Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 07:05   #661
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
jak robicie te warzywno oczyszczania?
dużo warzyw i owoców+ jakieś kefiry/maślanki
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 08:57   #662
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej

JA juz w pracy próbuje sie ogarnac i zebrac do roboty

Wogole tylko dwie kanapki wzielam na sniadanie i jabłko, zapomniałam wczoraj sałatke zrobic i nie wiem co mam kupic na obiad czy odpuscic

Co do wagi to ja sie staram wazyc jak najrzadziej sie da, bo dla mnie wieksze znaczenie maja wymiary i ogólny wygląd ciała a nie waga

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 09:16   #663
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
I co dokładnie daje takie oczyszczanie?

Dzień dobry
Ja kolejny dzień rozpoczynam w dobrym humorku Choć sie straszliwie nie wyspałam

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 10:43   #664
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Cytat:
Korzyści: lepsze samopoczucie, dowitaminowanie organizmu, pozbycie się uczucia ciężkości (zwłaszcza po świątecznym obżarstwie), oczyszczenie jelit(może nie całkowite, ale napewno dobrze zrobi na perystaltykę) .

Witam się w kolejny wolny dzień Mam dodatkowe 2 dni weekendu. Dziś nie wiem w sumie co mam sobei do roboty znaleźć, chyba pójdę do kosmetyczki brewki poprawić , a na jutro zaplanowalam całodniowe sprzątanie pokoju . Mycie okien, szorowanie dywanów, sprzątanie w szafie itp, Dużo spalę przy okazji .

No dobra, ale teraz proszę powiedzieć mi, gdzie się podziewają: kiko, pulcherija, kalirona, hera ?

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:04   #665
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

PannaMigotkaa20 ale Ci dobrze tez bym chciała dłuzszy weekend

a tak sobie własnie obliczyłam, ze jesli wezme wolne 30 kwietnia i 2 i 4 maja to bede miała 9-dniowa majóweczke
Pozniej w czerwcu wyjzedzam na wakacje, wiec zapowiada sie fajnie

No własnie gdzie sie dziewczyny podziewacie?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-26, 11:23   #666
arnama
Zakorzenienie

Fajnie macie z tymi weekendami! Zazdroszczę!

Może spróbuję takiego oczyszczania
W sumie po każdym weekendzie by sie przydało

Dziś chyba zrobię pizzę na obiad

Stary 2012-03-26, 11:36   #667
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie macie z tymi weekendami! Zazdroszczę!

Może spróbuję takiego oczyszczania
W sumie po każdym weekendzie by sie przydało

Jak robisz pizze? poprosze przepis

Think happy - be happy

M

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 11:50   #668
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Jak robisz pizze? poprosze przepis
zazwyczaj kupuję gotowe spody w piekarni- sprawdzone mam i pyszne są

Ale dzis moze sama zrobię ciasto Raczej z otrebów zamiast mąki
Przepis wezmę od Dukana: http://dukan.blox.pl/2010/06/Pizza.html ale zmodyfikuję po swojemu
Pewnie dam tylko otręby, jajko, wodę i drożdże, może mazeinę
Tak ze dam znać jak zrobię, jak wyjdzie
Na pizzę chudą szyneczkę, jakieś warzywka: może paprykę, cebulkę i pieczarki, oraz odtłuszczony ser

AHA: i zrobię sos pomidorowy z pomidorów z puszki, do posmarowania spodu, reszta zostanie mi na jutro- może jakąś zapiekankę wymące

Edytowane przez arnama
Czas edycji: 2012-03-26 o 11:52
Stary 2012-03-26, 12:21   #669
hera21
Raczkowanie

cześc dziewczyny,

to ja się spowiadam, podczytuje Was, ale póki co nie mam czym się chwalić, ani na co żalić, dzień jak co dzień, taka rutyna, szukam pracy dodatkowej teraz na pół etatu i wiedząc o tym muszę ponadrabiac uczelniane sprawy i nad tym się skupiam i jakoś nie piszę, bo nie wiem co sklecić, jakos tak nie lubię po próżnicy gadać, a nie mam nic ciekawego do powiedzenia, z moją dietą jest tak, że obecnie próbuje zmniejszyć objętośc żólądka i przejśc na dietę naszych przodków, czyli zdrowe odzywianie na maksa, a to ze względu na wszechobecne w moim otoczeniu alergie pokarmowe będące wynikiem śmieciowego żarcia, typu alergia na gluten(dłuższa historia do opowiedzenia), czy moje rozregulowane hormony, będące przyczyną rozregulowania metabolizmu

91(biust)-66(talia)-84(brzuch)-95(biodra)-55(udo)-37(łydka)

- Zostań ze mną do końca.
- Przecież tu jestem.
- Zostań do końca świata.

<3
hera21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 14:28   #670
kalirona
Rozeznanie

Kochane, ja tak samo jak Hera, czytam Was na bieżąco, codziennie staram się nadrabiać, ale sama nie mam co dodać od siebie, więc wolę nie pisać nic, niż jakieś śmieciowe głupoty...
Ogólnie humor nie za dobry, bo zbliża się Wielkie Ważenie, a ja czuję, że wręcz mi przybyło, niż na odwrót...Zapuściłam się w kwestii ćwiczeń, ale w piątek byłam z TŻ biegać i się załamałam, a on zamiast nie motywować, to mnie denerwował. Oczywiście nie chciał, ale ja, jako uparte babsko, każde jego słowo jakoś interpretowałam i mnie to bardziej wściekało, niż motywowało. Ale muszę się wziąć w garść! Tylko jak?

Edytowane przez kalirona
Czas edycji: 2012-03-26 o 14:29
kalirona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 14:47   #671
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Ty tak wytrzymujesz bez ważenia itd... szacun!! ja kurcze czasem z ciekawości sprawdzam jak tam waga i to mnie gubi, bo najczęściej nie ma spadku, a jeszcze jest wzrost i załamka gotowa. ale postanowiłam, ze nie- raz w tyg będę się ważyć i koniec!
Aż za dobrze Cię rozumiem. Ja wskakuje codziennie, widzę np. 0,2 kg więcej to odrazu furia

Zresztą dzisiaj miałam się zważyć ale sobie zaspałam

Cytat:
Tobie to dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 16:09   #672
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Aż za dobrze Cię rozumiem. Ja wskakuje codziennie, widzę np. 0,2 kg więcej to odrazu furia
u mnie jest tak, ze widzę np o,2kg na minusie i za chwilę czymś dopycham, myśląc spadło trochę, nie zaszkodzi mi... dlatego postanowiłam z ważeniem z doskoku, jak mi się zamarzy sprawdzić
Stary 2012-03-26, 17:35   #673
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hera21 Pokaż wiadomość
cześc dziewczyny,

to ja się spowiadam, podczytuje Was, ale póki co nie mam czym się chwalić, ani na co żalić, dzień jak co dzień, taka rutyna, szukam pracy dodatkowej teraz na pół etatu i wiedząc o tym muszę ponadrabiac uczelniane sprawy i nad tym się skupiam i jakoś nie piszę, bo nie wiem co sklecić, jakos tak nie lubię po próżnicy gadać, a nie mam nic ciekawego do powiedzenia, z moją dietą jest tak, że obecnie próbuje zmniejszyć objętośc żólądka i przejśc na dietę naszych przodków, czyli zdrowe odzywianie na maksa, a to ze względu na wszechobecne w moim otoczeniu alergie pokarmowe będące wynikiem śmieciowego żarcia, typu alergia na gluten(dłuższa historia do opowiedzenia), czy moje rozregulowane hormony, będące przyczyną rozregulowania metabolizmu
Ojjj współczuje tych alergii ale dobrze, ze przechodzisz na zdrowe odzywianie, to tez bardzo wazne
Cytat:
Napisane przez kalirona Pokaż wiadomość
Kochane, ja tak samo jak Hera, czytam Was na bieżąco, codziennie staram się nadrabiać, ale sama nie mam co dodać od siebie, więc wolę nie pisać nic, niż jakieś śmieciowe głupoty...
Ogólnie humor nie za dobry, bo zbliża się Wielkie Ważenie, a ja czuję, że wręcz mi przybyło, niż na odwrót...Zapuściłam się w kwestii ćwiczeń, ale w piątek byłam z TŻ biegać i się załamałam, a on zamiast nie motywować, to mnie denerwował. Oczywiście nie chciał, ale ja, jako uparte babsko, każde jego słowo jakoś interpretowałam i mnie to bardziej wściekało, niż motywowało. Ale muszę się wziąć w garść! Tylko jak?
Mi zawsze pomaga poogladanie motywujacych zdjec na necie, albo przejrzenie szafy i tych ciuchów tóre uwielbiam , ale nie leza tak jakbym chciala

No ja w koncu w domu jakos ten poniedziałek zleciał zaraz zabieram sie za cwiczenia tylko troszke odpoczne a i w koncu przyszły ciuszki oj w tym tyg listonosz bedzie miał troche biegania pod moj adres

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-26, 17:53   #674
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co wiem to trzeba jeść tylko albo warzywa albo owoce, bez dodatku nabiału i tak dalej Pomijając fakt że najlepsze oczyszczanie jest na samej wodze przez dwa dni, ale po co się tak męczyć
Cytat:
Oprócz tego co napisała Migotka to oczyszczony z toksyn organizm sprawniej przeprowadza przemianę materii

A co do długich weekendów, nawet mi nie przypominajcie Jeszcze tydzień i dwa dni i przerwa świąteczna, potem chyba 2 tygodnie szkoły i gigantyczna majówka, od 27 kwietnia do 13 maja Plus potem przerzedzone lekcje bo nauczyciele na maturach, żyć nie umierać

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:57   #675
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to trzeba jeść tylko albo warzywa albo owoce, bez dodatku nabiału i tak dalej
tu nie ma ze coś 'trzeba' bo są różne szkoły, każda ma swoje racje. poza tym trzeba też taki 2dniowy program dostosowac do własnych potrzeb, można śmiało modyfikować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 17:59   #676
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Uf dobrze, że jest jakiś odzew na mój post Dziewczyny dawajcie jakieś znaki życia chociaż, no i działamy, działamy przede wszystkim .

Kalirona cos nie tak z Tż ? Zmiana na fb jest dość znacząca

Aga oby ciuszki pasowały . Ja na razie robię przerwę zakupową :p Chce trochę w buźkę zainwestować. w Najbliższym czasie chce zakupić brevoxyl, może kwas migdałowy sobie zafunduję. No i wkońcu do kosmetyczki na brewki muszę iść. Dziś klamkę pocałowałam, bo salon był zamknięty .

Wiecie co zauważyłąm dziś rano Pusty żołądek, po nocy -> kości miednicy powoli zaczynają tak fajnie odstawać . I ogólnie ładny zarysik mięśni widać na brzuszku .

Stary 2012-03-26, 18:02   #677
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość

Wiecie co zauważyłąm dziś rano Pusty żołądek, po nocy -> kości miednicy powoli zaczynają tak fajnie odstawać . I ogólnie ładny zarysik mięśni widać na brzuszku .
super! ja zawsze lubiłam te wystające kostki... jak przestały być odczuwalne pod tłuszczem to wtedy miałam mega STOP że pora wziąć się za siebie poza tym lubię sobie je dotykać to mnie motywuje żeby dalej się odchudzać. wgl Migotka może wrzucisz na maila zdjęcie brzuszka
Stary 2012-03-26, 18:17   #678
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Uf dobrze, że jest jakiś odzew na mój post Dziewczyny dawajcie jakieś znaki życia chociaż, no i działamy, działamy przede wszystkim .

Kalirona cos nie tak z Tż ? Zmiana na fb jest dość znacząca

Aga oby ciuszki pasowały . Ja na razie robię przerwę zakupową :p Chce trochę w buźkę zainwestować. w Najbliższym czasie chce zakupić brevoxyl, może kwas migdałowy sobie zafunduję. No i wkońcu do kosmetyczki na brewki muszę iść. Dziś klamkę pocałowałam, bo salon był zamknięty .

Pasuja pasuja wogole zauwazyłam , ze zaczelam sie ubierac bardziej kolorowo nawet mama to zauwazyła bo jeszcze do niedawna tylko czarny i czarny

A te kwasy to jak sie aplikuje na buzie?

Cytat:
super! ja zawsze lubiłam te wystające kostki... jak przestały być odczuwalne pod tłuszczem to wtedy miałam mega STOP że pora wziąć się za siebie poza tym lubię sobie je dotykać to mnie motywuje żeby dalej się odchudzać. wgl Migotka może wrzucisz na maila zdjęcie brzuszka
Mi tez sie te kostki podobaja i tez chcialabym zdjecie zobaczyc

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-26, 18:36   #679
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
tu nie ma ze coś 'trzeba' bo są różne szkoły, każda ma swoje racje. poza tym trzeba też taki 2dniowy program dostosowac do własnych potrzeb, można śmiało modyfikować
nie no, pewnie tak Mi się wydaje że takie jedzenie samych warzyw albo samych owoców jest najbardziej sensowne ale fakt, dopasowywać należy pod siebie Ja tam mogę wcianać cały dzień same warzywka/owoce i jest super Ale to chyba dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz rodzice mało kupili i już nic nie ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 19:31   #680
pulcherija
Zadomowienie

melduje sie ;* i od jutra bede z wami caly czas bo pewnie znowu jest z 62 kg... ogoljie jest bardzo ciezko i totalnie sobie nie daje rady... musze schudnac bo juz sie nie mieszcze w spodnie ktore byly luzne dawniej... chce mi sie plakac

64,5
kg --> 55 kg

pulcherija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:50   #681
agusia_264
Rozeznanie

Hej dziewczynki
Dawno nie pisałam , ale wszystko przeczytałam i teraz znalazłam chwiloke żeby napisać
Dziś zasadziliśmy z mężem tulipany w ogródku chyba z 60 celubek kocham tulipany Jak narazie nie ćwicze zbytnio bo mam dużo ruchu zwiazanego z pracam,i domowymi Wczoraj byliśmy na zakupach widziałam ładnie botki ale nie kupiłam bo były straszliwie wysokie i uznałam że jak nie znajde niższych to kupie tamte i nie znalazłam...a tamten sklep już zamknęli...no nic mówi się trudno
Wiecie co cudowne uczucie jak przymierzam ubrania które były na mnie jeszcze niedawno ciasne a teraz są luźne
Mój jadłospis:
śn 45 g crunchy, otrębów i musli+szklanka mleka 0,5%
2 śn duży banan
obiad mięsko i kasza gotowana
kolacja filet ze śledzia
Może jutro zobacze 78
16.03.2012 - 80,8
17.06.2012 - 73,7
jest : ....
Cel: 55,0
175cm
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 20:29   #682
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pulcherija Pokaż wiadomość
melduje sie ;* i od jutra bede z wami caly czas bo pewnie znowu jest z 62 kg... ogoljie jest bardzo ciezko i totalnie sobie nie daje rady... musze schudnac bo juz sie nie mieszcze w spodnie ktore byly luzne dawniej... chce mi sie plakac
Hejj fajnie ze jestes i nie płacz napewno nie jest tak zle....napewno szybko zrzucisz nadwyzke. opowiadaj co u Ciebie

Cytat:
Napisane przez agusia_264 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Dawno nie pisałam , ale wszystko przeczytałam i teraz znalazłam chwiloke żeby napisać
Dziś zasadziliśmy z mężem tulipany w ogródku chyba z 60 celubek kocham tulipany Jak narazie nie ćwicze zbytnio bo mam dużo ruchu zwiazanego z pracam,i domowymi Wczoraj byliśmy na zakupach widziałam ładnie botki ale nie kupiłam bo były straszliwie wysokie i uznałam że jak nie znajde niższych to kupie tamte i nie znalazłam...a tamten sklep już zamknęli...no nic mówi się trudno
Wiecie co cudowne uczucie jak przymierzam ubrania które były na mnie jeszcze niedawno ciasne a teraz są luźne
Mój jadłospis:
śn 45 g crunchy, otrębów i musli+szklanka mleka 0,5%
2 śn duży banan
obiad mięsko i kasza gotowana
kolacja filet ze śledzia
Może jutro zobacze 78
Ja tez uwielbiam tulipany szczegolnie dwukolorowe mi sie podobaja, jak je widze wiem juz ze wiosna przyszla
Fajny jadłospis

A ja zaliczyłam 50 min rowerka i 30 hulania juz pozno i nie wiem czy powinnam cos jeszcze zjesc czy nie, bo w sumie głodna nie jestem

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-26, 20:33   #683
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pulcherija Pokaż wiadomość
nie załamywać się bo będzie .

kurdeeee czekam żeby się zważyć aż mi minie @ ale czekam i czekam i nie mogę dostać, prawie miesiąc mi się spóźnia, wrr

dzisiaj:
-owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem i musem z truskawek
-wieśniak
-jabłko
-pół (no nie do końca, takie "mniejsze pół" ) piersi z kurczaka w ziołach smażonej bez tłuszczu, łyżka ryżu, sałatka grecka
-twarożek (125 twarogu + odrobina mleka + słodzik) z kiwi
+czerwone, zielone, 1,5l wody z cytryną
+orzechy

Stary 2012-03-26, 20:45   #684
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

kurdeeee czekam żeby się zważyć aż mi minie @ ale czekam i czekam i nie mogę dostać, prawie miesiąc mi się spóźnia, wrr
robiłaś jakieś badania? miesiąc to sporo... choć czasem się zdarza u niektórych kobiet że okres w jednym miesiącu po prostu się nie pojawia. ale to wcale też nie jest ok.
Stary 2012-03-26, 21:14   #685
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Eldo pozwól, że zdjęcie wrzucę 1 kwietnia Już przy okazji ważenia i mierzenia zrobie sobie pamiątkowe zdjęcie od razu . Niestety nie mam "starego" zdjęcia dla porównania. Ale najważniejsze jest, że sama po sobie czuję różnicę .

Aga właśnie sama nie wiem dokładnie jak obchodzić się z tymi kwasami. Na początek najlepiej wybrać się do kosmetyczki, żeby powiedziała jakie stężenie na naszą cerę będzie odpowiednie. Na jakimś forum czytałam, że z czasem dziewczyny sobie z all zamawiają ampułki i zabieg przeprowadzają w domu. Efekty świetne - buźka wygładzona, no i zaczerwienienia po trądziku znikają na czym najbardziej mi zależy .

Pulcherija życzę wytrwałości . Niech te ubrania cię motywują .

Agusia napewno niedługo ujżysz 78 Cudowne uczucie mieć luuuz w ciuszkach

Stary 2012-03-26, 21:22   #686
Eldo_rado
amor vincit omnia

Migotka to czekamy z niecierpliwością tak ładnie lecisz więc napewno masz śliczny brzuszek mój to kurde tłusty balonik wciąż ale dzisiejsza porcja ćwiczeń na brzuch zrobiona oczywiście!!!
Stary 2012-03-26, 21:26   #687
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Cytat:
Migotka to czekamy z niecierpliwością tak ładnie lecisz więc napewno masz śliczny brzuszek mój to kurde tłusty balonik wciąż ale dzisiejsza porcja ćwiczeń na brzuch zrobiona oczywiście!!!
Szkoda tylko, że z rana jest płaski a w ciągu dnia znów balonik się robi. A brzuszki to już u mnie prawie nawyk . A wogóle jak ćwiczę na orbitreku to czuję jak mi mięśnie pracują.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 21:52   #688
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
nie załamywać się bo będzie .

dzisiaj:
-owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem i musem z truskawek
-wieśniak
-jabłko
-pół (no nie do końca, takie "mniejsze pół" ) piersi z kurczaka w ziołach smażonej bez tłuszczu, łyżka ryżu, sałatka grecka
-twarożek (125 twarogu + odrobina mleka + słodzik) z kiwi
+czerwone, zielone, 1,5l wody z cytryną
+orzechy

Mnie się wydaje że Ty za mało jesz.... przecież z tego jadłospisu to nawet chyba 1000 kcal nie ma
Zastanów się dobrze czy to nie stąd te omdlenia i zatrzymanie okresu
Nie ma co doprowadzać organizmu do ruiny, kosztem wychudzonej sylwetki

Stary 2012-03-26, 21:56   #689
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Mnie się wydaje że Ty za mało jesz.... przecież z tego jadłospisu to nawet chyba 1000 kcal nie ma
Zastanów się dobrze czy to nie stąd te omdlenia i zatrzymanie okresu
Nie ma co doprowadzać organizmu do ruiny, kosztem wychudzonej sylwetki
arnama ma racje ten jadłospis jest ubogi, żeby nie powiedzieć BARDZO UBOGI...okej, chcemy schudnąć, ale miałyśmy to robić zdrowo! umknął mi kompletnie ten post z jadłospisem, ale teraz, gdy został zacytowany- takie jedzenia to faktycznie prawdopodobny powód opóźnienia okresu. mało jesz, ćwiczysz- kłopot gotowy...
Stary 2012-03-26, 22:01   #690
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Eldo pozwól, że zdjęcie wrzucę 1 kwietnia Już przy okazji ważenia i mierzenia zrobie sobie pamiątkowe zdjęcie od razu . Niestety nie mam "starego" zdjęcia dla porównania. Ale najważniejsze jest, że sama po sobie czuję różnicę .

Aga właśnie sama nie wiem dokładnie jak obchodzić się z tymi kwasami. Na początek najlepiej wybrać się do kosmetyczki, żeby powiedziała jakie stężenie na naszą cerę będzie odpowiednie. Na jakimś forum czytałam, że z czasem dziewczyny sobie z all zamawiają ampułki i zabieg przeprowadzają w domu. Efekty świetne - buźka wygładzona, no i zaczerwienienia po trądziku znikają na czym najbardziej mi zależy .

Pulcherija życzę wytrwałości . Niech te ubrania cię motywują .

Agusia napewno niedługo ujżysz 78 Cudowne uczucie mieć luuuz w ciuszkach

Kwasy są 12, 30 i 40 %. Na początek najlepiej zacząć 12%.
Do 30 i 40 oprócz zakupu kwasu potrzebny jest neutralizator- bo tego się nie zmywa wodą, tylko na kwas trzeba nałożyć neutralizator. Potem jeszcze ampułkę nawilżającą.
Stosuje się też nawet 70% kwasy, ale taki zabieg jest już wykonywany pod narkozą.
Na przebarwienia najlepszy kwas migdałowy

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
arnama ma racje ten jadłospis jest ubogi, żeby nie powiedzieć BARDZO UBOGI...okej, chcemy schudnąć, ale miałyśmy to robić zdrowo! umknął mi kompletnie ten post z jadłospisem, ale teraz, gdy został zacytowany- takie jedzenia to faktycznie prawdopodobny powód opóźnienia okresu. mało jesz, ćwiczysz- kłopot gotowy...
Ja już kilka razy sie dziwiłam przy jadłospisie minthemy...
Wiadomo, każdy jest inny, jednak ja nie wyobrażam sobie funkcjonować i takich rzeczach

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Szkoda tylko, że z rana jest płaski a w ciągu dnia znów balonik się robi. A brzuszki to już u mnie prawie nawyk . A wogóle jak ćwiczę na orbitreku to czuję jak mi mięśnie pracują.
Tak jest niestety, ja tez takie coś zaobserwowałam
I jeszcze jak nie zrobię brzuszków dzień wcześniej, to tez wydaje się być bardziej nabrzmiały

Już się nie mogę doczekać zdjęcia tego brzuszka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości