Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 23:19   #661
joannamalgorzata
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
dziwi mnie swoją drogą że ona ma sporo recenzji "dobrych" kosmetyków a efektu zero...
ja lepszy efekt uzyskuje kremem tonującym Ziaji/Nivei niż ona z tym całym arsenałem (no a mam mega cienie pod oczami, od odstawienie tabsów wywala mnie "sezonowo" na twarzy więc bez rewelacji)
no i fryzurke mogłaby miec inna, ta jej kompletnie nie służy - tak ja widzę w czymś w konkretniejszym odcieniu, lżejszego,krótszego..
arsenał pomaga mi, uwierz. gdybym go nie stosowała, moja cera byłaby do pupy. z tym niestety nic nie mogę zrobić..
a włosów NIGDY nie pomaluję chociażby mnie zaciągali siłą do fryzjera! :P ja uwielbiam kolor swoich włosów i tak jak już powiedziałam - postaram się te swoje włosy ujarzmić i przy okazji pokażę ich rewelacyjny odcień.

Cytat:
Napisane przez akisia
Pamiętam taką pomarańczową szminkę
żeby było śmiesznie - oddałam ją przyjaciółce

muszynianko, ja również zapuszczam. biorąc pod uwagę że na górze mam loczki, na dole fale i dodatkowo jedne są krótsze a długie dłuższe, to wyglądam jak wyglądam haha powodzenia życzę i Tobie!

poza tym dziękuję za miłe słowa bo i takie się pojawiły
joannamalgorzata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:22   #662
mandarynkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Baza współgra ale ja moge ostrzec że kupowanie cieni uzależnia po pewnym czasie
dzięki za ostrzeżenie ale powiem szczerze że umiem się pohamować pod względem kupowania kosmetyków, i na prawdę a nie tak jak niektóre youtubowiczki, które mówią że kupiły to i to, i dokupiły 3 cienie maca do paletki, i jakąś pomadke bo takiej nie mają, i lakier bo jest fajny, ale teraz oszczędzają i to porząąądnie bo mają inne wydatki;p.
Jakbym miała tak kupować to już dawno bym zbankrutowała.

No aasiek, ja napisałam tylko że jesteś dla mnie neutralna, czyli nie zachwycasz niczym specjalnym, ale też nie drażnisz. Więc prosze nie łącz postów i nie wrzucaj wizażanek do jednego wora.
A włosy także nie podobają mi się, ale na szczęscie mam swoje i mogę o nie zadbać jak chce

- Fiodor Dostojewski -
mandarynkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:22   #663
Jamajkaa101
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
tak tak ty
ja jeszcze nie przyklejałam rzęs, ale boję się używać tych dorzucanych że sobie oczy pozaklejam albo stracę wzrok bo to takie jakieś chińskie

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

nie nagrywająca już sławna 85cukiereczek i... pani w ciąży z psem której nick wyleciał mi z głowy ;{
inezmj chyba.

Też się bałam jeżeli chodzi o te kleje ale chyba bardziej tego, że mi rzęsy odpadną. No i powiem Ci szczerze, że z początku zdarzyło mi się, że mi odpadły, bo ich nie przyciełam i nie były dopasowane Klej nakładasz na rzęsy więc raczej nic do oka Ci się nie dostanie, choć raz sobie prawie powiekę z dolnymi rzęsami w rogu skleiłam nie strasząc Cię
Jamajkaa101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:22   #664
joannamalgorzata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
pani w ciąży z psem której nick wyleciał mi z głowy ;{
może chodzi o inezmj ?
http://www.youtube.com/user/inezmj
ja ją lubię za to, że jest miła. bardzo przyjemnie mi się jej słucha. może nie zawsze przekonuje mnie makijażami i mamy na pewno inny gust, ale bardzo lubię ją oglądać. czasami widzę na niej makijaże, które zawsze uznawałam za niedobre dla niebieskookich a po obejrzeniu jej w takim makijażu sama próbuję
Stary 2010-09-14, 23:22   #665
Purple_tulips
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joannamalgorzata Pokaż wiadomość
nie raz za to powtarzam, że włosy zawsze miałam i mam takie, jakbym oberwała piorunem ich się nie da ułożyć i niejeden już z tym walczył )) ale ok, zanotowałam, popracuję nad nimi!
ja mam nadzieje, ze nie jestes urazona tym co napisalam. Nie chce zeby to co pisze wygladalo jak jakas wielka negatywna krytyka Twojej osoby, nie mam zamiaru krytykowac. Ja bym na Twoim miejscu podciela wlosy, ktos wczesniej tez tak radzil.
Sama mam podobne wlosy, tez sa delikatne - dlatego je skrocilam do ramion i wycieniowalam - za namowa fryzjera, ktory tez mi radzil zeby zmienic odcien wlosow na cieplejszy i dodac lekkie pasemka rozswietlajace calosc, zeby tak wizualnie dodac wlosom blasku i objetosci (ale na to sie nie zdecydowalam).
Purple_tulips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:24   #666
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
nie raz za to powtarzam, że włosy zawsze miałam i mam takie, jakbym oberwała piorunem ich się nie da ułożyć i niejeden już z tym walczył )) ale ok, zanotowałam, popracuję nad nimi!
haha
jak to czytałam na wątku to jednocześnie słuchałam w Twoim filmiku i mówiłaś dokłądnie to samo
niezły przypadek i zgranie

a w ogóle to w filmiku w którym masz haul z szamponem Syoss masz ładnie włoski ułożone - takie lekkie fale dodają Ci mnóstwo kobiecości

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:28   #667
joannamalgorzata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mandarynkaaa Pokaż wiadomość
Więc prosze nie łącz postów i nie wrzucaj wizażanek do jednego wora.
ja nic do nikogo nie mam, żeby było jasne.

Cytat:
Napisane przez Purple_tulips
ja mam nadzieje, ze nie jestes urazona tym co napisalam. Nie chce zeby to co pisze wygladalo jak jakas wielka negatywna krytyka Twojej osoby, nie mam zamiaru krytykowac. Ja bym na Twoim miejscu podciela wlosy, ktos wczesniej tez tak radzil.
nie jestem urażona. zgadzam się z Wami, więc musiałabym się też na siebie obrazić ja bym chciała wrócić do starej długości swoich włosów, dlatego tak niechętnie je ścinam. i co gorsza moje włosy jak są krótsze zamieniają się pudelka po kąpieli. planuję je dobrze pocieniować, ale jeszcze zwlekam, żeby na długości zbyt wiele nie stracić. kiedyś miałam włosy za tyłek najlepiej się czułam w takich do pasa bo wszystko mogłam z nimi zrobić!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 23:28   #668
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
choć raz sobie prawie powiekę z dolnymi rzęsami w rogu skleiłam nie strasząc Cię
no właśnie tego też się mniej więcej boje;d

Cytat:
może chodzi o inezmj ?
http://www.youtube.com/user/inezmj
ja ją lubię za to, że jest miła. bardzo przyjemnie mi się jej słucha. może nie zawsze przekonuje mnie makijażami i mamy na pewno inny gust
Tak, tak, to tak.
Jest miła ale nic poza tym bo... nawet jeśli ma wiedzę o makijażu itp to moje gusta, typ cery, kolor oczu i wszystkie pozostałe czynniki się nie pokrywają. Makijaże to ja oglądam tylko nieesi, resztę zazwyczaj sobie daruję bo jest średnio odpowiednia dla mnie
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:32   #669
mandarynkaaa
Raczkowanie

joannamalgorzata, a powiedz tak w skrócie jak dbasz o swoje włosy, jak często je myjesz, używasz suszarki itp? bo mnie też chyba piorun poraził, ale ostatnio doszłam do wniosku czego potrzebują moje włosy, a raczej z czym nie lubią mieć do czynienia

- Fiodor Dostojewski -
Stary 2010-09-14, 23:33   #670
Purple_tulips
Raczkowanie

tez marze o tym, zeby miec znowu dlugie wlosy, ale hustawka hormonow zostawila na mojej glowie pobojowisko (a raczej niewiele zostawila, bo mi sie wlosy przerzedzily) , wiec aby dobrze wygladac musialam je sciac i wycieniowac
Stary 2010-09-14, 23:37   #671
joannamalgorzata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mandarynkaaa Pokaż wiadomość
joannamalgorzata, a powiedz tak w skrócie jak dbasz o swoje włosy, jak często je myjesz, używasz suszarki itp? bo mnie też chyba piorun poraził, ale ostatnio doszłam do wniosku czego potrzebują moje włosy, a raczej z czym nie lubią mieć do czynienia
myję je co 3 dzień. w tym momencie używam jakiegoś organicznego szamponu. suszarki używam sporadycznie - przyznaję, że czasami schną jak chcą nie stosuję żadnych pianek, zrezygnowałam nawet z produktów zwiększających objętość. ostatnio mają się o tyle dobrze, że zaczęłam się czesać grzebieniem i widzę różnicę bo są gładsze i łatwiej mi nad nimi zapanować.
a do jakich wniosków Ty doszłaś?
mnie przeraża to, że idzie zima i nad włosami będzie ciężko zapanować tym bardziej, że zaczną się elektryzować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 23:37   #672
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Purple_tulips Pokaż wiadomość
tez marze o tym, zeby miec znowu dlugie wlosy, ale hustawka hormonow zostawila na mojej glowie pobojowisko (a raczej niewiele zostawila, bo mi sie wlosy przerzedzily) , wiec aby dobrze wygladac musialam je sciac i wycieniowac
witam w klubie, możemy się wspierać
ja swoje włosiska do połowy łopatek ok. 5 razy rozjaśniałam (z czerni schodziłam)...
fajny blond był ale.. ta efekty można sobie wyobrazić ;D
teraz sobie hoduje ... od kwietnia nie farbowałam i mnie już nosi (ale już jasnych nie zrobię ;D)

nawet do ramion jeszcze nie mam(ale to dlatego że krótko ścięłam.. generalnie mi włosy szybciutko rosną, od kwietnia czyli od ostatniego farbowała - ok. 12cm przybyło)

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2010-09-14 o 23:40
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:52   #673
mandarynkaaa
Raczkowanie

Cytat:
a do jakich wniosków Ty doszłaś?
mnie przeraża to, że idzie zima i nad włosami będzie ciężko zapanować tym bardziej, że zaczną się elektryzować.
nie myslalam jeszcze o tym, ale już mysle i także mnie to przeraża

no ja mam straszny problem z włosami od jakiś 3-4 lat. W liceum myłam je codziennie, suszyłam, prostowałam na pół mokro codziennie metalową prostownicą, nie chroniłam ich niczym, żadnych maseczek, odzywek, null. Najszybsza droga do stracenia włosów. No jeszcze moze być trwała i rozjaśnianie;p. Ogólnie po wielu próbach ocalenia ich doszłam do wniosku że mycie im szkodzi, prostownica im szkodzi, suszenie im szkodzi, stres im szkodzi, maseczki też, bo te z silikonami strasznie je oblepiają i później są dziwne, czesanie im szkodzi. Zatem takie włosy najlepiej zapuścić, ponad ramiona, prostownica w kąt, chyba że do grzywki tylko, myć własnie co 2-3-4 dni, jak kto może, zakupić jak najlżejszą maseczke, końcówki oblepić silikonami, w dzień robic koczek, na noc przed tym dniem w którym myjemu wetrzeć w skóre głowy coś w stylu radicala, mi to na prawde duzo dalo na wzrost włosów, nawet fryzjerka zapytala jakiego nawozu uzywam:P. Ogólnie jak najmniej ich dotykac. Takie są moje rady na dzień dzisiejszy. A i wycieniowane włosy do ramion na prawde ciezko sie układa, szczególnie jesli ktoś ma typ sianowaty, wiec lepiej je wiązac i cierpliwie czekac aż podrosną.

- Fiodor Dostojewski -
Stary 2010-09-14, 23:54   #674
gabriellakrk
Raczkowanie

Nie komentuje wyglądu, bo każdy wygląda jak wygląda w realu i na filmikach. Jedym się to podoba, drugim nie. Najważniejsze, że dziewczyny które kręca czują się dobrze ze soba (mam taka nadzieje). Ale zadziwilo mnie jedno - pojawily sie tu komentarze, ze Aasiek jest niesympatyczna Dla mnie to jedna z najsympatyczniejszych "YouTuberek"! Nie ma w niej maniery, nie narzeka na to, że pojawia się wiele pytan czy prosb na dany temat, nie gani widzow za jakies zachowania. Chyba nie zdarzylo mi sie zeby nie odpisala mi na jakis komentarz, w ktorym bym Ją o coś pytała. No i bardzo pomogla mi z firmą Mariza Chyba bez jej wstawiennictwa zostalabym calkiem olana
Oleśka jest równie sympatyczna. Wydaje mi sie byc taka pogodna i optymistycznie nastawiona do życia. W dodatku wydaje sie byc przygotowana do krecenia filmiku, a to duzy plus.
Niestety muszę się zgodzić co do Nieesi. Nie wiem, moze ma jakis zly okres w zyciu, czy cos sie stalo po czym sie zmienila. Nie chce w to wchodzic bo to jej prywatne zycie, ale zmienila sie odkad zaczelam ja ogladac. Wiem, ze wiele razy miala juz takie komentarze pod filmikami i zawsze je jakby odpierala. Nie wiemy jaka jest na codzien, bo jej prywatnie nie znamy, aczkolwiek ton filmikow sie zmienil niestety Staram sie przymykac na to oko, bo lubie ja ogladac i mam mile wspomnienia z wiadomosciami od niej, ale czasem nawet mnie to drazni Jesli to czyta lub ktos jej to przekaze, ze "pisza o niej" tak jak siostrom o twitterze, to mam nadzieje, ze przemysli sprawe i ze nie urazilam jej tym co napisalam. Takie sa po prostu moje smutne odczucia.
gabriellakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 00:19   #675
Purple_tulips
Raczkowanie

o, jak wiele osob przeglada teraz ten watek Niesi juz ktos chyba napisal w komentarzach ze sie zmienila, ze tak jakby na sile robi filmiki. A ona sama powiedziala, ze nie jest taka szczesliwa jakby sie innym wydawalo, ze tez ma problemy, itp.

Cieszy mnie postawa asiek tutaj na forum. Wydajesz sie byc fajna kobieta. Mam nadzieje, ze sie kiedys przekonam do subskrypcji Twojego kanalu
Stary 2010-09-15, 07:14   #676
TruskaweczQaa
Raczkowanie

tak czytam "amerykańskie" komentarze pod ostatnim filmikiem Niesii.. ileż to poruszenia wywołało to, że właśnie ten filmik pojawiła się na ich głównej ( amerykańskiej) stronie YT ....

btw. gratuluje Niesii , chyba jej jako pierwszej się to udało

Celiaczka od 24 lat

http://szafa.pl/profil/TruskaweczQaa
http://www.youtube.com/user/TruskaweczQaa
TruskaweczQaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:32   #677
coldold
Zakorzenienie

Ja bardzo lubię TheOleskę. Jej makijaże nie są dla mnie, ale ona ma "trudne" oczy i myślę, że świetnie sobie z nimi radzi.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:36   #678
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

o kurde, ciekawe jak nieesia się znalazła na głównej YT USA
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:40   #679
enii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TruskaweczQaa Pokaż wiadomość
tak czytam "amerykańskie" komentarze pod ostatnim filmikiem Niesii.. ileż to poruszenia wywołało to, że właśnie ten filmik pojawiła się na ich głównej ( amerykańskiej) stronie YT ....

btw. gratuluje Niesii , chyba jej jako pierwszej się to udało
mozesz napisac wiecej na ten temat- nie wiem o co chodzi??

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 08:43   #680
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
i tak pewnie mało kto ja tam ogląda, bo po polsku jest
Stary 2010-09-15, 08:45   #681
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

no ludzie pod jej filmikiem o tym czy się malować zaczęli pisać komentarze że nie wiedzą dlaczego ten filmik znalazł się na głównej stronie YT USA, że za szybko gada i nic nie czają, że jest cute ale nic nie rozumieją itp
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:46   #682
enii
Wtajemniczenie

Mozesz podac linka do tych komentarzy

edit: acha , zaraz sobie lookne ... tylko dwa ???

edit- ok, jest wiecej

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)

Edytowane przez enii
Czas edycji: 2010-09-15 o 08:50
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:49   #683
TruskaweczQaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
tak jak wspominałam dziwnym trafem filmik polskojęzyczny pojawił się na stronie amerykańskiego YT, w komentarzach u Niesii wywołało to lawinę pytań m.in. po jakiemu ona nawija? dlaczego ten filmik jest na moim YT? co ona tak szybko mówi? itp.itd. sa też niemiłe komentarze, tych nie warto powtarzać, ale są też wpisy aprobujące Niesiię, co mnie cieszy. Zapadł mi w pamięci komentarz gdzie ktoś powiedział ,że amerykanie maja mózgi wielkości mrówek i są najgłupszym narodem na świecie... - cenna riposta do głupich amerykańskich wpisów pod omawianym filmikiem.

Celiaczka od 24 lat

Stary 2010-09-15, 08:52   #684
Labirynth
Zakorzenienie

a najlepsze ejst to, że widzowie nie mogą skumać, co to za język, ale wiedzą na pewno, ż emówi za szybko jak na trybie Fast forward
Stary 2010-09-15, 08:52   #685
pumas
Zakorzenienie

Agabil, a te Ardell mozna kupic w jakims sklepie? Rzesy z inglota sa fajne, ale takie wybajerowane, a ja potrzebuje jakies zwykle.
Joanna, a czy te rzesy mozna kupic w sklepie stacjonarnym? Nie mam czasu na zamawianie z neta.
Asiek, fajnie, ze sie nie obruszasz i masz dystans do siebie, za to cenie YT.
Niesia sie zmienila i ok, kazdy moze miec problemy zycia codziennego, ale tak w pracy, jak i na YT nie powinno się ich pokazywac i odgryzac sie swoim widzom.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:00   #686
TruskaweczQaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
na YT nie powinno się ich pokazywac i odgryzac sie swoim widzom.
Z góry przepraszam, czy mogłabyś mi wytłumaczyć w czym rzecz jeżeli chodzi o ten wpis? dot.Niessi. Bo chyba coś mi umknęło....

dziękuje!

Celiaczka od 24 lat

Stary 2010-09-15, 09:10   #687
pumas
Zakorzenienie

Chodzi o to, ze ona czesto ma pretensje do swoich widzow, ciagle jakies wsadza dygresje o tych, ktorzy zagladaja jej do portfela, o tych, ktorzy ją krytykuja itp. Nie jest taka niezalezna, nie stoi obok tego, tylko wnerwia sie kazdym zlym slowem, co obniza jej poziom wg mnie. Cenie sobie te dziewczyny, ktore mysla co mysla, bo na pewno kazda sie denerwuje krytycznymi uwagami, czasem glupimi tekstami tylko, by zrobic przykrosc, ale naprawde prawie zadna z dziewczyn o tym nie mowi w swoich filmach, bo zachowuja swoj "profesjonalizm" i pokazuja, ze maja to w dupie. A niesia wrecz przeciwnie. I zapomina, ze taka reakcja motywuje trolle do kolejnych atakow, bo a nuz beda wymienieni przez nia w filmiku.

A odnosnie pokazywania swoich problemow w filmach - np. 1kasias zrobila film o tym, ze ma problemy w zyciu, ze nie ma nastroju, dlatego sie nie pojawia na YT. Madzia to samo, powiedziala o swoich klopotach i ok, nikt nie ma pretensji, ze sie nie usmiecha czy cos w tym stylu. A niesia szczerzy sie do kamery, udaje wielce happy, ale dla mnie jest to udawane w ostatnim czasie, to widac, ze ma jakies nerwy, tylko po co potem wyzywac sie na widzach? |Nie lepiej otwarcie powiedziec: sluchajcie, mam male problmy osobiste, nie chce w to wnikac, wiec wybaczcie mi slabszy humor lub moje rozdraznienie. Choc wg mnie powinna w ogole nie krecic, gdy nie ma na to ochoty.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:20   #688
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TruskaweczQaa Pokaż wiadomość
Zapadł mi w pamięci komentarz gdzie ktoś powiedział ,że amerykanie maja mózgi wielkości mrówek i są najgłupszym narodem na świecie... - cenna riposta do głupich amerykańskich wpisów pod omawianym filmikiem.
współczuć takiemu komuś, może nie spotkał Amerykanów w swoim życiu jeszcze.. a swoje opinie opiera na filmiku z YT z sondą uliczną w USA.

asiek jest sympatyczna w filmikach, dzięki za linki.

przy okazji poszukałam tego cukiereczka, ale zupełnie nie moja bajka.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:24   #689
TruskaweczQaa
Raczkowanie

pumas dziękuje za wyjaśnienie mi sprawy

w pełni się z Tobą zgadzam, mogłaby nabrać trochę dystansu to takich sytuacji, bo wszakże trollle byli są i będą, notabene problemy również (niestety)

Celiaczka od 24 lat

Stary 2010-09-15, 09:26   #690
żurawinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Chodzi o to, ze ona czesto ma pretensje do swoich widzow, ciagle jakies wsadza dygresje o tych, ktorzy zagladaja jej do portfela, o tych, ktorzy ją krytykuja itp. Nie jest taka niezalezna, nie stoi obok tego, tylko wnerwia sie kazdym zlym slowem, co obniza jej poziom wg mnie. Cenie sobie te dziewczyny, ktore mysla co mysla, bo na pewno kazda sie denerwuje krytycznymi uwagami, czasem glupimi tekstami tylko, by zrobic przykrosc, ale naprawde prawie zadna z dziewczyn o tym nie mowi w swoich filmach, bo zachowuja swoj "profesjonalizm" i pokazuja, ze maja to w dupie. A niesia wrecz przeciwnie. I zapomina, ze taka reakcja motywuje trolle do kolejnych atakow, bo a nuz beda wymienieni przez nia w filmiku.

A odnosnie pokazywania swoich problemow w filmach - np. 1kasias zrobila film o tym, ze ma problemy w zyciu, ze nie ma nastroju, dlatego sie nie pojawia na YT. Madzia to samo, powiedziala o swoich klopotach i ok, nikt nie ma pretensji, ze sie nie usmiecha czy cos w tym stylu. A niesia szczerzy sie do kamery, udaje wielce happy, ale dla mnie jest to udawane w ostatnim czasie, to widac, ze ma jakies nerwy, tylko po co potem wyzywac sie na widzach? |Nie lepiej otwarcie powiedziec: sluchajcie, mam male problmy osobiste, nie chce w to wnikac, wiec wybaczcie mi slabszy humor lub moje rozdraznienie. Choc wg mnie powinna w ogole nie krecic, gdy nie ma na to ochoty.
Przesadzasz moim zdaniem, jesli Cię drazni to daruj sobie jej filmiki i po kłopocie. Nikt się nie zmieni bo masz takie widzimisię. Każdy jest inny, ale wkurza już mnie podchodzenie typu " o świetna niesia, fajna, wesoła. O zła niesia, nie powinna okazywac emocji, tylko lepiej udawać że wszystko jest ok"
Nie zauważyłam żeby wyzywała się na widzach, podejrzewam że po stu negatywnych komentarzach starając się wszystkich zadowolić i zachować twarz też byś w końcu "pękła" . Nie oszukujmy się że niesia jest idealna, nie jest i nie musi a jak by chciała to mogłaby wybuchnąć mocniej. Jak idziesz do sklepu to też oczekujesz od personelu banana na ustach zawsze? ( np. chcą cię wywalić i weź się człowieku uśmiechaj ochoczo) - nie wiesz jak jest, jakie ludzie maja problemy, może YT to dla niesi odskocznia dzięki której jakoś się trzyma?
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości