![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Ile placicie i jaki hotel?
Rozumiem, choc ja bym nie dala rady zrobic sobie taka przerwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Około 3 tyś/os: statek 5*, hotel 4* z różnymi opiniami i się długo zastanawialiśmy bo mieliśmy jeszcze ofertę też na rejs ale hotele w ciemno-niby lepsze od tego naszego ale bez piramid w cenie. W końcu wybraliśmy ten hotel bo stwierdziliśmy że na miejscu nie kupilibyśmy i tak dodatkowo wycieczki do Kairu, a tak to mamy tam 2 noclegi w hotelu w Kairze więc 2 dni zwiedzania Kairu i Gizy. W hotelu się tylko śpi i je i olewamy to, wolimy dużo zobaczyć niż pławić się w luksusach. Zresztą są różne opinie - lepsze i gorsze, zależy jakie kto ma wymagania, my mamy dość niskie bo chcemy dużo pozwiedzać.
![]() Pumas w tym hotelu jest dużo Rosjan - twoich ulubionych. ![]()
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Za pierwszym razem pozwiedzacie, a nastepnym pojedziecie pławić sie w luksusie, zobaczysz
![]() ![]() Tak czy siak, swietnie, ze lecicie, zazdroszcze! Moi rodzice leca za 2 tyg. tez umieram z zazdrosci ![]() To co to za hotel? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
Przez ostatnie dwa tygodnie był u mnie mój TŻcik Kochany, więc każdą chwilę spędzaliśmy razem, dlatego rzadziej tu zaglądałam, ale już jestem na bieżąco, bo mój Ukochany dzisiaj wyjechał i znowu zostałam sama
![]() Arienka spieszę z życzeniami. Trwajcie razem w miłości całe życie. Relację przeczytałam z uśmiechem na twarzy. Cieszy mnie Wasze szczęście. ![]()
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
To teraz rozumiem....
![]() ![]() Mialam isc dzisiaj do fryzjera obciac moja dluuuugaaaa grzywe na taka co zwykle, ale jednak odmowilam. Pewnie obetne ja za tydzien ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
Pumas, ja też mam taka nadzieje
![]() Przez ostatnie dwa tygodnie podjeliśmy kilka ważnych decyzji. Może odezwe się wieczorem, bo zmykam do pracy. Nadal w call center jestem, ale mam nowy projekt - umawiam spotkania dla przedstawicieli z klientami znanej i popularnej firmy z branży samochodowej. Projekt jeszcze lepszy od poprzedniego. A tak w ogóle to się rozleniwiłam strasznie jeżeli chodzi o szukanie pracy. przez te dwa tygodnie wysłalam może dwa cv..., byłam na jednej rozmowie na asystentkę działu w firmie zajmującej się obsługą księgową innych firm, ale proponowali umowę zlecenie i pracę również w weekendy, chociaż w ogłoszeniu pisało, że o pracę... Musze się zmobilizować, bo zapuszczę korzenie w tym CC ![]()
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, ze podjeliscie jakies powazne decyzje
![]() Moj TZ wprowadza sie za ok. tydzien, az sie boje, jak to bedzie ![]() ![]() ![]() Nie przejmuj sie zapuszczaniem korzeni, jesli pieniadze sa, to nie ma sie czym martwic. Na spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Gorzka
![]() Pumas hotel to King Tut w Hurghadzie.
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj byłam na pierwszych zajęciach z kursu kadrowo-płacowego. Podoba mi się
![]() Wczoraj też dostałam ofertę z mojej byłej uczelni i jako absolwent mogę rozpocząć fajne studia podyplomowe (nowoczesny marketing) za 3500 zł. Wydaje mi się, ze to jest bardzo fajna cena, co myślicie? Kusi mnie dalsze studiowanie i zmiana branży. Z innych rzeczy - od dwóch tygodni próbuję się zapisać na fitness i jeszcze tam nie doszłam ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Jula, sama nie wiem, czy to dobra cena. U mnie w miescie mozna znalezc studia za 3500 zl, ale jednak w wiekszosci sa znacznie drozsze. Nie mam punktu odniesienia, ale mysle, ze nie jest to jakas rewelacyjna oferta.
Tez mysle o fitnesie, kolezanka mnie strasznie ciagnie, tylko,ze ona ma za friko, a ja bede musiala sporo zaplacic za miejsce, ktore ona wybrala ![]() ![]() Tez planuje taki kurs zrobic, jest fajny w moim miescie i polecany... szukam sponsora ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Wklejam parę zdjęć ze ślubu. Są to fotki amatorskie robione przez rodzinę więc niewyraźne itd ale jedyne jakie na razie widziałam.
![]() Jak będziemy mieć od fotografa to pokaże wam te porządniejsze.
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
kochana, wygladalas szczuplutko, ladniutko, kwitnąco, naprawde swietnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Arienka ślicznie wyglądaliście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Ariena wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Nie stresuj sie brakiem pracy, odpoczywaj i ciesz się miesiącem miodowym
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Tak mi sie chce spac! Pierwszy raz od niepamietnych czasow wstalam o 6...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
A ja juz po rozmowie w H&M. Zrobiłam fatalne pierwsze wrażenie. Po pierwsze spóźniłam się pierwszy raz w życiu na rozmowę kwalifikacyjną ponieważ niepotrzebnie pojechałam autkiem a po drodze był jakiś wypadek no i klops. Całe miasto zablokowane. Pierwsze pytanie - o historię firmy, kto założył pierwszy sklep no i znów porażka.... Ale później się rozkręciłam no i zaproszono mnie na drugi etap, który ma trwać 4,5 godziny. Mam się ubrać wygodnie bo będą jakieś ćwiczenia w grupie, no i tak się zastanawiam co na tym drugim etapie może być.... Pierwszy raz spotkałam się z jakimiś ćwiczeniami na drugim etapie...
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Titina, bedziecie układac klocki, beda gry logiczne, jakies scenki, spytaj w watku o HM tam Ci dokladniej powiedza. No i gratki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
Arienka wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
![]() baw sie dobrze w Egipcie. ![]() Ja wlasnie wrocilam od fryzjera. Z dlugasnych wlosow zrobila sie krotka fryzurka ![]() Moze to mi troszke pomoze na rozmowach w przyszlym tygodniu bo nagle troszke ich sie uzbieralo wiec przyszly tydzien czeka mnie pracowity. Uciekam uczyc sie tonyyy ustaw :/ pumas ( odnośnie posta na watku bezrobotnych ) pracuj w Locie jakies znizki nam zalatwisz :P A tak serio ja wierze ze prace tam dostaniesz tylko czy ty napewno tego chcesz? Czasem niestety sama ciekawosc nie jest wystarczajaca zeby wytrzymac gdzies.
Nie pisze polskich literek - prosze nie ![]() ![]() Edytowane przez KOCI Czas edycji: 2010-09-08 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Koci, fajnie, ze idziesz na rozmowy. Tez chetnie bym poszla. Zycze powodzenia
![]() Podziwiam odwage sciecia dlugasnych wlosow na krotkie !!!!!!!!!!!!! Pokaz fotke ![]() Ja zapuszczam, choc podcinam, ale juz maja niezla dlugosc no no ![]() Odnosnie lotu - jesli by mnie tylko chcieli, to bym poszla, a czy bym wytrzymala, nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
To nie odwaga tylko lenistwo i malo cierpliwosci. Dzis rano ledwo je rozczesalam wiec sie wku.... i po pracy polecialam do fryzjera.
Oczywiscie mialam je tylko podciac ale jak fryzjerka tez miala problem z rozczesaniem to stwierdzilam ze mam dosc i ciachnelysmy caly kucyk. Teraz je oplakuje bardzo ale szybko mi odrosnal. Co do zdjecia w starych niestety nie mam a nowe hmm jeszcze niezdazylam zrobic. Umieszcze w wekend pewnie ![]() Pumas nie jestes tumanem i nieukiem co ty za bzdury gadasz. Kazdy raz ma lepszy dzien raz gorszy. Zobaczysz ze napewno ich olsnilas a jak nie to coz ich strata a nie twoja. Co do moich rozmow hmmm panikuje. Na 2 mi bardzo zalezy jestem na liscie do 2 etapu ale kurcze nie dzwonia a ja tkwie w takim zawieszeniu czytam te ustawy i panikuje. Do 2 pozostalych wogole sie nie przygotowywuje bo w sumie nie zalezy mi .
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Koci kurcze moje wlosy tez strasznie sie placza, a mam takie grubo za łopatki, ale nie chce ich obcinac, bo tyle zapuszczalam.... Choc wiem, ze cale zycie nie bede chodzila jak gloria z wlosami po pas
![]() Nie olsnilam ich, uwierz mi, jestem dosc obiektywna nawet wtedy, gdy mowie, ze super mi poszlo heh. Wiem po prostu, ze byli lepsi no i tyle. Choc na pewno fajna przygoda bylby lot, no ale moze kiedys. Moim marzeniem jest zostac pilotem - bylabym juz przynajmniej w odpowiedniej firmie ;-) Przygotuj sie na tyle, na ile sie da. Reszta to lut szczescia ![]() Ogladam top models :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Jula, niektore sa niezle, zwlaszcza to "ufo" haha. Ja bym sie w zyciu nie zdecydowala na taki casting, za bardzo balabym sie krytyki i zmieszania z błotem, poza tym zadna ze mnie modelka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy dziś sesję w plenerze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-09-08 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam do modelingu się absolutnie nie nadaję, 100 kg nadwagi i niski wzrost, więc nie ma o czym mówić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Ariena dobra jestes
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
My coś z mężem się przeziębiliśmy gardło boli a jutro wyjazd, jak na złość.
![]() Kurde dziś mi się śniło że mieliśmy drugą sesję w plenerze - przez tą moją suknię. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Ariena, jak ja Ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniecznie porobcie mase zdjec i kupcie sobie na miejscu pokrowiec na aparat do zdjec podwodnych.
Wezcie krem z faktorem 50 i duzo balsamow. JEzuuuu ciepełko, upał........... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
Ariena ... zabierzcie mnie ze sobą do podręcznego
![]() ![]() ![]() Dziewczynki /zwłaszcza te co mają konto na Allegro/, powiedzcie mi jakie ewentualne koszty ponosi się z posiadaniem konta /chcę i sprzedawać i kupować/ i czy jest możliwość aby na jeden adres zamieszkania istniały dwa konta na Allegro? zerknęłam na regulamin ale dziś nie mam do tego głowy ![]() dziękować za odpowiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.