|
|
#661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() za Twoje i brata nowe autko![]() Cytat:
![]() fajnie ze jesteś mam nadzieje, ze na stałe ![]() Cytat:
byłam u tej kobiety co miała mnie przygotować do egzaminu poprawkowego ze staty i co? dostalam swoje materialy (bo ona sie z nimi miała zapoznac) i zostałam odesłana z kwitkiem bo PANI DOKTOR matematyki z politechniki swierdziła ze ona sie tego nie podejmie wyszłam i poprostu myslalam ze zwariuje został mi nie cały miesiac i jestem w czarnej dupie jakos się zebrałam w sobie i zadzwonilam do kolezanki ktora tez ma prolemy z ta stat i ona juz miala jakiegos faceta ze po 15 sierpnia zaczna i zgodzila sie i ona i ten facet zebysmy chodziły we dwie 50zł/os tyle, ze to w warszawie a nie w radomiu i w niedziele chyba musze się znowu przeprowadzić bo czy mam inne wyjscie? |
|||
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że ten koleś bedzie okey! |
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz spróbować u tego kolesia..chyba, że znajdziesz jakąs inną opcję ?
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
Myslami jestem zawsze z wami
Szkoda, że w pracy mam zablokowany internet bo po 10,5 godzinie jak wracam do domu to już po prostu nie jestem w stanie do was zaglądać niestety. Może się kiedyś w końcu dorobię notebooka i wtedy sie ode mnie nie opędzicie ![]() No to rychło w czas ci powiedziała, że się nie podejmie Trzymam kciuki, na pewno znajdziesz jakies rozwiązanie Edytowane przez anoola Czas edycji: 2011-08-09 o 14:23 |
|
|
|
#666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niestetykoles sie wydaje sensowny bo pracowal 5 lat u mnie na wydziale eraz pracuje na innym i powiedział juz jaka partie materiału mamy popwtorzyc itd
|
||
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
No to super, widać, że konkretny facet a nie pitu pitu. Tylko z dojazdami miałabyś problem, o ile dobrze zrozumiałam?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 |
|
Wtajemniczenie
|
Matkoo dopiero usiadłam, a zaraz musze się szykowac do pracy.
Dzisiaj to jestem SPD pełna parą. Od rana posprzatałam, zrobiłam zakupy, sałatkę i ubiłam kotlety dla małego, ale usmaży mi je mama bo ja już nie zdąże. Wydałam 65 zł, ale mam niemeickiego lenora, niemiecka pastę wybielająca i żelki haribo. Kupiłam też duzo szynki, kawałek wątrobianki danonki, serki wiejskie, płyn do prania, majonez, dwa chleby i makaron kokardki. No i jutro juz nic jedzeniowego nie kupie, jedynie w czwartek coś na obiad. Jutro tylko zakupy kosmetyczne. Ale jestem wypompowana, a jeszcze 4 godziny roboty i hce na solke wskoczyć I zapomniałam, że kupiłam 4 plastikowe kubeczki za 2,99
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-08-09 o 14:56 |
|
|
|
#669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za zakupyA co za kubeczki? Bo ja do wszelkich pojemniczków mam ogromną słabośćWłaśnie wywiesiłam pranie na dworze, nie chciało mi się iść do mamy i tak sie teraz cholerka boję czy mi "kochani sąsiedzi" czegoś nie zwędzą ani nie pobrudzą, a tam jest m.in. nasza nowa superowa pościel satynowa, którą dostaliśmy od teściowej
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2011-08-09 o 15:20 |
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko planowalam jeszcze te połtora miesiaca spedzic w domku ![]() dzis 10 a mojej wypłaty nie ma
|
|
|
|
|
#671 |
|
kobieta za ladą
|
i m back
![]() oliwka dużą masz wade anaola zamorduje(napisałam zapitole ale bałam sie ze sie obrazisz i usunełam![]() wróciłam z miasta wydałam 50 zł ,zrobiłam pizze na obiad bo mi sie nie chciało bawić w wydrążanie bułek,stwierdziłam ze przecież farsz ten sam to z ciastem będzie szybciej ) zjedlismy ,pomyłam gary i jestem wolna![]() a jutro na 10000% placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym bo za dużo pieczarek kupiłam i co sie mają zmarnować
|
#672 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale przecież bedziesz mogła jeszcze wpadać do domu. nie będziesz przecież zakuwać 24 h na dobę...tak mi sie wydaje przynajmniej ![]() Jeśli cie to pocieszy to ja też mam wypłatę 10. ale spodziewam sie jej jutro (wg mojego kalendarza dziś 9.)---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
ja się tak łatwo nie obrażam. A pewnie, że możesz! Ale swoją sławną pizze jako wkupne będziesz musiała upitrasić, nie ma że boli Jak tak lubisz góry to wpadaj już teraz bo jeszcze bliżej gór mieszkamy ![]() Oj oby było nasze, oby (Już wszyscy maja mnie dość bo ciągle tylko o tym mieszkaniu truję ) Pierwszego dnia zrobię sobie kawe w moim ulubionym mega kubanie i wysiorbię ją na balkonie podziwiając widoki ahhhh |
||
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
Anoola takie kolorowe do picia dla małego.
Lece do pracy, papa dziewuszki
|
#674 |
|
kobieta za ladą
|
anaola masz linka do mieszkania?
![]() bo czuje ze sie zakochuje i ja w nim
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#676 |
|
kobieta za ladą
|
co ty anaola ja mam za sobą remont nic ci nie gwizdne
![]() i też mam super widoki rano położyli reszte asfaltu teraz podjechała kopara i kopie normalnie cycki opadają
|
#677 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#678 |
|
kobieta za ladą
|
dzięki za linka
nie noooo wpraszam sie na kawe na balkonie
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
I ja
![]() Zjadłam obiad. Jestem pełna ![]() Jak lunęło dziś
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
trochę się dziś nasprzątałam
![]() pomyłam podłogi w kuchni i łazience, sprzątnęłam łazienkę, pokój, pozostała mi kuchnia, ale póki co pranie się pierze ![]() upiekłam ciasto, ugotowałam rosół ![]() Wydatki na jedzenie mnie załamują, ale zbieram paragony i dokładnie wszystko podliczę za jakiś czas
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Anoola widzę że metraż porównywalny do naszego
b. ładne
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Anoola bardzo ładne
jak patrze na te ceny mieszkań poza Warszawa to bajka![]() a ja siedze i slysze ze ciagle cos na sygnale jezdzi i wkoncu podchodze do okna a tu dwa bloki dalej pozar;/ na pierwszy pietrze. właśnie odjechała karetka kogos zabrali mam nadzieje ze to nic powaznego
|
|
|
|
#685 | |
|
Zadomowienie
|
Nie no ładne to ono dopiero będzie jak my się nim zajmiemy, ale właśnie metraż nam odpowiada
![]() Jeju jeju tak bym chciaaałaa ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anoola, a gdzie Ty kochana dodałas ten link? Tez bym chciała zobaczyc, jeśli można? ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Anoola, no to teraz wiem za co trzymac kciuki ![]() bardzo ładne.
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuchnia napewno większa po mojej
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
Naduś ja nie wiem czemu ale z tych zdjęć które kiedyś wklejałaś byłam pewna, że macie ogromne mieszkanie
Oj tak, tak, ustawne jest i to własnie w nim jest takie fajne ![]() Jak tylko sie uda bądźcie pewne, że będę was zasypywać pytaniami na temat urządzania
|
|
|
|
#689 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
Cytat:
a yves rocher miałam parę rzeczy, ale nie trafiłam na nic takiego "super" uwielbiam stamtąd wodę toaletową o zapachu bzu Cytat:
![]() czy ja też mogłabym zobaczyć mieszkanko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby ten facet okazał się dobry
|
||||
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Talu ake mi wykrakałąś. Ja dzisiaj na dyżurze, a że w pomocy nocnej siedzi chirurg z okulistą (!) to już od 18.00 5 dzieci miała do zbadania. Ale wszystkich do domu wysłałam. Mam nadzieje, że to koniec na dzisiaj. Wystarczą mi oddziałowe. Kupiłam wczoraj paletke Sleeka Oh so special - jest boska. Super kolory i pięknie napigmentowane. Polecam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

), używany, kilkunastoletni, bez wspomagania kierownicy, ale z instalacją gazową, poza tym ma ładny niebiesko-granatowy odcień 
za Twoje i brata nowe autko
Banki chyba wolą dać kredyt małżeństwu a nie pojedynczej osobie prawda?
a ta kobitka chce wziąć kredyt tylko na siebie i w 1 banku już jej odmówili wiec... )
coraz bardziej się denerwuję tym. Będziecie trzymac za mnie kciuki?? Lepiej-módlcie się za mnie

Trzymam kciuki, na pewno znajdziesz jakies rozwiązanie
niestety
Bo ja do wszelkich pojemniczków mam ogromną słabość

normalnie cycki opadają