|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
ja tez witam skoro świt
![]() acelinko ale z nas ranne ptaszki ![]() ![]() a my z TZ spędzamy Wigilie u moim rodziców ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to juz nie mogę się doczekać świąt strasznie je z TZ uwielbiamy ![]()
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nom ranne ptaszki przymusowe ![]() ![]() Zmykam do pracy, miłego dnia wszystkim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
U nas prace szly super, komoda poskladana, szafa z wielkim trudem, ale poskładana, przyszedł czas na łóżko.... kiedy go poskładalismy, wnislismy stelaż i co? okazało się, że łożko ma nie ten wymiar co zamawialismy! bylam tak wsciekla że miałam ochote kogos pogryść... materac na 160, stelaż na 160, a łóżko na 180, no co za osioł nam to zapakował?! mężuś zrobił wczoraj awanture w sklepie i dzisiaj mają przywieźć nowe... po prostu pomylil pudła... ktoś dostal nasze-my czyjeś....więc aktualnie koczujemy u mamy w sypialni...masakra...... ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() Jak najabardziej jest, ale po świętach, kiedy stoi choinka i wogóle, tak od świąt do max lutego, ale nie w listopadzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść
![]() Co nowego się zadziało w ciągu ostatniego tygodnia? ![]() Jakoś tak nie mam czasu ostatnio na wizaż.. ![]() Agula do nas wczoraj też łóżko przyszło! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Święta, święta, juz pomału zaczyna się szał
![]() My wigilię spedzamy z moja rodziną, może przyjedzie siostra jeszcze, bo pozostałe rodzeństwo to zapewne u siebie ![]() Właśnie przyjechało łóżko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
a ja muszę porozmawiać z TŻ na temat Wigilii, u nas z racji tego że rodzice są rozwiedzeni to Wigilię spędzaliśmy z bratem tak że najpierw bylismy u mamy, a jak mamy nie było to z babcią spędzaliśmy trochę czasu a ok 18 jechaliśmy do taty i do jego rodziców, teraz jak już jestem mężatką muszę rozkminić jak to jeszcze rozdzielić na teściową
![]() ![]() ale dzisiaj pospałam, wstałam o 6 i się rozbudziłam, nie wiedziałam, że jeszcze uda mi się zasnąć a tu proszę - ciężko mi było wstać z łóżka. Dzisiaj pracowity dzień mnie czeka bo mam lekcje angielskiego a potem jadę pomagać w domu dziadków bo robili remont i teraz trzeba po tym remoncie porządnie posprzątać, a wiadomo oni nie bardzo mają już siłę, więc się zadeklarowałam i tak oto zamiast się uczyć bo mam wolne to ja nawet w domu nie będę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tęskniłyście? Super brzusio ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#668 | ||
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety moj TZ nie lubi,ani salatki,ani bigosu,ani barszczyku,ale za to za sernikiem przepada ![]() Magolina strasznie smutna historia ![]() Cytat:
Acelinka nawet jak bedziesz pisac na innym watku to nie zapomnij informowac nas o Waszych staraniach ![]() My sie na razie nie staramy,planowalismy tak za rok dwa,jak zmienimy mieszkanie,bo na razie wynajmujemy,ale wyobrazcie sobie,ze dzis jak TZ wroci z pracy idziemy zobaczyc dwa mieszkania!!!i kto wie,kto wie ![]() aaaaaa wczoraj mama pisala mi,ze dzwonil fotograf i sa do odebrania plyty z filmem i zdjeciami!!!Nie mozemy sie doczekac ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- zapomnialabym wczoraj wchodze do pracy a tam " I'm dreaming of a white christmas"...
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
czesc
ja dzis od rana musialam czekac na pana z gazowni ale w koncu przyszedł ![]() silvyetta no to trzymam kciuki za mieszkanko, co do remontu to my wlasnie od poniedzialku zaczynamy robic pokoj dla naszego syncia ![]()
#670 |
Zakorzenienie
|
metkaa a kto lubi?
![]() nasz jeden pokój nadal leży odłogiem. dosłownie. musimy nawet drzwi do niego dokupić i wygładzić ściany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Wtajemniczenie
|
ja to bym bardzo chciała robić remont w swoim mieszkanku
![]() ![]()
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
z punktu widzenia remontu łazienki .. nie podzielam Twojego chciejstwa ale podzielam entuzjazm... U nas z 4 tygodni zrobiło się niemal 8... samej łazienki ażboję się myśleć co będzie jak mnie tyknie na salon czy sypialnie .. brrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
pewnie teraz tak mowie
![]() ale jak remont będzie się juz ciągnął jakiś czas odechce mi się pewnie ![]() ![]() A za Was dziewczyny trzymam kciuki za Wasza wytrwałość ![]()
#675 |
Zakorzenienie
|
taaa...a przy okazji temat remontu jest szalenie konfliktogenny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hello dziewczynki miałam dzisiaj tyle pracy w pracy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() He he zgadzam się ![]() ![]() ![]() Dziewczyny a tak na marginesie to ta pogoda mnie już pomału wykańcza, nie mogę patrzyć za okno bo mnie ta mgła przytłacza. Jutro wolne w pracy ale jadę do szkoły, na szczęście w ramach zajęć pani doktor zabiera nas do muzeum zabawek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że temet remontów.... heh u nas trwa praktycznie rok.... w październiku 2009 się zaczęło... robiliśmy nowe wejscie do domu, do nas na pietro...schody, ganeczek itd itd itd... skoro rozgrzebaliśmy klatke, to stwierdzilismy, że zerwiemy tapety i nałozymy gips dekoracyjny no i schody w drewnie.... skoro klatkę no to od razu korytarz taki sam..... poźniej zaczęlo się całe pietro.... wylewki - bo były podłogi drewniane..... wymiana wszystkich okien, ściany, i wogóle.... syf kila i mogila........ ale nic nie przebije remontu kuchni - dramat
![]() Dobra wracam do układania w szafkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Co do wigilii to opowiem wam jak bylo w mojej rodzinie.
Od poczatku malzenstwa moi rodzice jezdzili najpierw do jednej mam potem do drugiej. Jako dziecko nienawidzilam sztywnej wigilii u jednej strony i czekalam na ta druga- duzo dzieci, pelny dom ludzi, mila atmosfera. ![]() Potrawy sie roznily - oprocz karpia no i ze od jednych do drugich byla godzinka jazdy samochodem to nawet moglismy zjesc w obu domach. I wiecie teraz od kilku lat juz dziadkowie nie zyja a nikt nie przejal tej tradycji to troszke tesknie za tymi czasami. ![]() Teraz mamy wigilie w malym rodzinnym gronie u moich rodzicow z bratem. A w tym roku (trzymajcie kciuki zeby sie udalo ![]() ![]()
#679 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle padnięta jestem. Wstaję o 5 nad ranem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Wtajemniczenie
|
Danaee super, będzie dobrze, im dłużej będziesz pracować tym pewniej będziesz się czuła, życzę Ci powodzenia
![]() a u nas na szczęscie remontu nie ma już, zrobiliśmy sobie przed ślubem sypialnie i dosyć długo trwał remont więc teraz zbieramy na swoje mieszkanie, a potem zaczną się prawdziwe udręki z dekoracją całego mieszkania, ale ja akurat mam bogatą wyobraźnię więc mam nadzieję że przyniesie mi to sporo radości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
tak czytam i doszłam do wniosku, że można by przegadać z TŻtem temat Wigilii
![]() a remonty to straszna rzecz na początku, ale na koniec super-jak się już urządza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Wtajemniczenie
|
![]() na reszcie dzisiaj piątek i jutro mogę sobie dłużej pospać i weekend ![]() a dzisiaj jedziemy z siostra i mama na zakupy świąteczne ![]() ![]() ![]() ![]() nic uciekam na kawkę na pobudzenia ![]()
#683 |
Wtajemniczenie
|
Witojcie
![]() U mnie świeci słoneczko i już od razu człowiek z rana inaczej się czuje ![]() Kawkę już wypiłam, teraz ide na jakieś śniadanko i się zbieram do wyjścia bo chciałabym odebrać dzisiaj swój new dowód osobisty ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej Anioły me
![]() ja dzisiaj wyjątkowo już w środku dnia a nie skoro świt ![]() nadrabiam wczorajsze i dzisiejsze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie też nigdy nie robiliśmy aż tylu potraw ale jest oprócz tych tradycyjnych na kolacji jest oczywiście mnóstwo slodyczy, ciasta itd ![]() ![]() Piękne tradycje świąteczne ![]() ![]() Cytat:
![]() Czekamy na focie Słonko ![]() a z tymi świętami przesadzają:/ QUOTE=Aaś;23316698]taaa...a przy okazji temat remontu jest szalenie konfliktogenny ![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() Mój znowy nie lubi świąt bo ma w Wigilię urodziny, i ma troche złe skojarzenia z domu przez ojca ale nie rozumiem dlaczego jest taki uparty i nie chce tego zmienić ![]() Ale fajna wycieczka ![]() ![]() Dana dasz radę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja dziś na 10.30 mam zajęcia - godzinke a później musze mykać do szkoły ![]() Pewnie dopiero w poniedziałek zajrzę ![]() Miłego weekendu kochane ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-11-19 o 08:04 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
a ja rozmawiałam wczoraj z TŻ na temat Wigilii i dalszych dni świąt i doszliśmy do wniosku, że w Wigilię odwiedzimy obie rodziny, najpierw u TŻ a potem u mnie, pierwszy dzień u mojej rodziny, a drugi dzień świąt u jego mamy i w sumie mi to odpowiada ![]() dzisiaj mam zajęcia do 19.30, a tak bym sobie została w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Kurcze pasuje się zabrać za robienie prezentów na mikolaja dla moich dzieciakow..... no i powoli zacząć mysleć o świątecznych...... a pomysłów brak ehhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
czesc
dzis pogoda zdecydowanie lepsza niz wczoraj, powynosilam z pokoju prawie wszystko co dalo sie wyniesc ![]() ja na mikolaja nie robie prezentow, zawsze mam problem co kupic i juz swiateczne mi wystarcza
#688 | |
Zakorzenienie
|
a ja się na razie wzięłam za ozdoby świąteczne. robię malunki farbami witrażowymi
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
Hej Rybki,wpadam na chwilke bo za 5 min wychodze do pracy,jedno z mieszkan(w sumie to domek)bardzo nam sie spodobal,ale...trzeba by bylo zrobic generalny remont!
![]() ![]() ![]() Buziaki ![]()
#690 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam prawie koniec pracy w takim razie mogę zacząć weekend
![]() na szczęście nie mam zjazdu w szkole to się będziemy milo i aktywnie spędzać czas z Tz ![]() Pewnie dopiero odezwę się w poniedziałek skoro świt ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.