|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Moj licencjat po polsku ma 80 stron, ale mysle ze spokojnie do 55 dalabym go rade skrocic i tez by dobrze bylo, ale udalam ambitna
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Wariatki
Chyba zapomnaiłyście że jest to wątek PM2013 i jesteście zabójczo zakochane w swoich Tż-tach i nic poza nimi nie widzicie![]() Misienka Dziewczyny proszę o kciuki za jutrzejsze moje egzaminy bo tylko cud może sprawić, że je zdam ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Ja już idę spać bo jutro o 4 pobudka Dobranoc wszystkim |
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
Kochamy swoich PMów
|
#664 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymam obydwa nasze kciuki przynoszą tylko szczęście, więc dasz radę Dziewczynki, czytałyście może tą całą sagę Zmierzch? Byłam do tego dosyć negatywnie nastawiona, ale ostatnio jakoś na tvnie leciała pierwsza część i faktycznie ogląda się to jak komedie dla nastolatków i postanowiłam przeczytać książki i właśnie zaczynam sesja się zaczyna, więc mam ciekawsze zajęcia i jestem ciekawa co sądzicie o tych książkach?
|
|
|
|
|
#665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kciuki trzymam ![]() Cytat:
przeczytałam w przeciagu nie całego tyg i powiem szczerze, że najpierw zaczęłam od filmu i dopiero od 2 czesci mnie wciagneło, ale jesli chodzi o ksiazki, to wciagaja od poczatku dla mnie są super i duzo lepsze od filmu.. bylam scepytycznie do tego nastawiona, bo stwierdzilam ze jest zbyt przereklamowany, ale teraz sadze inaczej i mam niedosyt
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam wszystkie częsci Pierwsza najlepsza, ale ja to lubie romansidła czytać Poźniej dalej jest fajne, wciaga ehh ja czekam na koniec sesji, jakieś 5 ksiązek juz na mnie czeka ![]() uwielbiam czytać siostra wyjechała na wakacje i zostawiła mi pieska. Tak w ogóle to sie przywiązałam do niej i jej chyba nie oddam, jest koooochana no ale dziś jak jej chciałam zrobić fryzurę ( to shih-tsu czy jak to sie tam pisze) i zobaczyłam że cos jej jakby urosło. Jak sie przyjrzałam to zoabaczyłam że ma kleszcza. Musiała go złapac na ostatnim spacerze bo był mały no i bym zauważyła, bo czesto ją przytulam Mama wyrwała tego kleszcza, ale jej zostało takie... jakby guz byłam u weta to dał jakąs maść ale ona ma ciepły nos i jest jakas taka ospała... boje sie ze bedzie chora ![]() Przepraszam że taki wywód długaśny...
|
|
|
|
|
#667 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ile jest tych wszystkich części? Cytat:
kryminały i romansidła a najlepiej jak jest kryminał, ale wątek romansu się przewija ![]() A co do pieska, to ten guz to pewnie taka opuchlizna po kleszczu, coś jakby po ukąszeniu komara a skoro weterynarz nie dał nic innego oprócz maści to widocznie nic jej nie będzie i będzie wszystko dobrze |
||
|
|
|
#668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kocham czytać i w szczególności romansidła i jeszcze kryminały ![]() A pieskowi, mam nadzieję, że nic nie będzie. po maści powinno przejść, więc tzrymam za to![]() Cytat:
Najdłuższa ma jakieś 600 str chyba czy coś koło tego, ale szybko się czyta, bo mi zajęło 2 dni tzn. 2 wieczory w zasadzie
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-03 o 21:35 |
||
|
|
|
#669 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No coś mi się wydaje, że do rana przeczytam pierwszą część a jak przeczytam te 4 części to czeka na mnie 7 części królów przeklętych i sage millenium też mam, jest podobno świetna chyba nie mam czasu na pracę joke
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na razie musiałam odstawić czytanie, bo mi bibliotekę zamknęli chwilowo tak samo jak "Kocham Cię życie. Mona" zarówno 1 jak i 2 część, jeśli ktoś nie czytał to naprawdę polecam
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#672 |
|
Konto usunięte
|
A o czym ta Nostalgia Anioła?
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorszy początek, ale później jak już przetrwałam to czytało się ok
|
|
#675 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze cotu się dzieje... Mężczyźni nawet na zdjęciach są;D mmmm
hehedastin wiedziałam, że będzie lepiej Co do książek to sagi akurat nie czytałam, ale ogólnie to uwielbiam czytać książki tylko najgorzej jak mnie wciągnie książka to nic innego nie robie tylko czytam![]() Dziewczyny jak pojadę na urlop do Polski to pojedziemy obejrzeć sale, cena za osobę jak na ten rok to wychodzi ok 160 zl, w tym jest jedzenie, zakwaterowanie dla wszystkich gości. Apartament dla nowożeńców. Tylko alkohol i ciasta w swoim zakresie. Sala ładna zobaczymy czy na żywo mnie zachwyci.---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Zapomniałam dodać, że właśnie sobie piwkuję;D
|
|
#677 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do sali to bardzo fajna cena jak za tyle rzeczy |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jem kolacje... troche pozno ale żeby sie nie odkładało to powtarzam: pójdzie w cycki!
|
|
|
|
|
#679 |
|
Konto usunięte
|
Gdyby wszystkie kolacje szły mi w cycki to zamiast wielkiego tyłka miałabym biust po kostki
TŻ wróci o 7 rano, więc pewnie zdąże przeczytać jeszcze 2 część
|
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz zbieram się do roboty... 12 godzin nudów tzn. 12 godzin z etyką ogólną. Boże jakie to głupoty. W poniedziałek czeka mnie z tego egzamin, podobno jeden z trudniejszych
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
faktycznie książka lepsza niż film, jak większości przypadków zaraz się zabieram za 2 a TŻ wrócił 20 minut temu... Etyka jest spoko będe pisać magisterke z zakresu etyki, ale w warunkach polityki a za egzamin będę trzymać kciuki ![]() Miłego dnia Kochane
|
|
|
|
|
#682 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Siedze przy kawce i nadrabiam. Już jest upalnie a przede mną kolejny dzień kucia na 2 egzaminy - poniedziałek i środa ![]() Cytat:
Polecam Ci, jeśli nie oglądalaś - Pamiętniki wampirów- rewelacyjny serial. Są 2 sezony, a od września 3 sie zaczyna i już nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
![]() Ja od siebie jeszcze polecam Cień Wiatru - Zafona. Ciężko się zaczyna, ale jak się rozkręci to nie można się od niej oderwać. Podchodzi, powiedziałabym, pod kryminał. Teraz oczywiście czasu nie mam na nic, bo sesja ale w wakacje zawsze sobie odbijam zaległości książkowe Co możecie polecić na lekkie czytanie na plaży?Jak już mówimy o bzikach... mam obsesje na punkcie filmów a przede wszystkim seriali Cougar Town - głowna bohaterka to Monica z Przyjaciół. Swietna, lekka komedyjka o drugiej młodości 40latki Plotkare każdy zna ja uwielbiam oglądać ze względu na obłędne ubrania W tamte wakacje obejrzałam V ( po polsku chyba przybysze) jest bardziej sensacyjny ale świetny.A Wy możecie coś polecić?
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Moje piękne
![]() Ale piekna pogoda dziś ![]() czekam, aż TŻ z pracy przyjdzie i śmigamy na plaże hihi---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Hmmm... książek jakiś ulubionych nie mam ale tak samo jak filmy to najbardziej lubie czytać i ogładać coś do jest na faktach. Takie z życia wzięte, wogóle kryminały
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
W wakacje na plaży ubóstwiam fantastykę. Dobrą, polską, czasem zagraniczną. A mojego Włascy pierścieni do dzisiaj piasek wytrzepuję :P
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- No, poza plażą też
|
|
|
|
#685 |
|
Rozeznanie
|
Witam! wczoraj była Mama Tż więc zobiliśmy po obiedzie wycieczkę
polecam wszystko to co napisały dziewczyny do zwiedzenia. A na lotnisko tak poza szczytem z pkp ok.25 minut się jedzie w szczycie można i nawet godzinę;/ wato też zostawić bagaże w przechowalni na dworcu (godzina 2złmała walizak duża 4) wiecznie_pod_wiatrGRATULUJĘ!! i zazdroszcze że masz już to za sobą, ja w poniedziałek ![]() Dastincieszę się że z pieskiem lepiej teraz musi być tylko dobrze.a co do książek uwielbiam wszyskie historyczne,i z okresu XXlecia międzywojennego, najbardziej jednak podobają mi się te z okresu drugiej wojny światowej. Ale dziś piękna pogoda chyba troszkę się pouczę i wyciągnę TŻ nad wodę!!!
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-04 o 09:49 |
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
"a co do książek uwielbiam wszyskie historyczne,i z okresu XXlecia międzywojennego, najbardziej jednak podobają mi się te z okresu drugiej wojny światowej."
A, fakt. Literatura obozowa też jest ciekawą lekturą [w tym na plaży]. I mam jeszcze małe zboczenie na trylogię Sienkiewicza, ale to nie moja wina, że Bohun taki młodzian gładki był... |
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wczoraj miałam nieplanowane spotkanie z Tż ![]() Jego siostra mnie na kawę zaprosiła, jej mąż z moim Tż mieli coś tam robić. Przyjeżdżam, a tu grill rozpalony i panowie przy piwku siedzą Stwierdzili, że jak impreza to z nimi Bardzo miło było, posiedzieliśmy do północy ![]() A dzisiaj muszę się ostro pouczyć na 2 egzaminy - pon. i śr. W poniedziałek i wtorek wesele, więc teraz muszę na środę się już nauczyć. I wogóle na 13:30 w poniedziałek mam egzamin, a ślub jest o 11:30 (u mnie są tak wcześnie)... Więc zdążę chyba dopiero na kawę... No cóż, trudno się mówi.. |
|
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym Desperate Housewives, Grey's Anatomy, How I met your mother, 90210, Secret diary of a call girl i teraz zaczęłam nowy - Pretty Little Liars ![]() I obejrzałam całe The O.C. taka moja obsesja ![]() Cytat:
Hej kochane Wczoraj siedziałam przy komputerze do 1:00, dziś też posiedze, musze dziś oddac całą pracę i w czarnej :upie: jestem ![]() edit: a Śląsk
|
||
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() a ja już się ogarniam na uczelnię. za godzinę muszę być gotowa, bo koleżanka po mnie przyjeżdża ![]() widzę, że wczoraj byla impreza macie kaca ? a jeśli chodzi o książki t też uwielbiam czytać ostatnio przeczytałam "Dziecko pokuty", a wcześniej czytałam "Akademię wampirów", 4 części, 2 są jeszcze nieprzetłumaczone ale są na prawdę niezłe..
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam takie zaległości książkowe że aż strach mówić. Ale już jak mi teraz sporo zajęć odpadło (uczelnia/pisanie pracy/ zaliczenia) to mam plan że będę nadrabiała to wszystko
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

obydwa
sesja się zaczyna, więc mam ciekawsze zajęcia
Poźniej dalej jest fajne, wciaga
byłam u weta to dał jakąs maść ale ona ma ciepły nos i jest jakas taka ospała...
boje sie ze bedzie chora