![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W wolnym czasie rzucam szklankami - czyli wspólne picie meliski. Część 4
Prawie 3 tygodnie temu zmarł mój przyjaciel. Znaliśmy się 15 lat. Nie dożył 40 lat. Zmarł tuż przed swoimi urodzinami. Zostawił 2 synków. Nie radzę sobie.
---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ---------- Pierwszy grób do odwiedzania w UK... Wolałabym, żeby go nie było. Tak chciałabym do Niego zadzwonić!
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
wicza współczuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to, ze komplikacje cukrzycowe...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
Czy ten wątek już całkiem umarł? Potrzebuję się komuś wygadać, a widzę, że od ostatniego postu tu troszkę minęło... moja nerwica natręctw daje o sobie znać. Coraz bardziej zdaje mi się, że jestem poważnie chora... psycholog nie pomaga nic, lekami nie powinnam się faszerować ze względu na wątrobę. Jakiś czas temu robiłam zakupy z małą ranką zacięcia nożem na palcu, jakoś dwudniową, więc już się zaczynała goić. A ja mam cały czas schizy, że pobrudziłam swoje wymarzone ubrania na które długo oszczędzałam krwią i, że to już się nie spierze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.