|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
![]() ![]() cóż, pozazdrościć :0 ja nie mam z kim ani gdzie flirtować niestety. W każdym bądź razie cieszę się, że Tobie się udało w dużej ierze wyrzucić eksa z pamięci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A dzis jakis taki dobry humorek od rana i oby sie tylko nie popsuł ![]() Miłego dnia Dziewczynki ![]() Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-27 o 09:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Kuźnia inspiracji
|
Dziękować
![]() omatkoalejestgorącoczyter azpotychwszystkichdeszcza chmusitakdawać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Nadrobiłam opisy znakow zodiaku i po przeczytaniu stwierdzam,że coś w tym chyba jest bo bardzo dużo mi sie zgadza i z ciekawości przeczytałam horoskop na dziś i moje plany na dziś są uwzględnione w nim ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Dostałam wlasnie wiadomość od M.dlaczego sie nie odzywa...mam ochote go zabić ![]() napisał mi,że miał na mnie ochote od naszego pierwszego spotkania,ale jak zauważył po moim zachowaniu,ja za szybko na pójście do łóżka bym sie nie zgodziła,wiec nie widzi dalszego sensu w spotykaniu sie i przeprasza... A ja uwazalam ze jest taki fajny,w porzadku i wogole,a tak sie pomyliłam ![]() Chyba nigdy nie zrozumie facetów,czy oni ni potrafia mysleć głową?! czy to jest teraz najważniejsze w życiu co by sie tylko z kims przespac..i juz..czy inne wartosci sie nie licza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I dzień dobry, Dziewczyny.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Oby, chociaż jutro możliwe, że będę miała grilla, to raczej nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jedyny plus to to,że się przyznał ale to i tak nie zmienia tego jakim jest d*pkiem. Tak jak wcześniej pisałam, niektórzy myślą tylko tym co mają w spodniach.
![]() |
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
ja tam dzisiaj robie domowe spa! maseczka na twarz, stopy do wanienki z solami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Niestety w moich okolicach nie mieszkają raczej młodzi ludzie, tak więc odpada (właściwie to mieszkają, ale nie lubię chłopaków siedzących na przystanku i wznoszących okrzyki za każdą laską jaka się pojawi). "Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest" ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trafny cytat ![]() A u mnie burza chyba zaraz będzie ![]() Siedzę na wątku o łóżkowych wpadkach i pękam ze śmiechu, polecam Wam ![]()
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-08-27 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]()
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja pamiętam taką sytuacje, stałam na peronie i czekałam na pociąg, a w międzyczasie przejeżdżał jakiś pospieszny czy coś w tym stylu, no i zatrzymał się, a tam pełno kiboli w nim było, jechali na jakiś mecz ![]() ![]() ![]() nie wiem jak można być tak żałosnym, no ale po nich można się wszystkiego spodziewać ![]() W ogóle wczoraj się wkurzyłam na mojego D. Ogólnie to mieliśmy się wczoraj spotkać. Gadaliśmy ok. południa, mówi że nie ma wolnego samochodu, pytam czy później będzie miał, powiedział że tak i że zadzwoni później. W sumie było mi to na rękę bo miałam troche rzeczy do zrobienia. Więc zrobiłam co miałam zrobić, naszykowałam się i ok 17 dzwonie do niego, nie odbierał. Nauczona doświadczeniami m.in. z poprzedniego związku ![]() ![]() No i ja mu powiedziałam że ok. A dzisiaj miałam zamiar mu wygarnąć. Ale w sumie nie wiem czy mam prawo się wkurzać o takie coś? Powiedzcie, bo ja jestem trochę nerwowa (albo aż za bardzo ![]() ![]() No ale może przesadzam ![]() Pierwszy raz zdarzyła się taka sytuacja, ogólnie jest słodko i kolorowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny...
Moja mama sama napisała do eksa, żeby zapytać, kiedy ma zamiar mi rzeczy oddać. Oczywiście okazało się, że biedny czasu nie ma, zapracowany jest. Samochód się zepsuł a on jedzie sobie niedługo do Indii. A dla mnie to czasu nie miał, nawet teraz nie ma... I dalej nie wiem, kiedy mi wszystko odda. Niepoważny jest... I napisał, że boi się ze mną rozmawiać. Najpierw odczułam ulgę, że żyje, bo równo miesiąc się nie odzywał a teraz się wkurzam, bo świetnie mu beze mnie, korzysta sobie z życia a ja sobie go wybić z głowy nie mogę i tęsknię z nim ![]() Trzęsę się cała i płaczę, mimo, że nawet sama z nim nie rozmawiałam ![]()
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-28 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | ||||||||||
Raczkowanie
|
I jednak dzisiaj u mnie sie troszke ochłodziło,ale nadal jest przyjemnie
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A na spacerki chodzę często, po kilka razy dziennie,mam w domu Piesia i sobie dużo spacerujemy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hmm..ja bym się pewnie wkurzyła,bo się ze mną umówił i czekał właściwie do ostatniej chwili,ale... z drugiej strony być może boi się burz i wolał się nie wybierac nigdzie niż w stresie wracać później do domu..najlepiej na spokojnie z nim o tym porozmawiaj,żeby następnym razem wczesniej dał znać,żebyś nie czekała.. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() Może lepiej w takim razie gdyby te wszystkie rzeczy od eksa odebrał ktoś za Ciebie,bo Ty jeszcze za bardzo wszystko przeżywasz,za bardzo tęsknisz i gdyby tak np.Twoja Mama je odebrała byłoby Ci lepiej niż gdybyś go zobaczyła.Miałabyś wszystko za sobą i nie łączyłyby Was nieodebrane rzeczy. A u mnie dzisiaj 2-gi dzień imprez (dni miasta) więc kolejny fajny dzień,wczoraj po imprezie plenerowej poszłam z siostrą i znajomymi na dyskoteke i bardzo miło spedziłam czas..mam nadzieje ,że i dzisiaj bedzie tak fajnie. ![]() Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-28 o 12:39 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz czuję się okropnie... Mieliśmy razem zwiedzać świat a u niego nic się beze mnie nie zmieniło i jeszcze mu lepiej ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-28 o 12:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Co do tych tekstów, to macie rację, zazwyczaj są oni pijani lub obleśni
![]() ![]() Haha nie mogę ![]() ![]() Co do chłopaka, też pewnie na Twoim miejscu bym się wkurzyła, niestety bardzo mnie denerwują takie rzeczy ale wiem,że to jest częste zjawisko u kobiet więc nie ma się czym przejmować, po prostu my kobiety odczuwamy cos takiego inaczej, dla nich to normalne,że odwołali i już a my się doszukujemy jakichś podtekstów, rozkładamy to na czynniki pierwsze itd. Ale mógł uprzedzić wcześniej choć tak trzeźwo myśląc burza mogła zacząć się akurat wtedy dopiero. Reme tak jak Ci kiedyś pisałam, zrób wszystko aby ktoś inny odebrał te rzeczy, tak będzie dla Ciebie lepiej, widzisz gdyby nie te rzeczy, nie płakałabyś teraz, póki ich nie odbierzesz, nie zamkniesz tego rozdziału, a co za tym idzie nie zaczniesz żyć swoim życiem , tym co jest teraz, już dobrze sobie radziłaś a wystarczyło takie coś niestety wszystko wróciło, postaraj się aby ktoś inny je odebrał. ![]() Cytat:
![]() Super, a gdzie mieszkasz? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#678 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolejny raz: czas czas i czas.. I kiedys i Ty spelnisz swoje marzenia i bedziesz zwiedzała świat ![]() Cytat:
Moje nastawienie bywa różne,czasami moja "radość" jest tylko powierzchowna,a środku mnie dusi od smutku,ale ja nie lubie kazdemu pokazywac mojego nastroju..niech sobie inni myślą jaka jestem szczesliwa.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem po co to napisałam, chyba dlatego żeby pokazać Ci,że oni po prostu nie byli nas warci i nie są warci naszych łez. Nigdy nie byli. Uwierz,że kiedyś znajdziemy kogoś dla kogo my będziemy tą jedyną, przez kogo nie będziemy musiały płakać, i przede wszystkim kogoś kto będzie nas darzył szacunkiem. Witaj Inspire ![]()
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-08-28 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 | ||||||||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ale rozumie, ja też bym chciała się zapaść pod ziemię ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeżeli to pierwszy taki wybryk, to możesz trochę dać taryfy ulgowej. Skoro jest dobrze, to dobrze ![]() Cytat:
A to kawał dupka. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiedziała, że nie mam czasu i poszłyśmy dalej. Cytat:
Cytat:
![]() Życzę Ci tego ![]() Cytat:
Jak widzę przypadki zrywania przez telefon to normalnie się krew gotuje we mnie ![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuje ![]() Nie,wczoraj był pectus i hrabia(czy jakos tak) i jacys mniej znani wykonawcy a dzis rudi szubert,doda i jakies pokazy tanczne no i oczywiscie moje ulubione wesołe miasteczko.. ![]() Cytat:
Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-28 o 14:03 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie masz rację, że już było lepiej i przez to, że wciąż mam z nim wspólne sprawy nie mogę zacząć tak naprawdę się zbierać. A może zwyczajnie miałam nadzieję, że on zechce wrócić i to mnie trzymało a teraz się rozsypię na dobre. Boli. "Nie ma za kim płakać..." do tego jeszcze muszę dojść, muszę to sobie powtarzać, bo widocznie taka prawda a mój mózg ją uporczywie odrzuca. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A koleżanki nie zazdroszczę... niektórzy empatii nie mają. Dobrze, że masz siostrę, na którą możesz liczyć. A moja jedna przyjaciółka się w sumie też nie odzywa od dłuższego czasu. Na początku mnie trochę zdalnie wsparła a teraz nawet się pierwsza nie odezwie, dopiero jak sama napiszę, to pewnie ze mną pogada a ja nie lubię się narzucać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Dziękować
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dojdziesz, tylko potrzebny jest czas, czas i jeszcze raz czas. Powtarzam się? Cytat:
dobra, ja zmiatam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego skrywanego płaczu miałam tak samo, chowałam się po łazienkach, toaletach i ryczałam, podejrzewam,że mama to widziała bo trudno było nie zauważyć moich czerwonych, spuchniętych oczu ale jakoś nigdy tego nie komentowała, może dlatego,że nigdy z mamą nie rozmawiam na takie tematy, nawet nie pytała czemu się rozstaliśmy, jakoś nie umiem z nią rozmawiać na ten temat. Twoja mama podejrzewam nie wiedziała co powiedzieć lub chciała Cię pocieszyć jakoś, cóż nie udało jej się to ale ona na pewno chcę dla Ciebie jak najlepiej. Wypłacz się to pomaga choć na chwilkę.
![]() |
![]() |
#686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tuliiipanek, ja też już miałam ze swoim podobny przebój, jak pierwszy raz mnie zostawił... Chyba już tu pisałam. Po dwóch latach. (drugi raz się niby rozstaliśmy znów w październiku i teraz kolejny raz, ale definitywny. Przy tamtych rozstaniach się kontaktowaliśmy i jakoś wiedziałam, że się zejdziemy...). Ale wtedy to masakra ze mną była, myślałam, że się zabiję... Wymusiłam wtedy spotkanie, na którym zachowywaliśmy się jak para. A potem do mnie wrócił (w skrócie). Dlatego teraz już nie chcę się bawić w jeżdżenie do niego, w takie zabawy - nie mam siły ani nerwów na to. I wiem, jak można się poniżyć i stracić do siebie szacunek... Teraz jakoś i tak spokojniej do tego wszystkiego podchodzę niż przy tamtym rozstaniu. Ech... tchórze. Idę na tę działkę... Suuuperrr...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Baw się dobrze ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
mój po ponad 2 latach rozstał się ze mną wysyłając jednego sms'a.. nie będę się powtarzać, że tym samym straciłam do Niego resztki szacunku i nie chcę mieć NIC wspólnego z tym człowiekiem, który potraktował mnie, jak śmiecia.. tak naprawdę to świadczy o Nim, o braku kultury, szacunku, braku jaj i zwykłym tchórzostwie.. no, ale cóż.. człowieka poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy.. a tak poza tym dziewczyny - mamy wychodzić z zakrętu, a nie siedzieć ciągle na tej samej drodze i patrzeć za siebie! dosyć tych eksów, tych żali i smutku! bo jak tak będziecie siedzieć w tym "sosie" to nigdy nie zrobicie krok na przód! zacznijcie planować życie od nowa, stawiać sobie cele, dbać o swoje potrzeby.. bądźcie kobietami znającymi swoją wartość ! pokażcie, że oni Was nie złamali.. ![]()
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-08-28 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak moja mama zapytała go wprost, czy to koniec, to zamiast wprost też odpisać, to napisał, że nie chce z nią o tym mówić (chociaż o nic więcej nie pytała) a że ze mną dużo już rozmawiał (ciekawe, kiedy było to dużo... ![]() Ale przynajmniej rozumiem Was teraz, że nie chcecie z nimi rozmawiać. Eks napisał mojej mamie, że chce porozmawiać ze mną na skype i gdy mi o tym powiedziała, to momentalnie mnie odrzuciło i się nie zgodziłam. Ja już wróciłam. Może pójdę jeszcze dziś do tej koleżanki i coś wypijemy... Smutno mi. A dlaczego Ty się nie bawiłaś dobrze? ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-28 o 17:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Rozeznanie
|
nie nie nie! ja tutaj nie wyganiam.. jest to wątek ogólny i każda z Nas może pisać co tylko chce ![]() napisałam to dla dobra Nas wszystkich, a nie po to, aby kogoś wyrzucać.. chociaż jest już wątek stricte rozstaniowy.. ale skoro mamy wychodzić z zakrętu, to musimy ruszyć cztery litery i zacząć działać.. nie chciałam nikogo urazić.. broń Boże!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.