![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
mieszka koło stacji kolejowej Kraków - Łobzów
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- caroline a czemu nie masz szans na staż? teraz sie zmieniły przepisy, mozna isc wiecej niz raz na staz, przynajmniej w zeszłym roku tak było na pewno. MIeszkasz w dużym miescie? Skoro kończyłas studia z kosmetologii to miałas pewnie sporo laborek, moze w jakiejs firmie farmaceutycznej-kosmetycznej, albo w spozywce do kontroli jakości? przedstawiciel medyczny ewentualnie? może jakies laboratorium np. badające próbki środowiskowe (woda, ścieki, powietrze itp)? sama szukałam po studiach w takich miejscach, nawet pracowałam w zakładzie przetwórstwa owocowo-warzywnego w kontroli jakosci i całkiem milo wspominam to ![]() Edytowane przez danika Czas edycji: 2011-01-21 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
O swoim biznesie myślałam ale to raczej nie wypali bo mieszkam w małym miasteczku i trochę tych salonów już jest więc musiałabym się czymś wyjątkowym popisać żeby akurat do mnie klienci przychodzili.
danika tylko właśnie ja nie wiem jak mam szukać takich firm? Z tego co się orientuję to w moim regionie nie ma czegos takiego... hmm
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
Mezaga wyrazy współczucia przykro mi
![]() Nadia na NK to ja ![]() Malinka w końcu się odezwałaś to supcio, że będzie wymarzona córunia! Danika ciąża znajomej ostatnio też to przechodziłam ![]() Mój TZ był dziś na testach alergologicznych i wyobraźcie sobie, że z 9 alergenów na 7 jest uczulony ![]()
#666 |
Wtajemniczenie
|
melduje się posłusznie na nowej części co by kibicować i zarażać
![]() ![]() idę zobaczyć co tam się u Nas zmieniło ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz sprawdzę na liście ile kochana masz lat ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
Jak już mówiłam... starość jest źle wymyślona
![]() Kosmetolog- to nic innego jak swoje otworzyć, jak będziesz dobra to choćby 5 w okolicy było, to i tak do Ciebie przyjdą, albo pochodź po istniejących gabinetach (może jakiś większy?) i zapytaj się, czy by nie zatrudniła Ciebie np. na % Czerwone dodatki do czarnej sukienki, to extra pomysł, ale ja niestety nie mam czasu już po sklepach, bo jutro jedziemy, a z butami to mam taki problem, że obcasy odpadają- max 4cm. i muszą być zapinane bo mam niskie podbicie i wciskane buty klapią, ehh.... a tak mi się podobają obcasy, szpile ![]() ![]() Wiecie co... jak się człowiek nie stara o dzidzie, to wydaje się, że @ jest co chwile, normalnie jakby się kończyła i po tygodniu zaczynała, a ten cykl to mam wrażenie jakby już z 2 miesiące trwał... :/ Chociaż podświadomie jakoś wiem, że @ będzie :/ ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Dziewczynki, ja też chce! Ja też! Chce Was zobaczyć ![]()
#669 |
Zakorzenienie
|
tincia to z butami mamy podobny problem bo ja z kolei mam waskie i malutkie bo jak kupuję buty to w r.35i/lub 36 :/
a co do czarnej sukienki to właśnie fajnie wygląda czarne z czerwonym ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- ja miałam kogoś od Was na NK ale kasowałam konto a teraz mam inne ![]()
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
szukam pracy też w toruniu i brodnicy bo to są miasta niedaleko mnie... Wysyłam cv gdzie popadnie zobaczymy moze ktos sie odezwie...
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
dziekuję
![]()
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
dziękuje jeszcze raz
![]() ![]() ![]() Ja na razie uciekam ![]()
![]() |
#677 |
Zadomowienie
|
Gdzie ja Cię kochana znalazłam
![]() ![]() Ciekawe czy dziewczyny mnie jeszcze pamiętają. My z TZ się nie staramy jakoś specjalnie bo zmieniłam pracę i chcę się tam zadomowić. Nie wiem ile to potrwa bo niestety latka lecą ![]() Buziaki dla Was ![]()
#678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a myślałaś,ze synek,ale to wiesz lubi się zmieniać ![]() a który tydzien juz zaczełaś?już cos powolutku robisz. a ty co tak bez suwaczka,bez avka pisz jak tam chowa się synuś Cytat:
![]() my u babci i dziadka byliśmy,dziadek już ledwo ledwo,ale jak długo nie wiadomo,jutro pogrzeb tz dziadka,ale my z synkiem nie jedziemy,ah ta starość i ta śmierć
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
jestem w 17 tyc i troszke mi dzis slabo boli mnie zoladek boje sie zebym nie zlapala tej grypy zoladkowej bo teraz panuje ten wirus i boje sie o malenstwo
![]() mam nadzieje ze mi przejdzie bo jak narazie zbiera mnie na wymioty ale nie wymiotuje tylko latam do wc;(
![]() |
#680 | |||
Zakorzenienie
|
Jeden dzień mnie nie było i tyle do czytania...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz wyślę... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |||
Zadomowienie
|
nadus niestety nie załapałam sie na wczorajsze kakao, byłam u tesciów wiec nic w domu nie robiłam, tesciowa usmazyła nalesniki a ja z tesciem ugotowalismy grzybowa
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png ![]() ![]() ![]() ![]() jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-01-22 o 09:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cześć Kochana! ![]() My dziś idziemy do kina na "Polowanie na czarownice"... A wczoraj oglądaliśmy "Turystę"... Jutro zapowiada się, że spędzimy prawie cały dzień u brata męża. Zajęty weekend... ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Kzabeczko, zaglądaj do nas częściej, pewnie, że pamiętamy! ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Aga... Ja Cię mam w znajomych.... Cosik wydawało mi się niemożliwe, żebym Ciebie nie miała... Rozejrzyj się dobrze za MZ-S... ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Dziewczynki, prześlijcie mi na pw link do nk na nk... Nie mogę znaleźć... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
Witam po długiej przerwie
![]() Przepraszam od razu ale nie jestem w stanie Was nadrobić w tym momencie ![]() Witam Wszystkie nowe dziewczyny które do nas dołączyły noi tym co się UDAŁO ![]() A u mnie nic nowego nie słychać na szczęście wszystko jest z maleństwem o.k lot tez dobrze znosimy a miałam takie obawy z tym związane ![]() ![]() Pozdrawiam i za Wszystkie mocno cały czas 3mam ![]() ![]()
#685 |
Zakorzenienie
|
Buziaki Edziu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja zamieszałam ![]() Dziewczyny widziałyście zdjęcia Ewakol na nk? Albo mi się wydaje albo jest w ciąży ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Alexa, Tincia - Wy jesteście ostatnie u Nadii w znajomych?
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnie laseczki u mnie to Alexa i Tincia ![]() Tacca świetny kolorek, podoba mi się ![]() Kzabeczka wpadaj do nas, tęsknimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
![]() my dzis caly dzien poza domem prawie. U babci tezeta na obiedzie ( przeprowadzamy sie pietro pod nia) i zawolal nas Pan od mieszkania tam byl maly pokoj pomalowany na bialo i mnie sie to srednio podobalo i wiecie co? zawolal nas i pokazuje pokoj a tam taki fajny kolorek na scianie i mowi, a to tak zeby dzidzia kolorowy pokoj miala. Milo z jego strony ![]() Panieta jestem, za 4 powinnam @ dostac....ciekawe;p
![]() |
#689 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam zdjęcia Ewy, ale nie zwróciłam uwagi... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła! ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Zmykam. Postaram się jutro zajrzeć choć na chwilkę.. Pa! Dobrej nocy! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Witam z poranną kawką...!
Postaram sie jeszcze zajrzeć dzisiaj... Przyjemnej niedzieli życzę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.