![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Byłam byłam
![]() ![]()
#662 |
Zakorzenienie
|
noo zly nie jest hihi ale jak dla mnie za chudy:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo to ten co jakieś wielkie małpy za nim latają? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Dla mnie nie, ale i tak twarzyczka robi wrażenie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
warto moniq warto
![]() ![]() no z ta dzidzia to masakra jakas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kamea, współczuję utraty zwierzaka ![]() ![]() Ale Wy wszystkie jesteście cycate ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Sylvi, przyznaję, koszmar, że w dzisiejszych czasach zaniedbuje się takie badania
![]() Ja zmyka zaraz spać, więc życzę miłej nocki wszystkim ![]() I jeszcze mata i śnijta na dobranoc: ![]() http://27.media.tumblr.com/tumblr_lc...woado1_400.gif
#669 |
Zakorzenienie
|
Sylvi, a ciężki jest stan tej małej? A co do tych badań prenatalnych, to zawsze jest określone prawdopodobieństwo, że diagnoza będzie prawdziwa... Niestety tak bywa
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Kamea, niegrzeczna dziewczynka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy byli natakich badaniach czy nie, nie mam zielonego pojecia. moze po prostu lekarz nie dopilnowal. juz powiedzialam TŻtowi że jak ja bede w ciazy to bede sie badac u conajmniej 1 ginekologa bo nigdy nie wiadomo. podejrzewam ze przy takiej wadzie jest aborcja, chocia slyszalam ze robi sie tez operacje na rozszczep jak dzidzia jeszcze jest w brzuszku ale to juz pewnie od matki zalezy. im mniejszy plod tym podejrzewam ze latwiej podja decyzje tym bardziej jak sie jest mloda osoba
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Mutny nie wiem dokladnie. poki co mala jest w szpital,podobno jeszcze z miesiac tam polezy. mama nie chciala wypytywac bo nie wypada.. podejrzewam ze jak beda chcieli to sami powiedza jak juz sie otrzasna z tej traumy ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- ooo kameus. tu wyglada o wiele lepiej jak w filmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do badań prenatalnych to zazwyczaj są to badania USG i KTG (bo na inne raczej kieruje lekarz gdy są podejrzenia ze coś jest nie tak jak powinno) i nie zawsze w dniu badania dziecko ułoży się tak żeby było wszystko widać i może właśnie tak było w tym przypadku ![]() ![]() ![]() Ja nie jestem cycata ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
kochana to nie jest uleczalne niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
mozna temu zapobiegac wlasnie łykając kwas foliowy conajmniej na 3 miesiace przed planowana ciaza no i przez caly okres ciazy.
ja np wolalabym zeby dziecko bylo planowane. chcialabym tez wtedy byc poza domem bo moja mama i ciotka pala no i niestet to nie wplywa korzystnie na plod. poza tym ja jestem rocznik 86 wiec moze to tez byc jakis minus, obciazenie, poza tym moja mama palila cala ciaze i tez podejrzewam ze to nie wplynelo na mnie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy Wam wspominałam, ale niedawno byłam u ginekologa i on twierdzi że według niego nie byłam wtedy w ciąży bo do tej pory brak u mnie jakichkolwiek oznak owulacji i ten test co mi pozytywnie wyszedł to mógł być "zmylony" przez leki jakie zażywałam ![]() ![]() Dobranoc ![]() Jeśli jutro nie wpadnę już, to chciałam Adeli życzyć szybkiego powrotu do zdrowia ![]() ![]() ![]() Kini żeby czerpała radość z rozmów z TŻem i nie smuciła się zbyt często ![]() Gai genialnego i miszczowskiego startu w nowej pracy ![]() Wymienionym i niewymienionym miłego tygodnia i weekendu ![]() Tęsknić za mną bo jak nie.... ![]() ![]() Postaram się wpadać jak najczęściej ![]() Papa ![]() Edytowane przez Fari Czas edycji: 2012-03-13 o 23:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Fari lekarze cos walna a pozniej zmieniaja zdanie. z reszta nigdy nie wiadomo co sie w ciele dokladnie dzieje niestety
![]() mnie ginekolog namawia od roku na ta szczepionke przeci HPV i nie idzie mu przemowic ze nie chce bo nigdy nie wiadomo jak czlowiek zareaguje na taka szczepionke, z reszta robil mi testy i nie mam zadnych predyspozycji ani jak on to powiedzial komorek rakowych czyli odetchnelam z ulga bo taka choroba mnie nigdy nie dopadnie, wiec nie wiem po co ta szczepionka ale sie facet upiera. no i ciagle mi wpiera ze mam jakies zapalenie przewleklei niby dzieki tej szczepionce bedzie lepiej. sratatata ehhhh w ogole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kinia, no to teraz na tancach bedziesz jeszcze bardziej wymiatac ![]() U mnie pojutrze ma byc 18 stopni ![]() ![]() ![]() Wczesniej zapomnialam powiedziec co nieco o zawieszkach Jlys ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- I jeszcze chcialam sie pochwalic, ze dzisiaj mija równo rok od kiedy pracuje w biurze ![]() Jlys, gratuluje rocznicy zareczyn ![]() ![]()
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kawa gratuluję ![]() Ilys Tobie również ![]() U mnie wczoraj wszyło wszystko suuper ![]() ![]() zjedliśmy pizzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||
Konto usunięte
|
Witam.
Cytat:
![]() Ja wczoraj zakupiłam kwas foliowy w końcu, bo schodziło mi się ze dwa miesiące. Łykanie jak już się zajdzie niewiele daje, najlepiej jakieś 4 miesiace przed zacząć. Także jeśli jest prawdopodobieństwo, to niczemu to nie zaszkodzi. Zresztą kwas foliowy ogólnie ma bardzo dobry wpływ na kobietę a nie tylko na płód. Z tą córeczką sąsiadki bardzo smutne. ![]() Fari oj, no to faktycznie trochę niepoważne. Przecież to duży ból po takiej stracie, a może wszystko to niepotrzebne. Przykro mi Kochana. ![]() Cytat:
Gratuluję! Szybko zleciało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
A dziekuje dziekuje
![]() ![]() A za miesiac......... koncert ![]() ![]()
#681 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ala, a ja dzisiaj robiąc makijaż manhattanem myślałam o Tobie ![]() ![]() Zapomniałam o wczorajszych zaproszeniach - miałam się nimi pochwalić ![]() ![]()
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Oooo Kamea to mile
![]() ![]() promyk - a wy macie jakis jeden mega gruby album kupiony na te zdjecia czy np. na kazda wycieczke osobny album? Bardzo fajny pomysl, tez bede musiala kiedys powywolywac zdjecia ![]() ![]() kamea, a co z suknia w koncu robisz?
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na 4 rocznicę kupujemy taki na 600 zdjęć bo już się nie zmieszczą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Wow no to wypasiony
![]() ![]()
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mamy zamiar na rocznicę wywołać kolejną setkę więc kupimy nowy album ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
no ja tez kwas foliowy zaczelam brac. i wlasnie tak jak isabelle, warto zaczac go brac conajmniej 4 miesiace przed, ew jest cos takiego jak femibion, to jest duuuuuzo drozsza wersja kwasu foliowego, ale podobno lepiej wchlanialna i przy tym lekarz mi powiedzial, ze ten femibion mozna zaczac brac miesiac przed planowanym poczeciem.
ale niestety zdarza sie, ze to sa juz uwarunkowania genetyczne i niestety czasem nie mozna zapobiec takim tragediom... wczoraj podrukowalam juz te zawieszki, ale poczekam, az tesciu mi przyniesie gilotynke z pracy od siebie, bo wycielam 6 nozyczkami i niestety mimo, ze staralam sie to i tak nie jest to jakos mega rowno. no ale te 6 juz zrobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Santom, to wy zaraz po slubie widze, ze sie za bobo bierzecie?
![]() ![]() Gilotynka jest super ![]() ![]()
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
ja juz mam 3 albumy wypelnione zdjeciami
![]() ![]() ![]() sylvi sylvi, normalnie jakbym czytala o ginekologu do ktorego wczesniej chodzilam. normalnie kazda jedna laska ktora do niego chodzila miala nadzerke, mnie skrytykowal, ze wyjezdzam za granice do pracy"bo bede zyc na konserwach" wypisal mi tabletki na pol roku nie robiac cyto ani zadnych badan hormonalnych, a o tej szczepionce powiedzial: powiedz rodzicom, zeby zamiast kolejnej maskotki pod choinke kupili Ci szczepionke za 1500zl ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Kurde, ja sobie uswiadomilam, ze my poza ta fotoksiazka nie mamy zadnego wspolnego albumu
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Widac z lekarzami jak z księżami ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- A wiecie, ze mi w przyszlym tygodniu przybedzie kuzyn? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#690 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewczynki
![]() widzę, że u co niektórych ostre przygotowania do ślubu ![]() trzymam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.