![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Re: błagam powiedzcie czy mogę w tym iść na studniówke!
Do takiej sukienki będzie chyba wszystko pasować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Przyczajenie
|
moim zdaniem do tej sukienki nie pasuje nic na szyje, sama gora sukienki jest wystarczajaca
propozuje Ci za to dobrac ciekawe wiszace kolczyki i wpiac cos we wlosy ale na szyje juz nic nie zakladac |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Rozeznanie
|
No, rzeczywiście - sukienka jest zabudowana na szyi (umknęło to mojej uwadze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Przyczajenie
|
Re: Pomóżcie zdecydować!
nr 3 jest śliczna, oczywiscie jesli jestes blondynka lub masz włoskiw kolorze tej sukienki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
musze rzeczywiscie przymierzyc te perly czy beda takie jak sie spodziewam. przeszukalam allegro w poszukiwaniu takich wlsnie torebek kopertowek
![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Przyczajenie
|
w zasadzie to mozesz isc w takiej sukience na studniowke Tylko ja na twoim miejscu najpierw zastanowilabym sie czy chce zdac mature W mojej szkole na pewno by nie przeszla Ledwo co tylek zakrywa i tatuaz na plecach... bo przeciez niemozliwe jest ze caly czas bedziesz sie bawic z jakims szalem Ale twoja decyzja
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Przyczajenie
|
dziekuje za odpowiedz. widze ze twoj post w moim watku byl pierwszy w twojej karierze wizazowej wiec korzystajac z twojej pierwszej udzielonej rady troche lepiej niz ledwo zakryje moj tylek a mature rowniez mam zamiar zdac
pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Moim skromnym zdaniem, mimo ,ze ta sukienka ma zabudowany przód perły będą do niej pasowac. Dodałabym do tego delikatne wykonane z małych perełek kolczyki (wkrętki) i bransoletkę wykonaną z tych samych perełek.I będzie wtedy bardzo klasycznie. Nie wiem jaką masz długość włosów, ale możesz je mieć np. rozpuszczone gładko zaczesane i przytrzymane cieniutką opaską metalową lub pozawijać na wałki/papiloty i mieć burzę loków.Możesz też oczywiście je upiąć. Taka "mała czarna" daje ogromne możliwości, ponieważ możesz zestawić ją z najrózniejszymi dodatkami, oczywiście zachowując też umiar
![]() Pozdrawiam i życze udanego sylwestra i studniówki Kamila |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Przyczajenie
|
wlasnie dokladnie tez myslalam o kolczykach perelkach wkretkach oraz bransoletce. myslalm tez o dlugich za lokiec rekawiczkach ale to juz chyba bedzie za duzo.. wlosy raczej upne w kok zeby bylo bardziej elegancko. boze ciekawe jak to wszystko bedzie wygladalo w rzeczywistosci mam nadzieje ze tak jak to sobie wszystko wyobrazam. napewno zrobie fotke i tutaj wkleje zebyscie zobaczyly moja i swoja prace
![]() pozdrawiam i czekam na jeszcze jakies komentarze dotyczace tego mojego pomyslu na kreacje bo to wlasciwie dzieki wam sie dezycuje isc w tej sukience. |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Przyczajenie
|
hej co sie stalo dlaczego nie ma swojego niku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Rozeznanie
|
Też się zastanawiałam
![]() A propos rękawiczek - moim zdaniem nie jest to zbyt dobry pomysł... A jeśli chodzi o ten tatuaż - myślę, że nauczycielki nie będą zbyt "szczęśliwe" - nie da się go ukryć? |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
jeśli tatuaż jest duży a masz długie włosy to zakręc je na wałki lub papiloty i zostaw rozpuszczone,burza gęstych loków pomoże Ci go zakamuflować.Jeśli jest mały i delikatny,zostaw,zawsze możesz powiedzieć ze to była kalkomania
![]()
#675 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Sukienka sama w sobie podoba mi sie bardzo, tylko faktycznie jest dosc krotka, wiec nie wiem czy na studniowke odpowiednia... . W kazdym razie ja zakladajac taka sukienke chyba zrezygnowalabym z butow na wysokim obcasie na rzecz balerinek. Wtedy sukienka moze nie wydawalaby sie az tak krotka. Probowalabym stworzyc z niej cos mniej kobiecego, a bardziej dziewczecego, moze w stylu Audrey Hepburn ... .
![]() |
#676 |
Przyczajenie
|
poniewaz jestem na swietach u moje rodziny i zostaje tu jeszcze na sylwestra moja kuzynka akurat dzisiaj zalogowala sie na swoim nikum (bo tak tu byl moj bo tylko ja korzystalam z kompa) a swoje haslo na houseofcolours zapomnialam musze czekac az wroce do domu bo tam nie musze hasla pamietac..(cale szczescie) zmartwolyscie mnie z tym tatuazem. a jest to motylek a wlasciwie motyl na cala łopatke :/ wiec jest raczej duzy. boze co ja teraz zrobie? przypudrowac go jakos? czy moze jakis plaster nakleic? macie jakies pomysły? inna sukienka raczej odpada bo mi rodzice pieniedzy nie dadza...
bzyku jak mowisz ze rekawiczki odpadaja to ich nie bede zakladala |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Przyczajenie
|
connie to moja sukienka na sylwestra. bylam pewna ze pod chinke dostane od rodzicow troche pieniedzy i wlasnie kupie sobie jakas porzadna ale zamiast pieniedzy zastalam pod choinka rozowy sweterek z czerwonym serduszkiem wiec jestem kompletnie zalamana. balerinki dobry pomysl ale jakie takie sztywne czy raczej miekkie? a czy masz moze jakies konkretne pomysly z Audrey Hepburn ? jak wy mi pomagacie.. jak ja sie odwdziecze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie rekawiczki bardziej pasowalyby chyba do dlugiej sukienki,ale ta Twoja krotka jest bardzo ladna i mozesz smialo w niej pojsc,diabel tkwi w dodatkach,jezeli masz tatuaz to proponawalabym jakis ladny dopasowany elegancki szal,czy moze nawet zakiet.Do tego tak jak piszesz kolczyki moga byc perelki lub diamenciki,bransoletka dobrana,jakas elegancka mala torebka i gotowe.Wklejam kilka zdjec
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
kilka zdjec Audrey,moze Cie cos zainspiruje
![]() http://www.audrey1.com/audreyimages5/ah37.jpg http://www.audrey1.com/audreyimages5/ah584.jpg http://www.audrey1.com/audreyimages5/ah597.jpg http://www.audrey1.com/audreyimages5/ah615.jpg http://www.audrey1.com/audreyimages5/ah2765.jpg http://www.audrey1.com/audreyimages5/ah2831.jpg |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
upsss linki nie wchodza ale wejdz na ta stronke i potem w photo galery i tam masz duzo jej zdjec
![]() http://www.audrey1.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Zgadzam sie z Czarnym Elfem, ze "diabel tkwi w czegole". Sukienka jest bardzo ladna i np. na sylwestra bedzie super wygladala przy butach na obcasie. Dobrze dobrane dodatki powinny tez dac taki efekt by i na studniowke sie nadala ![]() ![]()
#683 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi sie styl Audrey
![]() Zgadzam sie z Toba Connie co do bransolety i szala ![]() mnie sie bardzo podobaja kolczyki diamenciki takie jak na pierwszym zdjeciu ma Audrey ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Suklieneczka jest sliczna, mysle, ze na studniowke mozesz w niej pojsc. Na mojej studniowce tez mnostwo dziewczat bylo w krotkich sukieneczkach i nikt ich za to nie potepial, ani tez nie odbieral punktow na maturze. Do Twojej sukienki pasuja jak najbardziej stylowe dodatki, perelki, ladny naszyjnik + kolczyki, do tego szal i torebeczka oraz czarne rajstopy i szpilki. Przeciez nie kazda mloda kobieta musi byc na tym balu w dlugiej sukni z gorsetem. Ty tez bedziesz wygladac elegancko i pieknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Jakie buty do beżowej sukni na studniówkę?!help
CZeść Dziewczyny! Mam mały problem, bo kupiłam sobie prześliczną kremowo beżową suknie na studniówkę, jest bardzo długa i w ogóle śliczna
![]() Już sama nie wiem, więc proszę Was o poradę! Buziaki.
#686 |
Raczkowanie
|
Re: Jakie buty do beżowej sukni na studniówkę?!help
Bez i czern to teoretycznie elegancji, "bezpieczy" zestaw- ja osobiscie nie lubie tego zestawienia kolorow, ale bezowa suknia, czarne buty+szal i zlota lub czarna bizuteria moga byc ok. Ja osobiscie zaryzykowalabym cos bardziej subtelnego (bezowe buty i zlota bizuteria,przelamane jakims akcentem-np szalem w kolorze fuksji) lub odwaznego- sliwkowe buty, szal w roznych odcieniach fioletu i zlota bizuteria wygladalyby super
![]()
#687 |
Raczkowanie
|
A ja bym zlote butki kupila lub czarne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
ja bym wybrala albo zlote albo biale.
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
Może dwukolorowe np. beżowo-czarne (na zdjęciu wprawdzie biało-czarne, ale wyobraź sobie beż zamiast bieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.