|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
U nas w rodzinie tez jest tak, ze oddaje sie ubranka dla nastepnych dzidziusiow. Napewno cos uda ci sie jeszcze fajnego zakupic na all.
|
|
#662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak wizazowe kciuki sa najlepsze pod sloncem ![]() Cytat:
wykanczali by sie z Maja nawzajem a tak powaznie....chciec psa (jakiegokolwiek bo Tz wolalby owczarka niemieckiego i ja rowniez kocham ta rase) to ja sobie moge ale wiem ze miec nie bedziemy nooo chyba ze jak Maja juz bedzie duza.....jak miec psa to poswiecac sie mu w 100% a u nas z czasem jest ciezko wiec psa sobie nie sprawimy
|
||
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak Jacki sa super nie Kotek
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie!!!! Jacki to debesciaki!!!! |
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko, Juleczka ma ostatnio dziwne fazy, jednego dnia daje mi tak popalic ze nie wiemy oboje z mezem jak sie nazywamy, drugiego jest kochanym spiacym i jedzacym tylko aniolkiem... dzisiaj akurat do polodunia bylo pieknie ale od 17.30 byl taki cyrk, ze juz rece nam opadaly
no ale trzeba przetrwac Na przeprosiny, ze tak rzadko u Was bywam sle pozdrowienia
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem, mom nasrane we łbie
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sie chichra przez sen Bika podczytalam na starym ze zastanawialyscie sie kiedy prowadzilam liste - otoz ja prowadzilam malinowa i pozniej napisalam Wam o jej ''mocy'' i postanowilyscie zalozyc taka liste tutaj
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troszkę skudlonego ratlerka była przecudowna i przekochana, świetnie się rozumiałyśmy, miałam ją od 8 roku życia była z nami 14 lat. Teraz nie mam pieseczka, bo wyprowadziliśmy się do bloków, do małego mieszkania, a wcześniej mieszkałam w domu. No tak czasami myślę, że jakby nowy pieseczek nie był taki mądry jak Roksanka to mogłabym go tak bardzo nie kochać..... eh, chyba głupoty gadam...... ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Eh, musze się brać do pracy, spadam, dobranoc Emigruś co do listy, to zgadzam się w 100% tak właśnie było
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Emigra,
Juleczka jest sliczna, i te wloski jakie ma fajne! Cytat:
Dobranoc Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-04-18 o 21:56 |
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prześliczna! A jak mama ją stroi! Witam się wieczornie u mnie lepiej, miałam jakiś zły dzień, wszystko mnie wkurzało... trochę pod wieczór się wyjaśniło (k.), jednak rozmowa to podstawa we wszelkich relacjach międzyludzkich
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
A tam stroi
akurat wtedy bylysmy po wizycie u kolezanki, a tak to smiga w bodziaku i rajstopkach Latwo z nia nie jest, ale nikt latwizny nie obiecywal. Mimo tych dziwnych jej faz i tak kocham ja nad zycie ale i tak uwazam, ze dziecko powinno miec wmontowany monitor ktory by wyswietlal o co mu akurat teraz chodzi
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie gadasz głupot! ja też miałam takie wrażenie. My mieliśmy naszą boxerkę 9 lat, była przekochana i baaaardzo mądra. Będąc już dojrzałym psem normalnie się do niej mówiło a ona wszystko rozumiała. Na wszystkich imprezach rodzinnych siedziała z nami przy stole na podłodze z poważną miną (tak, psy potrafią robić miny, nawet bokserki ) i zachowywała się prawie jak człowiek Teraz mamy naszego Leona, jest bystry, dużo potrafi, ale jeszcze nie rozumiemy się tak jak z tamtą sunią. Ale jest po prostu inny i za to ma milion innych zalet za które kocham go nad życie i jestem pewna, że w wieku tamtej psiny też będzie wiele rozumiał. Jak masz takie podejście do psów ogólnie, to chyba każdy piesek dopasuje się do Ciebie. Jesteś taką osobą, która okazuje psu dużo uczucia, pielęgnuje, rozmawia to pies będzie ułożony, kochający, oddany i będzie rozumiał Jesli ktoś uczy agresji, drażni albo zostawia samopas, to nawet najlepiej zapowiadający się piesek zejdzie na złą drogę Ale to prawda, trzeba być gotowy na następne stworzonko, bo będzie się porównywać, chociaż czasem to przychodzi i tak mimo woli...
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
ooojejuuuuuuu jaka boska
|
|
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te geterki... Cytat:
![]() szukałas gdzieś tam między łożyskiem czy nie ma wciśniętej instrukcji obsługi? ![]() Jezu, mecz Barcelony zaraz się kończy a przegrywają, TŻ będzie wnerwiony :P
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-04-18 o 22:33 |
||
|
|
|
#677 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wszystkie rzeczy po Sebie+mate i wiele innych drobiazgow oddalam przyjaciolom ![]() W mojej rodzinie tez sie rzeczy przekazuje Cytat:
Cytat:
![]() Plamienia sa normalne, ale jak bedziesz miala je bardzo długo i beda Cie niepokoily to lepiej zgłos sie do lekarza Cytat:
Cytat:
![]() Wrociłam ze szkoly Za 2 tyg mam ustny egzamin
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
HA HA HA
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytałam np "Roksanka, chcesz sikać" i ta, albo biegła w stronę drzwi, albo nie reagowała no to się Wam pochwalę troszkę kiepskim jakościowo zdjęciem Roskanki - w tle moja bluzka- miałam 10 lat
|
|
#680 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to gratulacje.ja się nie znam, nie jestem w ciąży, ale może każdy swój niepokój jednak zgłaszać lekarzowi Jak masz dobrego, wyrozumiałego lekarza, to zrozumie Twoje wątpliwości, nawet jak to fałszywy alarm, czego Ci życzę ![]() Cytat:
Przy małym dziecku spanielka polecam, albo boksera ![]() Cytat:
Cytat:
Ale uwierz mi, bo mam doświadczenie, że jak byś się zdecydowała na kolejną psinkę, to byś ją pokochała, nie mam co do tego wątpliwości ![]() Miałam takie same obawy, na początku nie było łatwo...ale kocha się tego sierściucha niesamowicie ![]() Bonuś pozdrawia
|
||||
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja dostawała jeść codziennie o 6:00 rano i 18:00. Przed 18:00 już przychodziła do mojej mamy, trącała ją nosem, popiskiwała i "prowadziła" w stronę miski jak moja mama mówiła: "jeszcze chwilka, poczekaj jeszcze 10 minut" to przestawała, szła na miejsce itd albo czasem chciała suchy chleb, to mama mówiła: "chcesz suchego chlebka? kromkę Ci dać?" itd. a ona uradowana prowadziła do miejsca, gdzie był chleb kochana była... moi rodzice potem mieli powódź, psinka leżała cały czas na swoim miejscu ze swoją zabawką (dzień przed powodzią szukała jej na ogrodzie i wniosła do domu), wszyscy myśleli, że po prostu się boi, nie mogła biegać tylko tata ją wynosił na taki podwyższony trawnik (jedyne miejsce, gdzie nie było wody ) więc myśleliśmy, ze przez to jest taka przybita.. okazało się, że miała wtedy ciążę urojoną, narósł jej guz nieoperacyjny i niestety to ją zabiło
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słodki, poczciwy pyszczek Nie miałam nigdy takiego malutkiego pieska
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może parapet choć wcześniej tam stał a i tak nie kwitnął Ciekawe co z Madzią, bo doczytałam że ją brzuchol boli ![]() któraś coś wie??
|
|
|
|
|
#684 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczne Cytat:
Cytat:
Ale to chyba wkladka wystarczy? Do szpitala nie mamy wiecej niz 8 min ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesli chodzi o plamienie to mysle ze najlepiej jak bys zadzwonila do swojego lekarza . Cytat:
Hello Kupilam zaslonki do pokoju malego .. tzn mam kupila bilam sie z nia przy kasie ze ja zaplace ale powiedziala ze to nie dla mnie tylko dla wnusia i mam nie dyskutowac .. Jeszcze tylko dywan zamowic
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj u tego lekarza, ale resztę napiszę chyba jutro, bo jest nieprzytomna- miałam mega mega ciężki dzień
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wymyśla sobie swoje leniuchowe pozycje fajny nosek z niego ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() alez ja jestem swietna w opisywaniu |
||
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ta pozycja na 2. zdjęciu, to jego ulubiona pozycja do siedzenia. Jak stoi na środku pokoju i mówimy mu 'siad', to idzie tyłem tak długo, aż się tyłkiem natknie na kanapę i wtedy siada dupką na kanapie, a przednie nogi na ziemi. |
||
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O kurcze to ja myslalam ze nie sacza sie az tak bardzo .. to faktycznie chyba musze mezowi o tych recznikach wspomniec ![]() ![]() Wkurzaja mnie psy sasiadow Bylam po poczte i wyskoczyly do mnie a ja sie tak wystraszylam ze mnie ugryza masakra ... Nie rozumiem maja psy a nie zaloza sobie pradu dookola
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

też mam teraz ochoty na lody ale ja zamiast drogiego magnum mam jakieś kauflandowskie
U nas w rodzinie tez jest tak, ze oddaje sie ubranka dla nastepnych dzidziusiow.
Napewno cos uda ci sie jeszcze fajnego zakupic na all.

Przecież Jacki to żywe srebro - masakra jakaś 
no ale trzeba przetrwac