|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Matka buldoga
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Naf, ja tam mysle, ze wszystko sie ulozy pomyslnie. Grunt, ze masz gdzie spac i nie szykuje ci sie miejscowka pod mostem. Te pare godzin mozna i na podlodze przekimac. Zreszta, pewnie po koncercie bedziesz nabuzowana emocjami (i nie tylko) i bedzie ci wsjo, gdzie spisz
![]() Oczywiscie czekamy na relacje pokoncertowa ![]()
#662 |
Wtajemniczenie
|
Naf dasz rade! A moze poznasz jakiegos przystojniaka i zaproponuje Ci kawalek swojego materacyka?
![]() A ja wramach walki z nuda czytam takie głupoty na necie,ze masakra ![]() ![]() Zania,tak przy piatku nie ma co sie stresowac ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Matka buldoga
|
Jiuna, cos jestem do tylu, jaki samochod?
#664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale idac tym tokiem rozumowania wyglada na to, ze seks to grzech i trzba go 'dozowac' i dozowac go swojemu facetowi, bo tracimy wtedy szacunek i jestesmy latwe, a fogle niech wie ze sobie musi zasluzyc ![]() bosh co za absurd! i nie widze tutaj drugiej strony medalu, co jesli kobieta ma normalny (wedlug tworcow tej tabelki pewnie 'nieprzyzwoity') poped plciowy? takiej opcji chyba nie biora pod uwage ![]() Cytat:
![]() ![]() nawet nie wiedzialam, ze takie mistrzostwa polski sa u nas, ale teraz doczytalam i widze, ze faceci zaczynaja o 15:30, wiec moze skoncza zanim my sie tam dowleczemy ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-17 o 13:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a nic takiego... ubezpieczenie opłacić trzeba było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zadomowienie
|
Odebrąłam wyniki badań krwi. ogólnie wszystko w normie, coś tam poniżej, ale doczytałam, że to mało ważne. Zresztą niedużo poniżej.
Dowiedziałam się też, że mam ARh-. Poczytałam w necie o tej diecie zgodnej grupą krwi. I to dziwne, ale chyba organizm gdzies tam sam wie, co powinien jeść a co nie. Nie ze wszystkim się zgadza oczywiście, ale np to, że nie lubię mięsa, napojów gazowanych, czarnej herbaty, orzechów, bananór, rabarbaru, melonów.... ogólnie jestem wszoku ile się zgadza!
![]() |
#667 | |||
Zadomowienie
|
Wyobrażam sobie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Relacja pewnie się pojawi ![]() Wiem, jakoś to będzie ![]() ![]() Gipssis, a propos tego przystojniaka - jako że ze mnie okropny bojący dudek, to jednak nie zniosłam tej presji psychicznej samotnego stawienia się na koncercie, i wygląda na to, że rzeczywiście z kimś się na niego umówiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-17 o 14:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Brid,a jak samopoczucie? Szczesliwa po ostatnim dniu pracy? ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Jeszcze w trakcie ostatniego dnia
![]() ![]() Wesżłam też na chwilę na próbę - akurat trafiłam na piosenkę "Szczęśliwej drogi już czas" ![]()
![]() |
#671 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Milego wieczorku zatem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#673 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
witajcie, dziewczyny
![]() Lou, co racja to racja, czas ![]() ja dziś znów trochę przelotem, wróciłam z pracy i za chwilę lecę na rzeczoną imprezę firmową, już jestem padnięta i nie wiem jak ogarnę się do wieczora, możliwe że po pierwszym piwie zasnę przy stoliku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
są % jest impreza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Raczkowanie
|
To teraz ja
![]() NPR: Jest naturalna, zdrowa, ekologiczna - OK Anty: Zawsze jest szkodliwa dla organizmu - raczej nie slyszałam o szkodliwosci prezerwatyw, chyba że ma się uczulenie na lateks, a nawet jesli to są też prezerwatywy bezlateksowe; NPR: Nie narusza naturalnej płodności - OK Anty: Niszczy lub narusza naturalną płodność - nie prezerwatywa; NPR: Kobieta potrafi rozpoznać objawy swojej płodności i ją określić - ja mierzę temperaturę już z 10 lat i dopiero od kilku lat mogę rozpoznać u mnie okres płodnosci, a i to nie zawsze bo mam nieregularne cykle ![]() Anty: Zakłada, że kobieta nie potrafi rozpoznać swojej płodności - nic takiego nie zakłada, jesli kobieta chce to się nauczy ![]() NPR: Kobieta ufa sobie i swojemu ciału. Mąż ufa swojej żonie. ZAUFANIE DO OSOBY - no cóż ja swojemu ciału nie ufam do końca, czasem płata mi figle ![]() Anty: Małżonkowie ufają przedmiotowi lub fabryce farmaceutycznej. ZAUFANIE DO PRZEDMIOTU - raczej wciąż sobie, bo kobieta musi pamiętać o regularnym przyjmowaniu tabletek, a facet o odpowiednim nałożeniu prezerwatywy ![]() NPR: Pełna akceptacja kobiecości wraz z cykliczną płodnością - a jesli kobieta jest bezpłodna to już nie jest w pełni kobieca i nie można akceptować jej kobiecosci ![]() Anty: Brak pełnej akceptacji - nie akceptuje się płodności, ale walczy się z nią - pełna akceptacja jest zawsze wtedy gdy dwie strony na cos się decydują, obojętnie czy na potomstwo czy nie ![]() NPR: Uczy odpowiedzialności za drugą osobę - odpowiedzialnosci uczy wiele rzeczy, npr może tylko należeć do jednej z nich Anty: Odpowiedzialność przenoszona jest na przedmiot lub na partnera - "musi się zabezpieczyć" - co za bzdura, jak się idzie z kims do łóżka to raczej samemu się mysli anty, jesli chce się zapobiec ciąży ![]() NPR: Uczy pracy nad sobą, panowania nad sobą i systematyczności - jak powyżej wiele rzeczy nas tego uczy ![]() Anty: Zwalnia z myślenia za skutki postępowania oraz z odpowiedzialności. Kobieta lub mężczyzna jest "zawsze do wzięcia" - kolejne bzdury, odpowiedzialnym trzeba być zawsze za siebie i partnera, anty nas z tego nie zwalnia. Mamy nasz własny rozum i potrafimy odmawiać jesli nie mamy na cos ochoty ![]() NPR: Sprzyja dialogowi małżeńskiemu : mąż musi się dowiedzieć, w którym dniu cyklu jest żona - raczej wątpię, że nasze babki mówiły swoim mężom kiedy maja okres. To własnie wtedy kiedy ludzie slepo podążali za Kosciołem kobieta była "zawsze do wzięcia". A dialog na te tematy można prowadzić zawsze jesli ktos ma na to ochotę, nie wszystkie jednak kobiety lubią się chwalić swoim okresem itp. Anty: Niszczy dialog małżeński. Kobieta lub mężczyzna musi się "zabezpieczyć" i jest to jej/jego problem: - kochanie będę z pracy przechodził koło apteki, może wykupię ci tabletki? - o dziękuję, to miło że nie muszę dzis wychodzić, źle się czuję - co się dzieje kotku? - nic, głowa mnie trochę boli, ale nie martw się do wieczora przejdzie ![]() - przecież nie musimy się dzisiaj kochać żabko, ja też czasem mogę źle się poczuć, pooglądamy jakis film - blablabla -blablabla -itp -itd -kocham cię - ja też Ten DIALOG mógłby się toczyć bez końca ![]() NPR: Sprzyja wierności jednemu partnerowi - no tak na pewno (chyba tylko gej mógłby cos takiego wymyslić ![]() Anty: Często prowadzi do chęci zmiany partnera (że niby przesyt) - po co ![]() ![]() NPR: Nie jest dla nikogo źródłem dużych dochodów - OK Anty: Przemysł antykoncepcyjny zarabia na człowieku - a Kosciół nie ![]() ![]() NPR: Kobieta jest niezależna, sama potrafi sobie poradzić - masturbując się ![]() Anty: Rodzi się uzależnienie od środka, preparatu, producenta - wię powinnismy zwalczać wszystko, bo od wszystkiego można się uzależnić ![]() NPR: Ułatwia przeżywanie aktu małżeńskiego jako pełnego kontaktu osobowego - a co to ma do rzeczy ![]() Anty: Skupia uwagę przede wszystkim na przyjemności, na "zaspokojeniu siebie" - a co to innego sex jak własnie zaspokajanie siebie? Nawet jesli cały czas myslimy o partnerze, to w ostatnich sekundach kiedy zbliża się orgazm człowiek nie jest w stanie mysleć o niczym innym jak tylko o nadchodzącej przyjemnosci (taka już natura) ![]() Uff... sie naprodukowałam ![]() ![]()
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetne podsumowanie ![]() Też uważam, że nie m co demonizować NPR, zwłaszcza, jeśli ktoś się porządnie zna na rzeczy - korzyści są niezaprzeczalne. Sama stosuje kmputer cyklu - czyli NPR takie bardziej szatańskie, bo z uzaleznieniem od przedmiotu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
Ja nawet chciałam stosować NPR, ale moje cykle so dosć długie i okres płodnosci trwa czasem do 2 tyg (naprawde!!!), wczesniej okres - powiedzmy, że razem 3 tyg wstrzemięźliwosci, a wtedy się najbardziej chce
![]() ![]() ![]() ![]() Także jesli zdać się całkowicie na tą metodę to seks byłby baaaardzo rzadki. a czy to sprzyja związkowi, raczej nie ![]()
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zadomowienie
|
Jestem. Ostatni dzień za mną. Jakoś nie mogę w to uwierzyć, że już tam nie pracuję... Nawet łezka w oku mi się zakręciła jak się żegnałam z kierowniczką...
Ale i tak nie żałuję decyzji. Będzie dobrze. Musi być. Co do NPR - podpisuję się pod tym, co napisała Bryzejda. To nie dla mnie - nie wyobrażam sobie, że jak mi się chce to nie mogę ![]()
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
Z hormonalną anty nie chcę mieć raczej nic wspólnego
![]() ![]()
#683 |
Zadomowienie
|
Ja tam przez większość dorosłego życia brałam tabsy i byłam super zadowolona, zero skutków ubocznych. No może poza powiększeniem piersi....
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
![]() tez to zle znosze ![]() zrobilam sobie pasemka, a wlasciwie poprawialam wczorajsza niedorobke, wygladam jakbym wyszla od kiepskiego fryzjera ![]() zaniu, ja to Cie podziwiam, ze sobie dajesz rade sama przy Twojej dlugosci wlosow ![]() ![]()
#685 |
Raczkowanie
|
Ja też kiedys brałam i niby pryszcze miały zniknąć - jak były tak i są
![]() ![]() ![]() ![]()
#686 |
Konto usunięte
|
ja tez kiedys bralam tabsy, przez kilka lat i niby bylo ok
przytylam pare kilo, ale cycki nie urosly ![]() bralam rozne rodzaje juz teraz nawet nazw nie pamietam ![]() jak przestalam brac- poczulam roznice na + ![]() jakos lepiej sie czulam, ciezko to opisac ![]() jakos na poczatku tego roku probowalam powrotu do tabsow, ale efekt byl zalosny, powiedzialam sobie- nigdy wiecej i tak zakonczylam ze spiralka ![]() Bridgeta- gratulacje z okazji ostatniego dnia w pracy ![]() ![]() nadchodza zmiany na lepsze ![]() ![]() Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-06-17 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() spiralki nie wchodzą w grę... jakoś sobie tego nie wyobrażam ![]() ![]() więc teraz gumkujemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Ja tylko rozjasniam tam, gdzie mi reka siegnie i nie narazi mnie na zwichniecie stawu lokciowego ![]() ![]() I do takich malunkow (powinnas wiedziec, bo malujesz obrazy ![]() ![]() Cytat:
![]() I kiedy bralam anty to w sumie nic sie nie zmienilo, libido to samo (mrrr, mrrr, mrrr ![]() Cale szczescie, ze teraz jest jak w szwajcarskim zegarku, wsjo na tiptop ![]() Piatek wieczor, siedze w domu...za✂✂✂..iscie ![]() Zrobmy jakas rozpierduche KLIK ![]()
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Fred?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o to trza bylo mowic wczoraj, skoczyly bysmy na jakies pifko albo cus, tez nie mialam planow na dzis ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.