Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 08:12   #661
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no to u nas pilot też jest pożądany i śliniony - pilot, telefony laptop myszka laptopowa...
Młody wybiera same dobra może jakiś ładunek elektryczny w nich czuje

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziękuje Kochana

Dzięki Martuś

Wiecie dziewczyny, nawet sie neidawno pytałam mamy, czy jak coś to mogę wrócić do nich mieszkać ....to się nazywa desperacja i bezsilność.
Tule...
Myślę, że u większości z nas były takie chwile... obyście się dogadali.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba ja swojej mgr nie oprawilam dla siebie i juz 2 lata minely jak sobie nieoprawilam ale musze oprawic, bo jak mi komputer szlag trafi to potem bede plakac chcoazi mam na pczcie internetowej w razie co zap[isana

ana Ja mam lic i mgr w granatowych okladkach, ale nie jak ze skory tylko takich z faktura plotna

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

chcialam dodac, ze zuzka podnosi czasami tylek jak do raczkowania, a dzis w lozeczku skakala jak zaba do przodu. - spiewanie non stop 'byla sobie zabka mala' dalo rezu;tat

martucha Ty masz strate telefonu, a dla zuzki najcenniejszym dobrem staje sie pilot od tv jak tylko go obluka to wpatrzona w niego ze hej, a jak lezy na na brzuchu i go widzi to czlapie w jego strone by go dorwac
Aha
A Zuzinka to mała artystka wyczynowa

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Uwagaaa... chwale się!!! policzyłam moją średnią roczną! i mam 4,91 ale jestem zadowolona!! no to tym razem stypendium już mnie nie powinno ominąć no i może nie tylko ze szkoły, będę chciała się jeszcze ubiegać w starostwie tylko muszę się dowiedzieć czy można i tu i tu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 08:17   #662
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie dziewczyny, nawet sie neidawno pytałam mamy, czy jak coś to mogę wrócić do nich mieszkać ....to się nazywa desperacja i bezsilność.
skoro takie myśli i nawet pytania.. to musi być nie wesoło.. ehsss... przytulam mocno..
i szczerze współczuje

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
ja sama nie wiem ,bo zawsze miałam krótkie i w sumie latem wygodniej w dłuższych ,bo zawsze można związać ,więc może tylko podetnę
tak tak w lecie lepiej w dłużych bo związać można.. ja jak ściełam to potem trochę żałowałam ale tylko dlatego że Pat mnie cholernie ciągnął - i mimo że zmiana i w ogóle to to co się nacierpiałam przy rwaniu włosów jak syn złapał to moje.. teraz wiem że przy małym dziecku tylko takie żeby związać i że takie szoki włosowe będę sobie fundować po dłuższym przemyśleniu czy aby...

ugryzła mnie meszka - między palcami najmniejszymi u stopy i mam bąbel i swędzi ehssss a miałam cały wieczór wczoraj wrażenie że coś lata...

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Uwagaaa... chwale się!!! policzyłam moją średnią roczną! i mam 4,91 ale jestem zadowolona!! no to tym razem stypendium już mnie nie powinno ominąć no i może nie tylko ze szkoły, będę chciała się jeszcze ubiegać w starostwie tylko muszę się dowiedzieć czy można i tu i tu
gratuluje to na uzupełnienie idziesz od razu?
Stary 2011-06-10, 08:20   #663
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Tule...
Ana
Na pewno większosc tez miała podobne sytuacje, ale moja juz nie jest chwilowa, jest po prostu coraz gorzej. Od wesele coraz gorzej.

Cytat:
skoro takie myśli i nawet pytania.. to musi być nie wesoło.. ehsss... przytulam mocno..
i szczerze współczuje
Marta, rozumiesz mnie doskonale, dziękuję
Trzymam się, bo człowiek w sumie jest w stanie wiele znieść. Ale do czasu.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 08:25   #664
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Mój kot dzisiaj przechodzi samego siebie. Cały dzień śpi, zmienia tylko fotel na łóżko, łóżko na fotel i teraz leży na fotelu na plecach, łapy ma wciągnięte i nic na nią nie działa
jakbyś opisywała mnie z wczorajszego wieczora
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A my wlasnie wrocilismy do domu ... koncert zostal odwolany
Byla taka burza i oberwanie chumry ze nie bylo wyjscia musieli odwolac .. jakos ze koncert mial byc w parku pewnie zalalo wszystko .. szkoda kurde bo wydalismy kase na pociag stalismy prawie godzine w kolejsce .. zeby sie dowiedziec 20min przed koncertem ze odwolany .. no ale ma byc przelozony takze chociaz tyle czekm na emaila z nowa data
kurcze jaki pech ... ja właśnie nawet wczoraj mówiłam Tż że my tu siedzimy jak emeryci przed telewizorem a niektórzy właśnie jadą na koncert na Manhatan.. High life

Cori przytulam
Stary 2011-06-10, 08:27   #665
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Cori przytulam
Dziękuję Klionku

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-06-10, 08:34   #666
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta, rozumiesz mnie doskonale, dziękuję
Trzymam się, bo człowiek w sumie jest w stanie wiele znieść. Ale do czasu.
wiesz no zawsze należy walczyć o to by być w życiu szczęśliwym... choć szczęście nie zawsze oznacza że należy tkwić w czymś tylko przez sentymenty..
owszem walka nie poddawanie się ratowania cuda na kiju.. ale czasem po prostu dochodzi się do ściany i żeby nie być sfrustrowanym warto radykalnie wszystko zmienić...
szczęście ma wiele oblicz i ja mam nadzieję że jedno z nich nie długo ci się ukaże
Stary 2011-06-10, 08:35   #667
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Młody wybiera same dobra może jakiś ładunek elektryczny w nich czuje

Tule...

Aha
A Zuzinka to mała artystka wyczynowa

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

gratulacje
Cytat:
i szczerze współczuje

tak tak w lecie lepiej w dłużych bo związać można.. ja jak ściełam to potem trochę żałowałam ale tylko dlatego że Pat mnie cholernie ciągnął - i mimo że zmiana i w ogóle to to co się nacierpiałam przy rwaniu włosów jak syn złapał to moje.. teraz wiem że przy małym dziecku tylko takie żeby związać i że takie szoki włosowe będę sobie fundować po dłuższym przemyśleniu czy aby...

ugryzła mnie meszka - między palcami najmniejszymi u stopy i mam bąbel i swędzi ehssss a miałam cały wieczór wczoraj wrażenie że coś lata...

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

och to faktycznie masakra,dzieci lubią ciągnąć takie zwisające włosy

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 08:42   #668
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
jutro wrzuce fotki

A my wlasnie wrocilismy do domu ... koncert zostal odwolany
Byla taka burza i oberwanie chumry ze nie bylo wyjscia musieli odwolac .. jakos ze koncert mial byc w parku pewnie zalalo wszystko .. szkoda kurde bo wydalismy kase na pociag stalismy prawie godzine w kolejsce .. zeby sie dowiedziec 20min przed koncertem ze odwolany .. no ale ma byc przelozony takze chociaz tyle czekm na emaila z nowa data
no to czekam!

Przykro mi, że koncert się nie odbył. Mam nadzieje, że szybko ustalą kolejny termin!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba ja swojej mgr nie oprawilam dla siebie i juz 2 lata minely jak sobie nieoprawilam ale musze oprawic, bo jak mi komputer szlag trafi to potem bede plakac chcoazi mam na pczcie internetowej w razie co zap[isana

ana Ja mam lic i mgr w granatowych okladkach, ale nie jak ze skory tylko takich z faktura plotna

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

chcialam dodac, ze zuzka podnosi czasami tylek jak do raczkowania, a dzis w lozeczku skakala jak zaba do przodu. - spiewanie non stop 'byla sobie zabka mala' dalo rezu;tat

martucha Ty masz strate telefonu, a dla zuzki najcenniejszym dobrem staje sie pilot od tv jak tylko go obluka to wpatrzona w niego ze hej, a jak lezy na na brzuchu i go widzi to czlapie w jego strone by go dorwac
haha, Zu szaleje! Ciekawe kiedy zacznie buszować po domu na czworaka!

Cytat:
Nie no, ja też jestem z ipka bardzo zufrieden, ale żałuje zem dokonała aktualizacji oprogramowania ale skąd miałam wiedziec

A dziękuję Guciu, avek odzwierciadła moją fascynację make upem okóffff

A u mnie ... aaaaa.... pod wozem jestem jesli chozi o moje relacje ze ślubnym
A że oczy żółte??? Bo do mnie ostatnio przemawia taki malinowy kolor tylko jeszcze zabrakło mi odwagi A maluję bardzo mocno oczy tylko ten kolor... (taki jak miała Kazadi w YCD w finale)

Przykro mi, że tak to wygląda, Trzymam kciuki za Was

Cytat:
Ojj, to już nie ciekawie... jak przychodzą takie myśli, to jeszcze da sie coś zrobić, ale jak mówisz już o tym głośno, rozmawiasz o tym z mamą, to musi być nie wesoło... Przytulam!

A powiedz mi w każdej dziedzinie się nie dogadujecie? Nic wspólnego Was nie cieszy, czy są jeszcze rzeczy, na których moglibyście się skupić?

Cytat:

gratuluję!

Cytat:
uuuu, współczuję...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 08:44   #669
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
wiesz no zawsze należy walczyć o to by być w życiu szczęśliwym... choć szczęście nie zawsze oznacza że należy tkwić w czymś tylko przez sentymenty..
owszem walka nie poddawanie się ratowania cuda na kiju.. ale czasem po prostu dochodzi się do ściany i żeby nie być sfrustrowanym warto radykalnie wszystko zmienić...
szczęście ma wiele oblicz i ja mam nadzieję że jedno z nich nie długo ci się ukaże
Marta, podsumowałas to tak doskonale, ze nic dodać nic ująć

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-06-10, 08:45   #670
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję
Tak, tak jak nie teraz to pewnie bym się rozleniwiła i nie poszła... a tak od razu za jednym zamachem

Cytat:
Ana
Na pewno większosc tez miała podobne sytuacje, ale moja juz nie jest chwilowa, jest po prostu coraz gorzej. Od wesele coraz gorzej.
Przykre to...
Trzymaj się Kochana! Niech w końcu pojawi się słońce w Twoim życiu!

Cytat:
gratulacje
Cytat:
gratuluję!
Dziękuję

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-06-10 o 08:48
Stary 2011-06-10, 08:57   #671
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 09:03   #672
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho

szafa

Stary 2011-06-10, 09:06   #673
Gucia0987
Zakorzenienie

do lasu by się szło

Stary 2011-06-10, 09:09   #674
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
och to faktycznie masakra,dzieci lubią ciągnąć takie zwisające włosy
niestety...

Cytat:
no to czekam!

uuuu, współczuję...
co nas nie zabije..

Cytat:
Marta, podsumowałas to tak doskonale, ze nic dodać nic ująć
jakoś mnie to w tym wypadku nie cieszy... wolałabym abyś nie miała takich dylematów.. no ale wiem że postąpisz mądrze

Cytat:
Dziękuję
Tak, tak jak nie teraz to pewnie bym się rozleniwiła i nie poszła... a tak od razu za jednym zamachem
rozumiem
trzymam kciuki za oba stypendia

Cytat:
Treść usunięta
ho

Cytat:
ho
to moja kwestia

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
do lasu by się szło
hej ho hej ho hej ho hej ho hej ho
Stary 2011-06-10, 09:12   #675
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A że oczy żółte??? Bo do mnie ostatnio przemawia taki malinowy kolor tylko jeszcze zabrakło mi odwagi A maluję bardzo mocno oczy tylko ten kolor... (taki jak miała Kazadi w YCD w finale)

Przykro mi, że tak to wygląda, Trzymam kciuki za Was

Ojj, to już nie ciekawie... jak przychodzą takie myśli, to jeszcze da sie coś zrobić, ale jak mówisz już o tym głośno, rozmawiasz o tym z mamą, to musi być nie wesoło... Przytulam!

A powiedz mi w każdej dziedzinie się nie dogadujecie? Nic wspólnego Was nie cieszy, czy są jeszcze rzeczy, na których moglibyście się skupić?
Guciu, ja ostanio oszalałam na punkcie mocnych, nasyconych kolorów cieni Zólte, pomarańczowe, kobaltowe, turkusowe, zielone, fuksjowe - to moje odkrycia niedawne wszystkie w/w testowałam na sobie i super się w nich czułam Ale żołty mnei chyba najbardziej uwiódł

No nie dogadujemy się na kompletnie żadnej płaszczyźnie. Wszystko leży. zero porozumienia. Spokojne rozmowy nic nie dają, bo sie ze mną bezszczelnie ttarguje, jak na arabskim suku.
Nic mnie nie cieszy w związku z nim. Nawet jak mi coś kupi, to nie mam z tego przyjemności, bo nerwy, nerwy, nerwy i ciągłe przykrości

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Przykre to...
Trzymaj się Kochana! Niech w końcu pojawi się słońce w Twoim życiu!
Dzięki za wsparcie

Cytat:
jakoś mnie to w tym wypadku nie cieszy... wolałabym abyś nie miała takich dylematów.. no ale wiem że postąpisz mądrze
Jasne fajnie byłoby jakby zadna z nas nie miała takich dylematów, no ale zycie bywa okrutne
Na szczęscie tutaj jest fajnie i nie biją

Live long and prosper
🖖🏻

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 09:12   #676
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-10, 09:12   #677
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
do lasu by się szło

Cytat:
niestety...

co nas nie zabije..

rozumiem

ho

to moja kwestia

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

hej ho hej ho hej ho hej ho hej ho

szafa

Stary 2011-06-10, 09:17   #678
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne fajnie byłoby jakby zadna z nas nie miała takich dylematów, no ale zycie bywa okrutne
Na szczęscie tutaj jest fajnie i nie biją
nie biją i bić nie będą...

Cytat:
Treść usunięta
moze romantyczne mari, albo zakręcone rosguciacios
ale tak na poważnie to hmm pomyślę

Cytat:

co ci tak wesoło

się u nas muzycznie zrobiło
Stary 2011-06-10, 09:20   #679
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Treść usunięta
Rosi co prawda, to prawda
Cytat:
nie biją i bić nie będą...
Na całe szczęście

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-06-10, 09:23   #680
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu, ja ostanio oszalałam na punkcie mocnych, nasyconych kolorów cieni Zólte, pomarańczowe, kobaltowe, turkusowe, zielone, fuksjowe - to moje odkrycia niedawne wszystkie w/w testowałam na sobie i super się w nich czułam Ale żołty mnei chyba najbardziej uwiódł

No nie dogadujemy się na kompletnie żadnej płaszczyźnie. Wszystko leży. zero porozumienia. Spokojne rozmowy nic nie dają, bo sie ze mną bezszczelnie ttarguje, jak na arabskim suku.
Nic mnie nie cieszy w związku z nim. Nawet jak mi coś kupi, to nie mam z tego przyjemności, bo nerwy, nerwy, nerwy i ciągłe przykrości
O widzisz!!! No to ja musze się w końcu odważyć! Na razie kupiłam sobie z Inglota granatowo-niebieski, taki troszkę metaliczny i go uwielbiam! (wszyscy mi mówią, że mam oko, jak pióra pawia) i jeszcze mam taki fiolet. Genialny jest. No ale Ty to szalejesz! Zdecydowanie! wow! A z czego kupujesz cienie? Musze się wybrać na zakupy!

A co do męża, hmm... nie ciekawie to wygląda... Myślałam, że może jest coś co Was cieszy wspólnie i że na tym można byłoby się skupić,a le widzę, ze ciągła walka, przykrości, na tym nie da się budować związku. No i z tym targowaniem... no przecież Ty nie chcesz źle, nie próbujesz mu udowodnić, ze wszystko złe to on... ech...Trzymam kciuki! Mam nadzieje, że dojdziecie do porozumienia, ale przede wszystkim, tak jak Martucha, napisała, bądź szczęśliwa! Przecież to w życiu jest najważniejsze i życzę dużo odwagi i wytrwałości. Wiem, że jesteś mądrą kobietą i będziesz wiedziała jak postąpić!

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
moze romantyczne mari, albo zakręcone rosguciacios
ale tak na poważnie to hmm pomyślę
rosguciacios:haha ha:

Corii, no jasne, ze nie biją!

Stary 2011-06-10, 09:43   #681
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
O widzisz!!! No to ja musze się w końcu odważyć! Na razie kupiłam sobie z Inglota granatowo-niebieski, taki troszkę metaliczny i go uwielbiam! (wszyscy mi mówią, że mam oko, jak pióra pawia) i jeszcze mam taki fiolet. Genialny jest. No ale Ty to szalejesz! Zdecydowanie! wow! A z czego kupujesz cienie? Musze się wybrać na zakupy!

A co do męża, hmm... nie ciekawie to wygląda... Myślałam, że może jest coś co Was cieszy wspólnie i że na tym można byłoby się skupić,a le widzę, ze ciągła walka, przykrości, na tym nie da się budować związku. No i z tym targowaniem... no przecież Ty nie chcesz źle, nie próbujesz mu udowodnić, ze wszystko złe to on... ech...Trzymam kciuki! Mam nadzieje, że dojdziecie do porozumienia, ale przede wszystkim, tak jak Martucha, napisała, bądź szczęśliwa! Przecież to w życiu jest najważniejsze i życzę dużo odwagi i wytrwałości. Wiem, że jesteś mądrą kobietą i będziesz wiedziała jak postąpić!:cmok
Corii, no jasne, ze nie biją!
Odważ się koniecznie, bo warto Dla mnei samej takie ostre kolorki były jeszcze nie tak danwo nie do pomyslenia, ale jakoś tak wyszło, ze spróbowałam i pokochałam
Eeeee ja maluję się MAC-em Mam alergiczne oka i mało co mnie nie uczula

Co do małża - poczekamy zobaczymy, dałam sobie czas do konca wakacji, czyli do naszej 2 rocznicy ślubu

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
O widzisz!!! No to ja musze się w końcu odważyć!
Guciu, poniżej w linkach masz próbke mojej "radosnej" tfffórczości

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302796141

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1305151051

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1306592199

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-06-10, 09:44   #682
Gucia0987
Zakorzenienie

Cori, to wiem gdzie szukać, dzięki

No to trzymam kciuki za czas do końca wakacji! Niech to będzie Twój czas, po którym będziesz wiedziała, co dla Ciebie jest najlepsze! No i nie byłabym sobą, gdybym nie napisała, że trzymam za Was kciuki bardzo mocno!

Stary 2011-06-10, 09:45   #683
*Agatek*
Zakorzenienie

Corri a ja myślałam, że to chwilowe problemy małżeńskie, a to się ciągnie dość długo

Czy ktosia opowiadała już poród, czy ja przegapiłam? chyba jeszcze nie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 09:49   #684
Gucia0987
Zakorzenienie

Nie no zakochałam się!!!! Żółty i pomarańczowy wymiatają!!! Genialnie i jeszcze do Twoich brązowych oczu... no bajka!

Stary 2011-06-10, 09:57   #685
martucha84
Zakorzenienie

Corii żółty miażdży!!!!!!!!!!

*Agatek* ktosia się tylko witała nie pisała nic więcej
Stary 2011-06-10, 09:57   #686
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-10, 09:58   #687
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Cori, to wiem gdzie szukać, dzięki

No to trzymam kciuki za czas do końca wakacji! Niech to będzie Twój czas, po którym będziesz wiedziała, co dla Ciebie jest najlepsze! No i nie byłabym sobą, gdybym nie napisała, że trzymam za Was kciuki bardzo mocno!
Dzięuję Ci bardzo Kochana
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Corri a ja myślałam, że to chwilowe problemy małżeńskie, a to się ciągnie dość długo
Jakby to były chwilowe, to bym nawet tutaj nie wspomniała
Cytat:
Nie no zakochałam się!!!! Żółty i pomarańczowy wymiatają!!! Genialnie i jeszcze do Twoich brązowych oczu... no bajka!
Guciu, mówiłam, ze żołty jest boski, na dodatek pasuje każdym oczom, kazdej cerze, bo zawsze sie znajdzie jakis odcień zóltego, który pasuje, poza tym rozjasnia cała buzię, serio Wczoraj nabyłam ciemniejszy odcień żółtego, taki ciepły, juzem ciekawa, jak będzie na oku wyglądał
Daj znac, jak się rozwiną Twoje eksperymenty kolorami

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Corii żółty miażdży!!!!!!!!!!
Marta, dziękas!

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-06-10, 10:02   #688
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziewczyny- mamusie; zadałam pytanko w k. i proszę o odp jak byście miały chwilunie

Marta- dzięki czekam z niecierpliwością na referat hihi

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:08   #689
kliwia
Zakorzenienie

corii aaaaaaaaaaaaa fajne makijaze! szkoda ze nie umiem zrobic takiej kreski

ja mialam raz zrobiony makijaz zywa zielenia! i suuuper , teczowka zrobila mi sie niebieska ale jakbym codziennie miala tyle czasu na makijaz poswiecac to.. hehe masakra

corii a moze wyprowadz sie do rodzicow na jakis czas? moze malzon zobaczy co moze stracic i sie opamieta? a jesli nie to niech powie o co mu chodzi, bo to wyglada na szukanie dziury wcalym
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 10:12   #690
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem
No to jak już trzymasz to gdzieś to października chyba paluszki Cię będą bolały

Żółty boski
ale do moich blond włosów i niebieskich oczów to raczej odpada

Marta jaki opis wczułaś się
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości