|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Cytat:
a włosów NIGDY nie pomaluję chociażby mnie zaciągali siłą do fryzjera! :P ja uwielbiam kolor swoich włosów i tak jak już powiedziałam - postaram się te swoje włosy ujarzmić i przy okazji pokażę ich rewelacyjny odcień. Cytat:
![]() muszynianko, ja również zapuszczam. biorąc pod uwagę że na górze mam loczki, na dole fale i dodatkowo jedne są krótsze a długie dłuższe, to wyglądam jak wyglądam haha powodzenia życzę i Tobie! poza tym dziękuję za miłe słowa bo i takie się pojawiły ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakbym miała tak kupować to już dawno bym zbankrutowała. No aasiek, ja napisałam tylko że jesteś dla mnie neutralna, czyli nie zachwycasz niczym specjalnym, ale też nie drażnisz. Więc prosze nie łącz postów i nie wrzucaj wizażanek do jednego wora ![]() A włosy także nie podobają mi się, ale na szczęscie mam swoje i mogę o nie zadbać jak chce ![]()
![]() |
#663 | |
BAN stały
|
Cytat:
Też się bałam jeżeli chodzi o te kleje ale chyba bardziej tego, że mi rzęsy odpadną. No i powiem Ci szczerze, że z początku zdarzyło mi się, że mi odpadły, bo ich nie przyciełam i nie były dopasowane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
może chodzi o inezmj ?
http://www.youtube.com/user/inezmj ja ją lubię za to, że jest miła. bardzo przyjemnie mi się jej słucha. może nie zawsze przekonuje mnie makijażami i mamy na pewno inny gust, ale bardzo lubię ją oglądać. czasami widzę na niej makijaże, które zawsze uznawałam za niedobre dla niebieskookich a po obejrzeniu jej w takim makijażu sama próbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama mam podobne wlosy, tez sa delikatne - dlatego je skrocilam do ramion i wycieniowalam - za namowa fryzjera, ktory tez mi radzil zeby zmienic odcien wlosow na cieplejszy i dodac lekkie pasemka rozswietlajace calosc, zeby tak wizualnie dodac wlosom blasku i objetosci (ale na to sie nie zdecydowalam). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to czytałam na wątku to jednocześnie słuchałam w Twoim filmiku i mówiłaś dokłądnie to samo niezły przypadek i zgranie a w ogóle to w filmiku w którym masz haul z szamponem Syoss masz ładnie włoski ułożone - takie lekkie fale dodają Ci mnóstwo kobiecości
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest miła ale nic poza tym bo... nawet jeśli ma wiedzę o makijażu itp to moje gusta, typ cery, kolor oczu i wszystkie pozostałe czynniki się nie pokrywają. Makijaże to ja oglądam tylko nieesi, resztę zazwyczaj sobie daruję bo jest średnio odpowiednia dla mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
joannamalgorzata, a powiedz tak w skrócie jak dbasz o swoje włosy, jak często je myjesz, używasz suszarki itp? bo mnie też chyba piorun poraził, ale ostatnio doszłam do wniosku czego potrzebują moje włosy, a raczej z czym nie lubią mieć do czynienia
![]()
#670 |
Raczkowanie
|
tez marze o tym, zeby miec znowu dlugie wlosy, ale hustawka hormonow zostawila na mojej glowie pobojowisko (a raczej niewiele zostawila, bo mi sie wlosy przerzedzily) , wiec aby dobrze wygladac musialam je sciac i wycieniowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a do jakich wniosków Ty doszłaś? mnie przeraża to, że idzie zima i nad włosami będzie ciężko zapanować tym bardziej, że zaczną się elektryzować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swoje włosiska do połowy łopatek ok. 5 razy rozjaśniałam (z czerni schodziłam)... fajny blond był ale.. ta efekty można sobie wyobrazić ;D teraz sobie hoduje ... od kwietnia nie farbowałam i mnie już nosi (ale już jasnych nie zrobię ;D) nawet do ramion jeszcze nie mam(ale to dlatego że krótko ścięłam.. generalnie mi włosy szybciutko rosną, od kwietnia czyli od ostatniego farbowała - ok. 12cm przybyło)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-14 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no ja mam straszny problem z włosami od jakiś 3-4 lat. W liceum myłam je codziennie, suszyłam, prostowałam na pół mokro codziennie metalową prostownicą, nie chroniłam ich niczym, żadnych maseczek, odzywek, null ![]()
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Nie komentuje wyglądu, bo każdy wygląda jak wygląda w realu i na filmikach. Jedym się to podoba, drugim nie. Najważniejsze, że dziewczyny które kręca czują się dobrze ze soba (mam taka nadzieje). Ale zadziwilo mnie jedno - pojawily sie tu komentarze, ze Aasiek jest niesympatyczna
![]() ![]() ![]() Oleśka jest równie sympatyczna. Wydaje mi sie byc taka pogodna i optymistycznie nastawiona do życia. W dodatku wydaje sie byc przygotowana do krecenia filmiku, a to duzy plus. Niestety muszę się zgodzić co do Nieesi. Nie wiem, moze ma jakis zly okres w zyciu, czy cos sie stalo po czym sie zmienila. Nie chce w to wchodzic bo to jej prywatne zycie, ale zmienila sie odkad zaczelam ja ogladac. Wiem, ze wiele razy miala juz takie komentarze pod filmikami i zawsze je jakby odpierala. Nie wiemy jaka jest na codzien, bo jej prywatnie nie znamy, aczkolwiek ton filmikow sie zmienil niestety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
o, jak wiele osob przeglada teraz ten watek
![]() Cieszy mnie postawa asiek tutaj na forum. Wydajesz sie byc fajna kobieta. Mam nadzieje, ze sie kiedys przekonam do subskrypcji Twojego kanalu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
tak czytam "amerykańskie" komentarze pod ostatnim filmikiem Niesii.. ileż to poruszenia wywołało to, że właśnie ten filmik pojawiła się na ich głównej ( amerykańskiej) stronie YT ....
btw. gratuluje Niesii , chyba jej jako pierwszej się to udało ![]()
#677 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię TheOleskę. Jej makijaże nie są dla mnie, ale ona ma "trudne" oczy i myślę, że świetnie sobie z nimi radzi.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
o kurde, ciekawe jak nieesia się znalazła na głównej YT USA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
mozesz napisac wiecej na ten temat- nie wiem o co chodzi??
#680 |
Zakorzenienie
|
i tak pewnie mało kto ja tam ogląda, bo po polsku jest
![]()
#681 |
Zakorzenienie
|
no ludzie pod jej filmikiem o tym czy się malować zaczęli pisać komentarze że nie wiedzą dlaczego ten filmik znalazł się na głównej stronie YT USA, że za szybko gada i nic nie czają, że jest cute ale nic nie rozumieją itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Wtajemniczenie
|
Mozesz podac linka do tych komentarzy
edit: acha , zaraz sobie lookne ... tylko dwa ??? edit- ok, jest wiecej
http://www.youtube.com/watch?v=v7WON...eature=related ![]() ![]() 22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket) ![]() Edytowane przez enii Czas edycji: 2010-09-15 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
tak jak wspominałam dziwnym trafem filmik polskojęzyczny pojawił się na stronie amerykańskiego YT, w komentarzach u Niesii wywołało to lawinę pytań m.in. po jakiemu ona nawija? dlaczego ten filmik jest na moim YT? co ona tak szybko mówi? itp.itd. sa też niemiłe komentarze, tych nie warto powtarzać, ale są też wpisy aprobujące Niesiię, co mnie cieszy. Zapadł mi w pamięci komentarz gdzie ktoś powiedział ,że amerykanie maja mózgi wielkości mrówek i są najgłupszym narodem na świecie...
![]()
#684 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#685 |
Zakorzenienie
|
Agabil, a te Ardell mozna kupic w jakims sklepie? Rzesy z inglota sa fajne, ale takie wybajerowane, a ja potrzebuje jakies zwykle.
Joanna, a czy te rzesy mozna kupic w sklepie stacjonarnym? Nie mam czasu na zamawianie z neta. Asiek, fajnie, ze sie nie obruszasz i masz dystans do siebie, za to cenie YT. Niesia sie zmienila i ok, kazdy moze miec problemy zycia codziennego, ale tak w pracy, jak i na YT nie powinno się ich pokazywac i odgryzac sie swoim widzom. |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Z góry przepraszam
![]() dziękuje!
#687 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o to, ze ona czesto ma pretensje do swoich widzow, ciagle jakies wsadza dygresje o tych, ktorzy zagladaja jej do portfela, o tych, ktorzy ją krytykuja itp. Nie jest taka niezalezna, nie stoi obok tego, tylko wnerwia sie kazdym zlym slowem, co obniza jej poziom wg mnie. Cenie sobie te dziewczyny, ktore mysla co mysla, bo na pewno kazda sie denerwuje krytycznymi uwagami, czasem glupimi tekstami tylko, by zrobic przykrosc, ale naprawde prawie zadna z dziewczyn o tym nie mowi w swoich filmach, bo zachowuja swoj "profesjonalizm" i pokazuja, ze maja to w dupie. A niesia wrecz przeciwnie. I zapomina, ze taka reakcja motywuje trolle do kolejnych atakow, bo a nuz beda wymienieni przez nia w filmiku.
A odnosnie pokazywania swoich problemow w filmach - np. 1kasias zrobila film o tym, ze ma problemy w zyciu, ze nie ma nastroju, dlatego sie nie pojawia na YT. Madzia to samo, powiedziala o swoich klopotach i ok, nikt nie ma pretensji, ze sie nie usmiecha czy cos w tym stylu. A niesia szczerzy sie do kamery, udaje wielce happy, ale dla mnie jest to udawane w ostatnim czasie, to widac, ze ma jakies nerwy, tylko po co potem wyzywac sie na widzach? |Nie lepiej otwarcie powiedziec: sluchajcie, mam male problmy osobiste, nie chce w to wnikac, wiec wybaczcie mi slabszy humor lub moje rozdraznienie. Choc wg mnie powinna w ogole nie krecic, gdy nie ma na to ochoty. |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() asiek jest sympatyczna w filmikach, dzięki za linki. przy okazji poszukałam tego cukiereczka, ale zupełnie nie moja bajka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
pumas dziękuje za wyjaśnienie mi sprawy
![]() w pełni się z Tobą zgadzam, mogłaby nabrać trochę dystansu to takich sytuacji, bo wszakże trollle byli są i będą, notabene problemy również (niestety)
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zauważyłam żeby wyzywała się na widzach, podejrzewam że po stu negatywnych komentarzach starając się wszystkich zadowolić i zachować twarz też byś w końcu "pękła" . Nie oszukujmy się że niesia jest idealna, nie jest i nie musi a jak by chciała to mogłaby wybuchnąć mocniej. Jak idziesz do sklepu to też oczekujesz od personelu banana na ustach zawsze? ( np. chcą cię wywalić i weź się człowieku uśmiechaj ochoczo) - nie wiesz jak jest, jakie ludzie maja problemy, może YT to dla niesi odskocznia dzięki której jakoś się trzyma? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.