|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
Kurczę, uwielbiam Francuzów ale cieszę się
![]()
#662 |
Konto usunięte
|
Stawialam na Francję, zresztą chyba dla wiekszosci teoretycznie byla faworytem ale czulam, nawet z tatą rozmawialam o tym, ze Meksyk tanio skory nie sprzeda. Moj tatko uwazal podobnie.No i poki co to widac. W zasadzie nie mam nic przeciwko Francji, mają swoje sukcesy, dobrych piłkarzy ale wielką fanką nie jestem. Za Meksykiem tez nie szaleje ale jesli wygraja to będzie taka mala niespodzianka. Jak nie gra jakis moj super faworyt czy ulubiona druzyna to lubie takie niespiodzianki.
Karny. Juz chyba w zasadzie po meczu, niby mozna to odrobic ale jakos watpie by chocby sie udalo Francji zremisowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Szczerze? Ja też i to z ogromną chęcią.
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Kurcze, czegoś im dzisiaj zabrakło... ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Z siedmiu spotkań jakie zagrały te drużyn przeciwko sobie, aż 5 razy zwyciężała Francja. Jedno spotkanie zakończyło się remisem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie jem
![]() W ogóle, przegapiłam tego drugiego gola :\ ale cieszę się. Meksykanie są tacy mm, pozytywni a u Francuzów nie lubię trenera, to co on robi to dla mnie jakieś nieporozumienie, tylko kibiców żal, jak słusznie zauważył komentator...
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego piszę, że facet jest jakiś niepoważny. Cóż, trójkolorowi nie mieli sposobu na sforsowanie obrony. W końcówce już nerwówka. Było kilka fajnych sytuacji ale takich klarownych nie zauważyłam. Nie no, Meksyk zwyciężył zasłużenie. Wykorzystali sytuacje, które sobie stworzyli i o to między innymi w piłce chodzi. A więc brawa! ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Jak to na koniec powiedział komentator: prosty i skuteczny futbol triumfuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
ten Domenech jest nienormalny. jego drużyna przegrywa 0:2, a Cisse i Henry dalej na ławce
![]() brawa dla Meksyku ![]() a jutro w końcu Anglia! ![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Panowie, może komuś pomóc pakować walizkę? Bo Francja już chyba się pakuje, nie?
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Fanki, ja spadam okupować łazienkę i spać. Do jutra, pa ![]() Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-06-17 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Konto usunięte
|
No i tradycyjnie juz, pobawmy sie w typowanie wynikow na jutro.
Niemcy - Serbia - Nie mam nic przeciwko Serbii , lubię Dejana Stankovica. Jednym z moich ulubionych pilkarzy byl swego czasu Mateja Kezman ale tu go nie ma. No ale licze na zwycistwo Niemcow, na bramke Podolskiego ![]() ![]() Słowenia - USA - wlasciwie ciezko powiedziec, mysle ze zarowno Slowenia moze wygrac, jak i USA, wiec postawie tak posrodku,sprawiedliwie, na remis 1:1 Anglia - Algieria - no tutaj faworyt wydaje się byc tylko jeden i chyba kazdy inny wynik niz zwycistwo Anglii będzie sporą niespzodzanką. No ale wiemy co robią faworyci na tym mundialu wiec... No ale tak optymistycznie to 3:0 dla Anglii. Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-17 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapomniałam napisac, że bardzo cieszę się ze zwycięstwa Meksyku. Drużyny z Ameryki płd ładnie reprezentują swój kontynent w tych mistrzostwach.
IamX ![]() Chris Corner ![]() Edytowane przez paradisiac Czas edycji: 2010-06-17 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Zarówno Meksyk jak i Urugwaj beda chcieli wygrać by nie trafić na Argentyne w kolejnej rundzie.
#673 |
Zakorzenienie
|
Nie mialam okazji ogladac meczu bo bylam na urodzinach. Gdy wyjezdzalam od babci bylo 1:0 jak dojechalam do domu to akurat mecz sie konczyl
![]() ![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ach, jak ja nie lubię Francuzów ![]() ![]()
#675 |
Wtajemniczenie
|
Kolejne zaskoczenie po wczorajszej Hiszpanii, brawo dla Meksyku, aczkolwiek liczyłam na remis, żeby Urugwaj wyszedł z grupy. Tzn i tak na 99% wyjdzie, ale gdyby po tym meczu Francja i Meksyk dostały tylko po jednym pkt, to byłoby pewniejsze
![]() Co nas czeka jutro? Ech, osobiście dla mnie mało wazne mecze. Niemcy - Serbia - stawiam na Serbię, bo słabsza, ale z chęcią oglądnę tę niemiecką precyzję, bo w niedzielę nie miałam okazji ![]() Słowenia - USA - stawiam na Słowenię, bo jest na właściwym kontynencie ;D i dalej uważam, że USA i piłka nożna to jakaś pomyłka, ten sport do tego kraju mi po prostu nie pasuje ![]() Anglia - Algieria - faworyta nie mam, Algieria słabsza, wiec na nią stawiam, ale w Anglii jest Rooney, więc i jej będę kibicowac ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mimo wszystko, widząc obecną formę Francji, nie widzę ich strzelających 5 goli RPA. Jak to ładnie określił mój tata: Sprawiedliwości stało się zadość. Jedyne czego nie mogę zrozumieć, to jak przy stanie o:2, mając jedną zmianę w zapasie, Domenech nie wpuszcza na boisko napastnika, zmieniając chociażby Riberiego, który dzisiaj był cieniem samego siebie, jego kolejne wolne strzelane w mur to była masakra :/ Co do jutra, to nawet nie przyjmuję do wiadomości, że Anglia może zremisować albo co gorsza przegrać ! ![]()
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Jutro jak dla mnie conajmniej 2 interesujace mecze. Pierwszy to mecz Anglii, mój faworyt i licze na zwyciestwo nie wazne ile bramek byle wygrali i pokazali dobry football. Drurug mecz Niemców może znowu bedzie grad bramek o troche mi ich brakuje.
W meczu Słowacja usa może jakis remisik. ![]()
#678 |
Konto usunięte
|
Dobranoc dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
![]()
#680 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Mi Francji byłoby żal gdyby grał Vieira bo jego akurat lubiłam ![]() ![]() ![]() Co do jutrzejszych meczy to jedyne czego bym bardzo nie chciała to wygrana Niemców :P Nie lubię ich, nie podoba mi się fakt, że połowa ich reprezentacji to imigranci ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2010-06-17 o 22:28 Powód: literówka jak zwykle ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Rozeznanie
|
Maaammmm winną porażki Hiszpanii na fotkach i nawet artykul o niej
![]() ![]() ![]() http://www.fakt.pl/To-przez-nia-prze...y,74931,1.html Odnosnie dziejszych meczy, to o Argentynie juz pisalam, o Grekach z Nigerią w sumie tez, ale sle wielkie gratulacje w kierunku Meksyku, ktory wygral z Francja. Osobiscie nie lubie Francuzow i obstawialam remis w tym meczu, jednak sie ciesze, ze meksyk wygral. Cytat:
Polowa, to znaczy kto- bo naliczylam na juz 9 zawodnikow, a do 23 nieco daleko. Poza tym kwestia pochodzenia w sytuacji Podolskiego, Klose i innych juz przerabialismy w tym watku ![]() A dla przykladu- rep.Francji, to tez 'imigrancji', bo rozdrabniaja sie na szczegoly (to przyklad, nie mam nic i nigdy nie bylam i nie bede rasista- btw. to w roli zestawienia problemu "imigracyjnego" w rep. niemiec i francji) Francja lezy w Europie, gdzie przewaza przede wszystkim rasa biala, wiec dlaczego w rep.Francji jest 10tylko bialo-skornych zawodnikow, a reszta zaowdnikow ma ciemny kolor skory. Tez imigranci? Odnosnie jutra, to: * Niemcy - Serbia - wygrają Niemcy, są moim faworytem, nie spodziwam się, aby mogli przegrać w tym meczu. Stawiam na 3-1. *Słowenia - USA- bez znaczenia, kto wygra, ale stawiam na Slowencow, badz na remis. *Anglia - Algieria - mimo ze nie lubie Anglii, to uwazam, ze wygraja, ale jezeli Algeria pokusilaby sie o niespodzianke, to nie obrazilabym sie ![]() Kurde jutro wyjezdzam i rzadko bede na necie, ale bede tutaj wpadac czasami i w miare wolnego czasu i przynajmniej dawac swoje typy na kolejny dzien. Takze duuuzo wrazen i emocji ![]() Dobranoc juz idacym spac ![]()
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." Edytowane przez napoli Czas edycji: 2010-06-17 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Jezu, co za bzdury
![]() Ona winna, naprawdę.
#683 |
Zakorzenienie
|
napoli pewnie masz rację a ja szukam dziury w całym bo nie lubię Niemców (w sensie reprezentacji, nie ogólnie). No i może zazdrość przeze mnie przemawia, że Podolski strzela dla nich nie dla nas
![]() Aaaa, muszę edytować ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2010-06-17 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie powaznie, nie wiedzialam, ze w ogole jest opcja wejscia w takie miejsce, gdzie ona stala- czyli de facto za sama bramke, juz na murawe... W sumie kto to wie- moze go rozpraszala ![]()
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
![]() |
#686 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry kibicki
![]() Miłego dnia, miejmy nadzieję, z pozytywnymi sportowymi emocjami ![]() ![]() Jakos pozniej będe tu zagladac i komentowac boiskowe ( i nie tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana: dzień dobry
![]() Co do dzisiejszych spotkań: Niemcy-Serbia, tutaj bezapelacyjnie zwycięstwo drużyny Loewa. Niemcy w spotkaniu z Australią pokazali świetny futbol i wysoko wygrali. Tutaj będzie podobnie. Z Serbią obstawiam wynik 4:1. Słowenia-USA, ten mecz nie ma dla mnie większego znaczenia. Stawiam 2:1 dla Słowenii. W innym wypadku, zremisują. Anglia-Algieria, myślę, że wielu rozczarowałoby się przegraną anglików. I przyznam szczerze, że ja również, (mimo braku jakiejś większej sympatii) dlatego ich porażki, jak zapewne wielu, nie biorę pod uwagę. Wydaje mi się, że wygrają skromnie. 2:0, ewentualnie tylko jedną bramką. |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Co do wczorajszego meczu: pisałam, że kibicuję Francji, ale pomyliły mi się koszulki (
![]() ![]() Dzisiaj Niemcy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mam do Was pytanie, bo może bardziej zorientowane jesteście. W rozpisce rozgrywek zauważyłam, że od 22.06 są już po 4 mecze dziennie i to o tych samych godzinach. Np. Francja-RPA i Meksyk- Urugwaj obydwa mecze o 16. Tak ma być, czy to może pomyłka na stronie?
![]() |
#690 | |||
Zakorzenienie
|
Jeszcze co do wczorajszej porażki Francuzów, to formalnie już mogą się pakować. Wątpię, by cokolwiek się zmieniło. Na całe szczęście kariera Domenecha się już skończyła, a jego miejsce zajmie Laurent Blanc.
Co do spotkania z RPA, to od trójkolorowych, tak czy siak niewiele zależy. Meksyk z Urugwajem na remis? Nie che mi się w to wierzyć, choć fakt, oba zespoły to urządza. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Tak jest też w meczach: Nigeria - Korea Płd. i Grecja - Argentyna. Obydwa spotkania są o 20:30. A na jakiej stronie sprawdzałaś? ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Na głównej FIFY? ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() Dobre ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.