![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() U nas mega hardcorowe było 1,5tygodnia jak Małemu szły 4 zęby na raz. Teraz boję się następnych zębów Co do piłki to dla mnie właśnie bardzo męska gra i od zawsze gustuje w facetach o budowie ciała typu piłkarz ![]() Co do waleczności to też się z Tobą nie zgodzę. Często piłkarze walczą o zdobycie gola do samego końca, ostatkiem sił. W ręczną i w koszykówkę sama grałam dużo w latach szkolnych i może przez to wydaje mi się bardziej kobieca ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2012-06-06 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Właśnie wróciłam z USG piersi. Miło sobie poprawić humor na resztę dnia - wszystko ok ![]() Zabieram się ostro do roboty, bo szef ostatnio coś marudzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A siły nie mam, nikt by nie miał po prawie 4 tyg. biegunki, kiedy nie możesz prawie nic jeść i nie masz energii do życia. A szparagi uwielbiam, spróbuj. Po serii wizyt mam kilka podejrzeń co do swojej diagnozy, znaczy lekarze mają, ale co ciekawe, każdy lekarz sugeruje coś innego. Sporo badań niestety muszę robić prywatnie, bo NFZ działa tak, że zaczynają od najprostszych i najtańszych badań i dopiero jak nic nie wyjdzie, to kierują dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nic Ci się nie chce - wierzę. Jesteś na L4, czy jakoś funkcjonujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie już się boję tych zebów..ledwo kolk pozegnałam - chcałabym trochę spokoju ![]() Ja wolę bardzej brutalne i kontaktowe sporty meskie. ![]()
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja 2 dni temu zrobiłam szparagi, pierwszy raz i po jednym ![]()
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podejrzenie 1: mononukleoza, podejrzenie 2: jakieś wredne bakterie (czekam na wynik w tym kierunku), podejrzenie 3: miałam nagły skok tarczycy a ona wpływa pośrednio na trzustkę i może od tego coś sfiksowało, podejrzenie 4: kolejna z chorób autoimmunologicznych, podejrzenie 5: stres (ale generują to tylko lekarze, poza tym mam spokój w życiu, więc jak dla mnie odpada) oooo, to dziwne, nawet mój tż je szparagi, choć twierdził kiedyś, że nie lubi. Innym też nie smakowało? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi w ogóle nie smakowały, młody zjadł pół z rozpędu, TZ tylko spróbował i nie chciał więcej. Wyrzuciłam resztę ![]()
![]() |
#669 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() ![]() Wypróbowałam ten mój wczorajszy przepis z KS na sałatkę ze szpinakiem i truskawkami i fajnym sosem z kakao ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ja teraz w ogóle jestem jak dziecko w sklepie z zabawkami/cukierkami - jest tyle pysznych rzeczy - warzyw, owoców, na które mam ochotę, że mogłabym tylko robić zakupy i gotować. Nawet najprostsze rzeczy są teraz boskie, np. jarzynowa z młodych warzyw z młodym kalafiorem ![]() Cytat:
Co do piłki nożnej, to mnie również temat Euro wkurza, nie wiem, po co ten szum. Miałam ochotę wyjechać na weekend, ale w piątek idę do pracy, więc zostaję. Mam nadzieję, że kibicowanie innych nie będzie dla mnie uciążliwe. Co do kwestii finansowych to dla mnie też jest to chore. Przerost formy nad treścią. Cytat:
Cytat:
Oby coś się szybko okazało - i było do szybkiego wyleczenia. Trzymaj się!!! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - jak u Was było z apetytem na początku ciąży?
Ja dosłownie na nic nie mam ochoty, zmuszam się do wszystkiego, wszystko jest takie "fuj" jakieś.. Fakt, trochę mnie muli i mdli, no ale muszę jakoś jeść. |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
gosiu pytałaś o obrączki. Już pokazuję. Moja ma 3 mm, Tżta 4 mm.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na początku apetyt duży i typowe zachcianki np kilka dni pod rząd tylko biały ser, potem nagle nie mogłam na niego patrzeć za to zajadałam się topionym itp Niechęć do jedzenia dopiero przy mdłościach. Ja teraz potrafię puścić pawia w nocy po łyku wody ![]()
![]() |
#673 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć,
Twin zobaczyłam cię i przypomniało mi sie, że miałam pisać ostatnio ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczne ![]() ![]() Jutro w końcu sie wyśpię ![]() ![]()
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
haha no i wyszlo szydlo z worka
![]() ale wiecie co!!!! Moja rodzona wlasna corka spiskuje z Tatusiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja kumpela miała wstręt do jedzenia. Zachodząc w ciąże miała 46 kg..na koniec 54. Zaszalała. Teraz jest chudsza od kija od miotły ![]() Jak dla mnie głowny plus to to ze są cienkie. ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do szparagów...ja dopero w tym roku zjadłam dobre - bo sama sobie zrobłam ![]() U nas otworzyli "Piotra i Pawła" tam się czuję jak dziecko w sklepie z zabawkami ![]() Ano udaje nam się to bardzo dobrze ![]() ![]() Ja to jeszcze mam spokój u siebie..tylko TV męczy. Mieszkania w Wawie w tym czasie współczuję. Apropo kasy. Nasi znajomi jadą jutro na mecz otwarcia. Mają jeden bilet. To ja do męża " a może pojedź sobe z chłopakami dla towarzystwa " Na co mój brat.."Młoda!! ale bilet kosztuje 1000 zł" Mój komentarz "Po☠☠☠... Cię!!!" Ja myślałam że to ze 200 zł kosztuje ![]()
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie niedawno wrocilismy ze spontanicznego spotkania.....i chyba sie starzeje....dwa piwka i jestem mieciutka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wczoraj miałam wreszcie luźny dzień, w którym mogłam skupić się na pierdołach ![]() Byliśmy na Starym Mieście poczuć klimat gospodarza Euro, rzeczywiście tłumy ludzi i dużo obcokrajowców. Jeśli do tego dołożyć procesje Bożego Ciała poruszające się wzdłuż ogródków piwnych, robi się z tego niezły klimat ![]() Byliśmy na piwie i na bezie z nadzieniem migdałowym ![]() Na koniec wylądowaliśmy w kinie na "Nietykalnych" - naprawdę bardzo, bardzo polecam. Niesamowicie zabawny, bezpretensjonalny film, mądry jednocześnie i nienachalny w wymowie... o radości życia najogólniej mówiąc. Asiuk, pytałaś kiedyś o zdjęcia sukienek (turkusowej i brzoskwiniowej), wrzucę do klubu, bo mam fotki. |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cześć, ja też dziś w pracy
![]() Cytat:
Emilko, fajny dzień wczoraj....ja akurat leczyłam kaca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z jakiej okazji imprezka? My mamy w niedzielę chrzciny. Pomagam przyjaciółce i będę gotować główne danie obiadowe... Trochę mam tremę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A impreza, bo moja przyjaciółka we wtorek urodziła i oblewaliśmy pojawienie się Młodego na świecie ![]() Co gotujesz? Czemu trema, no co Ty?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh..ja się tak załatwiłam w środę- piwkiem i lampką wina ![]() ![]() A wczoraj miałam kaca stulecia ![]() ![]() ![]() Co do Piotra i Pawała...my mamy teraz wszystko bo w ciągu roku zrobili nam 2 mega wypasione wielkie CH. Teraz to ja lubię robić zakupy ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi mąż wczoraj powiedział że kształty mi zanikają i mam zacząć jeść normalnie ![]() "Nietykalnych" też oglądałam. Super film. Akcja w operze rozbawiła mnie do łez ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Matko ja będę w niedzielę zdychała- bez leżenia bo Mania raczej mi na to nie pozwoli ![]()
![]() |
#684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trema - no jednak będę karmić 14 osób spoza mojej rodziny (czyli bez taryfy ulgowej ![]() Robię grillowane koperty ze schabu nadziewane wędzonym serem, żurawiną i boczkiem. W sumie nie da się zepsuć. Muszę tylko upolować dobre mięso, dobrze utłuc i nie przypalić ![]() Cytat:
W Wwie są dwa lub trzy - daleko ode mnie. W miarę blisko (jakieś 10-15 minut samochodem) mam Almę, ale jest mi zupełnie nie po drodze. Na szczęście mam blisko duży bazar z budkami rzeźników i z regionalnym nabiałem, dobrymi stoiskami z pieczywem no i ogromną liczbą stoisk warzywno-owocowych, więc warzywa, owoce, mięso, wędlina i sery są super dobre! Po "grubsze" jeździmy do Leclerca. Może brzmi przerażająco chudo, ale nadal brzuch mi odstaje ![]() Wiem, muszę ćwiczyć. Ćwiczyłam miesiąc brzuch i znowu przestałam... Ad. Nietykalnych - dawno się tak bardzo bardzo nie uśmiałam, sceny w operze i z wąsami - boskie!!!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawiedzają mnie natrętne, nieprzyjemne myśli - ponownie. W środę wydoiłam duszkiem piwo i 1/4 wina, więcej nie zdążyłam, bo TŻ akurat kończył myć Ewę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam takie bazarki z warzywami za rogiem, do tego 4 lokalne sklepy mięsne i piekarnie. Jednak wina Vranac tam nie kupię a w Piotrze i Pawle tak ![]() ![]() A apropo warzywniaków- fajnie bo wszystko można kupic - świeże i raczej dobrej jakości - tylko ceny zabijają. Ostatnio u mnie mieli cukinię za 10 zł/kg. W Lidlu chyba coś koło 5 zł/kg ![]() Ja też mam wystający brzuch. ![]()
![]() |
#687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedobrze z tymi natręciuchami. Walcz! Cytat:
![]() Serio, najbardziej przeszkadzają mi tłumy starszych pań i panów przedzierających się przez wszystkie alejki i stoiska by wybrać dwa pomidory ![]() Ceny czasem są wyższe, ale w sezonie np. cukiniowym, porównywalne... No i bez problemu można kupić świeży szpinak, a nawet rukolę niepaczkowaną. Szynkę parmeńską też znalazłam ![]() Także to mój osobisty gastronomiczny raj (pomijając okoliczności zakupowe) powodujący nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do pogrubionego, nie przyzwyczajaj się może do tego, bo wpadniesz w alkoholizm ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hmmmm a dlaczego ja nie widzialam "Nietykalnych" ![]() ![]() dzis wstalam z mysla ze musze sobie sprawic nowa bielizne ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
![]() ![]() U nas zamknęli pobliskiego Piotra i Pawła.Załamałam sie, bo uwielbiałam robić tam zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty pewnie pierzesz częściej, bo dziecko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.