![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
http://kobieta.sprycia rze.pl/tag/stroj
ofkors bez spacji miedzy sprycia... bo mi zablokowalo :[ cat woman Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-12-13 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
ale to chyba za betty i barney'a
![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-13 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
muahahahahah
![]() ![]() w sumie łaj nat ![]() ale już widzę TZ w panterce na boso ![]()
#664 |
Zakorzenienie
|
nawet i to jest
http://kobieta.sprycia rze.pl/zobacz/jak-zrobic-kostium-betty-z-bajki-flinstonowie |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
zapisałam sobie tę stronę co podała Veronka, dzięki
![]() moze cos wykombinuję ![]() mam cale 2 tyg na przetestowanie kazdej opcji, ufoce się, to się wam pokaze w czym mi najlepiej ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
fajna stronka ![]()
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
życzę zdrówka Wikusi i Mati
to chyba jakiś wirus gorączkowy i same takie wysokie Fajne są takie zabawy przebierane, ale ja chyba bym nie miała odwagi się tak przebrać No chyba że po flaszce Anisia wrócę jeszcze do tych pierogów je tylko obgotowujecie /nie gotujecie / przelewacie zimną wodą a ile tego oleju //tylko tyle by one były tłuste, się nie sklejały / czy więcej Karolek dziś na zastrzyku był bardzo grzeczny tylko lekko miauknął jeszcze przed samym wbiciem a potem z krzywą minką czekał aż pani skończy |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcę je odgrzać, to wlasnie wrzucam na wrzątek i gotuję z minutę. Pozbywam się w ten sposob oleju i na talerz jak je wylozysz to masz wrazenie, jakbys je przed chwila zrobila. Sprawdzony od wielu lat patent. ![]()
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Anisia
wypróbuję przy najbliższej okazji A może zrobię sobie tak na wigilię A może zdradzisz jeszcze jaki robicie farsz ![]() ![]() może macie jakieś lepsze receptury ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Kristi, jutro ci napiszę, bo teraz uciekam spac
![]() ![]()
#673 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, wszystkie te konkursy to pic na wode
![]() Oj wybralabym sie na taka zabawe karnawalowa z przebierancami. Tutaj sa dosc popularne, ale wsrod studentow, chyba ze wkrece sie na jakas impreze studencka, to sie zabawie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Morticia Adamsowa?
![]() hej, potrzebuje na szybko pomocy. Czy wiecie moze ile czasu potrzeba zeby czopek nurofen sie wchonął? podałam o 6.45 a o 7.15 Wiki zrobiła takiego kasztana ze szok ![]() ![]()
#675 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
My od rana bez wody ![]() Oczywiscie moją ulicą tez ![]() Spiąca jestem jak niewiem ![]() Piję kawę i liczę, ze sie dobudzę ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- 5 min,bo po 15 juz działa
#676 |
Zakorzenienie
|
hej
laski możecie mi zalinkować, te Wasze delikatne kawy? kończą mi się zapasy, więc może bym sobie coś zamówiła ![]() bo coś ostatnio może mi powolutku niechęć do kawy przechodzi ![]() zdrówka dla wszystkich smyków z dolegliwościami przeziębieniowymi, niech już przestają kaszleć i smakrać , bo choinka czeka na ubieranie i czas prezentów się zbliża ![]() Kristi, na zdrowy rozum z tymi pierogami, ja normalnie gotuję pierogi na obiad, większa partia, to reszta mi zostaje , tak jak Anisia rozkładam na tackach, polewam oliwą, żeby się nie sklejały i do zamrażarki, pamiętając o poruszaniu woreczkami wtedy masz wszystkie luzem, wyjmuję kiedy i ile mi potrzeba, wrzucam na wrzątek lub jak Miki woli to od razu rozmrażają mi sie powolutku na patelni podczas podpiekania, co do kolędy księdza, to ja przyjmuję księza , bo ja kościółkowa jestem choć nie dewotka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Aniu, mokito ci polecam
http://www.sklep.cafesilesia.pl/kawa...--default.html tam sa super kawy, poczytaj sobie ![]()
#678 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od jakiej temperatury zaczynacie zbijać gorączkę? Pytam bo często mam dylemat czy dać organizmowi trochę powalczyć czy działać od razu Nurofenem
![]() Swoją drogą, mam od wczoraj fajny termometr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anisia, na Pocahontas pasujesz idealnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
dzięki ANisia
Matylku trzymaj się bidulko,szybko zdrowiej, to piszę ja Twój Mikołaj ![]() ![]() Cestusia podczytaj na necie, ja ciągle zapominam, co do temp. ![]() ja używam tylko elektronicznego, jak trzeba mierzyć, wkładam do pupki, żadne inne udogodnienia się nie sprawdzają przy moim dzikusie ![]() ![]() dziś atak na meblowy ![]() a i dowiedziałam się że dostanę jeszcze paczkę z mojego worku ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-14 o 08:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie mi najprościej ![]() Cestusia, do 38.5 można pozwolić by organizm walczył sam, ale od 38.7 już dobrze jest podać jednak coś przeciwgorączkowego ![]() ![]()
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
bry.
ja znów zamachana. żeby to jeszcze du.pa malała od tej walki z sankami czy wózkiem,ale gdzie tam. byłyśmy o 9.30 u lekarza i u nas to zwykłe przeziębienie - płuca czyste, gardło też. tylko katar, a to że kaszle to chyba po prostu cała ta wydzielina z nosa jej złazi,no bo co innego. tak więc jutro idzie normalnie do przedszkola. |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
O widzisz Aniś, mam takie same informacje co do temparatury
![]() ![]() Buziaczki od Matylka dla Mikołaja ![]() ![]() ![]() BTW... tak kusicie tą delikatną kawką, że może nawet ja - wielbicielka Lavazzy, się skuszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Cestia w tym sklepie nie tylko arabica ale i mieszanki, możesz pobróbować
![]() polecamy firmy Mokito i La Brasiliana. Mają i mielone i ziarniste więc jest w czym wybierać. |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ostatnio było o schroniskach... wrażliwe kobitki z Was więc przyłączcie się do akcji ![]() Klikajcie na tekst w moim podpisie i dołóżcie psiakom jedzonka ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
tę Ania ostatnio zachwalała:
http://www.sklep.cafesilesia.pl/Agus...ielona-36.html ja na pewno kupię (tylko ziarnistą) z Mokito masz arabicę w Bianco: http://www.sklep.cafesilesia.pl/Moki...ielona-40.html albo mieszankę arabici i robusty: http://www.sklep.cafesilesia.pl/Moki...ielona-20.html a tu arabica la brasiliana: http://www.sklep.cafesilesia.pl/LaBr...WOSC_-162.html aż się zaśliniłam ![]() no ale dwie kawki za mną, z trzecią poczekam do drzemki Igi ![]() słuchajcie ostatnio i ekspresu dla ciotki szukam, tak mamie pozazdrościła ![]() mama jest zachwycona kawą teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jowiszowa aleś mi smaka narobiła! A ekspres w domu, a to tak daleko ![]() Zyczę zdrówka Igusiowej, Wiki, Karolkowi i Matylkowi ![]() ![]() ![]() ![]()
#687 | |
Zakorzenienie
|
Witam się
Zdrówka dla chorujących ![]() Ale jestem dziś nie wyspana ![]() najchętniej bym się walnęła na kanapę i tak chociaż pół godzinki bym sobie podrzemała no ale marzenie rzeczą ludzką ![]() Dzieciaki mnie męczą bo chcą tylko oglądać bajki na you tube Filemona Muszę ich jakoś odciągnąć do innej zabawy dziś znów idę między ludzi ![]() bo na 14 znów idę do szkoły robimy kiermasz, mamy do sprzedania kartki świąteczne, aniołki,stroiki,wszystko zrobione przez uczni i ciastka i ciasta mam nadzieję że przyjdzie dużo rodziców i wykupią wszystko Cytat:
Mi doktorka mówiła że czopek się bardzo szybko wchłania bo czopek w ciepłym się szybko rozpuszcza a że dziecko w gorączce jest bardzo gorące to w sekundach się rozpuszcza, a co rozpuszczone to się w momencie wchłania co do określonej temp. /kiedy podać czopek / to ja się nigdy dokładnie nie stosuję do tego bo wszystko zależy od dziecka i od pory dnia niektóre dziecko jest już mega osłabione przy 38 a u niektórych dopiero widać jak jest przed 39 inaczej się też patrzy na temp w dzień a inaczej na noc //przynajmniej ja tak patrzę // Cesti ja już wczoraj kliknęłam ale tylko raz bo za każdym kolejnym razem zapraszali mnie na jutro /czyli dziś / co zaraz uczynię Anisia mam nadzieję że tą wodę wam szybko zrobią |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
czyli czopek zadziałał, zbił temperature wiec na pewno
![]() ![]() u nas kolejny dzien armagedon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cestia wbiłam sobie na stronę startową ten link. Tylko straszny ten ranking jest ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- a co do termometrów to ja uzywam takiego zwykłego elektronicznego i mierze po pachą. Mamy taki do czoła ale jak dla mnie to badziew, tak rózne temperatury pokazuje. Ten mierzy dłuzej ale zawsze wynik jest taki sam jak mierze jeszcze raz
#689 |
Zakorzenienie
|
Takuśna a który dzień ma już tą temperaturę
Jeżeli nic oprócz kataru nie ma to może chciej jej zrobić badania z krwi, może tam coś wyjdzie Bidulka musi się tak męczyć A jeszcze kilka dni temu Karolek mi tak leżał plackiem i pojękiwał Dziś na szczęście oboje bez temperatury Karolkowi został jeszcze kaszel a Krystian dziś też ciutkę lepiej kaszle, i jeszcze katar go męczy |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Takuśna, teraz chyba taki wirus mocno gorączkowy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.