Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-04, 10:36   #661
Jok3r
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

No to jestes usprawiedliwiona Laseczki duzurka to nic starsznego. Zglaszac sie, bo pozniej swieta, a po swietach to juz z gorki i nie bedzie byc moze czasu i glowy, zeby szukac chetnych
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:38   #662
wanilia83
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
wanilia a gdzie zamawiasz? Wychodzi taniej niż w sklepie?
Tity kiedyś w przeróżnych (tam gdzie aktualnie znalazłam promocje :P ) ale najczęściej w krakvecie (nigdy nie miałam problemu z towarem) jakiś czas temu znalazłam sklep internetowy w którym mogę odbierać osobiście mają fajny tani żwirek (nie wiem dlaczego na allegro wystawiają taniej niż w sklepie ) i karma tez wychodzi tanio. Wychodzi troszkę taniej niż na wagę a ja wolę kupić w worku 4 kg niż na wagę bo nie wiem ile worek stał otwarty w sklepie a mój kot ma straaaasznie wrażliwy żołądek i po karmie na wagę może skończyć się atrakcją w kuwecie, robiłam już kilka razy podejście żeby mu zmienić karmę na inną i dupa blada nie da się, zawsze kończy się na sracz.... a nie chce do końca życia karmić go royalem bo skład nie powala no ale trudno jak tylko po royalu nie ma sensacji żołądkowych to chyba muszę sobie dać spokój

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
moge zamowic tylko tam pracuje nasz dobry znajomy i mam taniej niz w necie i dlatego jade taki kawalek , bo sie bardziej oplaca nawet po odjeciu kosztow paliwa to jestesmy jakies 30-40 zl do przodu
a no to super

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
a mnie chyba coś bierze, jakieś wirusowo-przeziębieniowee paskudztwo
no to kuruj się babo przez weekend do łóżka pod kołderkę marsz

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
padam na twarzwybrałam się na zakupy w taką pogodę spakowałam się z przyjaciółką w samochód i pojechałam do fasion hause...lekarz kazał mi dużo leżeć ale okazało się, że idąc do szpitala nie będę miała piżamki i szlafroka...no i złaziłam się ale kupiłam...piżamka będzie później do karmienia bo ma super wielki dekolt i można wyjąc cyca by nakarmić dzidzię a szlafrok...też się przyda...na kwietniowa porę idealny..leciutki i śmieszny bo w kotki

ale oczywiście na tym nie koniec - kupiłam też prezent dla chrześnicy...śliczne bolerko i dla męża...tzn. raczej dla dzidzi, ale z myślą o mężu...czyli śliczne skarpeteczki dla jego wymarzonej córci
super zakupy kochana przyznaj się ile dałaś za piżamę

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki nie uwierzycie, ale nadal nie ma ogrzewnia pozostaje siąść i płakac
mam nadzieję że masz już cieplutko

black-angel
no to już duży chłopak w tobie siedzi teraz to ty leż i wypoczywaj jak ginekolog kazał

ego-ego oba wózki nie w moim typie chociaż jak bym miała wybierać to ten drugi ładniejszy, ale kolorki jak dla mnie strasznie bure i za ciemne

montii ja biorę tylko koszule bo nie chce żeby na mnie krzyczeli że cipki nie wietrze (jak ja nienawidzę koszul nocnych ) a piżamę to już w domu ubiorę

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Sluchajcie moze w koncu ruszymy temat tel alarmowych,
o tym samym miałam pisać a jak ma wyglądać przekazanie nr tel. chętnej ???

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość

Jezu, wlasnie nie wiem.. ale chyba się to w szpitalu nie spodoba, a koszule mam kupic na 3 dni? i tak w tymw domu chodzić nie będę

Laski czy Wy się już pakujecie jakoś? kurde ja nie wiem , może powinnam? nie mam nic....
ja mam już jedną starą przeznaczoną do porodu, której nie będzie mi szkoda wyrzucić i wezmę jeszcze ze dwie jakbym się miała pobrudzić
a co do pakowania to ja już na początku lutego torbę zapakuje a co mi tam

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość

mielgo dizonka i poglaszczcie swoej bruzszki od cioci Kasi
brzuszek pomyziany i ty pogłaszcz swój

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dobra to ja mogę tę przyjemność wziąć jestem ze środka bardziej 7 kwietnia a siedzę na zwolnieniu i mi nudno także jak może tak byc z początku kwietnia bo widzę że chętnych nie ma

ChiQuitA89 gratuluje "Wielkiej Pyty"
ja też myślałam nad tym żeby się zgłosić bo jestem w środku ale jak już jesteś ty to chyba starczy

ChiQuitA89 ja teżgratuluje "Wielkiej Pyty" ale się uśmiałam z tego hasła

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:40   #663
agaaga89
Zakorzenienie

A mnie mały kopie dosłownie... non stop, nie ma 20 minut, żeby się nie wierzgnął, szaleństwo, a koleżanka z 2miesięcznym synkiem potwierdza, że aktywność w brzuszku przenosi się na aktywność poza nim także śpię ile mogę

No kurcze, też mnie niepokoi co z Izą, oby to nic poważnego, a np. tylko odpoczywa dla pewności albo coś ...

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:40   #664
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
no dyżurujące powysyłają chyba na priva telefony swoje dziewuszkom wszystkim z listy i już? i potem napiszecie tylko na priv czy dostałyście info z numerem i już każda będzie miała

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:42   #665
aguchaw1
Raczkowanie

Joker pisałas wczoraj wózku tako warrior - ze kupiliście za 1200 zł z jakimiś dodatkami. Powiedz, czy kupiliście go na allegro czy w jakimś stacjonarnym sklepie? bo my byliśmy u producenta, jako że siedziba tako mieści się w częstochowie, ale własnie tam kosztuje 1350 zł.. a jeśli istnieje możliwość kupienia za 1200 tego samego to chętnie bym z tej opcji skorzystała
aguchaw1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:50   #666
87czarna
Zakorzenienie

Dziewczyny,wiem,że jestem znowu spóźniona i była o tym mowa kilkanaście razy,ale czy któraś z Was mogłaby poraz wtóry wkleic listę z rzeczami potrzebnymi do szpitala? <prosi>

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:54   #667
Montii
Zakorzenienie

czarna o ile się nie mylę, w trzeciej części wątku, w poście nr 2 jest lista

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:55   #668
87czarna
Zakorzenienie

Ooo,dzięki,Skarbie...zara z sprawdzę

Stary 2010-12-04, 10:56   #669
201608151056
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
ChiQuita89 nooo to rośnie Wam mały model,skoro już taki niewstydliwy jest
Cytat:
ChiQuitA89 gratuluje "Wielkiej Pyty"
Cytat:
ChiQuitA89 gratulujemy synka
Cytat:
Dziękuję wszystkim Nie no, czarna, jeszcze tego brakuje, żeby mój synuś jakimś obcym babom na zdjęciach swój sprzęt pokazywał Newa ewa! A co do hasła, wyrwało się TeŻetowi na badaniu, gdy lekarz pokazał nam na ekranie gdzie dokładnie mamy patrzeć by dostrzec płeć
201608151056 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:59   #670
Montii
Zakorzenienie

Mój syn też taki bezwstydny jest ;-)

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

czarna źle są linki powklejane, tutaj jest cz 3 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477130

[LEFT]
Stary 2010-12-04, 11:01   #671
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChiQuitA89 Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim Nie no, czarna, jeszcze tego brakuje, żeby mój synuś jakimś obcym babom na zdjęciach swój sprzęt pokazywał Newa ewa! A co do hasła, wyrwało się TeŻetowi na badaniu, gdy lekarz pokazał nam na ekranie gdzie dokładnie mamy patrzeć by dostrzec płeć
to już sobie minkę lekarza wyobrażam dobry ten twój tż u nas to mój nie mógł uwierzyć lekarz mówi że chłopiec, a mój tż nic zero reakcji dopiero po 5 sekundach pyta: syn??? z takim przejęciem. lekarz mówi: tak tak syn syn proszę pana ale tż miał łzy w oczach - tę minę do końca życia zapamiętam a potem się chwalił jak dzwonił że widział jaja wielkie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Mój syn też taki bezwstydny jest ;-)

a mój próbował się zasłonić nóżkami ale od góry zaglądneliśmy i tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 11:01   #672
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
no dyżurujące powysyłają chyba na priva telefony swoje dziewuszkom wszystkim z listy i już? i potem napiszecie tylko na priv czy dostałyście info z numerem i już każda będzie miała
a co z tymi które się nie udzielają, im też ?

Stary 2010-12-04, 11:02   #673
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
padam na twarzwybrałam się na zakupy w taką pogodę spakowałam się z przyjaciółką w samochód i pojechałam do fasion hause...lekarz kazał mi dużo leżeć ale okazało się, że idąc do szpitala nie będę miała piżamki i szlafroka...no i złaziłam się ale kupiłam...piżamka będzie później do karmienia bo ma super wielki dekolt i można wyjąc cyca by nakarmić dzidzię a szlafrok...też się przyda...na kwietniowa porę idealny..leciutki i śmieszny bo w kotki

ale oczywiście na tym nie koniec - kupiłam też prezent dla chrześnicy...śliczne bolerko i dla męża...tzn. raczej dla dzidzi, ale z myślą o mężu...czyli śliczne skarpeteczki dla jego wymarzonej córci
śliczny szlafrok

Cytat:
Napisane przez ChiQuitA89 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!!!

Długo się nie odzywałam, gdyż ostatnie dwa tygodnie spędziłam na chorowaniu... Najpierw przez tydzień chorowałam ja i musiałam się kurować, a później kolejny tydzień chorował TeŻet i musiałam kurować jego Także jestem po antybiotyku, hektolitrach spożytego soku malinowego, tonach cytryn i litrach mleka z masłem i miodem. Trochę mam jeszcze katar, ale nic to w porównaniu z zapaleniem zatok i oskrzeli, z którymi borykałam się NA RAZ Takie rzeczy powinny być zabronione!!! Tymczasem, byłam na USG. Dziecię wierzgało tak niesamowicie, że nie sposób było je uchwycić w jakiejkolwiek "stałej" pozycji na dłużej niż kilka sekund. Stąd brak dobrych zdjeć... ale za to mam film No i udało się dostrzec jego, uwaga uwaga, MEGA PYTĘ (wybaczcie kolokwializm). Tak mu się spodobało jej pokazywanie, że ostatnią część badania spędził z całkowicie rozwartymi nóżkami obwieszczając wszem i wobec "To ja. Wasz Syn. Widzicie jaki ze mnie samiec?" Także będzie Vincent Jan na 100%

Prowadźcie się ciepło! U mnie dziś 9stC na minusie
Gratulację

hej a ja już od rana na spacerku z pieskiem byłam . zimno na dworze ale na szczęście śnieg nie pada tylko nawet słonko świeci

zrobiłam fotki upolowanych przeze mnie wczoraj ciuszków . pozdrawiam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0369.jpg (98,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0375.jpg (118,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0379.jpg (89,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0384.jpg (95,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0389.jpg (110,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0394.jpg (84,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0400.jpg (81,8 KB, 16 załadowań)
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 11:04   #674
87czarna
Zakorzenienie

Kurcze,tylko tam jest sama lista z ubrankami i kosmetykami dla malucha,a mnie chodziło o listę z rzeczami,które muszę zabrac ze sobą do szpitala..czyli koszula,szlafrok,skarpety ,itp.

Stary 2010-12-04, 11:09   #675
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze,tylko tam jest sama lista z ubrankami i kosmetykami dla malucha,a mnie chodziło o listę z rzeczami,które muszę zabrac ze sobą do szpitala..czyli koszula,szlafrok,skarpety ,itp.
chyba najlepiej zapytać się w szpitalu w którym chcesz rodzic bo lista może się różnić np. są szpitale które dają koszule do porodu itp

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 11:09   #676
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Tak jest w moim szpitalu :
Co należy zabrać do szpitala?

Walizka rodzącej:
  • przybory toaletowe
  • ręczniki (2szt.)
  • skarpetki
  • koszule nocne rozpinane od góry (2-3 szt.)
  • kapcie oraz klapki pod prysznic
  • szlafrok
  • figi jednorazowe lub higieniczne połogowe (siateczka)
  • biustonosz i wkładki laktacyjne
  • chusteczki nawilżające, może być woda w sprayu
  • woda niegazowana + suchy prowiant (dla męża)
Stary 2010-12-04, 11:23   #677
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
a co z tymi które się nie udzielają, im też ?
no chyba zostały wykreślone tak? nie wiem bo nie zaglądałam w sumie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
hej a ja już od rana na spacerku z pieskiem byłam . zimno na dworze ale na szczęście śnieg nie pada tylko nawet słonko świeci

zrobiłam fotki upolowanych przeze mnie wczoraj ciuszków . pozdrawiam.
śliczne ciuszki
no a pogoda piękna dzisiaj zimno ale tak fajnie bo słoneczko a mi się i tak wychodzić nie chce tżta nie ma tak to bym z nim na spacer poszła

Stary 2010-12-04, 11:27   #678
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:

śliczne ciuszki
no a pogoda piękna dzisiaj zimno ale tak fajnie bo słoneczko a mi się i tak wychodzić nie chce tżta nie ma tak to bym z nim na spacer poszła
dziękuję

ja też bym poszła na spacerek ale tż u mnie też w pracy i to aż do 20 i jedynie na spacerek mogę z psem ale to nie za daleko bo bidulek mi marznie
Stary 2010-12-04, 11:30   #679
87czarna
Zakorzenienie

laseczkaa dziękuję za listę...mam przynajmniej się do czego odnieśc ;*

Stary 2010-12-04, 11:31   #680
Montii
Zakorzenienie

a ja czekam na TŻ
maluje się i będziemy jechać do sklepu

mamie upatrzyłam ładne perfumy
dla brata torba na święta taka na ramię
i dla mnie pidżama z tesco

[LEFT]
Stary 2010-12-04, 11:43   #681
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Tity kiedyś w przeróżnych (tam gdzie aktualnie znalazłam promocje :P ) ale najczęściej w krakvecie (nigdy nie miałam problemu z towarem) jakiś czas temu znalazłam sklep internetowy w którym mogę odbierać osobiście mają fajny tani żwirek (nie wiem dlaczego na allegro wystawiają taniej niż w sklepie ) i karma tez wychodzi tanio. Wychodzi troszkę taniej niż na wagę a ja wolę kupić w worku 4 kg niż na wagę bo nie wiem ile worek stał otwarty w sklepie a mój kot ma straaaasznie wrażliwy żołądek i po karmie na wagę może skończyć się atrakcją w kuwecie, robiłam już kilka razy podejście żeby mu zmienić karmę na inną i dupa blada nie da się, zawsze kończy się na sracz.... a nie chce do końca życia karmić go royalem bo skład nie powala no ale trudno jak tylko po royalu nie ma sensacji żołądkowych to chyba muszę sobie dać spokój

a no to super

no to kuruj się babo przez weekend do łóżka pod kołderkę marsz

super zakupy kochana przyznaj się ile dałaś za piżamę

mam nadzieję że masz już cieplutko

black-angel
no to już duży chłopak w tobie siedzi teraz to ty leż i wypoczywaj jak ginekolog kazał

ego-ego oba wózki nie w moim typie chociaż jak bym miała wybierać to ten drugi ładniejszy, ale kolorki jak dla mnie strasznie bure i za ciemne

montii ja biorę tylko koszule bo nie chce żeby na mnie krzyczeli że cipki nie wietrze (jak ja nienawidzę koszul nocnych ) a piżamę to już w domu ubiorę

ja mam już jedną starą przeznaczoną do porodu, której nie będzie mi szkoda wyrzucić i wezmę jeszcze ze dwie jakbym się miała pobrudzić
a co do pakowania to ja już na początku lutego torbę zapakuje a co mi tam

brzuszek pomyziany i ty pogłaszcz swój

ja też myślałam nad tym żeby się zgłosić bo jestem w środku ale jak już jesteś ty to chyba starczy

Moglabys podac namiarty na ten sklep internetowy?, bo musze w koncu zdecydowac sie na jeden rodzaj zwirku i karmy dla kota i szukam gdzie taniej cos bedzie.

Cytat:
Pomyslalam, ze wlasnie, zeby uniknac sytuacji gdzie laska, ktora sie malo udziela zobaczy nr i powie wtf? To moze by Ego napisala na poczatku taki komunikat, ze laseczki, ktore chca miec kontakt z dyzurkami niech wysla na pw swoj nr i dyzurki pozniej wysla zbiorczego esa do wszystkich ze swoimi nr. Przynajmniej bedzie wiadomo, ktora chce podac nr, a ktora nie. I okaze sie jak to jest z ta aktywnoscia I Eirine pomyslalam sobie, ze dobrze by bylo gdyby dyzurki wymienily sie tez miedzy soba nr na wrazie w

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Joker pisałas wczoraj wózku tako warrior - ze kupiliście za 1200 zł z jakimiś dodatkami. Powiedz, czy kupiliście go na allegro czy w jakimś stacjonarnym sklepie? bo my byliśmy u producenta, jako że siedziba tako mieści się w częstochowie, ale własnie tam kosztuje 1350 zł.. a jeśli istnieje możliwość kupienia za 1200 tego samego to chętnie bym z tej opcji skorzystała
Kupilismy go w sklepie w Sosnowcu. Moge Ci wytlumaczyc w ktorym, bo nazwy nie pamietam. Bardzo mila obsluga tylko producent dal ciala, bo przyslal czesci od Jumpera zamiast Warriora i spacerowka byla uszkodzona.

Cytat:
Dziewczyny,wiem,że jestem znowu spóźniona i była o tym mowa kilkanaście razy,ale czy któraś z Was mogłaby poraz wtóry wkleic listę z rzeczami potrzebnymi do szpitala? <prosi>
Czarna najlepiej sparwdzic w szpitalu w, ktorym bedziesz rodzic, bo co szpital to obyczaj i w jednymkaza zabrac ciuszki dla malucha, a w drugim nie pozwalaja. Jeden da Tobie podklady i koszule, a drugi powie, ze to nie Caritas , a z tego co dziewczyny podawaly to co lista to inna.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 11:49   #682
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

mamuski a moze te co chca nr do dyzurnej niech pisza do niej i ona by im odpisala ??

jak potrzeba ja moge byc dyzurna ale ja mam termin na 20 marca moze 16 wiec nie wiem czy chcecie??

u mni jest lista taka do szpitala taka:

DOKUMENTY:
- DOWÓD OSOBISTY LUB INNY DOKUMENT TOŻSAMOŚCI
- KSIĄŻECZKA UBEZPIECZENIOWA LUB INNY DOKUMENT ŚWIADCZĄCY O UBEZPIECZENIU (AKTUALNE)*
- KARTA PRZEBIEGU CIĄŻY
- WYNIKI OSTATNICH BADAŃ (MOCZ, MORFOLOGIA, HBS,WR, USG, GRUPA KRWI)
- OPISY EWENTUALNYCH KONSULTACJI (KARDIOLOGICZNA, OKULISTYCZNA ITP.)
- WYPISY Z EWENTUALNYMI WCZEŚNIEJSZYCH POBYTÓW W SZPITALU
(uwaga! przy wypisie Paniom, które korzystają z zapisu Kodeksu Rodzinnego o "automatycznym" uznaniu ojcostwa męża potrzeby będzie akt małżeństwa - do wglądu. )

MAMA DZIECKA:
- DWIE WYGODNE KOSZULE (ROZPINANĄ Z PRZODU I T-SHIRT DO PORODU)
- BIUSTONOSZ DOBRZE PODTRZYMUJĄCY PIERSI
- SZLAFROK (CIENKI)- CIEPLE SKARPETY- KAPCIE I KLAPKI POD PRYSZNIC
- PRZYBORY TOALETOWE
- PIELUSZKI HIGIENICZNE ZAMIAST PODPASEK
- WODA LUB SOK DO PICIA
- WODA W AREOZOLU (DO ODŚWIEŻANIA TWARZY)
- ŁADOWARKA DO KOMÓRKI
- MONETY (drobne) DO AUTOMATÓW**

DZIECKO:
- DWIE CZAPECZKI- TRZY PARY SPIOSZKÓW ZAPINANYCH NA RAMIONACH
- TRZY KAFTANIKI BAWEŁNIANE CIENKIE
- TZRY KAFTANIKI GRUBE- CIEPŁY KOCYK- RĘCZNIK DLA DZIECKA
- PIELUCHY TETROWE - 5 SZTUK
- PIELUCHY JEDNORAZOWE - 1 OPAKOWANIE
- CHUSTECZKI HIGIENICZNE DLA NIEMOWLĄT

Warto także pamiętać, by OSOBA TOWARZYSZĄCA w porodzie miała ze sobą:

- wygodne obuwie (zwłaszcza zimą!)

- dres lub inne wygodne, elastyczne ubranie (poród to wprawdzie wydarzenie wyjątkowe ale panom zdecydowanie odradzamy garnitury i krawaty)

a jak wy odrozniacie ze dzidz ma czkawke a nie kopnal bo dla mnei wszytkie ruchy to kopniaki , tylko nie wiem czy reka czy noga a neiraz to jakby i tym i tym na raz bo jednoczesnie czuje pryz jajniku i pod zebrem

Edytowane przez kasiapruszkow
Czas edycji: 2010-12-04 o 11:50
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 11:51   #683
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Pomyslalam, ze wlasnie, zeby uniknac sytuacji gdzie laska, ktora sie malo udziela zobaczy nr i powie wtf? To moze by Ego napisala na poczatku taki komunikat, ze laseczki, ktore chca miec kontakt z dyzurkami niech wysla na pw swoj nr i dyzurki pozniej wysla zbiorczego esa do wszystkich ze swoimi nr. Przynajmniej bedzie wiadomo, ktora chce podac nr, a ktora nie. I okaze sie jak to jest z ta aktywnoscia I Eirine pomyslalam sobie, ze dobrze by bylo gdyby dyzurki wymienily sie tez miedzy soba nr na wrazie w
o to ja jestem jak najbardziej za żeby dyżurujące miały swoje numery też no może tak być że która chce to niech wyśle numery do nas a my będziemy wiedziały komu eska wysłać lub telefon na priva.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 11:54   #684
Montii
Zakorzenienie

No to lepiej żeby każda z nas napisała do dyżurującej z prośbą o numer tel. Ale to na pierwszej stronie powinno być kto dyżuruje jak już oczywiście ustalicie

[LEFT]
Stary 2010-12-04, 12:03   #685
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Moglabys podac namiarty na ten sklep internetowy?, bo musze w koncu zdecydowac sie na jeden rodzaj zwirku i karmy dla kota i szukam gdzie taniej cos bedzie.

Kupilismy go w sklepie w Sosnowcu. Moge Ci wytlumaczyc w ktorym, bo nazwy nie pamietam. Bardzo mila obsluga tylko producent dal ciala, bo przyslal czesci od Jumpera zamiast Warriora i spacerowka byla uszkodzona.
pewnie że mogłabym :P to sklep apet (wpisując w google nazwe zaraz wyskakuje ich strona) ja kupuje u nich karme royal 4 kg za 93 zeta (taniej nie znalazłam :P ) i żwirek kruszon za 57 bodajże 35 l co mi starcza na dłuuugo tzn nie mi ale kotu tak jak wspomniałam żwirek lepiej kupić na allegro z opcja odbiór osobisty bo maja taniej - na stronie sklepowej jest to samo za 75 zeta

http://allegro.pl/super-pinio-kruszo...336605829.html

PS. ja też mogę być dyżurną/dyżurującą

lecę na jakiś spacer bo szkoda takiej ładnej pogody

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

aaa zapomniałam poprosić, joker napisz mi który to sklep w Sosnowcu bo będę za tydzień u rodziców i chciałam pochodzić pooglądać wózki a znam tylko jeden sklep ten koło szpitala (przy głównej drodze)

Edytowane przez wanilia83
Czas edycji: 2010-12-04 o 11:59
Stary 2010-12-04, 12:05   #686
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
PS. ja też mogę być dyżurną/dyżurującą

no to jest nas trzy ja, jokr i ty akurat jokr jest z początku marca ty tak z połowy ja z początku kwietnia jeszcze ktoś z końca kwietnia by się przydał

Stary 2010-12-04, 12:06   #687
Montii
Zakorzenienie

Kasiu - No przecież czkawka to takie rytmiczne ruchy..nigdy nie miałaś czkawki? to całkiem co innego niż kopanie.

[LEFT]
Stary 2010-12-04, 12:13   #688
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

ja mialam i ostatnio nawet czesto ale nie umiem w bruzchu odroznic czy Rafal ma czkawke czy tylko si eprzeciaga albo mnie kopie
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 12:15   #689
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
No to lepiej żeby każda z nas napisała do dyżurującej z prośbą o numer tel. Ale to na pierwszej stronie powinno być kto dyżuruje jak już oczywiście ustalicie
o no to może tak być jeszcze nam potrzeba jednej dziewczyny z końca kwietnia i wtedy która będzie chciała to niech pisze na priva że chce telefon to wtedy dyżurujące wyślą

Cytat:
Kasiu - No przecież czkawka to takie rytmiczne ruchy..nigdy nie miałaś czkawki? to całkiem co innego niż kopanie.
a ja też nie odróżniam ruchy jak najbardziej ale żeby widzieć które ruchy to czkawka to nie bardzo

Stary 2010-12-04, 12:18   #690
Montii
Zakorzenienie

Może mały nie miał czkawki? Ja dopiero od 2 tyg czuję, kiedy ma czkawkę,
takie czknięcia jakie sama miałam nie raz :-P śmieszne uczucie

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości