|
|
#661 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze blogi
Oj rozumiem Cię ;/ U nas jest taka mentalność... zazdroszczę zagranicznym bloggerkom.
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29178551]Kurczę, też muszę coś wykombinować do moich włosów, bo są teraz taaakie nijakie... Miałam boba ostatnio i teraz próbuję je zapuścić, więc długość taka bez sensu teraz, ledwo je związuję, a na boba to też już nie wygląda... Trzeba wytrzymać
Jak wyhoduję dłuższe to chyba też zainwestuję w to cudo [/QUOTE]ja zawsze zapuszczam.. do następnej wizyty u fryzjera. Ale mam genialną fryzjerkę i nawet gdy mam 3-miesięczny odrost włosy świetnie wyglądają. Cytat:
A ja polubiłam jednak nowy interfrejs- o wiele szybciej zajeło mi uporządkowanie etykiet, niż na starym. Tylko te kolory.. Edytowane przez lele Czas edycji: 2011-09-03 o 14:31 |
|
|
|
|
#663 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Niestety też widzę takie trochę dziwne nastawienie (niektórych) polskich blogerek (i czytelniczek) do siebie. Mnie ostatnio naprawdę zadziwiła wypowiedź na tym blogu: Cytat:
) to staram się wrzucić fotki jak najszybciej, bo wiadomo, że zwłaszcza jak dopiero się ona pojawia, każdy swatch jest na wagę złota i znacznie pomaga innym przy podejmowaniu decyzji o zakupie. I wrzucam to wszystko w jednej notce, żeby nie robić bałaganu.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2011-09-03 o 15:10 |
||
|
|
|
#664 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#665 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
ja Ciebie już jakiś czas obserwuję ) Cytat:
Ja np jestem bardzo "wdzięczna" wizażowi. nie narzekam na brak koleżanek "w realu" ale dzięki temu forum poznałam bardzo wiele dziewczyn o podobnych zainteresowaniach co moje i to jest takie genialne kiedy potrafimy się w piątkę zebrać na kawie przed eventem macowym i przegadać godzinę - dwie o tym co nas najbardziej kręci i o życiu w ogóle! ostatnio nawet się zastanawiałam przez ułamek sekundy co sobie myślą ludki obok jak tak nas posłuchają przez chwilę a my tylko MAC, Dior, essence, Sephora, promocja, blog i temptalia (vel. Krysia) )) i fajnie by było, gdyby blogowanie też do tego prowadziło żebyśmy się i w "realu" poznawały Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w końcu rozparcelowałam między koleżankami i nie wiem, czy one są z nich zadowolone, dla mnie noszenie takiego sztywnego kawałka plastiku, który dodatkowo kłuje w głowę, to porażka
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej przed zakupem zobaczyc swatch czy przeczytac o tym kilka slow niz wydac nawet te 10zl na cos co moze sie nam calkowicie nie spodobac po nalozeniu na skore... to rozumiem, ze teraz wypadaloby kupic cos z limitki i wstawic zdjecia, swatche i cala reszte jak juz limitki dawno nie bedzie, zeby nie bylo, ze sie czlowiek chwali? ![]() przeciez limitki nie sa wieczne i szybko schodza wiec lepiej szybciej sie dowiedziec czy warto cos miec niz sie napalic i wrocic z pustym koszykiem ![]() U nas nadal jest zazdrosc w duzej ilosci.... tak jak ostatnio brunetka zrobila na swoim blogu outfit i pokazala nowe zakupy- zaraz sie ktos zjawil z pytaniem skad ona ma pieniadze na te rzeczy!? jej pieniadze wiec niech wydaje na co chce- nie rozumiem tego, niektorzy sie zachowuja jakby to im ubylo w portfelu kiedy ktos cos kupi
|
|
|
#669 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#670 |
|
Wtajemniczenie
|
dlatego trzeba ignorować takie komentarze i nie zawracać sobie nimi głowy.
każdy ma inną zasobność portfela i nic nikomu do tego. sama uwielbiam czytać posty o macu, make up factory, czy pędzlach sigmy. jednak nikomu nie wiercę w brzuchu dziury, skąd ma na to pieniądze, po co kupuje itd. Trzeba robić swoje
|
|
|
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#672 |
|
Konto usunięte
|
Zmieniłam nieco wygląd bloga kosmetycznego, żeby było bardziej stonowanie, co myślicie?
|
|
|
|
#673 |
|
|
Dużo lepiej.
|
|
#674 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29187418]Zmieniłam nieco wygląd bloga kosmetycznego, żeby było bardziej stonowanie, co myślicie?
[/QUOTE]Podoba się Na białym tle wszystko dobrze widać.
|
|
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam pytanie z innej beczki, mianowicie:
Czy posługujecie się głównie projektantem szablonów zmieniając wygląd Waszego bloga, czy raczej html, lub inne magiczne zaklęcia? Wiele dziewczyn ma absolutnie przepiękne blogi (oceniając szatę graficzną), a ja niestety nie umiem html na tyle, aby stworzyć coś ciekawego. A jak to jest u Was? ![]()
|
|
|
|
#676 |
|
|
Ja po prostu wgrałam szablon dawno temu i tyle, bo nie da się z nim pracować na projektancie szablonów. Szukałam czegoś nowego, ale nic mi się nie podoba. Chciałabym mieć białe tło i czarną czcionkę, bo tak jest najczytelniej. A co wy sądzicie obecnie o czytelności mojego bloga?
|
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze sie czyta
|
|
|
|
#678 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do mojego tła, na początku wgrałam "coś na szybko" i choć strasznie mnie raziło, to nie mogłam się zebrać, żeby poszukać czegoś lepszego Dziś wreszcie coś z tym zrobiłam, bo od tej intensywnej zieleni tła aż oczy bolały ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Poza tym - bez zarzutów
|
||
|
|
|
#679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale u Ciebie i tak najbardziej lubię zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia nowości
|
|
|
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nadal to nie jest "to" Próbuje z szablonami bloggera i szablonami innych stron, niestety tylko to potrafie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam jeśli zadaje pytanie na poziomie przedszkola.. ![]() ![]() właśnie widzę Ewa, że coś kombinujesz ze swoim blogiem. Ja podobnie.. i nie jest wciąż tak jak bym chciała.
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kombinuję i już sama nie wiem co bym chciała
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() myślę, że nie tylko mnie się przyda |
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
Dziewczyny a jak to jest z facebookiem? Warto zakładać facebookowa stronę do bloga?
|
|
|
|
#685 | |
|
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29188762]
Jak dla mnie mógłby być nieco większy kontrast pomiędzy tłem a tekstem notki Poza tym - bez zarzutów [/QUOTE]Cytat:
To chyba jednak oznacza, że zamiast tracić wieczór na przeglądanie szablonów powinnam jednak zabrać się za pracę dyplomową.
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda wymówka dobra, żeby tylko odwlec siedzenie nad praca, znam to
|
|
|
|
|
#687 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki em Zapytam na zapas- jak wkleić widget facebooka na bloga?
|
|
|
|
|
#689 |
|
Konto usunięte
|
Pokombinowałam, wzięłam jedno tło z tej stronki i tą grafikę, co miałam na blogu, nałożyłam je na siebie i wyszło coś nowego, i tak chyba zostanie
![]() Zerknijcie na kosmetycznego bloga i orzeknijcie ^^ |
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29189492]Pokombinowałam, wzięłam jedno tło z tej stronki i tą grafikę, co miałam na blogu, nałożyłam je na siebie i wyszło coś nowego, i tak chyba zostanie
![]() Zerknijcie na kosmetycznego bloga i orzeknijcie ^^[/QUOTE] mi sie podoba
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

Jak wyhoduję dłuższe to chyba też zainwestuję w to cudo
[/QUOTE]ja zawsze zapuszczam.. do następnej wizyty u fryzjera. Ale mam genialną fryzjerkę i nawet gdy mam 3-miesięczny odrost włosy świetnie wyglądają. 
smutne to trochę. musiałam się wyżalić 
) to staram się wrzucić fotki jak najszybciej, bo wiadomo, że zwłaszcza jak dopiero się ona pojawia, każdy swatch jest na wagę złota i znacznie pomaga innym przy podejmowaniu decyzji o zakupie. I wrzucam to wszystko w jednej notce, żeby nie robić bałaganu.

Lush & China Glaze lover!

To chyba jednak oznacza, że zamiast tracić wieczór na przeglądanie szablonów powinnam jednak zabrać się za pracę dyplomową.