![]() |
#661 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVII
![]() Gdzie te Ciastlowiczki można zobaczyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (a poprzednich już nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() bo Bar to zuoooo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
![]() robię postępy, dziś wstałam po 9 a nie ok 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
A ja o 10, a nie 11
![]() Ale chciałabym wstawać o 9. I dziś drugi dzień bez słodyczy. A w nocy zjadłam jabłko (było ohydne) ![]()
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja zaczęłam dzień od pączka ![]() Spaaać... ![]() Odzwyczaiłam się od wstawania rano ![]()
![]() |
#667 |
Wpisz tu zomzing
|
dla spragnionych: w tle, z parasolami, ja & Panda
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: znalazłam Micielinę: ![]() po lewej ![]() http://jeleniagora.naszemiasto.pl/ar...,t,tm,zid.html edit2: i czy tu aby tez nie Ty? ![]() http://picasaweb.google.pl/joinka666...25091120737826
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-04 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
BAN stały
|
Spragnieni chcą więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
#672 |
Nindżopesz
|
Słitaśne, słitaśne
![]() Niżej w galerii taka dziewczyna z czerwonymi skrzydłami/piórami wygląda zupełnie jak Bella ze Zmierzchu ![]() Jestem dziś strasznie podkur... pracą. Jakiś cioł znowu naskarżył kier, że nie może się do nas dodzwonić i kazała robić listę dyżurów przy tel, no litości. I jak będzie kolejna skarga to pójdzie pismo do kadr. Teraz będziemy chodzić do kibla z tel stacjonarnym przy d... |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Piękne zdjęcia! Bardziej, niż Castle Party te przebrania wyglądają mi na Pervers Party.
A tak w ogóle, to łykam łzy. Na prośbę licytującej miałam zmienić 3 swoje aukcje na Kup Teraz, nie udało mi się to i zakończyłam je przed czasem. I teraz babka, zamiast kupić ode mnie te rzeczy za cenę w kup teraz, spokojnie może je mieć za cenę, za jaką zdążyła zalicytować- czyli za grosze. Napisałam do niej, że brakującą kwotę niech mi wpłaci na konto, ale brak odzewu. Ja się kompletnie nie znam na takich rzeczach, myślałam, że zawsze można zmienić dane w aukcji i że czy odwołam, czy zakończę aukcję to jedno i to samo. A jeszcze nie zdążyłam przeboleć tego, że przez 3 godz bezskutecznie usiłuję ściągnąć jakąkolwiek złamaną piosenkę na swój odtwarzacz mp3. Wszyscy niby wszystko wiedzą, mówią, że to proste, a jak przychodzi co do czego, to się sama muszę biedzić i g... z tego wychodzi. A teraz, kiedy chciałam choć o parę groszy się wzbogacić, wszystko pooooszło. Idę sobie jeszcze popłakać. Żeby Gucio nie widział.
#675 |
Nindżopesz
|
Justysiu
![]() A co do piosenek, próbowałaś wklejać link do tego programu, który podałam? Powinno wyskoczyć konwertowanie, coś tam, coś tam, jakieś procenty a potem okno z zapytaniem czy zapisać plik na dysku. Zapisujesz i masz. Przynajmniej ja mam ![]() Swego czasu miałam też taki fajny program vdownloader, potem przestał mi działać ale spróbuj, może to ja coś w nim popsułam. Do pobrania np. tu http://www.programosy.pl/program,vdownloader.html No i potem odpalasz taki program, wchodzisz na YT klikasz pod video na "pokaż link" czy tam "udostępnij link", zaznaczasz go i klikasz kopiuj - link powinien automatycznie objawić się w vdowloaderze, trzeba zaznaczyć opcję przeróbki filmiku na mp3 i OK. Się zrobi samo, zapisze i wsio. Albo tak jak u mnie wyskoczy komunikat "nieprawidłowy link" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Tu zdechła Pin up, jakiś drobny ustrój mnie zaatakował wczoraj, kiedy spacerowałam sobie zmokła od góry do dołu po Poznaniu... Było jakieś streszczenie? W sumie to ja na chwilę... Justyno ![]() Niedługo, w końcu, przyleci do Ciebie niespodziewanka. Mam nadzieję, że to porawi trochę humor... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() wiem że jest to wątek plotkowy więc stwierdziłam że spróbuję tutaj zapytać, chodzi mi rozbiórki perfum, czy na jakiejś stronie w internecie można znaleźć informację czy dany flakon jest odkręcany czy nie, chodzi mi o popularne marki (dior, versace, ysl, itp.) ? ![]()
#678 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ju! ale cóz Ty gadasz??? jesli zakończyłaś aukcje to nikt nic nie kupił i nikomu nic nie wysyłasz...po prostu tak jakby aukcji nie bylo..tylko allegro nie zwróci ci kasy za wystawienie przedmiotów..... ja sie nie dziwie ze laska sie nie odzywa...wg allegro nic od Ciebie nie kupiła-co gorsze teraz nawet nie moze jakby chciała....bo aukcji juz nie ma Wystaw aukcje jeszcze raz z ceną KT i nie becz ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- co do piosenek-czego szukasz to Ci znajdę na dobry początek ![]() I serio polecam zalogowanie sie na c h o m i k u j. pl, chyba nie ma łatwiejszego sposobu na ściąganie edit-aaaa..Ty zakonczyłaś licytacje tak? bez odwołania ofert?.....mh....... to musicie sie dogadac poza all i tyle....a jak nie bedzie chciała zapłacic tyle na ile sie dogadałyscie to pozostaje tylko kot który stukł flaszki.... ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
mozesz załozyc watek na ten temat, ale wydaje mi sie ze popularne marki nie mają rozkręcanych flakonów, oprócz tych co mają pompkę i flakonów typu refillable jak np zapachy Muglera
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-04 o 12:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#680 |
Nindżopesz
|
Gdzie byłaś jak Cię nie było i kiedy na stałe wróciiisz?
![]() Dawnośmy się nie streszczali, ja tym razem nic nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko przez studia ![]() Neta mają mi wrócić niby w połowie sierpnia, ale ja im nie wierzę, więc ciężko powiedzieć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Inna sytuacja by była, gdyby Justyna najpierw odwołała wszytskie oferty, a następnie zakończyła aukcje. To jest chyba wbrew regulaminowi allegro, bowiem wyglądać może na działanie mające na celu zmniejszenie prowizji dla all. Jeśli dziewczyna skontaktuje się z all i pokaże maila, to mogą Ju przyblokować. Justysiu, nie stresuj się tym, coś się wymyśli. ![]() Może trzeba będzie napisać do allegro, że aukcja została zakończona przez pomyłkę, podeprzeć się wiadomością od kupującej, że sama oferowała daną kwotę kup teraz i jakoś anulują transakcję. Chociaż mam nadzieję, że wcześniej uda się dogadać z kupującą i wpłaci tyle na ile się umawiałyście. ------------------ Już po zabiegu. Mała fajnie bredziła na znieczuleniu i pamięta większość operacji, ale myśli, że to był sen. Mamy na dziś przepustkę a jutro wypis i tylko zmiany opatrunków na oddziale. ![]()
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze będzie dobrze ![]() ![]()
![]() |
#684 |
grozi wypollizowaniem
|
jakie?
kurde niedobrze.......inwestor dzwonił ze z***ałyśmy....robote..... ![]() ![]()
#685 |
Zakorzenienie
|
a różne takie z darmowymi mp3 (ja to zwykle sobie piosenki wyguglowuję
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-04 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
to nie była całkiem pod narkozą? ja bym tam nie chciała pamiętac czegos takiego...dobrze ze juz po wszystkim ![]() a moja sprzedająca z all milczy ![]() ![]() streszcze moze i tu-kupiłam 3 ksiazki-w aukcji pisało ze za wysyłke płace raz-a teraz sprzedająca chce zamiast 5 zł 10 za przesyłke ![]() acha- zwazyłam te książki (mam kilka z tej seri) łącznie ważą 330g ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#687 |
Nindżopesz
|
Brzmi nieciekawie :/ I kto za to odpowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
grozi wypollizowaniem
|
kurde...ale kicha
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- oprócz ****a tego co kazałam lasce zrobic zanim poszła na zwolnienie i teraz!!!!! jak juz wszystko zostało oddane i faktura wystawiona widze ze tego nie zrobiła! gupia krowa! ![]()
#689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i tak zwykle lecę po całości i słucham potem w pociągu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#690 | |
grozi wypollizowaniem
|
najwyzej nie dostanę premii
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
eee...to mi nie wyskakują ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.