|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
ja dostałam 2 wiec mamy podobny cykl tylko i 1 dzien sie różni
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Rozeznanie
|
a przynajmniej tak sobie wmawiasz
![]()
![]() |
#664 |
Zadomowienie
|
Dokładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć piekne
![]() U mnie słonecznie więc zaraz uciekam w miasto ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie, że nas uciska, raz jajniki, raz pachwiny, raz w dole brzucha, raz jak na @ te bule,buleczki są prze rożne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I na normalnym USG lekarz obiecywał, że już wszystko będzie pięknie widać ![]() Jak ja bym miała liczyć od ostatniej @ to byłabym w 7 tyg haha ale to bez sensu bo późno miałam owulacje więc jestem jakoś w 3 tyg i 2 tyg pogłabym dodać, ale napewno nie 4 ![]() ![]() Witaj ![]() agrafka85 Gratuluje pięknego maluszka ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Jasne... Masz jakies przeczucia?? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
Kiedyś to liczyło się tylko na przyjście @ i nikt nic nie wiedział o mierzeniu tempki, dokładnej owulacji itd. A teraz od samej obserwacji mózg rośnie. Dlatego chyba tylko odstresowanie daje porządne efekty
![]() Kocurku, a jajniki Cię bolą? mnie zaczynają wkurzać, bo się odezwały ![]() Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2012-04-26 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma o tym zielonego pojęcia ![]() I trójeczka pyknięta na luzaku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
kooocur
strasznie mam piersi wrazliwe (pobolewaja mnie) ale przed @ tez mnie bola czasami a do tego te uczucie ze zalaz strace przytomnosc to tyle a Ty jakies objawy ? przeczucia? |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam biały sluz cały czas i to duzo i do 5 dnia po owulce bolał mnie prawy jajnik.Tak kłuł... Teraz nie czuje juz nic..prócz tego, że spie cały czas i niepohamowanie jem (jak nie ja! Zjadam ogórkowa i zaraz płatki z mlekiem a pozniej 2 tosty...Tz moj wystraszony juz jest ![]() Cycki nie bolą... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pocieszam sie , ze 7 maja zobacze nasza kruszynke ![]() Widze, ze zafasolkowanych coraz wiecej. Gratuluje mamusiom no i tatusiom!!! ![]() ![]() Agrafko cudna fasoleczka!! ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A lepiej miec miłą niespodziankę ![]() Ja wiem, że nie latwo nie doszukiwac sie objawów, tez kłują mnie jajniki, mam mdłości, niepohamowany apetyt, zwroty głowy ... to oczywiscie objawy ciążowe, ale ja juz wiem też że mam te objawy co miesiąc więc już je przestałam interpretować jako ciązowe, bo źle to się dla mnie kończyło. Nie wyganiam Cię stąd absolutnie, ale myślę, że najlepiej dla Ciebie byłoby teraz zamknąć wizaz i pójsc na spacer, albo zająć się czymś, co odciągnęłoby Twoje myśli od objawów ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- no popatrz Tynkusia, a Beauty właśnie wczoraj pisała że odebrała wyniki i stało sie tak jak u Ciebie, z niedoczynności zrobiła się nadczynność!
![]() ![]() |
![]() |
#674 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Daj znac jak po USG. Powodzenia!!! ![]() Mnie strasznie dziala na nerwy ta Ania malolata z YCD, wszystko chce wynegocjonowac placzem i krzykiem..nie cierpie takiego czegos. aaa i Asia...co oni sie tak uwzieli, ze ona taka piekna???? Jak dla mnie jest po prostu zwykla, przecietna. Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-04-26 o 14:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
Ale cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | ||||||
Wtajemniczenie
|
hej
narescie dotarłam do was Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
najwazniejsze zeby było oki z dzidzia czekamy na wiesci z USG Cytat:
nie mam nic do mamus ale staraaczek narazie ubywa i to sa super wiesci ale niech i przybywa staraczek bedzie wesoło na watku Cytat:
taki moj urok |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a moja mama miała tak samo ja była ze mną w ciąży ok 3 msc nie miała okresu datę porodu miała na pazdziernik a urodziła w grudniu, ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Potwierdzam kindertest najlepszy! sama taki kupiłam przypadkiem ale to na nim zobaczyłam dwie kreseczki ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- mi od ssania luteiny końcówka języka jakby drętwieje, gin zalecał połykać, ale ja się już przyzwyczaiłam i nawet mi smakuje ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- ja zamierzam kupić jutro tran w kapsułkach, bo w tranie są kwasy omega 3, 6 do tego wit, A no i magnez chyba też kupie, trzeba się wzmacniać. a wiecie,że wyczytałam na ulotce luteiny, że objawem niepożądanym może być trądzik? masakra już wiem skąd te krostki;/ ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- szkoda, że tutaj taka cisza ![]() kiedyś było inaczej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
a moj M juz pojechal
![]() Dzis mnie jeszcze w dodatku strasznie mnie nogi bola,bo bylam na zakupach w tesco i jeszcze laziam po miescie i kupilam sobie 2 bluzki i leginsy |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wy tą luteine dostajecie profilaktycznie? czy macie wskazania? czy to Kindertest nie pamietam , wiem ze za niecałe 5 zł:P Cytat:
![]() agrafka ![]() ![]()
![]() Edytowane przez hania207 Czas edycji: 2012-04-26 o 19:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja nie wyczytałam tego na ulotce moze jakoś nie zwracałam uwagi a tez mam nie ciekawa cere ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na koniec powiedział, że jak zacznę krwawić to mam dzwonić na pogotowie, trochę się wystraszyłam, ale teraz już o tym nie myślę, wierze, że wszystko będzie dobrze do następnej wizyty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszytsko będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
hania207 jest kierowca miedzynarodowym
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Wtajemniczenie
|
o tak jak mój teściu i znam to doskonale moj kiedys tez chciała jeżdzić zrobil prawko ale stwierdził żer to nie dla niego i znalazł inną pracę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam luteiny, a wierze ze wszystko bedzie dobrze, nie można sie źle nastawiac ![]() oo to całe życie na walizkach usnełam przytulona do męża, ostatnio szybko mnie zbiera, a kiedys lubilam siedziec do 1 ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
hej witam się z rana i pewnie dziś znowu będę ganiać gdzie popadnie
ehhh długi weekend może odpoczne ![]() miłego dnia postaram sie zaglądnąć do was |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
witamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() dzięki dziewczyny ![]() ![]() wczoraj byłam u koleżanki na rzęsach i trochę dziwnie się czuję, bo pierwszy raz coś takiego robiłam, ale nawet mi się podoba ![]() ![]() dziś w nocy wraca mój Tż ![]() ![]() ![]() ![]() postaram się zaglądać
#689 | |||
Zakorzenienie
|
Witam was słoneczka
![]() ![]() Wczoraj wieczorem usłyszałam od TŻ "kocham was" ![]() ![]() Jestem ospała i już nie ma filmików i rozmów przed snem, przychodze i ide spać heh Wczoraj fajny dzień spędząny z kuzynką i na parasolkach i u mojej siostry gdzie wszędzie wino, piwko i już jestem przyzwyczajona że ja nie pije i już. Nawet szybko mi to poszło ![]() Dziś impreza, bo kuzynka robi w pabie imieniny i mam zamiar ubrać jaką mini w których nigdy nie chodze i szpile. Jakoś mam potrzebe samej sobie udowodnić, że jestem i będę seksowną mamusią ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też miałam dużo gęstego białego śluzu i mam do dziś tylko mniej, i też potrafie zjeść 3 rzeczy pod rząd godzine później mi w brzuchu burczy. Nie pamiętam kiedy mi w brzuchu burczało a teraz to jak ide spać burczy, wstaje rano burczy, no szaleństwo ![]() Cytat:
![]() Ja też na kinderteście zobaczyłam dwie II bo on pakazuje nawet ten cień cienia, a inne nie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Po za tym Witam was ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.