczywiscie nie mówie o Tw sytuacji Kasia ![]()
![]() |
#668 |
Zadomowienie
|
Morfi hahaha jak to czytam teraz to rzeczywiście tak wygląda, już sobie wyobrażam cała rodzina w jednym łóżku, ojciec, matka córka i chłopak ;o
![]() ![]()
#669 |
Rozeznanie
|
Vo, no ja wiem, bo mi też zawsze o kilka slow za duzo sie powie... No ale wiesz, jak to jest.
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Co tak milczycie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Wtajemniczenie
|
Morf no co ciekawska?
![]() ![]() mnie też często mama uświadamia że jestem beznadziejna, ale to szybko przechodzi ![]() dobra ja idę. pa;*
#671 |
Rozeznanie
|
Uni, tylko poczytać? ;>
![]() z drugiej strony to było głupie, co innego może zrobic z gazeta/stroną internetową? ![]() Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
Tak mi tez to mówi.... i wgle przesadza zawsze.
ale po wcozrajszym jej nie wybacze.
![]() |
#673 |
Wtajemniczenie
|
Ja to widzę i kwiczę
![]() świr, co jak co, ale Twoje historie są na mojej top liście ! ![]() ;**
#674 |
Rozeznanie
|
Martyś! <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
oo Martyśka! <3
Morf, a jednaak jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
![]() Martyś, pupo!
#677 |
Zadomowienie
|
Cho prawie wszędzie tak jest, ja jak się z moją mamą pokłócę to zawsze wmawiam sobie, że już nigdy się do niej nie odezwę, ale wszystko przechodzi. Zobaczysz wszystko dojdzie do normy ;* może Twoja mama w końcu zrozumie, że sprawia Ci przykrość i może się pogodzicie. Trzymam kciuki!
![]() Martyś ;*
#678 |
BAN stały
|
Morf – ja też się w sumie cieszę, że się pogodziliśmy. Tylko nie lubię jak on jest zazdrosny nawet o dziewczyny i taki uparty :/ ale może jakoś uda mi się to jeszcze zmienić.
A co do Swira no to skoro ma tylko jeden pokój bo nie ma kasy na większe mieszkanie to wierzysz, ze ma nieskrzypiące łozko ? :P Też słyszałam, że niektórzy nie wydają dźwięków jak uprawiaja sex. A gdzie ja wyczytuje ?:P nie pamiętam gdzie to czytałam. Chyba nawet kiedys na wizażu. I zawsze tak się śmiałam z tego. Vo – ja też nie potrafię się nie odzywać jak ktoś na mnie najeżdża A co do Świra jeszcze no to masz sytuacje totalnie nienormalną. Nie całujecie się bo twoja matka by coś powiedziała, ale śpicie w jedyn lozku i jest oke? Nie przytulacie się ? Dziwne. Ja raz spałąm u R. jego rodzice nie mieli nic przeciwko. I oni dobrze wiedzą, że my współżyjemy ze sobą, nigdy nam nic nie powiedzieli. Ale moi rodzice pewnie nie byli by zadowoleni gdyby wiedzieli ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Vo - przejdzie wam ![]() Martyś - skarbie mój ;* myślałam dziś o tobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
nie no jednak idę...baj;**
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
Vo, piontka ! też się pożarłam z mamą ;]
Cali, wiem, jestem wredną suczą, ale jak dla mnie zasługujesz na kogoś lepszego niż R... chodź wiem, miłość nie wybiera. a co takiego myślałaś ? ;** morf, pati, bound, sardelka ( jak miło Cię tu widzieć <3) ;** opowiadajcie co u Was. nadrobiłam pare ostatnich stron, ale skupiałam się na mojej faworytce ! ![]() ![]()
28.05 66,7kg 31.07 - kongres - 61 kg ! ![]() 28.08 59,9kg! marzenie ![]() Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-05-04 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Cali zgadzam się z Martyś..
Pati bajo;*
#682 | |
Rozeznanie
|
Pati, PATI! <3 ;*
Cytat:
![]() To musi być nudne, takie nie wydawanie dźwiękow. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
Martycha, wiedziałam ze Ty sie tu przydasz
![]() Cali, Sardelka, ja też sb obiecuje czesto. ale to nie pierwszy i nie ostatni raz ;( mam niską samoocenem słabą psychike i nie spływa to po mnie. biore to do siebie i jest ciagle we mnie.
![]() Edytowane przez Voici Czas edycji: 2010-05-04 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
BAN stały
|
Marrtys - ale ja go kocham no. Nie umiem się z nim rozstać. Moze akurat sie zmieni. Dziś normalnie płakał żebym o nie zostawiala
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Vo - wszystkiego nie wolno brać tak do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie całujemy się bo mama by palnęła jakąś głupotę znając ją.. ![]() No mnie też jest głupio, że on musi spać w jednym pokoju z moimi rodzicami ale jeśli on chce spać to niech śpi..;] ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Nie, że wielkie ale tylko napisałam, że mama "by coś palnęła" no rodzice są jacy są, nie przeszkadza im...
![]() |
#686 |
BAN stały
|
Podsumowując : PATOLOGIA i tyle. Nic dodać nic ująć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Akurat łóżka mamy nowe, bo w tamtym roku kupowane ![]() ![]() ![]() Wasi rodzice wiedzą, że współżyjecie??? :O ![]() ![]() Nic Wam nie mówią?? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- a gdzie magda?? Jej to cały dzień tu chyba nie było??
![]() |
#688 |
BAN stały
|
Jego rodzice wiedzą. Bo żartowali sobie kiedyś z nas.
Moi nie wiedzą. Jego rodzice nic nie mówią. Wiedzą, że on jest dorosły i wie co robi. |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
Świr, wiem, ze pytanie nie do mnie, ale odpowiem: tak moi rodzice wiedzą. Mają wiele przeciwko. Ale niewiele moga. Czasu przecież nie cofną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
Martyś
![]() to wszystko ![]() wiecie że kocham was wszystkie ![]() ![]() i uzależniłam się ![]() ![]() i ten wypadałoby przytoczyc tu przysłowie 'ciągnie swój do swego' ![]() te co nadrabiają pewnie wiedzą o co chodzi ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.