|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV
okej dobranoc ; *
Karolina ktoś pisał, że 1 € za godzinę ..ale nie wiem w której ;> więc nie tak dużo ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- noo tam jest gorąco na zdjęciach widziałam dużo gości w krótkich spodenkach ..więc raczej tak, ale nie wiem dokładnie
|
#662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas kolega szukał długich spodni bo nastraszyli, że go nie wpuszczą, ale później chłopcy wchodzili w dłuzszych szortach a Panie jak chciały
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranocccc. ;***
Ja jeszcze 2 dni, 8 godzin i 34minuty. ;D ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Just, o to pójdziemy, co nie?;d ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Spadam, pa;* |
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() jasne, że pójdziemy ;D ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- G90M, a ty jedziesz 16 czy 19 ;>?
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
kulam się spać
buziaki :P
|
#666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
19
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
a to pewnie z cocolino bd jechał czy jak jej było
![]() no Zuza cisza, bo połowa już tu nie zagląda ..część wyjechała no i wiesz
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
w niedzielę wyjeżdżam, więc spoko. wrócę i mam nadzieję, że wątek ożyje ;D
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
jej Wy nie możecie wytrzymać bez neta przez te 13 dni?;o ja w lloret to nawet nie myślałem o internecie;p tam się w ogóle nei myśli o tym co jest w polsce
|
|
|
|
#672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ani raz nie byłam i jakoś mnie nie ciągnęło nie wspominając o tym, że nie było kiedy
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ja wytrzymam
nie wiem jak inni ale raz można iść pogadać z kimś..niż tracić całą kartę na głupie esy
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
no w sumie z kimś znajomym można pogadac ale ogólnei to o czym?;D piszesz że jest Bardzo fajnie (ew inne słowow które lepiej opisule lloret ale zaliczane jest do wulgaryzmów) w 1 smsie i tyle do tego poźniej dochodzi drugi że wracasz tego i tego i sie spotykacie żeby wszystko opowiedzieć:p Ja to na internet może znalazlbym tam ze 20 min;p nie więcej
![]() Ponawiam Pytanie Był Ktoś w rimini i lloret? Gdzie lepiej? Edytowane przez kudlaty rnr Czas edycji: 2010-08-14 o 00:42 |
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
ponoć też imprezowe
..plaża piaszczysta i nie ma tylu palm wszędzie tyle wiem haha ![]() jest wątek o Rimini możesz poczytać
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
1 euro za godzine.........a w hotelu mialam 2o albo 50 centów- 10 min Edytowane przez Madzikii Czas edycji: 2010-08-14 o 02:43 |
|
|
|
#677 |
|
Rozeznanie
|
aaaa wstałam dzisiaj o 8 rano !
To jakiś sukces w moim przypadku, ale specjalnie się położyłam wcześniej, bo o 00;00 ![]() Ja jeszcze muszę jechać dokupić sobie jakiegoś małego jamnika, bo do walizki na pewno się nie zmieszczę i w ogóle na śmierć zapomniałam o japonkach, bo stare mi się zniszczyły ; < Tak mi się nie chce .... No i dzisiaj trzeba ściągnąć muzykę na telefony plus mp3, żeby mieć zapas do autokaru ... Niech ktoś, to zrobi za mnie ! ![]() G90M - a do jakiego Ty hotelu jedziesz ? Bo w końcu nie napisałeś ; >
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść ! Wróciłam 2 dni temu. Co tu mówić . Najlepsze wakacje życia ! Za rok wracam na bank. aaah zakochałam się w Lloret de Mar
![]() EDIT : Własnie ! Ja i Pałka spotkałyśmy Zuzu na promenadzie. Od razu ją poznałyśmy ^^ Edytowane przez Baby14 Czas edycji: 2010-08-14 o 09:58 |
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
my chcemy recenzjeee! ;D
aa i ktoś się pytał kto jedzie 19, a więc ja jade xD |
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
a ja nigdzie nie napisałam, że Vavamuffin to reggae;] <-- no masz rację, mój błąd
|
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
Akcja pakowanie - rozpoczęta oficjalnie!
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak :
- hotel Copacabana : bardzo fajny - Biuro FunClub na prawdę godne polecenia. Autobusy piętrowe , bardzo wygodne. Opiekunowie wszyscy fajni. Ja miałam dziewczynę która miała 19 lat i mogliśmy robić dosłownie wszystko . Druga opiekunka też miała 19 lat , pan M.też był spoko , i trzecia opiekunka to już wgle była mega. - Wiedziałam że miasteczko Lloret jest spore i piękne ,ale nie wiedziałam że aż tak. Wcale nie jest drogo. Można się obkupić w różne drobiazgi za parę euro. Sangria od 0,90 e. Ruska wódka 8e - pod dyskotekami stoją czarni i sprzedają różańce - my chodziliśmy do Tropicsa i ZOO. Do ZOO wejdzie KAŻDY ale do h 21. Polecam , fajnie tam jest. Co do Tropicsa to rzeczywiście fajna dyskoteka. Ma 5 czy 4 sale do tańczenia. Jest tam taki tłok że masakra. Nie można się nawet odwrócić. Na 1 sali to praktycznie sami Niemcy i tańczą sobie do niemieckich piosenek . Ale za to są tam najladniejsi faceci ;p Ja z koleżankami pod koniec tańczyłyśmy tylko na czarnej muzyce z czarnymi ; D - koło takiego kościoła jest bar i tam są takie MEGA pyszne drinki XXL . W życiu nie pilam czegoś tak dob rego - jeśli chodzi o narodowość to Hiszpana raczej nie spotkasz na dyskotece. Jedynie moja koleżanka wyrwała raz jednego - Do Niemców zmieniłam nastawienie . Są baaardzo fajni - Nie chodźcie same w nocy po uliczkach . Kiedyś zaczęli nas gonić jacyś starzy faceci i chcieli do samochodu wciągać ale ich zwyklinałyśmy. ![]() -Do Tropicsa przed 16 nie wejdziesz. Nie ma mowy. Odbicie pieczątki też nie przejdzie , ochroniarze mają takie oko ,że zaraz poznają - warto jechać do Barcelony. Są tam mega wyprzedaże. Bluzki od 2e. Trochę się obkupiłyśmy ;p - jak ktoś nie umie pływać to niech się trzyma brzegu bo momentalnie robi się głęboko - w Tropicsie laski urządzają sobie striptiz , smarują się bitą śmietaną , faceci je zlizują a one sobie idą. To tak w skrócie jakby były jakieś pytania to piszcie , odpowiem na wszystko
|
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
mega fajna recenzja :P
te laski są nieposkładane co dają się zlizywać fuj ;d
|
#684 |
|
Zadomowienie
|
ja żadnej śmietany nie widziałam
ale pełno obściskujących się dziewczyn, nawet od nas z obozu się chyba całowaly namiętnie na parkiecie itp co by wzbudzić zainteresowanie
|
|
|
#685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
byłaś zadowolona z Copacabany, tak? ;P byly jakies minusy?
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie Ci co jadą 16 to popylać do sklepu, bo jutro zamknięte
![]() sama musze iść, bo żarcia nie mam w ogóle
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak będę na miejscu to zobacze sobie jak wygląda Mas* to w przyszłym roku pojadę do niego ale już pewnie na wczasy, lub studencki ![]() Baby14 A ceny w sklepiku Barcelony wysokie? Ile wejście/ karnet do ZOO ? Edytowane przez G90M Czas edycji: 2010-08-14 o 11:26 Powód: Żydzi Jedzą Dzieci! |
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, to widzę ,że było cudownie.
a w autobusie fc rzeczywiście wieczorem jest tak zimno ,żeby brać koc i bluzę?;DJust, ja po południu jadę na zakupy. ;P Any, a mi się nie chce pakować. ;< Chyba nie ma nic gorszego. I też muszę zaraz całą muzę wrzucić na mp3, bo już na telefonie mam max.^^ |
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
oo nieźle się nam Gaba rozpisała
![]() teraz żałuje, że jadę do Eugenii nie do Copacabany ;[ ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- ja oczywiście pakowanie odkładam na niedzielę ![]() dzisiaj muszę iść na zakupy.. ale w sumie to wszystko mam rozwalone po całym pokoju, więc nie bd musiała długo szukać haha właśnie co bierzecie na drogę ;>?
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Just , ejj nie przesadzaj. Eugenia też jest spoko.^^
Ja jeszcze nie wiem co biorę na drogę. zależy co znajdę w sklepie.;d |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

jedyna szansa, ze Rosja wroci 18 i napisze odrazu recenzje