Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-13, 14:55   #661
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
Ufff, doczytałam Szalejecie mamuśki z tymi postami
Nawet nie pamiętam co kto pisał,żeby odpisać

Mam pytanko Chodzicie w spodniach ciązowych? Bo ja sobie zakupiłam jedna parę jeansów i strasznie mi zjeżdżają z tyłka Dopasowane są w biodrach idealnie, pas na brzuchu też się układa, ale jak przejdę się kawałek to muszę je poprawiać bo mi spadają A za duże nie są...Masakra jakaś
Ja chodzę i w spodniach ciązowych i leginsach i nic mi nie spada, trzymają się bardzo ładnie na pupci i brzuszku
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 14:59   #662
eweska
Moderatoreska

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Ufff, doczytałam Szalejecie mamuśki z tymi postami
Nawet nie pamiętam co kto pisał,żeby odpisać

Mam pytanko Chodzicie w spodniach ciązowych? Bo ja sobie zakupiłam jedna parę jeansów i strasznie mi zjeżdżają z tyłka Dopasowane są w biodrach idealnie, pas na brzuchu też się układa, ale jak przejdę się kawałek to muszę je poprawiać bo mi spadają A za duże nie są...Masakra jakaś
Od dawna już śmigam w ciążowych, są fajnie dopasowane nic mi nie spada, a do końca ciąży na bank w nich będę chodzić, chyba że tyłek mi jakoś strasznie urośnie

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Jejku ruszyć sie nie mogę tak mnie pośladki bolą
Zawsze jak się nachodzę dłużej to później cierpię, a jeszcze tyle do zrobienia w domku mam :/
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:00   #663
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Ja chodzę i w spodniach ciązowych i leginsach i nic mi nie spada, trzymają się bardzo ładnie na pupci i brzuszku
ech...to ja musze być jakaś krzywa w takim razie
Stary 2011-01-13, 15:00   #664
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

ale z tego co wiem avent nie jest anykolkowy
mają butelki antykolkowe, wczoraj pani w sklepie mi pokazywała
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Wiesz co ja mam cały czas przeczucie, ze lekarz jednak się pomylił i jest jedna broncholinda w brzuszku Na usg widziałam bardzo dokładnie jednego siusiaka, a przy drugim dokładnie nie widziałam co jest między nogami, dzieciol dokładnie nie chciał pokazać, ale lekarz powiedział że na 100% chłopcy, wiec ja mu wierzę, choć nie obrażę się wcale jak przy porodzie jeden synalek okazałby się córeczką Ale mało prawdopodobne to jest Choć nie niemożliwe bo pomyłki sie zdarzają Ja przywykłam że będą synkowie mimo iż cały czas byłam pewna że jedna córcia będzie, ale usg rozwiało moje wątpliwości

Gratuluję zakupu

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Moim zdaniem się opłaca, ale jeśli chcesz butelke antykolkową to nie ma w zestawie trzeba by było odzielnie kupić bo chyba avent też ma butelki antylkolkowe.
A czy te butelki faktycznie cos dają ???
w tytule aukcji jest że antykolkowe butelki.:| zgłupiałam już i napisałam do sprzedawcy, żeby się upewnić.
no ponoć dają efekty takie butelki. dzidzia nie łyka powietrza, dzięki smoczkom, które mają dziurki i przez te dziurki powietrze jest odprowadzane.
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
planuje sie zapisać na 30tc wiec jeszcze miesiac

dziewczynki a ja nawet lampki wina, ani na moim slubie ani na sylwestra choc mialam straszna ochote szczegolnie na winko cherry
pocieszylam sie zapachem
czeka na mnie w szafie cala butelka hehe
oj myślę, że lampka wina nie zaszkodzi, a nawet fajnie rozluźni
ale Ty sama się zapisujesz na te usg?
u mnie jest tak, że mam co m-c wizytę i ostatnio miałam usg w listopadzie, a pod koniec grudnia zapisali mnie na usg na 17stycznia (dostałam skierowanie na usg płodu). mam od nich taki kalendarz ciąży, w którym jest napisane, że II usg wykonują pomiędzy 21-26tygodniem

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-01-13 o 15:02
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:02   #665
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Od dawna już śmigam w ciążowych, są fajnie dopasowane nic mi nie spada, a do końca ciąży na bank w nich będę chodzić, chyba że tyłek mi jakoś strasznie urośnie

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Jejku ruszyć sie nie mogę tak mnie pośladki bolą
Zawsze jak się nachodzę dłużej to później cierpię, a jeszcze tyle do zrobienia w domku mam :/
Może kupie sobie jeszcze jedne i spróbuje pochodzić w innych:P może bęa lepsze choc jesli wina jest po stronie mojego tyłka...Wtedy juz nic nie pomoże
Stary 2011-01-13, 15:03   #666
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość

w tytule aukcji jest że antykolkowe butelki.:| zgłupiałam już i napisałam do sprzedawcy, żeby się upewnić.
no ponoć dają efekty takie butelki. dzidzia nie łyka powietrza, dzięki smoczkom, które mają dziurki i przez te dziurki powietrze jest odprowadzane.
A to nie doczytałam, faktycznie skoro tak pisze to tak musi być Ja kiedyś własnie widziałam takie zestawy ale chyba nie było w nich butelek antykolkowych, tylko osobno można było kupić.
No to zestaw rewelacja moim zdaniem, dodaję do obserwowanych
A skoro tak pisze to musi tak być
Stary 2011-01-13, 15:03   #667
asiak1981
Rozeznanie

eweska - ciuszki super! uwielbiam półśpiochy, są bardzo praktyczne. A mogę spytać gdzie je kupiłaś? tj w sklepie czy na allegro?

Lolka1212 - u nas też Wojtek więc popieram!

Tommee Tippee - jestem za! Miałam przy córce, super się sprawdziły, karmiłam piersią długo, a mimo to mała zaakceptowała i smoczek uspokajacz i butelkę (do odciąganego mleka, a potem soczków). Tak więc polecam!

Wojtuś, ur. 3.05.2011 r.

asiak1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:05   #668
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Może kupie sobie jeszcze jedne i spróbuje pochodzić w innych:P może bęa lepsze choc jesli wina jest po stronie mojego tyłka...Wtedy juz nic nie pomoże
Kochana ja mam duży brzuch w porównaniu do tyłka a spodnie fajnie się trzymają nie narzekam nic się nie zsuwa, a różnica między brzuchem a tyłkiem jest spora.
Stary 2011-01-13, 15:06   #669
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
a ktoś wie ile teraz nasze maluszki średnio przybierają np. w tydzień?
Czytałam, że około 180g na tydzień

Dziewczyny, czytałyście???? :
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...niemowlat.html

Kurcze, w szoku jestem, ja byłam pewna, że w tych słoiczkach Gerbera to jest naprawdę najwyższej jakości produkt a tu takie rzeczy

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:08   #670
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Kwiatecek fajny wózio,dobrzeże macie to już za sobą.
My mieliśmy odkupić implasta od znajomych,ale teraz tak wertuje neta i chyba nowy kupimy.Mózg mi sie lasuje od tych wózków,mam już kilka upatrzonych i cieżko bedzie się zdecydować.
Eweska fajniutkie śpioszki .
Wsunełam naleśniki z serem i szklane mleka i jestem pełna

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:10   #671
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Kochana ja mam duży brzuch w porównaniu do tyłka a spodnie fajnie się trzymają nie narzekam nic się nie zsuwa, a różnica między brzuchem a tyłkiem jest spora.
ale ten mój może jakis niewymiarowy jest czy coś
Stary 2011-01-13, 15:10   #672
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Właśnie chudzinka ze mnie wcale nie jest wręcz przeciwnie i dlatego sie dziwię, że mi spadają:P
a z tymi winami zamiast kwiatów to świetny pomysł:P szkoda, że tez na taki nie wpadliśmy :P
no to może po prostu zle dobrałas rozmiar albo spodnie krzywo uszyte na pewno nie jestes krzywa

Tak, pomysł z winami zamiast kwiatów bardzo praktyczny, mimo, ze od wesela we wrzesniu minał juz rok, to nadal mamy pokazne zapasy

Eweska, superasne zakupy !!!

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:16   #673
dorkabl
Zadomowienie

antropiaa nie kupiłaś po prostu "pierwszych lepszych"?
Ja idealne znalazłam dopiero w 3-cim sklepie. Reszta była jakaś badziewiakowata
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:18   #674
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Lece kochane bo dzisiaj jadę do rodziców o 16 a jeszcze muszę psinkę wyprowadzić na małe co nieco pewnie jak wrócę do domu wieczorem to znowu będę czytała z godzinę Buziaki
Stary 2011-01-13, 15:19   #675
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Kurcze, w szoku jestem, ja byłam pewna, że w tych słoiczkach Gerbera to jest naprawdę najwyższej jakości produkt a tu takie rzeczy
Nigdy nie miałam przekonania co do tych dań, zawsze wolałam sama robić zupki i obiadki dla synka, jedynie to kupowałam deserki, a tak to jak gotowałam obiad to na końcu nam dosalałam i doprawiałam po tym jak odlałam synkowi oddzielnie i miksowałam I teraz też będę sama wszystko robić.

ale gerber sie nie popisał, też się nie spodziewałam że takie badziewie robi :/
Stary 2011-01-13, 15:20   #676
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
antropiaa nie kupiłaś po prostu "pierwszych lepszych"?
Ja idealne znalazłam dopiero w 3-cim sklepie. Reszta była jakaś badziewiakowata
nie kupiałam pierwszych lepszych, długo chodziłam i szukałam... do najtańszych tez nie należałyOne leża idealnie dopóki chodzic nie zacznę
spróbuje kupić jeszcze jedne i zobaczymy:P
Stary 2011-01-13, 15:20   #677
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:

aż się wierzyć nie chce!!

..i bądz tu człowieku mądry co dobre, co nie!! Gerber ma przecież taką dobrą opinię.. tzn, miał..!! Ale trzeba być kutym na każdym kroku, szokkk
Stary 2011-01-13, 15:22   #678
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
fajny ten zestaw Aventu !!
Na pewno w komplecie taniej wychodzi niz wszystko osobno, no i ile ludków go już kupiło
Dobry deal wykukałas

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

no ja chodze i to gdy byłam 2 msc juz musiałam kupić
Chudzinka po prostu jestes u mnie w druga strone problem

u nas podobnie, zapas ze hej.
na slubie zazyczylismy sobie winka zamiast kwiatów i nadal mamy jeszce ok 50 butelek Mniam
uhuhu
Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość

oj myślę, że lampka wina nie zaszkodzi, a nawet fajnie rozluźni
ale Ty sama się zapisujesz na te usg?
u mnie jest tak, że mam co m-c wizytę i ostatnio miałam usg w listopadzie, a pod koniec grudnia zapisali mnie na usg na 17stycznia (dostałam skierowanie na usg płodu). mam od nich taki kalendarz ciąży, w którym jest napisane, że II usg wykonują pomiędzy 21-26tygodniem
hmm
w kazdym badz razie aventu mam do herbatki 120 ml
a do mleka chce kupic jedna dr browna 260 i 260 z tomme'go tippee
bo ponoc aventu nie sa tak dobre
Stary 2011-01-13, 15:36   #679
eweska
Moderatoreska

O nie możliwe jak tu się cicho zrobiło

Pojadłam obiadku, teraz chwilka odpoczynku i trzeba się za cos zabrać

W sobotę będziemy mieli gości trzeba będzie coś upichcić, a na niedzielę zapowiedzieli się kolejni, znowu weekend w garach :/
Stary 2011-01-13, 15:37   #680
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
nie kupiałam pierwszych lepszych, długo chodziłam i szukałam... do najtańszych tez nie należałyOne leża idealnie dopóki chodzic nie zacznę
spróbuje kupić jeszcze jedne i zobaczymy:P
Bo w ciąży to mamy siedzieć i leżeć i pachnieć a nie łazić

Wcześniej czy pużniej niestety nasz mały człowiek natknie sie na jakies smieci w jedzeniu, ale zeby taka firma tak nas-konsumentów traktowała!!
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 15:42   #681
agus87
Zakorzenienie

teraz to zescie ale narobily tym artykulem
a ja gerberki wciskam chrzesniakowi tz, ktory tutaj przyjezdza codzien, bo tesciowa sie nim opiekuje

czlowiek to by musial sam gotowac wszystko
nawet mieso na wedliny sam robic...
Stary 2011-01-13, 16:08   #682
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
kurna ale masz pecha z ta płcią! Najważniejsze ze wyniki są dobre i że wszystko ok
U nas w 12-tyg pokazał już co ma
zresztą dziś jak lekarz nie mógł zobaczyć jego buzi, bo był obrócony plecami to trochę poczekał, "poszturchał go" i zobaczył. Podniebienie całe!
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
uuuuu no szkoda, wazne ze malenstwo zdrowe i wszystko ok, to mowisz ze ma prawie 0,5kg? moj pewnie juz tez
ja mialam taki horror przed polowkowym ze sie nie dowiem, bo dziewczyny co siedzialny na poczekalni to niektore 30 ktorys tydzien i nie wiedzialy, a jedna sie akurat w ten sam dzien dowiedziala to byla w 36t, wiec myslalam ze nie ma szans zebym ja wiedziala w 19t, no ale maly swieci klejnotami takze wiemy
No wiem ale nie zamierzam się poddawać, 18.01 z okazji urodzin pójdę prywatnie i może się dowiem :P

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
wiesz ze ja tez mysle nad zmiana lekarza...z tego wszystkiego to sama nie wiem co mozna a co nie mozna jesc

fajny wozeczek i niedrogi 21stycznia dostane glukometr na wizycie w poradni diabetologicznej.

dorka
[/COLOR]Dziewczonka no co ty to mnie straszysz??!! Wpierdzielam grapefruity jak głupia...pomarańcze, mandarynki :/ Nie można? Myślałam ze przy karmieniu są zabronione :/
to ja nie moge jesc owocow slodkich przy mojej diecie cukrzycowej...nom oprocz grejfuta
ja jestem prawie w 26c i tez nie znam plci i wiem jak to wkurza[/QUOTE]
Ja bym już chciała ciuszki ładne kupować, bo tak mogę tylko unisex

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kurcze wy juz wozki macie
ja dzisiaj zabieram tz na rajd po sklepach
a ty imiona wzielas ze zmierzchu czy z pamietnikow wampirow?
Ani z tego, ani z tego :P Chociaż wiem, że tak się może wydawać, nawet się trochę tego obawiałam
Edward, jak już pisałam, po dziadku i pradziadku.
Elena natomiast mam wymyślone od zaręczyn, czyli już ponad półtora roku I zostało znalezione w spisie imion.

Violisia
Cytat:
dokladnie, ja tez mam od wczoraj rogala, jest bombowy.. spalam jak niemowle, tacham go w kazdy kat mieszkania,a maz wczoraj mowi: "daj troche pod noge:P i zasnał:P heheh
Słodko

Dziewczyny - nie nadążam za Wami :P
Wracam do pisania o książkach dla dzieci (3 prace zaliczeniowe przede mną)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:09   #683
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

jejku jak tu cichutko , każda mamuska karmi chyba swojego dzidziuska hihihih, dziś cały dzień Was czytam i jestem na tip top z Wami...ale jakoś tak nie chce mi sie dzisiaj nic ,ani pisać ani sie ogarnąc siedze w dresie i z rozczochranymi włosami nawet dzidzi sie nie chce dziś ruszac i jakos cicho siedzi w brzuszku..Wy takie zabiegane,obiadki zakupki, nowe czesci garderoby a ja jak ten kapeć stary siedze przed kompem
Stary 2011-01-13, 16:14   #684
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiak1981 Pokaż wiadomość
eweska - ciuszki super! uwielbiam półśpiochy, są bardzo praktyczne. A mogę spytać gdzie je kupiłaś? tj w sklepie czy na allegro?

Lolka1212 - u nas też Wojtek więc popieram!

Tommee Tippee - jestem za! Miałam przy córce, super się sprawdziły, karmiłam piersią długo, a mimo to mała zaakceptowała i smoczek uspokajacz i butelkę (do odciąganego mleka, a potem soczków). Tak więc polecam!
Ja już też raczej jestem zdecydowana na 100% na te Tommee Tippee, właśnie poczytałam informacje na necie i przekonałam się , mają bardzo dobre opinie http://***********/produkt/Tommee-Bu...ltr_gwiazdek/5
Stary 2011-01-13, 16:14   #685
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
jejku jak tu cichutko , każda mamuska karmi chyba swojego dzidziuska hihihih, dziś cały dzień Was czytam i jestem na tip top z Wami...ale jakoś tak nie chce mi sie dzisiaj nic ,ani pisać ani sie ogarnąc siedze w dresie i z rozczochranymi włosami nawet dzidzi sie nie chce dziś ruszac i jakos cicho siedzi w brzuszku..Wy takie zabiegane,obiadki zakupki, nowe czesci garderoby a ja jak ten kapeć stary siedze przed kompem
To tak jak mi, nie dość że nic mi się nie chce to jeszcze mam nie najlepszy humor. Ale ogarnęłam się bo musiałam iść po wyniki z glukozy na szczęście są dobre, z obciążeniem 91 czyli mogę wcinać słodkie. W nagrodę kupiłam sobie lody Cart Dor o smaku milki pychotka!!!!!

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:17   #686
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez asiak1981 Pokaż wiadomość
!
Kupiłam je u siebie w mieście w sklepie Juta
Stary 2011-01-13, 16:29   #687
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

No pięknie MOM w słoiczkach dla dzieci, to się w głowie nie mieści, ja staram się nawet parówek z mięsa oddzielonego mechanicznie nie jesc a co dopiero dawac to półrocznemu dziecku-koszmar

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No wiem ale nie zamierzam się poddawać, 18.01 z okazji urodzin pójdę prywatnie i może się dowiem :P
Kochana może wstrzymaj sie trochę z tym usg, bo to będzie tylko 5 dni pomiędzy badaniami, a z tego co wiem to bezpiecznie jest zachowac conajmniej 10 dni pomiędzy usg przez powłoki brzuszne. Wiem, że nie mozesz się doczekac, ale przemyśl to

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
Ja tak codziennie kochana jak "stary kapec" siedze e tam nie przejmuj się, w maju staniemy się sexi mamuśkami Moja mała też dzisiaj jakiś bunt powzieła i siedzi cichutko, od czasu do czasu kopniaczka zasadzi, ale strasznie delikatnie . A wczoraj myślałam, ze z brzucha wyskoczy

Dzwoniłam dziewczyny do labka - są moje wyniki z tokso, Tż je odbierze po 18 jak będzie wracał z pracy, chyba zeświruje do tego czasu
Stary 2011-01-13, 16:32   #688
caffelate05
Rozeznanie

mnie już kiedyś zapaliła się czerwona lampka jeśli chodzi o te jedzonka w słoiczkach dla dzieci
koleżanka miała takie mini paróweczki w słoiczku malutkim, nie wiem czy to był gerber czy inna firma, ale któraś z wiodących na rynku
no i sobie poczytałam jaka jest zawartość mięsa w tych parówkach i oniemiałam, bo było go mało
a teraz ta afera z MON, nie dziwię się, że głośno się o tym zrobiło, bo mięso oddzielane mechanicznie z niczym dobrym się nie kojarzy, ba nawet w jakimś z programów na TVN style mówili, żeby unikać produktów które zawierają MON a był to program o jedzeniu raczej dla dorosłych a nie dzieci

ja też bym chciała sama gotować obiadki, zupki, lubię to
tylko skąd wziąć pewne i dobrego pochodzenia produkty?
sklepy eko? ale czy tam ceny nie powalają z nóg?

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
ha, czyli prawie trafiłam, bo zakładałam że ponad 100gr a tu prawie 2x więcej
to całkiem sporo przybierają teraz nasze maluszki

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:32   #689
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana może wstrzymaj sie trochę z tym usg, bo to będzie tylko 5 dni pomiędzy badaniami, a z tego co wiem to bezpiecznie jest zachowac conajmniej 10 dni pomiędzy usg przez powłoki brzuszne. Wiem, że nie mozesz się doczekac, ale przemyśl to [COLOR="Silver"]
Kurcze, to może faktycznie się wstrzymam Nie wiedziałam, że to niedobrze...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-13, 16:34   #690
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:

Kochana może wstrzymaj sie trochę z tym usg, bo to będzie tylko 5 dni pomiędzy badaniami, a z tego co wiem to bezpiecznie jest zachowac conajmniej 10 dni pomiędzy usg przez powłoki brzuszne. Wiem, że nie mozesz się doczekac, ale przemyśl to

Dzwoniłam dziewczyny do labka - są moje wyniki z tokso, Tż je odbierze po 18 jak będzie wracał z pracy, chyba zeświruje do tego czasu
Popieram, aby się wstrzymać z tym usg. Wczoraj byłam u gina i nie miałam usg, dlatego, że poprzednie było 2 tygodnie temu i trwało ponad 30 minut. Powiedział mi, że nie ma co naświetlać bejbika bez potrzeby. I słuchaliśmy tylko serduszka.

Wyniki masz na pewno ok. Trzymam Powodzenia

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Kurcze, to może faktycznie się wstrzymam Nie wiedziałam, że to niedobrze...
Dobra decyzja
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości