Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 13:47   #661
zania
Matka buldoga

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

Naf, ja tam mysle, ze wszystko sie ulozy pomyslnie. Grunt, ze masz gdzie spac i nie szykuje ci sie miejscowka pod mostem. Te pare godzin mozna i na podlodze przekimac. Zreszta, pewnie po koncercie bedziesz nabuzowana emocjami (i nie tylko) i bedzie ci wsjo, gdzie spisz

Oczywiscie czekamy na relacje pokoncertowa
Stary 2011-06-17, 13:48   #662
Gipssis
Wtajemniczenie

Naf dasz rade! A moze poznasz jakiegos przystojniaka i zaproponuje Ci kawalek swojego materacyka?

A ja wramach walki z nuda czytam takie głupoty na necie,ze masakra Wlasnie poczytalam,co mezczyzni lubia slyszec od kobiet,badz tez czego nie.I ktos walnal teksciorem,zeby juz w lozku,przy pelnej akcji spytac sie faceta:"Kotku,czy Ty juz jestes w srodku?"

Zania,tak przy piatku nie ma co sie stresowac Juz prawie weekend!
Stary 2011-06-17, 13:48   #663
zania
Matka buldoga

Jiuna, cos jestem do tylu, jaki samochod?
Stary 2011-06-17, 13:56   #664
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Mnie zawsze zastanawiał argument, który też bardzo często słychać w dyskusjach o NPR - że ta metoda uczy szacunku do kobiety A mnie się zawsze wydawało, że szacunek wiąże się trochę z czymś innym
ja w gole nie wiem co ma piernik do wiatraka
ale idac tym tokiem rozumowania wyglada na to, ze seks to grzech i trzba go 'dozowac' i dozowac go swojemu facetowi, bo tracimy wtedy szacunek i jestesmy latwe, a fogle niech wie ze sobie musi zasluzyc
bosh co za absurd! i nie widze tutaj drugiej strony medalu, co jesli kobieta ma normalny (wedlug tworcow tej tabelki pewnie 'nieprzyzwoity') poped plciowy? takiej opcji chyba nie biora pod uwage

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Lou, wlasnie przeczytalam, ze u nas rozgrywane sa mistrzostwa w kolarstwie gorskim i w zwiazku z tym...nasz wypad na stadion musimy odwolac. Chyba, ze masz zamiar wziac udzial w zawodach
hmmm znaczy, ze fajne ciacha beda?
nawet nie wiedzialam, ze takie mistrzostwa polski sa u nas, ale teraz doczytalam i widze, ze faceci zaczynaja o 15:30, wiec moze skoncza zanim my sie tam dowleczemy

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-06-17 o 13:58
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 14:08   #665
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość

A ja wramach walki z nuda czytam takie głupoty na necie,ze masakra Wlasnie poczytalam,co mezczyzni lubia slyszec od kobiet,badz tez czego nie.I ktos walnal teksciorem,zeby juz w lozku,przy pelnej akcji spytac sie faceta:"Kotku,czy Ty juz jestes w srodku?"
ojjjj... to już bym musiała papiery rozwodowe szykować

Cytat:
Jiuna, cos jestem do tylu, jaki samochod?
a nic takiego... ubezpieczenie opłacić trzeba było
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 14:12   #666
bridgeta
Zadomowienie

Odebrąłam wyniki badań krwi. ogólnie wszystko w normie, coś tam poniżej, ale doczytałam, że to mało ważne. Zresztą niedużo poniżej.

Dowiedziałam się też, że mam ARh-. Poczytałam w necie o tej diecie zgodnej grupą krwi. I to dziwne, ale chyba organizm gdzies tam sam wie, co powinien jeść a co nie. Nie ze wszystkim się zgadza oczywiście, ale np to, że nie lubię mięsa, napojów gazowanych, czarnej herbaty, orzechów, bananór, rabarbaru, melonów.... ogólnie jestem wszoku ile się zgadza!

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 14:21   #667
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
właśnie czyściliśmy kotom uszy ale są na nas złe
Wyobrażam sobie
Cytat:
Naf, ja tam mysle, ze wszystko sie ulozy pomyslnie. Grunt, ze masz gdzie spac i nie szykuje ci sie miejscowka pod mostem. Te pare godzin mozna i na podlodze przekimac. Zreszta, pewnie po koncercie bedziesz nabuzowana emocjami (i nie tylko) i bedzie ci wsjo, gdzie spisz

Oczywiscie czekamy na relacje pokoncertowa
Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość
Naf dasz rade! A moze poznasz jakiegos przystojniaka i zaproponuje Ci kawalek swojego materacyka?

Relacja pewnie się pojawi
Wiem, jakoś to będzie Czas wyzbyć się tych panikarskich zapędów - później się będę martwić, a teraz ahoj, przygodo!
Gipssis, a propos tego przystojniaka - jako że ze mnie okropny bojący dudek, to jednak nie zniosłam tej presji psychicznej samotnego stawienia się na koncercie, i wygląda na to, że rzeczywiście z kimś się na niego umówiłam Ale czy to przystojniak, czy nie, i czy ma materacyk, to się przekonam chyba dopiero, jak go zobaczę w niedzielę
Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
ale idac tym tokiem rozumowania wyglada na to, ze seks to grzech i trzba go 'dozowac' i dozowac go swojemu facetowi, bo tracimy wtedy szacunek i jestesmy latwe, a fogle niech wie ze sobie musi zasluzyc
bosh co za absurd! i nie widze tutaj drugiej strony medalu, co jesli kobieta ma normalny (wedlug tworcow tej tabelki pewnie 'nieprzyzwoity') poped plciowy? takiej opcji chyba nie biora pod uwage
Ja jestem już teraz trochę nie w temacie, ale coś mi się wydaje, że Kościół jakoś tam zmienił podejście do kobiet z tym nieprzyzwoitym popędem Dowodem może być chociażby radosna i nieco kontrowersyjna twórczość o. Ksawerego Knotza Chociaż aktualnie chyba nieco go przyćmił swoja sławą ksiądz Wiedz-Że-Coś-Się-Dzieje

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-06-17 o 14:22
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 14:24   #668
201609062117
Konto usunięte

Cytat:

hmmm znaczy, ze fajne ciacha beda?
nawet nie wiedzialam, ze takie mistrzostwa polski sa u nas, ale teraz doczytalam i widze, ze faceci zaczynaja o 15:30, wiec moze skoncza zanim my sie tam dowleczemy
no przecież my nie mamy popędu płciowego, upłynnił się w drodze ewolucji zastępiony pędem do rozrodu w jak największej ilości
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 15:03   #669
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Odebrąłam wyniki badań krwi. ogólnie wszystko w normie, coś tam poniżej, ale doczytałam, że to mało ważne. Zresztą niedużo poniżej.

Dowiedziałam się też, że mam ARh-. Poczytałam w necie o tej diecie zgodnej grupą krwi. I to dziwne, ale chyba organizm gdzies tam sam wie, co powinien jeść a co nie. Nie ze wszystkim się zgadza oczywiście, ale np to, że nie lubię mięsa, napojów gazowanych, czarnej herbaty, orzechów, bananór, rabarbaru, melonów.... ogólnie jestem wszoku ile się zgadza!
A mi wlasnie nic sie nie sprawdzilo.I tez myslalam,ze powinnam intuicyjnie siegac po to ,co jest mi pisane,a okazalo sie zupelnie na odwot.

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
no przecież my nie mamy popędu płciowego, upłynnił się w drodze ewolucji zastępiony pędem do rozrodu w jak największej ilości

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Brid,a jak samopoczucie? Szczesliwa po ostatnim dniu pracy?
Stary 2011-06-17, 15:22   #670
bridgeta
Zadomowienie

Jeszcze w trakcie ostatniego dnia Pracuję do 17, potem jeszcze muszę iść na 18 bo wieczorem jest koncert R. Rynkowskiego. Swoją drogą cąłkiem sympatyczny facet, pogadąłam przed z nim trochę
Wesżłam też na chwilę na próbę - akurat trafiłam na piosenkę "Szczęśliwej drogi już czas" Ech, cóż za dosłowność!

Stary 2011-06-17, 15:24   #671
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze w trakcie ostatniego dnia Pracuję do 17, potem jeszcze muszę iść na 18 bo wieczorem jest koncert R. Rynkowskiego. Swoją drogą cąłkiem sympatyczny facet, pogadąłam przed z nim trochę
Wesżłam też na chwilę na próbę - akurat trafiłam na piosenkę "Szczęśliwej drogi już czas" Ech, cóż za dosłowność!
Widzisz wszystkie gwiazdy te na niebie i na ziemi sprzyjaja Twojej decyzji
Milego wieczorku zatem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 15:34   #672
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
haha no widzisz, nawet Rysio Ci zaspiewal, ze czas najwyzszy spie.rdalac

sure. fine. whatever.

Stary 2011-06-17, 15:40   #673
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
widzisz.. jak Ryszard zaśpiewał to już nie ma odwrotu

Cytat:
Stary 2011-06-17, 15:53   #674
bridgeta
Zadomowienie

Cytat:
No jak Rysio tak mówi to nie ma odwrotu. Wszak wszystki Ryśki to fajne chłopaki

Stary 2011-06-17, 16:09   #675
Alvesta
Zakorzenienie

witajcie, dziewczyny

Lou, co racja to racja, czas

ja dziś znów trochę przelotem, wróciłam z pracy i za chwilę lecę na rzeczoną imprezę firmową, już jestem padnięta i nie wiem jak ogarnę się do wieczora, możliwe że po pierwszym piwie zasnę przy stoliku nie wiem czy to dobrze będzie wyglądało jako że muszę być na posterunku do końca... i jeszcze chciałabym żeby ludzie się fajnie bawili, normalnie jak przed weselem
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 16:21   #676
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
witajcie, dziewczyny

Lou, co racja to racja, czas

ja dziś znów trochę przelotem, wróciłam z pracy i za chwilę lecę na rzeczoną imprezę firmową, już jestem padnięta i nie wiem jak ogarnę się do wieczora, możliwe że po pierwszym piwie zasnę przy stoliku nie wiem czy to dobrze będzie wyglądało jako że muszę być na posterunku do końca... i jeszcze chciałabym żeby ludzie się fajnie bawili, normalnie jak przed weselem
będzie dobrze
są % jest impreza
Stary 2011-06-17, 17:03   #677
Bryzejda
Raczkowanie

To teraz ja

NPR: Jest naturalna, zdrowa, ekologiczna - OK
Anty: Zawsze jest szkodliwa dla organizmu - raczej nie slyszałam o szkodliwosci prezerwatyw, chyba że ma się uczulenie na lateks, a nawet jesli to są też prezerwatywy bezlateksowe;

NPR: Nie narusza naturalnej płodności - OK
Anty: Niszczy lub narusza naturalną płodność - nie prezerwatywa;

NPR: Kobieta potrafi rozpoznać objawy swojej płodności i ją określić - ja mierzę temperaturę już z 10 lat i dopiero od kilku lat mogę rozpoznać u mnie okres płodnosci, a i to nie zawsze bo mam nieregularne cykle
Anty: Zakłada, że kobieta nie potrafi rozpoznać swojej płodności - nic takiego nie zakłada, jesli kobieta chce to się nauczy

NPR: Kobieta ufa sobie i swojemu ciału. Mąż ufa swojej żonie. ZAUFANIE DO OSOBY - no cóż ja swojemu ciału nie ufam do końca, czasem płata mi figle Jesli partnerzy sobie ufają i się kochają to npr czy anty nie ma nic do tego
Anty: Małżonkowie ufają przedmiotowi lub fabryce farmaceutycznej. ZAUFANIE DO PRZEDMIOTU - raczej wciąż sobie, bo kobieta musi pamiętać o regularnym przyjmowaniu tabletek, a facet o odpowiednim nałożeniu prezerwatywy

NPR: Pełna akceptacja kobiecości wraz z cykliczną płodnością - a jesli kobieta jest bezpłodna to już nie jest w pełni kobieca i nie można akceptować jej kobiecosci Kobiecosć to nie tylko płodnosć!!!
Anty: Brak pełnej akceptacji - nie akceptuje się płodności, ale walczy się z nią - pełna akceptacja jest zawsze wtedy gdy dwie strony na cos się decydują, obojętnie czy na potomstwo czy nie

NPR: Uczy odpowiedzialności za drugą osobę - odpowiedzialnosci uczy wiele rzeczy, npr może tylko należeć do jednej z nich
Anty: Odpowiedzialność przenoszona jest na przedmiot lub na partnera - "musi się zabezpieczyć" - co za bzdura, jak się idzie z kims do łóżka to raczej samemu się mysli anty, jesli chce się zapobiec ciąży

NPR: Uczy pracy nad sobą, panowania nad sobą i systematyczności - jak powyżej wiele rzeczy nas tego uczy
Anty: Zwalnia z myślenia za skutki postępowania oraz z odpowiedzialności. Kobieta lub mężczyzna jest "zawsze do wzięcia" - kolejne bzdury, odpowiedzialnym trzeba być zawsze za siebie i partnera, anty nas z tego nie zwalnia. Mamy nasz własny rozum i potrafimy odmawiać jesli nie mamy na cos ochoty

NPR: Sprzyja dialogowi małżeńskiemu : mąż musi się dowiedzieć, w którym dniu cyklu jest żona - raczej wątpię, że nasze babki mówiły swoim mężom kiedy maja okres. To własnie wtedy kiedy ludzie slepo podążali za Kosciołem kobieta była "zawsze do wzięcia". A dialog na te tematy można prowadzić zawsze jesli ktos ma na to ochotę, nie wszystkie jednak kobiety lubią się chwalić swoim okresem itp.
Anty: Niszczy dialog małżeński. Kobieta lub mężczyzna musi się "zabezpieczyć" i jest to jej/jego problem:
- kochanie będę z pracy przechodził koło apteki, może wykupię ci tabletki?
- o dziękuję, to miło że nie muszę dzis wychodzić, źle się czuję
- co się dzieje kotku?
- nic, głowa mnie trochę boli, ale nie martw się do wieczora przejdzie
- przecież nie musimy się dzisiaj kochać żabko, ja też czasem mogę źle się poczuć, pooglądamy jakis film
- blablabla
-blablabla
-itp
-itd
-kocham cię
- ja też
Ten DIALOG mógłby się toczyć bez końca

NPR: Sprzyja wierności jednemu partnerowi - no tak na pewno (chyba tylko gej mógłby cos takiego wymyslić), facet chce się pokochać, ona mu wciąż odmawia bo to nie ten czas jeszcze, wniosek: facet idzie na piwo, do baru podchodzi piękna kobieta, gadają, smieją się, trochę wypiją, on wyczuwa, że ona chętna i mały skok w bok ot tak się zrodził.
Anty: Często prowadzi do chęci zmiany partnera (że niby przesyt) - po co przecież jest mi dobrze z tym z kim jestem

NPR: Nie jest dla nikogo źródłem dużych dochodów - OK
Anty: Przemysł antykoncepcyjny zarabia na człowieku - a Kosciół nie (szczególnie na biednych staruszkach)

NPR: Kobieta jest niezależna, sama potrafi sobie poradzić - masturbując się
Anty: Rodzi się uzależnienie od środka, preparatu, producenta - wię powinnismy zwalczać wszystko, bo od wszystkiego można się uzależnić

NPR: Ułatwia przeżywanie aktu małżeńskiego jako pełnego kontaktu osobowego - a co to ma do rzeczyGra wstępna, pieszczoty, przecież to wszystko dla drugiej osoby z anty czy bez
Anty: Skupia uwagę przede wszystkim na przyjemności, na "zaspokojeniu siebie" - a co to innego sex jak własnie zaspokajanie siebie? Nawet jesli cały czas myslimy o partnerze, to w ostatnich sekundach kiedy zbliża się orgazm człowiek nie jest w stanie mysleć o niczym innym jak tylko o nadchodzącej przyjemnosci (taka już natura)

Uff... sie naprodukowałam Trochę inne źródło, bo kopiowałam (za dużo pisania by było)

Cel:
Dbac o wlosy i skore
Bryzejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:29   #678
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bryzejda Pokaż wiadomość
To teraz ja

NPR: Jest naturalna, zdrowa, ekologiczna - OK
Anty: Zawsze jest szkodliwa dla organizmu - raczej nie slyszałam o szkodliwosci prezerwatyw, chyba że ma się uczulenie na lateks, a nawet jesli to są też prezerwatywy bezlateksowe;

NPR: Nie narusza naturalnej płodności - OK
Anty: Niszczy lub narusza naturalną płodność - nie prezerwatywa;

NPR: Kobieta potrafi rozpoznać objawy swojej płodności i ją określić - ja mierzę temperaturę już z 10 lat i dopiero od kilku lat mogę rozpoznać u mnie okres płodnosci, a i to nie zawsze bo mam nieregularne cykle
Anty: Zakłada, że kobieta nie potrafi rozpoznać swojej płodności - nic takiego nie zakłada, jesli kobieta chce to się nauczy

NPR: Kobieta ufa sobie i swojemu ciału. Mąż ufa swojej żonie. ZAUFANIE DO OSOBY - no cóż ja swojemu ciału nie ufam do końca, czasem płata mi figle Jesli partnerzy sobie ufają i się kochają to npr czy anty nie ma nic do tego
Anty: Małżonkowie ufają przedmiotowi lub fabryce farmaceutycznej. ZAUFANIE DO PRZEDMIOTU - raczej wciąż sobie, bo kobieta musi pamiętać o regularnym przyjmowaniu tabletek, a facet o odpowiednim nałożeniu prezerwatywy

NPR: Pełna akceptacja kobiecości wraz z cykliczną płodnością - a jesli kobieta jest bezpłodna to już nie jest w pełni kobieca i nie można akceptować jej kobiecosci Kobiecosć to nie tylko płodnosć!!!
Anty: Brak pełnej akceptacji - nie akceptuje się płodności, ale walczy się z nią - pełna akceptacja jest zawsze wtedy gdy dwie strony na cos się decydują, obojętnie czy na potomstwo czy nie

NPR: Uczy odpowiedzialności za drugą osobę - odpowiedzialnosci uczy wiele rzeczy, npr może tylko należeć do jednej z nich
Anty: Odpowiedzialność przenoszona jest na przedmiot lub na partnera - "musi się zabezpieczyć" - co za bzdura, jak się idzie z kims do łóżka to raczej samemu się mysli anty, jesli chce się zapobiec ciąży

NPR: Uczy pracy nad sobą, panowania nad sobą i systematyczności - jak powyżej wiele rzeczy nas tego uczy
Anty: Zwalnia z myślenia za skutki postępowania oraz z odpowiedzialności. Kobieta lub mężczyzna jest "zawsze do wzięcia" - kolejne bzdury, odpowiedzialnym trzeba być zawsze za siebie i partnera, anty nas z tego nie zwalnia. Mamy nasz własny rozum i potrafimy odmawiać jesli nie mamy na cos ochoty

NPR: Sprzyja dialogowi małżeńskiemu : mąż musi się dowiedzieć, w którym dniu cyklu jest żona - raczej wątpię, że nasze babki mówiły swoim mężom kiedy maja okres. To własnie wtedy kiedy ludzie slepo podążali za Kosciołem kobieta była "zawsze do wzięcia". A dialog na te tematy można prowadzić zawsze jesli ktos ma na to ochotę, nie wszystkie jednak kobiety lubią się chwalić swoim okresem itp.
Anty: Niszczy dialog małżeński. Kobieta lub mężczyzna musi się "zabezpieczyć" i jest to jej/jego problem:
- kochanie będę z pracy przechodził koło apteki, może wykupię ci tabletki?
- o dziękuję, to miło że nie muszę dzis wychodzić, źle się czuję
- co się dzieje kotku?
- nic, głowa mnie trochę boli, ale nie martw się do wieczora przejdzie
- przecież nie musimy się dzisiaj kochać żabko, ja też czasem mogę źle się poczuć, pooglądamy jakis film
- blablabla
-blablabla
-itp
-itd
-kocham cię
- ja też
Ten DIALOG mógłby się toczyć bez końca

NPR: Sprzyja wierności jednemu partnerowi - no tak na pewno (chyba tylko gej mógłby cos takiego wymyslić), facet chce się pokochać, ona mu wciąż odmawia bo to nie ten czas jeszcze, wniosek: facet idzie na piwo, do baru podchodzi piękna kobieta, gadają, smieją się, trochę wypiją, on wyczuwa, że ona chętna i mały skok w bok ot tak się zrodził.
Anty: Często prowadzi do chęci zmiany partnera (że niby przesyt) - po co przecież jest mi dobrze z tym z kim jestem

NPR: Nie jest dla nikogo źródłem dużych dochodów - OK
Anty: Przemysł antykoncepcyjny zarabia na człowieku - a Kosciół nie (szczególnie na biednych staruszkach)

NPR: Kobieta jest niezależna, sama potrafi sobie poradzić - masturbując się
Anty: Rodzi się uzależnienie od środka, preparatu, producenta - wię powinnismy zwalczać wszystko, bo od wszystkiego można się uzależnić

NPR: Ułatwia przeżywanie aktu małżeńskiego jako pełnego kontaktu osobowego - a co to ma do rzeczyGra wstępna, pieszczoty, przecież to wszystko dla drugiej osoby z anty czy bez
Anty: Skupia uwagę przede wszystkim na przyjemności, na "zaspokojeniu siebie" - a co to innego sex jak własnie zaspokajanie siebie? Nawet jesli cały czas myslimy o partnerze, to w ostatnich sekundach kiedy zbliża się orgazm człowiek nie jest w stanie mysleć o niczym innym jak tylko o nadchodzącej przyjemnosci (taka już natura)

Uff... sie naprodukowałam Trochę inne źródło, bo kopiowałam (za dużo pisania by było)
Bryzejda, uwielbiam Cię!
Świetne podsumowanie
Też uważam, że nie m co demonizować NPR, zwłaszcza, jeśli ktoś się porządnie zna na rzeczy - korzyści są niezaprzeczalne. Sama stosuje kmputer cyklu - czyli NPR takie bardziej szatańskie, bo z uzaleznieniem od przedmiotu (bynajmniej nie ze względów religijnych) i bardzo sobie chwalę - na tabsy bym tego nie zamieniła. Ale wciskanie ludziom demagogii nie znoszę.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 17:39   #679
Bryzejda
Raczkowanie

Ja nawet chciałam stosować NPR, ale moje cykle so dosć długie i okres płodnosci trwa czasem do 2 tyg (naprawde!!!), wczesniej okres - powiedzmy, że razem 3 tyg wstrzemięźliwosci, a wtedy się najbardziej chce Szczególnie, że przyznam, mam dosć niskie libido, więc jak mi się chce to muszę korzystać (i Tż też). W okresie bezpłodnym mam taką niechęć do seksu bolą piersi i niech nikt ich nie dotyka
Także jesli zdać się całkowicie na tą metodę to seks byłby baaaardzo rzadki. a czy to sprzyja związkowi, raczej nie

Cel:
Dbac o wlosy i skore

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-17, 17:46   #680
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet chciałam stosować NPR, ale moje cykle so dosć długie i okres płodnosci trwa czasem do 2 tyg (naprawde!!!), wczesniej okres - powiedzmy, że razem 3 tyg wstrzemięźliwosci, a wtedy się najbardziej chce Szczególnie, że przyznam, mam dosć niskie libido, więc jak mi się chce to muszę korzystać (i Tż też). W okresie bezpłodnym mam taką niechęć do seksu bolą piersi i niech nikt ich nie dotyka
Także jesli zdać się całkowicie na tą metodę to seks byłby baaaardzo rzadki. a czy to sprzyja związkowi, raczej nie
Wiem, że to różnie bywa i wszystko zależy od naszego organizmu. Ja akurat jestem szczęściarą - mam szybko owulację i długą fazę lutealną, więc to metoda stworzona dla mnie. Dodatkowo, wspomagana komputerkiem czuję się naprawdę pewnie, sama bym się pewnie nie odważyła.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 18:50   #681
bridgeta
Zadomowienie

Jestem. Ostatni dzień za mną. Jakoś nie mogę w to uwierzyć, że już tam nie pracuję... Nawet łezka w oku mi się zakręciła jak się żegnałam z kierowniczką...
Ale i tak nie żałuję decyzji. Będzie dobrze. Musi być.

Co do NPR - podpisuję się pod tym, co napisała Bryzejda. To nie dla mnie - nie wyobrażam sobie, że jak mi się chce to nie mogę Jak się pojawi jakiś w miarę stały facet i będę miała fundusze zakładam wkładkę hormonalną. I problem z głowy na kilka lat.

Stary 2011-06-17, 18:54   #682
Bryzejda
Raczkowanie

Z hormonalną anty nie chcę mieć raczej nic wspólnego ale gumki w szufladzie są

Cel:
Dbac o wlosy i skore
Stary 2011-06-17, 18:57   #683
bridgeta
Zadomowienie

Ja tam przez większość dorosłego życia brałam tabsy i byłam super zadowolona, zero skutków ubocznych. No może poza powiększeniem piersi....

Stary 2011-06-17, 19:11   #684
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Ale i tak nie żałuję decyzji. Będzie dobrze. Musi być.

Cytat:
Z hormonalną anty nie chcę mieć raczej nic wspólnego
tez to zle znosze

zrobilam sobie pasemka, a wlasciwie poprawialam wczorajsza niedorobke, wygladam jakbym wyszla od kiepskiego fryzjera
zaniu, ja to Cie podziwiam, ze sobie dajesz rade sama przy Twojej dlugosci wlosow bosh toz to koszmar byl, wszystko naookolo popapralam, plam sobie narobilam, dobrze ze dzisiaj jako tako mi sie udalo naprawic sytuacje

sure. fine. whatever.

Stary 2011-06-17, 19:13   #685
Bryzejda
Raczkowanie

Ja też kiedys brałam i niby pryszcze miały zniknąć - jak były tak i są, cycki nic nie urosły (moje maleństwa), przytyć miało się i d..a (tak, kiedys chciałam przytyć)

Cel:
Dbac o wlosy i skore
Stary 2011-06-17, 19:32   #686
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

ja tez kiedys bralam tabsy, przez kilka lat i niby bylo ok
przytylam pare kilo, ale cycki nie urosly
bralam rozne rodzaje juz teraz nawet nazw nie pamietam
jak przestalam brac- poczulam roznice na +
jakos lepiej sie czulam, ciezko to opisac
jakos na poczatku tego roku probowalam powrotu do tabsow, ale efekt byl zalosny, powiedzialam sobie- nigdy wiecej
i tak zakonczylam ze spiralka

Bridgeta- gratulacje z okazji ostatniego dnia w pracy
nadchodza zmiany na lepsze - Rysiek ma racje

Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Czas edycji: 2011-06-17 o 19:34
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 19:57   #687
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam przez większość dorosłego życia brałam tabsy i byłam super zadowolona, zero skutków ubocznych. No może poza powiększeniem piersi....
kiedyś brałam przez rok.. ale niestety nic mi nie urosło

spiralki nie wchodzą w grę... jakoś sobie tego nie wyobrażam tam znajdować się mogą jedynie tampiaki i król Wacław
więc teraz gumkujemy
Stary 2011-06-17, 19:59   #688
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Cytat:
kiedyś brałam przez rok.. ale niestety nic mi nie urosło

spiralki nie wchodzą w grę... jakoś sobie tego nie wyobrażam tam znajdować się mogą jedynie tampiaki i król Wacław
więc teraz gumkujemy
padlam jak przeczytalam

nie lubie ogumienia
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 19:59   #689
zania
Matka buldoga

Cytat:

zrobilam sobie pasemka, a wlasciwie poprawialam wczorajsza niedorobke, wygladam jakbym wyszla od kiepskiego fryzjera
zaniu, ja to Cie podziwiam, ze sobie dajesz rade sama przy Twojej dlugosci wlosow bosh toz to koszmar byl, wszystko naookolo popapralam, plam sobie narobilam, dobrze ze dzisiaj jako tako mi sie udalo naprawic sytuacje
Jutro obacze cos wymodzila
Ja tylko rozjasniam tam, gdzie mi reka siegnie i nie narazi mnie na zwichniecie stawu lokciowego ale tym razem zrobilam sobie jakas plame na glowie, ale wale to
I do takich malunkow (powinnas wiedziec, bo malujesz obrazy ) trzeba miec odpowiednia bluzeczke, tudzien tshirt. Moj jest caly pociapany, nawet pranie mu juz nie pomaga

Cytat:
Ja też kiedys brałam i niby pryszcze miały zniknąć - jak były tak i są, cycki nic nie urosły (moje maleństwa), przytyć miało się i d..a (tak, kiedys chciałam przytyć)
Moje malenstwa tez nie urosly
I kiedy bralam anty to w sumie nic sie nie zmienilo, libido to samo (mrrr, mrrr, mrrr ), waga bez zmian itp Ale jak odstawilam to dopiero zaczela sie jazda...bosze tak mi mi sie rozregulowal cykl, ze przez cholernie dlugi czas nie moglam z nim dojsc do ladu i mialam juz po dziurki w nosie gin, lekow itp.
Cale szczescie, ze teraz jest jak w szwajcarskim zegarku, wsjo na tiptop

Piatek wieczor, siedze w domu...za✂✂✂..iscie

Zrobmy jakas rozpierduche KLIK
Stary 2011-06-17, 20:33   #690
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
król Wacław
Fred?

Cytat:
I do takich malunkow (powinnas wiedziec, bo malujesz obrazy ) trzeba miec odpowiednia bluzeczke, tudzien tshirt. Moj jest caly pociapany, nawet pranie mu juz nie pomaga
farbowalam sie bez to mnie uchronilo od rozpierduchy, ale nie uchronilo wszystkiego dookola fogle zdolniacha ze mnie, postanowilam farbowac na sreberka, wysmarowalam jedno pasemko, ale cos tam mi nie pasowalo wiec to sreberko takie obsmarowane zdjelam i polozylam na zlewie, oczywiscie zapomnialam o nim i robiac nastepne pasmo przykleilam go obsmarowana strona na 'czyste' wlosy tia

Cytat:
Piatek wieczor, siedze w domu...za✂✂✂..iscie
o to trza bylo mowic wczoraj, skoczyly bysmy na jakies pifko albo cus,
tez nie mialam planow na dzis

sure. fine. whatever.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości