![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudnijmy 10 kg i wiecej :)
Dziękuje Orina, ostatnia prosta już, niech więc ładnie leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny to znowu ja. Wracam do was
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć Kochana ![]() ![]() Mi puki co waga nie spada....buuuuu szkoda....ale cieszę się że przynajmniej nie tyję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#664 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wielkie gratulacje !! Takie posty bardzo motywują ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na razie nie wchodzę na wagę,nie chcę się zdemotywować,bo przyznam szczerze,że było kilka grzeszków... Ale wczoraj mój tato delikatnie mi zasugerował,że w porównaniu do tamtego roku (53 kg) to wyglądam strasznie ![]() Zważę się w przyszły czwartek i na pewno zdam relacje ![]() Przed chwilką sobie ćwiczyłam,zmachałam się okropnie,ale muszę przyznać,że zmęczenie po wysiłku fizycznym jest cudowne ![]() ![]() Pozdrawiam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też się nie ważę, ale ćwiczę i trzymam dietę....Moje marzenie do już w kwietniu osiągnąć cel ![]() Ja nienawidzę tych dni przed okresem, samego okresu, i ok 2 dni po.....to jakaś masakra ![]() Czuję się napuchnięta i cieżka....Nienawidzę tego:-(!!!!!! Nawet jakiś czas temu chodziło mi po głowie, zeby zacząć brać tabletki hormonalne, ale w tym celu żeby zredukować ilość kwawienia ![]() Podobno takie tabletki , można brać max 3 pudełeczka pod rząd, potem przerwa...i znowu 3 opakowania ![]() ![]() Minus to taki, że nie mam pojęcia jakby moje ciało zareagowało na moje ciało np, przytycie itp. Zauważyłam tez ze im jestem starsza tym bardziej przezywam okres..wszystko bardziej boli:-( Ja kochane nie czuje zeby mi waga spadała. Jednak widze rónice miedzy (w sensie negatywnym) okresem kiedy intensywnie cwiczyłam, i ostatnim czasem (juz 3 miesiac sie konczy) gdy mniej cwiczyłam, Zero aerobów. Moje ciało starciło jędrnosc. W sierpniu wygadałam fajnie. Jedrne ciało po siłowni....widoczne zarysy miesni...a teraz moje ciało , szczególnie n audach , pupie , i biodrach...jak galareta i to sosłownie....jestem załamana :-(
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Orina28 Czas edycji: 2012-01-27 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
Chwilę mnie tu nie było, choróbsko i sesja mnie wykańczają...
Dziewczyny u mnie też waga stoi.. - lepsze to niż tycie, ale mimo wszystko nie taki był cel ! ![]() Muszę się zabrać za ćwiczenia bo nic z tego nie będzie... i jakoś motywacja ostatnio jakby mniejsza... ![]() Orinka nie możemy się poddać! Zobacz jak basieńce dobrze idzie.. my też damy radę!
![]() |
#667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
...o tak bassienkaw jest niesamowita ![]() Ja puki co się nie ważę.....ale chcę się pochwalić..... ![]() Dzisiaj obudziłam się o 5.30, ćwiczyłam ok 30 min, i naprzemiennie (bieganie i marsz) zrobiłam chyba ok 10 okrążeń. Normalnie robię 20 okrążeń biegiem plus 1 okrążenie marszu, ale za długo nie biegałam plus do tego ciężkie mroźne powietrze, i nie dałam rady. Kolana już mnie nie bolą, ale z siłownią poczekam jeszcze z miesiąc. Na śniadanie zjadłam otręby owsiane na mleku 2% z cynamonem i imbirem, plus duży kubek bardzo ciepłej wody z cytryną i miodem lipowym ![]() Dzisiaj czeka mnie jeszcze spacer... ![]()
![]() |
![]() |
#668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj na kacu malutkim byłam,więc jedyne ćwiczenia jakie wykonywałam to spanie ,godzinny spacer i pół godziny wymachiwania nogami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
...no właśnie nie długo znowu .....przyjeżdża "ciocia" hahaha ech..... ![]() Ale tak jak wspominałam dzisiaj, cieszę się że w końcu ruszyłam tyłek ![]() Hahahaaa, oby nie za często te imprezy %, tzn imprezy są super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Ja nie zrezygnowałam całkiem z alkoholu,piję tylko na większe okazje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
..to dobrze
![]() Ja niedługo idę spać ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane, ja niestety mam dwie córki chore, zapalenie oskrzeli. Jedna jest u rodziców męża, druga u babci blok obok... więc praktycznie cały czas mnie nie ma w domu, a jak jestem to nie brakuje mi roboty. Prosto po pracy do malutkiej, w domu później sprzątanie, gotowanie na następny dzień, szykowanie posiłków do pracy, więc jest co robić... dlatego trochę mnie tu mniej będzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
basienkaw najważnniejsze żeby Twoje dzieci wyzdrowiały!. Trzymam kciuki.
![]() Ja sama co raz borykam się z bólem gardła....:-( Wczoraj znowu napiłam się kawy z mlekiem 2%, i wzdęło mi brzuch. Jeszcze dzisiaj czuję się źle. Napiłam się rumianku i ciut jest lepiej. Dzisiaj zjadłam już zupę i słatkę warzywną. Muszę uważać na to co jem...
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Kochane, a właśnie dostałam okres i umieram buuuuuuu:-(
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
No mi sie okres powoli kończy, więc tyle dobrze...
Dziewczyny u mnie coraz to lepiej, weekend spędziłyśmy w domu, w środę kontrola u lekarza. Mi spadł znowu prawie 1kg... co cieszy ogromnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Rozeznanie
|
basienka jak tam córy, wyzdrowiały?
![]() Oficjalnie, wszem i wobec ogłaszam, że możecie mnie zlińczować. Przyznam się ze skruchą, że przestałam ćwiczyć i waga jak stała tak stoi. Dietki też nie pilnowałam za bardzo, więc oczekuje krzyku i gniewu co bym się zmobilizowała ponownie ![]() I trzeba wszystko zacząć od początku ! Dobrze, że chociaż nie przytyłam ![]() No nic, zaczynam po raz kolejny. Od dziś codziennie ćwiczenia ! ![]()
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Dreamer tak blisko masz 5 z przodu, a ty tutaj zaprzestajesz? No jak to? Trza się wziąć w garść... ja zaraz biorę się za Just Dance z Xboxem...
Córki jutro do kontroli idą, już jest o wiele lepiej, mam nadzieję, że i lekarz to potwierdzi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, co tu tak cicho?
Jak postępy? ![]()
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja miałam zabieg na kolano i musiałam być w szpitalu, a potem długa rehabilitacja. Dzisiaj jest pierwszy dzień wiosny, zaczynam od nowa, tyle że z wagą ok 68 kg :-( Jest tutaj jeszcze ktoś????????? ![]() ![]()
![]() |
#680 |
Zadomowienie
|
ja jestem!
i też zaczynam od nowa - waga 70! ale mam determinacje i walczę! ![]() Wczoraj pierwsy dzień - mój jadlospis (zdaję sobie sprawę, że nie najlepszy, ale to pierwszy dzień :P Śniadanie: banan (śpieszyłam się) II Śniadanie: 3 małe kawałki chleba z ziarnami z twarożkiem, kiełkami i pomidorem Obiad: cukinia z patelni z warzywami i 2 kromki małe chlebka z ziarnami podwieczorek: znów chleb :/ - 2 kawałki z twarożkiem i dżemem wiśniowym niskosłodzonym kolacja: pomarańcza (w między czasie 2 cukierki małe wpadły, ale ciiii...) Dziś będzię już lepiej! A motywacje mam straszną, bo za równy miesiąc mam imprezę rodzina, na której będzie ktoś komu chcę utrzeć nosa, dlatego minimum 5 kg chce zjechać... ![]() ![]() ![]() ![]() Napiszę tez już mój dzisiejszy jadłospis - mniej chleba (z czego się ogromnie cieszę, i więcej białka ![]() Śniadanie: 2, a nie 3 tak jak wczoraj, kawałki chlebka z ziarnami z twarozkiem, kiełkami i pomidorem II Śniadanie: cukinia z patelni i 1,( a nie 2 jak wczoraj :P) kromka chlebka Obiad: sałata lodowa z jogurtem greckim i małą łyzką majonezu plus puerś z kurczaka bez panierki, własciwie usmażona na wodzie. Podwieczorek: 2 wafle ryżowe z dżemem niskosłodzonym i twarozkiem (mieszkam sama i musze zjeść słoiczek, który otworzyłam ![]() Kolacja: kefir
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2012-03-20 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja nadal dietka... kg spadają ale powolutku... Dziś zaczynam zajęcia zumby, mam nadzieję że dwa razy w tygodniu wystarczą żeby waga szybciej zaczęła spadać ![]() Tak więc działamy kobietki ! Wiosna już z nami ale lato zbliża się coraz szybciej ! Musimy być szczupłe, piękne i czuć cię fantastycznie ! ![]()
![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj 2 dzień wiosny. Wstałam późno więc, więc dopiero przede mną godzina ćwiczeń z piłką, hantlami 2kg, i obciąznikami 2kg. Wykonuję proste ćwiczenia na każdą część ciała. Ok, uciekam do ćwiczeń
![]() ![]()
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny tu są fajne filmik z ćwiczeniami https://wizaz.pl/akcje/therm-line/od...-8-tygodni.php
![]() Ja po wczorajszej zumbie padam, czuję się wymemłana taka ![]() ![]()
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
Moja droga, do sukcesu brakuje Ci tylko 2 kg, jesteś już bliziutko!
![]() Ja tak bardzo żałuję że nie mogę tak "skakać" jak Ty...ale powoli , powoli wracam do ćwiczeń, na tyle na ile mogę ![]() ![]() Właśnie piję kawę z mlekiem - nie wytrzymałam ![]()
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
No właśnie niestety nie 2kg
![]() Początkowy cel był 55kg, myślałam, że będzie ok, jednak chciałabym więcej... także będę dążyć do 52kg ![]() ![]() Ale padłam wczoraj jak przecinek... Zjadłam kolację po 17, a o 18 spałam już jak dziecko.. obudziłam się o 5:30, także nawet nic nie ćwiczyłam wczoraj przed snem ![]()
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
ah dziewczyny....
3 dni diety - niby ok... ale wczoraj wpadło pół wuzetki (tak to jest gdy się przyjeżdża do domu rodzinnego.... Ważyłam się dziś 69 kg. Nie tak źle - ważne że nie ma 7 z przodu :P Mój cel - do końca kwietnia 65 kg - do 1 lipca 60 kg. Musi się udac! ![]()
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
Trzymamy kciuki!
![]() Ja padam.. Jest piękna sobota, wszyscy spacerują, jeżdżą na rowerze/rolkach, a ja właśnie wróciłam z kursu.. 8h w czterech ścianach, jutro egzamin, trzeba by się coś pouczyć i aż mi się odechciewa jakiegokolwiek wysiłku fizycznego... Niby tak pięknie, słonecznie, a moje samopoczucie - szkoda gadać.
![]() |
#689 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Mam na imię Agata i chciałabym się do Was przyłączyć. ![]() ![]() Powodzenia Wam wszystkim, pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
witam Was wszystkie..
Zaczynam od nowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że tym razem pójdzie lepiej i się nie poddam jak ostatnio...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.