Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 08:29   #661
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

kicia gratki

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
witam nowa PM
po króte o dzsiejszym dniu, przymiezyłam bardzo dużo sukienek ale nie mam zdjęć, wiec postarm się opisac - pierwsza która biore po uwage ( i byla mierzona jako pierwsza) jest z zwiewnego materiału , pod biustem ma pasek z koronki i zrobione zkaładki z materiału ze układa się prześlicznie( oczywiście ulegnie małej metamorfozie dekold jest prosty bez ramiączek a ja chce w szpic ) i druga jest 3/4 z koronki równiez dekold uległ by zmianie na szpic. Narazie przemawia wszystko za Pierwsza... no coz pierwsza mierzona i się w niej zakochałam,
A najbardziej mnie dziś cieszy, że kupilam buty ślubne...ciężko było poniewaz chciałam zapinene a to był już ostatni skle przed powrotem do domu ...i sa prześliczne nie wiem jai to kolor.... ale nie są białe i napewno je po slubie jeszcze założe.
Śliczne te butki, ja nie lubię typowo ślubnych ale te są super
Tylko ja raczej wybiorę zakryte, bo takie sandałki noszę tylko do gołych stóp, w pończochach byłoby mi niewygodnie.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
witam! w dzisiejszym upalnym dniu (dlaczego jak miałam urlop, to było ponuro, a teraz nawet o 8.20 nie da się wytrzymać ) oczywiście już jest pewna prawidłowość, że od jutra pewnie będzie brzydko

bardzo ładne, zgrabne a najlepsze jest to, że jeszcze Ci posłużą po ślubie. Bardzo mądry zakup. Też jestem ciekawa, ile dałaś, bo wyglądają na drogie

ach ci Tż-ci, czasem przyprawiają o zawrót głowy

A ja w piątek ide na farbowanie ombre...ale mam stresa, w końcu to rozjaśnianie, a wiecie, jakie mam ciemne włosy teraz. Oby coś z tego dobrego wyszło, żebym mocno włosów nie zniszczyła przed ślubem

Ogólnie jak zwykle jutrzejszy piątek przeznaczam na sprawy organizacyjne związane z lataniem po mieście i wymyśliłam, że pojeżdżę ze zdjęciem sukni po pracowniach i zapytam, czy podejmą się zmniejszenia. Kolejny stres

Mówię wczoraj do Tżta, że mam problem z wyborem koloru przewodniego. Oczywiście on pełna konsternacja No to mu tłumaczę o co chodzi. Ozywiście nie powiedziałam miedć zy czym się waham (bo kolor przewodni koncentruje się u mnie na bukiecie i dodatkach do sukni, ew. zdobieniach tortu - a jego takie rzeczy nie interesują). No i Tż - "byle nie różowy". Więc został mi black&white Bardzo się cieszę, bo to fajna koncepcja. Tylko moja mama jest trochę przicwna czarnej szarfie do sukni, ale zostawia mi wolną rękę. Już sama nie wiem....Powiedzcie szczerze co myslicie o czarnej kokardzie, cos jak ponizej:

No i pytanie do naszej ekspertki florystycznej - Jagodziu, czy anemony są dostępne w Polsce i jesli tak, to czy są dostępne w lipcu
O to, widzę, że jednak zdecydowałaś się na ombre, czekam na rezultaty
Co do tej kokardy to ja też jestem na nie... Twoja suknia jest tak piękna, że nie możesz przytłoczyć jej taką dużą, czarną kokardą, nie rób jej tego . Z tego co kojarzę jedno ze zdjęć Twojej sukni to tam modelka miała taką śliczną szarfę, delikatniejszą niż ta kokarda. Nie wolałabyś zostać przy takim rozwiązaniu?
Wg mnie koncepcja black&white jest super

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:31   #662
magdziaS
Podróżniczka

Dzień dobry!
Ale upał - ufff

Nena - mnie się ta kokarda średnio podoba. Zresztą już pisałam kiedyś, że ja bym nie zrobiła ślubu z dodatkami czarnego, dla mnie jednak te dwa kolory (biały i czarny) za bardzo są ze sobą sprzeczne jeśli chodzi o ślub i znaczenie kolorów Ale o gustach się nie dyskutuje i jeśli Ci się tak podoba, a Twoje przekonania nie przeszkadzają takiemu połączeniu - to czemu nie

Dziś mam 10 miesięcy do ślubu

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:41   #663
Nika0208
Rozeznanie

Kicia - niestety nie ma suknie w necie ale dekold chce miec taki... pod biustem jeszcze niewieli paseczek z koronki i dół zwiewny... troche podobny do tej.
A cena butków jest 150 zł - była przecena z 189zł i sa firmy KOTYL.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 458.jpg (13,5 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez Nika0208
Czas edycji: 2011-07-14 o 08:53
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:42   #664
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ZOSTAŁ MI ROK DO ŚLUBU
To teraz zobaczysz jak czas szybko leci Bo ja mam dziś 9 miesięcy do ślubu i coraz większego stresa

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Nena - mnie się ta kokarda średnio podoba. Zresztą już pisałam kiedyś, że ja bym nie zrobiła ślubu z dodatkami czarnego, dla mnie jednak te dwa kolory (biały i czarny) za bardzo są ze sobą sprzeczne jeśli chodzi o ślub i znaczenie kolorów Ale o gustach się nie dyskutuje i jeśli Ci się tak podoba, a Twoje przekonania nie przeszkadzają takiemu połączeniu - to czemu nie

Jestem tego samego zdania co magdzia na temat tej czarnej szarfy
10 miesięcy mówisz? Ale ten czas leci... Mamy co świętować dziołchy
Stary 2011-07-14, 08:45   #665
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Aa, u Was też tak lało rano?? Z burzą i piorunami? Matkoicórko, całe szczęście, że już się przejaśnia, bo nie było jak z domu wyjść... lecę do roboty
no co ty u mnie od rana słońce a teraz zrobiła się taka duchota że się żyć nie da... zasłoniłam żaluzje żeby odbijały chociaż trochę promieni słonecznych wiatrak w pokoju włączony (mam taki żyrandol) ;p normalnie porażka a ja mam sprzątać

Nena bardzo dobrze idź pogadaj żebyś nie musiała się stresować. A wiesz że one są najbardziej dostępne w grudniu,styczniu,lutym ;p chore co nie??
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:47   #666
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Kicia - niestety nie ma suknie w necie ale dekold chce miec taki...
śliczny ten dekold też taki kiedyś chciałam, jak rozglądałam się za koronkami
Stary 2011-07-14, 08:54   #667
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziewczyny pytanie:

będziecie miały jakąś poduszkę albo jeszcze inne dziwadło na obrączki w kościele??
Ja będę mieć
Obrączki będzie niosła moja chrześnica Marysia Której mamą jest moja świadkowa Uważam, że to dobry pomysł

Lubcia - suknia bardzo ładna Nawet trochę w moim stylu Pasuje Ci i dobrze na Tobie leży

Chatko - Oprócz The sisterhood of the travelling pants i The rebound, resztę oglądałam Dzięki za polecenie tego filmu o średniowieczu, na pewno obejrzę. Widzę, że oglądasz tak dużo jak ja

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 08:57   #668
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Kicia - niestety nie ma suknie w necie ale dekold chce miec taki... pod biustem jeszcze niewieli paseczek z koronki i dół zwiewny... troche podobny do tej.
Też podobają mi się takie dekolty

Wczoraj kupiłam sobie śliczną sukienkę na wesele w sierpniu. Chętnie bym wam pokazała, ale nie mam aparatu, TŻ wziął na tą Ukrainę

U mnie też upał, siedzę przy pootwieranych oknach a i tak czuję, że się rozpływam. Aż się boję wychodzić na zewnątrz. Chociaż dzisiaj mam dzień wolny i planuję opalanie się . Za tydzień jedziemy na Chorwację a ja w ogóle nieopalona i będzie wstyd pokazać się w bikini

Stary 2011-07-14, 08:58   #669
noneczka89
Raczkowanie

Dzień Dobry

Nika buty kupiłaś prześliczne, też chcę kupić takie, które jeszcze kiedyś założę, a nie tylko na wesele

Nena połączenie czerni z bielą jest super, ale tak jak dziewczyny wcześniej pisały na zdjęciu ta kokarda taka jakby za duża jest i za ciężka

Dzwoniłam wczoraj po okolicznych fotografach i tak sie wszyscy rozgadali że wyszłam po raz kolejny poza abonament a do 20 jeszcze tyle dni. I sama nie wiem jak oglądałam zdjecia na necie to wszyscy mają takie same, albo na torach, albo w polu no i nie wiem na kogo się zdecydować. Koleżanka dała mi namiary na fotografa, który z żoną robi fotki, więc dwóch fotografów a cena wcale nie wysoka...

Chatka u mnie od rana jest gorąco a deszczu ani widu ani słychu...

Edytowane przez noneczka89
Czas edycji: 2011-07-14 o 08:59
noneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:00   #670
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noneczka89 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Nika buty kupiłaś prześliczne, też chcę kupić takie, które jeszcze kiedyś założę, a nie tylko na wesele

Nena połączenie czerni z bielą jest super, ale tak jak dziewczyny wcześniej pisały na zdjęciu ta kokarda taka jakby za duża jest i za ciężka

Dzwoniłam wczoraj po okolicznych fotografach i tak sie wszyscy rozgadali że wyszłam po raz kolejny poza abonament a do 20 jeszcze tyle dni. I sama nie wiem jak oglądałam zdjecia na necie to wszyscy mają takie same, albo na torach, albo w polu no i nie wiem na kogo się zdecydować. Koleżanka dała mi namiary na fotografa, który z żoną robi fotki, więc dwóch fotografów a cena wcale nie wysoka...

Chatka u mnie od rana jest gorąco a deszczu ani widu ani słychu...
To zapodaj tu linki do tych foto, może coś razem wszystkie Ci doradzimy
Stary 2011-07-14, 09:08   #671
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
16 ;p a wasi jakie mają palce?? mój ma takie dłonie jak pianista ;p śmieję się ze nie jedna dziewczyna chciała by mieć jego dłonie.
ja noszę 12 a tż ponad 20 więc z wyborem obrączki na ślubie nie będę miała problemu
tak w ogóle to witam dzisiaj sie już lepiej czuję

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:11   #672
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Z tego co kojarzę jedno ze zdjęć Twojej sukni to tam modelka miała taką śliczną szarfę, delikatniejszą niż ta kokarda. Nie wolałabyś zostać przy takim rozwiązaniu?
Wg mnie koncepcja black&white jest super
kurka nie pamiętam zdjęcia - a w jakim kolorze ta szarfa była??

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
A wiesz że one są najbardziej dostępne w grudniu,styczniu,lutym ;p chore co nie??
o to seagirl miałaby w czym wybierać

Cytat:
Wczoraj kupiłam sobie śliczną sukienkę na wesele w sierpniu. Chętnie bym wam pokazała, ale nie mam aparatu, TŻ wziął na tą Ukrainę
cyknij komórkom

Cytat:
wiecie co, mam w domu czarną wąską szarfę z jakiejś letniej tuniki, zobaczę jak to razem sie będzie prezentowało

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:11   #673
noneczka89
Raczkowanie

Już się robi :
http://fotografiaslubna.nysa.pl/ ten gościu chce 1200 za 300zdjęć na płycie i 100 obrobionych w albumie w formacie 15x21
http://www.fotobocian.pl/ ten chce 1600zł za 1000zdjęć plus 100 obrobionych w albumie
http://www.fotografomat.pl/ Ci robią we dwójkę za 1500zł w tym jest sesja próbna, na płycie 1000-1500zdjęć i 100 obrobionych
http://www.studioradek.pl/ ten jest drogi bo reportaż wyszło około 1500 plus 350zl na nagranie na płytę jeszcze 600zl sesja, więc odbadają
http://www.lidiamackiewicz.pl/cms/index.php a Ci nie odbierają :/
Stary 2011-07-14, 09:13   #674
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
śliczny ten dekold też taki kiedyś chciałam, jak rozglądałam się za koronkami
ja te,z bym chciała taki dekolt ;( ale nie mogę mieć na studniówce taki miałąm i źle się czułam taka naga mam za duże cycki dużymy cyckami są same problemy ;(

AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny okazało się że wcale po odchudzaniu nie przytyłam 3kg odchudzam się dzisiaj 3 dzień i te prawie 3kg to była sama woda w organizmie która mi się zatrzymała bo moja waga dzisiaj wskazuje tą wagę ostatnią po odchudzaniu czyli jednak tych 12 kg nie zaprzepaściłam ale ulga nie piszę ile ważę bo wstyd
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:14   #675
noneczka89
Raczkowanie

Cytat:

wiecie co, mam w domu czarną wąską szarfę z jakiejś letniej tuniki, zobaczę jak to razem sie będzie prezentowało
I koniecznie cyknij nam tu fotkę

Dziewczyny jakiś czas temu, któraś z Was wysłała tutaj linka, to znaczy tam była wpisana jakaś marka sukien ślubnych czy coś takiego w google i mi się tam spodobała jedna, zapisałam ją na kompie, a teraz nie wiem co to za suknia, pomożecie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13975_1_1024.jpg (25,4 KB, 29 załadowań)

Czas edycji: 2011-07-14 o 09:18
Stary 2011-07-14, 09:15   #676
kindziulindzia
Zakorzenienie

wczoraj zakupiłam sobie kosmetyczkę na wyjazd a dziś przyszła o taka

http://allegro.pl/show_item.php?item=1693373871
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:17   #677
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
kurka nie pamiętam zdjęcia - a w jakim kolorze ta szarfa była??

cyknij komórkom

O na tym zdjęciu
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1308584956

A do komórki nie mam kabla, żeby wrzucić na kompa. Chyba, że spróbuję telefonem brata.

Stary 2011-07-14, 09:25   #678
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Już się robi :
http://fotografiaslubna.nysa.pl/ ten gościu chce 1200 za 300zdjęć na płycie i 100 obrobionych w albumie w formacie 15x21
http://www.fotobocian.pl/ ten chce 1600zł za 1000zdjęć plus 100 obrobionych w albumie
http://www.fotografomat.pl/ Ci robią we dwójkę za 1500zł w tym jest sesja próbna, na płycie 1000-1500zdjęć i 100 obrobionych
http://www.studioradek.pl/ ten jest drogi bo reportaż wyszło około 1500 plus 350zl na nagranie na płytę jeszcze 600zl sesja, więc odbadają
http://www.lidiamackiewicz.pl/cms/index.php a Ci nie odbierają :/
Mi najbardziej podobają sie Ci http://www.fotografomat.pl/
Cena też przyzwoita
Stary 2011-07-14, 09:29   #679
noneczka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Cena też przyzwoita
No właśnie mi też Nie dość że nie drogo to jeszcze we dwójkę, ja chciałam mieć dużo zdjęć i dobrych, bo nie będziemy mięli kamerzysty, dlatego ważny jest fotograf.
Problemem jest to że koleżanka ich będzie mieć na swoim weselu w sierpniu i moj TŻ uważa, że to odgapianie itp, żeby poszukać innego... Ale jeszcze sobie porozmawiamy to może coś wskuram...

Czas edycji: 2011-07-14 o 09:32
Stary 2011-07-14, 09:35   #680
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja noszę 12 a tż ponad 20 więc z wyborem obrączki na ślubie nie będę miała problemu
tak w ogóle to witam dzisiaj sie już lepiej czuję
ja też mam taki rozmiar a Tż ma 20, więc będe z daleka widziała, która jest czyja obrączka
czyli jednak nasze czary pomogly
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Cena też przyzwoita
właśnie miałam to samo napisać więc już jesteśmy 2 na tak
Stary 2011-07-14, 09:36   #681
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie mi też Nie dość że nie drogo to jeszcze we dwójkę, ja chciałam mieć dużo zdjęć i dobrych, bo nie będziemy mięli kamerzysty, dlatego ważny jest fotograf.
Problemem jest to że koleżanka ich będzie mieć na swoim weselu w sierpniu i moj TŻ uważa, że to odgapianie itp, żeby poszukać innego... Ale jeszcze sobie porozmawiamy to może coś wskuram...
Wcale że nie, to że ktoś będzie ze znajomych ich miał nie oznacza że wy bedziecie miec identyczne zdjecia. Zawsze można znaleźć ciekawe miejsca w których nie byli znajomi. Jesli na zdjęciach jest inna Para to zdjecia już są inne, nie każdy potrafi fajnie zapozowac czy też zachowywac sie naturalnie gdy jest fotografowany.
Stary 2011-07-14, 09:39   #682
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
witam nowa PM
po króte o dzsiejszym dniu, przymiezyłam bardzo dużo sukienek ale nie mam zdjęć, wiec postarm się opisac - pierwsza która biore po uwage ( i byla mierzona jako pierwsza) jest z zwiewnego materiału , pod biustem ma pasek z koronki i zrobione zkaładki z materiału ze układa się prześlicznie( oczywiście ulegnie małej metamorfozie dekold jest prosty bez ramiączek a ja chce w szpic ) i druga jest 3/4 z koronki równiez dekold uległ by zmianie na szpic. Narazie przemawia wszystko za Pierwsza... no coz pierwsza mierzona i się w niej zakochałam,
A najbardziej mnie dziś cieszy, że kupilam buty ślubne...ciężko było poniewaz chciałam zapinene a to był już ostatni skle przed powrotem do domu ...i sa prześliczne nie wiem jai to kolor.... ale nie są białe i napewno je po slubie jeszcze założe.
śliczne butki bardzo mi sie podobają takie sandałki, ale niestety tylko popatrzeć na nie mogę, bo jest mi zawsze w takich niewygodnie, obcierają mnie

Cytat:
to może się spotkamy majóweczko gdzieś po drodze
zależy w którą stronę jedziesz, ale może
Cytat:
PM 2014 jak dla mnie ciut za wcześnie
ja dla mnie też 2 lata to max, więcej bym nie dała rady planować
ale zawsze sie znajdzie jakaś niecierpliwa PMka która 3 lata wcześniej wątek zakłada
Cytat:
Mówię wczoraj do Tżta, że mam problem z wyborem koloru przewodniego. Oczywiście on pełna konsternacja No to mu tłumaczę o co chodzi. Ozywiście nie powiedziałam miedzy czym się waham (bo kolor przewodni koncentruje się u mnie na bukiecie i dodatkach do sukni, ew. zdobieniach tortu - a jego takie rzeczy nie interesują). No i Tż - "byle nie różowy". Więc został mi black&white Bardzo się cieszę, bo to fajna koncepcja. Tylko moja mama jest trochę przicwna czarnej szarfie do sukni, ale zostawia mi wolną rękę. Już sama nie wiem....Powiedzcie szczerze co myslicie o czarnej kokardzie, cos jak ponizej:
u
super koncepcja kokarda może faktycznie trochę za duża, ale ogólnie black&white na pewno wyjdzie super
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Ja myślę, że jak powiedz jego rodzicom, jaka jest sytuacja, to będą na tyle inteligentni, że zostawią go w domu
taką mam nadzieję
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Upał u mnie od rana, a ja zaraz muszę żelazko w dłoń i ze 2 godziny prasowania mnie czekają to najgorsza cześć wyjazdu na urlop

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 09:44   #683
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
ja też mam taki rozmiar a Tż ma 20, więc będe z daleka widziała, która jest czyja obrączka
czyli jednak nasze czary pomogly

właśnie miałam to samo napisać więc już jesteśmy 2 na tak
a no czary pomogły ja srebrną obrączkę tżta zakladam na kciuka i mi jeszcze zlatuje z palca a grubuch palców nie ma

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-14, 09:50   #684
kooocur
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny serdecznie za opinie.
Grunt, że podoba się tez osobom, które mają zupełnie inny gust

Suknie mierzyłam w Szczecinie...

Moj Tż wczoraj chciał poogladac sukienki....i wybrał ta:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fiona_1.jpg (14,4 KB, 30 załadowań)

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:12   #685
__Paulinka__
Zakorzenienie

hej Dziewczyny

Moj TZ dzwoni dzisiaj rano i jakby nigdy nic : "DZien dobry! wstawaj spioszku! " HMM.. ale sobie z Nim dzisiaj pogadam:P

no nic, oficjalnie moge powiedziec, ze tez mam DZISIAJ ROK DO ŚLUBU mimo, ze mnie wczoraj ten głupol wkurzył to sie ciesze niezmiernie

Nena mi od początku Twoja koncepcja z czarną szarfą cos nie pasowała... ale taka np. co wklepila fablous bardzo mi sie podoba, ten czarny troche zanika a wogole to mi sie najbardziej podobal pudrowy róz tak delikatnie wyglądala Twoja suknia w połączeniu z tym kolorem ogolnie koncepcja black&white jest super, ale na wesele nie zdecydowalabym sie na nią ale ale! to tylko moje zdanie a bierz oczywiscie to co chcesz bo ładnemu we wszystkim ładnie, a wszystkie wiemy jaka z Ciebie laska

Cytat:

pokazuj nam tą czekoladkę jesli chodzi o TŻ to mu przejdzie i jeszcze sam z przeprosinami do Ciebie przyleci

Jutro ide na weselicho wiec jak bede wyglądac jak czlowiek, to przesle Wam fotke w mej calej okazalosci
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:16   #686
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj zakupiłam sobie kosmetyczkę na wyjazd a dziś przyszła o taka

http://allegro.pl/show_item.php?item=1693373871
fajna pojemna?? ale nie pchaj za dużo tam

Cytat:
O na tym zdjęciu
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1308584956

A do komórki nie mam kabla, żeby wrzucić na kompa. Chyba, że spróbuję telefonem brata.
acha już wiem, no ekstra jest, ale skąd wziąć taką aplikację kryształkową

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Moj Tż wczoraj chciał poogladac sukienki....i wybrał ta:
ma chłopina gust

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:18   #687
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

zależy w którą stronę jedziesz, ale może

Upał u mnie od rana, a ja zaraz muszę żelazko w dłoń i ze 2 godziny prasowania mnie czekają to najgorsza cześć wyjazdu na urlop
na pólnoc nad morze a dokładnie do Łeby tam gdzie Łukaszysko się prawie rok temu oświadczyło i narobił mi wiochy

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
fajna pojemna?? ale nie pchaj za dużo tam

pojemna i o to mi chodziło i napcham ile wlezie bo sie nigdy nie mogę zmieścić

paulinka za roczek do ślubu
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-07-14 o 10:19
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:20   #688
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny

Moj TZ dzwoni dzisiaj rano i jakby nigdy nic : "DZien dobry! wstawaj spioszku! " HMM.. ale sobie z Nim dzisiaj pogadam:P

no nic, oficjalnie moge powiedziec, ze tez mam DZISIAJ ROK DO ŚLUBU mimo, ze mnie wczoraj ten głupol wkurzył to sie ciesze niezmiernie

Nena mi od początku Twoja koncepcja z czarną szarfą cos nie pasowała... ale taka np. co wklepila fablous bardzo mi sie podoba, ten czarny troche zanika a wogole to mi sie najbardziej podobal pudrowy róz tak delikatnie wyglądala Twoja suknia w połączeniu z tym kolorem ogolnie koncepcja black&white jest super, ale na wesele nie zdecydowalabym sie na nią ale ale! to tylko moje zdanie a bierz oczywiscie to co chcesz bo ładnemu we wszystkim ładnie, a wszystkie wiemy jaka z Ciebie laska

Jutro ide na weselicho wiec jak bede wyglądac jak czlowiek, to przesle Wam fotke w mej calej okazalosci

Gratulacjęklas ki: Ja dostałam nawet prezent na pierwsza przed rocznice Piękna zawieszkę z brylancików w kształcie serduszka...

Nena dziękuje..chyba sobie taka uszyje...

U nas za 2 dni 11 miesiecy!!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2011-07-14 o 10:21
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:20   #689
madzia2306
Zakorzenienie

http://elizabethpassion.com/
dziewczyny wejdźcie sobie na tą stronkę w kolekcję 2011 i na stronę 41
co myślicie o tej sukni?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-14, 10:22   #690
tusia_m
Zakorzenienie

dzień doberek
Uff nareszcie przeczytałam to, co napisałyście.
Wczoraj miałam bardzo fajny dzień. Najpierw byłyśmy u przyjaciółki w jej nowym mieszkaniu - cuuuudo Urządzone baardzo nowocześnie i z gustem.
A potem byłam w pracy i było bardzo przyjemnie

Dziewczyny, którym został rok do ślubu - gratki

Nena - uważam że koncepcja black&white jest super, ale ta kokarda zbyt przytłacza suknię. Za to szarfa z kryształkami prezentuje się bosko!

Idę zrobić ręczne pranie

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości